Matrimoniale: Fete cu fete si baieti cu baieti!
149 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stiti ce? eu ma f.. in toate parerile voastre despre mine,credeti ca vreti ca ma doare fix in p.... si nici acolo de parerea altuia.Mai bine ma duc sa vad ce face iubita mea si daca se plictiseste cumva ii dau eu treaba ;m
- Chrysilla
- Junior Member
Daca tot vrei sa-ti adaugi un viciu la cv mai bine apuca-te sa joci carti pe bani, e mai interesant si poti sa-ti faci prieteni mai multi. Si citeodata s-ar putea sa ai si noroc.
Gandeste-te cum vei fi lesbi dupa 45-50 de ani cand iti vor atarna tzitzele ca shosetele?
Un barbat care iubeste, sa stii, poate trece peste acest lucru.

Gandeste-te cum vei fi lesbi dupa 45-50 de ani cand iti vor atarna tzitzele ca shosetele?
Un barbat care iubeste, sa stii, poate trece peste acest lucru.

Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Constanta/Romania
London/UK
1906
-
Mark1 - Junior Member
shosetele?
poate trece pe naiba, mark. sa stii ca si fetele ca noi (ca mine si chrysilla adica-sorry chrys, inca nu ne cunoastem, din pacate) pot trece peste asta. si daca tot vorbesti de atirnat si tie o sa-ti atirne ceva ca shoseta destul de curind. si sa stii ca in cazul vostru o fata nu poate trece peste chestia asta chiar daca iubeste.
- lenocika
- Junior Member
ha ha ha, io deja vad tabloul: doua babe de 70 de ani, rujate, date cu pudra peste riduri, coafate, blonde neaparat, mergand de mana la sex shop sa-si cumpere putze de plastic ...
auzi, marc, da', stai putin, daca numai barbatii trec peste zbarcituri si lasaturi, ce inseamna, ca eu, la 60 de ani, voi avea un amant de 30???? nice ........
auzi, marc, da', stai putin, daca numai barbatii trec peste zbarcituri si lasaturi, ce inseamna, ca eu, la 60 de ani, voi avea un amant de 30???? nice ........

piper1996
-
piper1996 - Junior Member
huh!
piper : cre' ca n'ai intzeles ce vroia sa zica Mark1
el zicea ca daca la fomeie i se laza tzatzele in jos ca shosetele shi el o iubeshte atunci poate trece peste cand o taie spre usha ... daca n'o iubeshte calca pe ele ca porku', nu se sinkiseshte
dar ca sa itzi raspund la intrebare : DA, vei putea avea un amant de 30 cand tu vei avea 60... totu'i sa ai tu destui marafetzi prin banci ;-) daca strangi de pe acuma potzi fi sigura ca la 60 vei avea ce amant vrei tu :p

dar ca sa itzi raspund la intrebare : DA, vei putea avea un amant de 30 cand tu vei avea 60... totu'i sa ai tu destui marafetzi prin banci ;-) daca strangi de pe acuma potzi fi sigura ca la 60 vei avea ce amant vrei tu :p
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Re: huh!
Initial trimis de proXtu
piper : cre' ca n'ai intzeles ce vroia sa zica Mark1el zicea ca daca la fomeie i se laza tzatzele in jos ca shosetele shi el o iubeshte atunci poate trece peste cand o taie spre usha ... daca n'o iubeshte calca pe ele ca porku', nu se sinkiseshte
ba, m-am mai gandit ... cum sigur nu voi stringe bani pentru amanti tineri, din pacate, cred ca voi gasi o tanti de aceasi varsta cu mine, dornica sa ma satisfaca, si, tot senzatie tare se va numi ... nu? Vad ca deja avem oferte pe forum ... :-)
piper1996
-
Plastiku' e fantastiku' spunea un francez pe care nu-l pot reproduce in limba lui. Ideea era alta, ca fantezia cu lesbianismul tine numai de o perioada a tineretii, mai tarziu cand avansezi (in varsta) simti nevoia sa ai pe cineva de sprijin linga tine.
Nu poti trimite o putza din plastic sa-ti faca o cafea sa sa ai un copil cu ea.
Relatia "gay" nu are viitor si s-a vazut ca in UK asfel de persoane locuiesc singure si-si cauta parteneri(e) mai tineri(e) in locurile traditionale: barurile gay/lesbo.
Va spun, asta-i viata traita la mishto! Nu-i nimic durabil.

Relatia "gay" nu are viitor si s-a vazut ca in UK asfel de persoane locuiesc singure si-si cauta parteneri(e) mai tineri(e) in locurile traditionale: barurile gay/lesbo.
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Constanta/Romania
London/UK
1906
-
Mark1 - Junior Member
no ashe!
cine shtie cunoashte
adevar graieshti lenocika!
d'apai Mark1, shi gay'ii ashtia e oameni, au sentimente, etc ... deci poate fi shi durabil, kiar daca nu pot avea copii, am auzit ca prin alte partzi au voie sa adopte, sau daca e lezbi atunci dau o raita la o banca de sperma shi se insemineaza artificial ;-) deci nu vad unde ar fi problema...

d'apai Mark1, shi gay'ii ashtia e oameni, au sentimente, etc ... deci poate fi shi durabil, kiar daca nu pot avea copii, am auzit ca prin alte partzi au voie sa adopte, sau daca e lezbi atunci dau o raita la o banca de sperma shi se insemineaza artificial ;-) deci nu vad unde ar fi problema...
-
proXtu - Junior Member
io creca sunt genul de tipe care azi incearca un sex in grup, miine un sex cu o tipa, poimiine o tigara de marijuana .... sau, pana la urma, s-au plictisit de atatia barbati ... ca nu-mi dau seama cum la 18 ani stii clar ca-ti plac femeile ... ca acu' mi-aduc aminte de ce faceam io la 18 ani si=mi dau seama ca aveam teze, bacuri, meditatii, din astea ...
piper1996
-
fuse shi se duse ...
deh, vremurile alea o fost mai demult .. acuma la 14-15 ani, la liceu, altele e prioritatzile, bani, mobile, sex, droguri, distractzii ... teze, bac'uri shi meditatzii mai incolo, daca ramane loc :p
-
proXtu - Junior Member
Shi eu cred ca-s genul de tipe care ajung sa le fie greatza de tot shi nu mai stiu ce draq sa faca. Genu de tipe moarte de vii!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
dead man walkin'... deeeead man...
Pipere, partea tragica este ca genul asta de tipe si tipi care sunt ahtiatie dupa logo-uri, drugs si fun vor fi cei care vor munci in timp ce tu iti vei primi pensia din contributia lor la stat. Pai ce pensie crezi ca o sa ai daca fondul de pensii in RO este asigurat de o tara de frizeritze, barmani si bodyguards?
Intr-adevar pishkeshe, moarte de vii. Ca sa caut o fata lux (la Cta) trebuia sa ma orientez sub 20 de ani. Ca alea over20 erau trecute, batrane de-a binelea...:con:
Intr-adevar pishkeshe, moarte de vii. Ca sa caut o fata lux (la Cta) trebuia sa ma orientez sub 20 de ani. Ca alea over20 erau trecute, batrane de-a binelea...:con:
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Constanta/Romania
London/UK
1906
-
Mark1 - Junior Member
In UK par mai pe picioarele lor. Aici la scoala invata cu adevarat cum sa se descurce in societate, altfel devin "prizoniere" pe care sistemul va trebui sa le gestioneze.
Sunt si aici moarte de vii dar parca nu sunt total cretine.
Sunt si aici moarte de vii dar parca nu sunt total cretine.
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Constanta/Romania
London/UK
1906
-
Mark1 - Junior Member
sa shtii ca da
asha am auzit shi io, ca e cam uratzele, cam solide, se imbraca nashpa, e vulgare shi n'au nici o jena, beau cot la cot cu bajetzii :p bine am auzit ori ba?
-
proXtu - Junior Member
Acum vin eu si va intreb pe voi, ce are de-a face cum sint femeile in Anglia cu subiectul acestui post? Piper, Proxtu si Mark, daca vreti sa discutati despre pistruiatele din Anglia, face-ti subiect separat! Ati stricat thread-ul....
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Sorry...
Am plecat de la faptul ca, din plictiseala, se ajunge cateodata sa preferi partener de acelasi sex. Le-am eSplicat ce am observat in UK cu colegi care mi-au povestit acest lucru, ca sunt gay/lesbi.
Nu am auzit insa sa se si casatoreasca. Personal nu sunt de acord cu relatiile de acest gen.
Intr-adevar femeile din UK sunt mai putin inhibate cand vine vorba de sex spontan cu smbdy. Singura problema ramane pastrarea sanatatii si evitarea sarcinii. Iar daca beau cot la cot cu barbatii se datoreaza faptului ca fiecare fiinta este libera sa faca cea vrea si mai putin conteaza parerea celorlati.
:a
Am plecat de la faptul ca, din plictiseala, se ajunge cateodata sa preferi partener de acelasi sex. Le-am eSplicat ce am observat in UK cu colegi care mi-au povestit acest lucru, ca sunt gay/lesbi.
Nu am auzit insa sa se si casatoreasca. Personal nu sunt de acord cu relatiile de acest gen.
Intr-adevar femeile din UK sunt mai putin inhibate cand vine vorba de sex spontan cu smbdy. Singura problema ramane pastrarea sanatatii si evitarea sarcinii. Iar daca beau cot la cot cu barbatii se datoreaza faptului ca fiecare fiinta este libera sa faca cea vrea si mai putin conteaza parerea celorlati.
:a
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Constanta/Romania
London/UK
1906
-
Mark1 - Junior Member
sorry, sefu, nicholas alex, dar, oricum nu mai scria nimeni pe acolo despre legaturi homosexuale ... vorbeam si noi despre ce ne venea in minte cand spuneam femei din anglia ...
mark, auzi, in anglia sunt legale casatoriile intre persoane de acelasi sex?
piper1996
-
Initial trimis de Cruela
Enerveaza-ne mey ca le demonstram tuturor ca nu bravam fara sa va anuntam!
Pai simplu fapt ca spui ca esti bisexuala in gura mare de parca ar interesa pe cineva arata ca ... bravezi.
Imi pare rau... dar cred ca orientarea mea sexuala sau a ta sau a oricarui om rational, nu priveste pe nimeni... atata timp cat nu exista un interes direct (adica o atractie fata de o alta persoana).
Cu alte cuvinte, din punctul meu de vedere tu in momentul acesta ti-ai facut o eticheta... iar aceasta eticheta le vada oamenilor din jurul tau motive sa te judece.
Am zis!

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Initial trimis de Cruela
Unu la mana, nu inteleg de unde stii tu ca nu m-au atins baieti. Am fost si cu tipi pana acum, dar nu am simtit aceeasi placere pe care am simtit-o la fete... Un singur tip a reusit sa ma excite cu adevarat pana acum si la acel tip tin si in ziua de astazi. In rest, nu imi plac decat fetele. Te-as sfatui sa iti tii parerile pentru tine, mai ales atunci cand acestea sunt total eronate.
Ciudata afirmatie, Cruela. Cu toate astea nu fac abuz de ceea ce stiu ca sa iti dovedesc cat te inseli (sau NE inseli?!) cu cele de mai sus. Nu stiu cat te atrag pe tine fetele... insa impresia mea este ca la tine este pur... teribilism... sau mai bine zis dorinta de iesi in evidenta.
Nu am nimic impotriva faptului ca esti bisexuala (si cred ca amandoua stim de ce), insa nu accept nici sa ... te minti singura.
Mai bine incearca sa fii mai atenta la propriile tale reactii si la propria personalitate inainte sa te grabesti sa o imprumuti pe a altcuiva.
No offense
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
de unde stii tu dragule cu ce se manaca relatiile gay? hm... nu suntem niste animale care sa ne gandim numai la sex si care dupa o anumita varsta sa ne orientam spre altceva...
iar daca tu esti gay si esti asa, vai de tine! faci comunitatea de ras.
iar daca tu esti gay si esti asa, vai de tine! faci comunitatea de ras.
Initial trimis de Mark1
Plastiku' e fantastiku' spunea un francez pe care nu-l pot reproduce in limba lui. Ideea era alta, ca fantezia cu lesbianismul tine numai de o perioada a tineretii, mai tarziu cand avansezi (in varsta) simti nevoia sa ai pe cineva de sprijin linga tine.
- Eternity-gay
- Junior Member
Initial trimis de piper1996
sorry, sefu, nicholas alex, dar, oricum nu mai scria nimeni pe acolo despre legaturi homosexuale ... vorbeam si noi despre ce ne venea in minte cand spuneam femei din anglia ...
In Anglia inca nu sunt permise casatoriile intre pers. de acelasi sex. Abia acum Regina Angliei a anuntat ca are de gand sa propuna Parlamentului o astfel de initiativa legislativa.
- Eternity-gay
- Junior Member
149 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5