C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci nu-l cunosc, nici macar in sens biblic(:)), da' ce-ai vrut sa zici ca "nul" cunosc? ie ceva legat de 0?fara intentzie de jicnire, baixu!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Initial trimis de animaloo
prima nucleara cu presiune....
asta se da inainte sau dupa prima de craciun?
-

neatza - Mesaje: 5820
matinale mijto ala cu hartia si cosu
o bagai de 4 ori da cand nu sufla alizeu prea tare
iar pe ciuperca parazita lasal bre ca nul vazusi ca deja se aprovizioneaza de revelion. cum dracu sa stai cu tentatia in casa doo saptamani abarnam ?
file, da cum zise si paianjenu, romania insushi
o bagai de 4 ori da cand nu sufla alizeu prea tare
iar pe ciuperca parazita lasal bre ca nul vazusi ca deja se aprovizioneaza de revelion. cum dracu sa stai cu tentatia in casa doo saptamani abarnam ?
file, da cum zise si paianjenu, romania insushi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule pai nu ma aprovizionez mai..intrebam ca mi-o promis cineva ca-mi aduce de la timisoara...da dupa a zis ca nu se mai duce peste...si cica le ia de la unu cu 300k.ieram curios sa vaz daca e oke pretu...
neatza: in loc de
neatza: in loc de
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
-

deci, daca n-atz opservat ca am fost plecat, m-am intors! da' amu am ceva de lucru, dupe care iara plec!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

ba a trecut 1 ora si n-a mai scris nimeni nimica....
ba ie vineri. doar nu lucrati vinerea? ce ie asta...nu va ie rusine...
cu alte cuvinte io m-am plictisit
ba ie vineri. doar nu lucrati vinerea? ce ie asta...nu va ie rusine...
cu alte cuvinte io m-am plictisit
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

pai numai scrie ca muncejte. asha ie la uni, care numa vinerea le vine chefu de munca, shi dupaia are inpresia ca shi la restu tot asha sta treaba shi le da de facut atatea car putea sa lase shi pe concediu shi tot nar termena. unte mai pui ca eo muncesc shi maine shi deja ma sunat nejte oamini (pe interior) shi mia zic ca maine negreshit rezolvam trebile alea de ma rog eo de iei de o sactamana jumate ca sa le rezolvam. mia zis: pai daca tot venim maine, las ca le rezolvam maine ca sa nu zicem cam venit degeaba. degeaba leam esplicat ca visu vietzii mele ierea sa zic treaba aia deau zis iei ca no so zicem. shi sa vedetz voi dacoi avea eo ocazia sa zic...
-

bre io mi=s live on za net: la adresa mms://www.totaltech.ro/oo
din fericire nu mi se vede decat freza....io sunt cel mai ascuns din imagine
din fericire nu mi se vede decat freza....io sunt cel mai ascuns din imagine

-

bai nene, mai munceshte lumea, da nici chiar ashea... mai loatz o paosa, ce dracu! vine careva la o tzigare?
-

neatza, amu doar mi-am aprins-o!
-

ba io m-am plictisit rau. da rau de tot...si nici nu fumez
hai sa va bovestesc si voua o faza super belea...
aiule nu-i vorba de alcool asa ca poti sa sari peste
am o pretena care a ramas in pitesti. si a facut la faculta pedagogie. asa ca dupa ce a terminat s-a gandit sa predea si ea (pe langa mai are si un serviciu misto). a intrat la un liceu si nustu de ce la catedra ei e mare mancatorie. aseara a discutat ceva mai aprins cu directoarea si pana la urma s-a infuriat si a zis ca demisioneaza. in momentul asta directoarea a schimbat tonul si a convins-o sa ramana. Pana aci totu frumos.
Cand a ajuns pretena asta a mea acasa la ea stiti ce a aflat. dupa ce a plecat de la directoarea, asta, adica directoarea, i-a sunat pe ai ei acasa sa se planga...
Acu ma gandesc ca daca fac si io acilea vro prostie sefu o sa sune la ai mei acasa: "domnu tata lu animaloo, sa stiti ca animaloo nu a fost cuminte si a stat pe net cu neste ticniti pe forum" ... :yD
hai sa va bovestesc si voua o faza super belea...
aiule nu-i vorba de alcool asa ca poti sa sari peste
am o pretena care a ramas in pitesti. si a facut la faculta pedagogie. asa ca dupa ce a terminat s-a gandit sa predea si ea (pe langa mai are si un serviciu misto). a intrat la un liceu si nustu de ce la catedra ei e mare mancatorie. aseara a discutat ceva mai aprins cu directoarea si pana la urma s-a infuriat si a zis ca demisioneaza. in momentul asta directoarea a schimbat tonul si a convins-o sa ramana. Pana aci totu frumos.
Cand a ajuns pretena asta a mea acasa la ea stiti ce a aflat. dupa ce a plecat de la directoarea, asta, adica directoarea, i-a sunat pe ai ei acasa sa se planga...
Acu ma gandesc ca daca fac si io acilea vro prostie sefu o sa sune la ai mei acasa: "domnu tata lu animaloo, sa stiti ca animaloo nu a fost cuminte si a stat pe net cu neste ticniti pe forum" ... :yD
-

aha... shi deci daia ai scris tu aicia ca nu fumezi, ca daca intra domnu tac'to pacilea sa nu afle ca fumezi. dejteabta mijcare!
oigqwefiu: shi nul mai pune tu pe aiu sa sara la ore dastea. samesteca dracu techilele la om in stomah, shi patzeshte Doamnefereshte fro problema.
oigqwefiu: shi nul mai pune tu pe aiu sa sara la ore dastea. samesteca dracu techilele la om in stomah, shi patzeshte Doamnefereshte fro problema.
-

hai ma ca aiu ie om mare si stie el sa sara incet...si in plus daca se amesteca techilele iese un fel de codadecocos la iel in burta care cred ca ie bine...
-

bre da unii uameni ie rai adica freaca menta tuata saptamana si suna vinerea dupa amiaza cand tot animaloo se hodineste la berou sa fie vioi de uichend sa faca biznisuri care mai de care mai muarte din fasa si daca ii iei la shoturi se supara iei si se duce la concurenta care este si ei neshte uameni da tot rai si uite asa pierdui io 3 ore din viatami infecta cu neshte discutii care era fara concluzie concreta in visteria personala sin plus nici macar un uischi nu baui in schimb ma burdusi cu cafele care este
voi ce mai faceti uameni buni ?
voi ce mai faceti uameni buni ?
-

bre io'n uichend nu fac afaceri, io'n uichend fac curat...
si dumineca am zi grea, bagamias ca de la 1:30 pana seara tarziu sunt condamnat sa stau in becker brau cu bere gratis...
cum o sa fac?
si dumineca am zi grea, bagamias ca de la 1:30 pana seara tarziu sunt condamnat sa stau in becker brau cu bere gratis...
cum o sa fac?
-

bre, la mine a fost grav: am alergat tuata zioa dupe nejte oamini ca sa aflu nejte trebi ca sa le refac shi dupaia sa le trimit la altz oamini care sa le refaca sau sa le ignore misheleshte ca dupaia sa le dea la altz oamini care orcum nui intereseaza. partea mijto ie ca eo nam dat de aia e trebuia sa dau de iei shi deci care samana pentru maine. maine ie sanbeta. deci ie najpa!
-

nici nu shtii cata dreptate ai!
bre dano! vez maine la crieitar satz incarci mobilu de cu seara ca sa nu zici dupaia cam fost fraier ca nu team sunat ca satz dau o bere. ca dacam zis ca dau, acuma dau ca nam ce face. asta ie...
bre dano! vez maine la crieitar satz incarci mobilu de cu seara ca sa nu zici dupaia cam fost fraier ca nu team sunat ca satz dau o bere. ca dacam zis ca dau, acuma dau ca nam ce face. asta ie...
-

Deja simt in aer atmosfera de sarbatori (asta oare pt ca tocma am ragait din Christmas Brew-ul pe care l-am ras?)
Vad ca voi avetzi zi scurta vinerea, ceea ce nu se poate spune despre mine, care am zi lunga, adica pan pe la 6, ca dupe aia dispar de pe radar.
Vad ca voi avetzi zi scurta vinerea, ceea ce nu se poate spune despre mine, care am zi lunga, adica pan pe la 6, ca dupe aia dispar de pe radar.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
astazi,de ziua mea,am fost urmarit de dana si rockerul cel mai shomer din lume in timp ce munceam pentru dezvoltarea patriei.si ei stateau in fund si beau bere.....asa,ca sa stiti si voi.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
monin pipl
nashule da luashi bre copiraitu de la etno tv pt clipu ala?
baicsule, matinale, sod sunteti bre la munci au esteti beti?
nashule da luashi bre copiraitu de la etno tv pt clipu ala?
baicsule, matinale, sod sunteti bre la munci au esteti beti?
-

eo ie la munci firashaldracu! ajtebt sa sune telefonu (interior, esterior, mobil) din moment in moment shi sa mapuc de treaba. mie o lene.....
-

bre te dai de ceasu mortii cu telefonu ala de parca ai astepta telefon de la cotroceni nu alta. nu mai bine sa sune frun pretin sati zica cagasit o masa libera la carciuma din colt?
-