Cate CD-uri sau casete originale cumperi ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

CATE CD-URI ORIGINALE CUMPERI ?

Chestionarul s-a închis pe data de Lun Feb 02, 2004 4:08 pm

CUMPAR TOT CE APARE SI IMI PLACE (MAI MULT DE 3 PE SAPT)
2
10%
IN FIECARE SAPTAMANA IMI IAU CEL PUTIN UN CD
1
5%
CAM 1 PE LUNA
3
15%
POATE DACA FAC UN CADOU
6
30%
EU FUR (download, inregistrez etc)
8
40%

Voturi totale : 20

Mesajde Vladm » Joi Dec 04, 2003 4:02 pm

Vladm

Bani...

Mesajde Aurolacul » Joi Dec 04, 2003 4:49 pm

Nu-i deajuns ca imi cumpar jocuri originale cand mai apar, nu vreau sa mai irosesc bani shi pe CD-uri. Le downlodez shi eu, cand pot.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Dec 04, 2003 5:17 pm

Nu cumpar niciodata, pt. ca nu-mi permit!!! Iar considerentele morale ma lasa rece! Am votat: Eu "fur", desi cred ca furt e prea mult spus. Sper ca n-ai intentii moralizatoare cu subiectu asta...
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Re: Cate CD-uri sau casete originale cumperi ?

Mesajde Burning|Flame » Joi Dec 04, 2003 10:01 pm

Initial trimis de Vladm

;a ;a ;a ;a de ce naiba ai facut subiectul asta de :bleah:?????
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Mesajde vladm » Vin Dec 05, 2003 12:04 pm

Burning Flame - Daca nu iti place subiectul nu trebuie sa intrii pe el si nici sa rapsunzi, da' se pare ca ceva mai bun nu ai. Daca iti place muzica ai intelege ca este un subiect important.....da' nu are sens sa imi pierd timp explicandu-ti de ce ....pt ca am impresia ca nu vei intelege....poate e doar o impresie.

piskeshu - Este interesant ca nu iti pertmiti sa cumperi dar iti permiti sa te lase rece considerentele morale. Sunt curios cand o sa te angajezi si nu o sa primesti salariul daca te vor mai lasa rece...Imi cer scuze nu vreau sa fac morala sau altceva. Mai ales ca apreciez deosebit deschiderea si raspunsul tau sincer..pe bune !

Si intr-adevar nu am intentii moralizatoare...ci este doar un sondaj si o curiozitate a mea. Iti multumesc frumos pt raspuns. De fapt sincer sa fiu ma intereseaza mai mult motivatia pt care oamenii nu cumpara.

Aurolacul - La tine inteleg ca nu banii te impiedica sa cumperi muzica ci ordinea prioritatilor ! Multumesc pt Raspuns !

...si acum...eu nu vreau si nici nu o sa va rog sa downloadati muzica sau sa cumparati cd-uri originale ci doar vreau un sondaj obiectiv. Merci mult !

Discursul meu nici nu ar putea sa fie moralizator pt ca...."cine nu are pacate, sa arunce primul piatra" ! :)
vladm

Mesajde memetshot » Vin Dec 05, 2003 12:10 pm

1-2 ori pe an....de ce nu ie si obtiunea asta?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Dec 05, 2003 12:23 pm

tedecaurile cd-rw de 700 mb se pune ca ie orijinale?
cam 3-4 pe saptamana...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gabuba » Vin Dec 05, 2003 1:14 pm

cumpar cand mai fac cate un cadou.

burning flame! pt tine orice subiect este idiot... nu ti se pare cam deplasat?!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piskeshu » Vin Dec 05, 2003 1:18 pm

Nu vi se pare ca lui Burning flame i se potriveste f.bine poza aia? (avataru)
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde basstard » Vin Dec 05, 2003 6:29 pm

Nu is chiabur sa imi pot permite sa cumpar tot ce imi place, dar cumpar albumele care m-au impresionat (chiar daca am pesele empetrei). Ultimu CD cumparat a fost Alifantis & Zan - Neuitatele Femei. Caut Kumm si Luna Amara- bajetii merita sustinuti.
In rest Delphy ca e ieftine, cam 10 la doo saptamani si hard trafic...doar la servici sta linia dejaba.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde ¡¡cutremur!! » Sâm Dec 06, 2003 6:16 pm

Interesant subiect

Hai sa gandim logic: daca-ti place o pies ai 2 obtiuni:
1 - sa iei piesa de pe net... ca sigur apare la 2 zile de la lansarea ¨hit-ului¨ sau chiar mai devreme
sau
2 - sa cumperi albumul si sa ai surpriza ca in afara de piesa respectiva... poti arunca CD_ul(ceea ce se intampla la mai toate CD_urile romanesti..ca de astea am vorbit pana acum)
tu ce-ai alege?¿

cat despre muzica de afara....sunt albume care in romania nu ajung decat pirat(sau marog..nu ajung in orice colt al tarii si nu toti au acces la ele). Si daca gasesti originalul...ce face omul de rand?¿ il cumpara cu 4OO.OOO sau 5OO.OOO mii lei?¿ sau il downloadeaza gratis si foloseste jumatatea de milion altfel?¿

Pe cei ce cumpara CD-urile piratate romanesti..sincer nu-i inteleg..pentru ca e foarte mica diferenta intre pretul CD_ului original si celui piratat (vreo 20-30 mii lei)..desi majoritatea CD-urilor romanesti nu merita atatia bani. In strainatate..Cd-urile nu au toate acelasi pret.. difera de la CD-la -CD in functie de nr de piese..de calitate..si de atele si mi se pare cel mai normal :)
¡¡cutremur!!

Mesajde Floriris » Sâm Dec 06, 2003 9:13 pm

Eu iau albumele originale tot timpul (ale formatiilor romanesti).Tocmai azi am achizitionat "Spiritus Sanctus" - Cargo, si sentimentu ca asculti originalul, si ca ai ajutat trupa cum poti, mi se pare foarte important.
De cateva ori, mi-am permis sa iau albume originale AC/DC (desi am melodiile mp3), vreau sa am si originalul.
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Dec 07, 2003 1:42 am

Daca o trupa romaneasca merita sprijinita ( functie de cum crede persoana mea crescuta asa cum s-a nimerit pe unde a nimerit printre cine a nimerit.. ) atunci dau un ban pentru ea. Daca nu. .. duca-se ...

..problema cu "strainele" e cam cum zice iicutremuratul : E prea scumpe frate ... si de juma' de milion ...traim o saptamana ...

... adevarul e ca tot bulk-urile raman la putere .. hardurile de sute de giga ...si net-ul ..asta e ..problema nu e numai a noastra .."dincolo" se fura intr-adevar trupe care au valoare ... AICI cui sa plang de mila? gainarilor care mai copiaza o pesa si se dau artisti manca-ti-as ??!!! ..duca-se cu valoarea lor cu tot ...

... oricum sper/disper sa nu ma prostesc intr-atat incat sa dau bani pe copiile puerile/sterile/nesimtite , pseudo numite " hit ", ale trupelor provincialo-bucalo romanesti ...

..va spun eu : problema e cu CAlitatea si cu bujetul slab ca un fir de ata..

..daca apare ceva bun, sprijin cat pot.

bafta.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde marian jan » Dum Dec 07, 2003 1:57 am

3
bravo baixule!
marian jan

Asa e fratilor

Mesajde ¡¡cutremur!! » Dum Dec 07, 2003 8:41 pm

Initial trimis de Bortzianu'
Daca o trupa romaneasca merita sprijinita ( functie de cum crede persoana mea crescuta asa cum s-a nimerit pe unde a nimerit printre cine a nimerit.. ) atunci dau un ban pentru ea. Daca nu. .. duca-se ...

..problema cu "strainele" e cam cum zice iicutremuratul : E prea scumpe frate ... si de juma' de milion ...traim o saptamana ...

... adevarul e ca tot bulk-urile raman la putere .. hardurile de sute de giga ...si net-ul ..asta e ..problema nu e numai a noastra .."dincolo" se fura intr-adevar trupe care au valoare ... AICI cui sa plang de mila? gainarilor care mai copiaza o pesa si se dau artisti manca-ti-as ??!!! ..duca-se cu valoarea lor cu tot ...

... oricum sper/disper sa nu ma prostesc intr-atat incat sa dau bani pe copiile puerile/sterile/nesimtite , pseudo numite " hit ", ale trupelor provincialo-bucalo romanesti ...

..va spun eu : problema e cu CAlitatea si cu bujetul slab ca un fir de ata..

..daca apare ceva bun, sprijin cat pot.

bafta.

Daca o trupa merita sprijinita?¿?¿?¿ Eu nu cumpar CD-urile pentru a sprijini trupa respectiva. Daca merita Cd-ul banii...il cumpar(bineinteles ca verific inainte daca merita) si nu ma intereseaza daca am sprijiinit trupa..daca a ajuns e loc 1 din cauza mea.Eu mi-am luat CD-ul, mi-l ascult in masina si in rest..Dumnezeu cu mila..nu mai e treaba mea. Ca asa...multe trupe sunt la inceput si ar merita sprijinul nostru (ca au fete frumoase..nu de alta) si nu ma apuc sa le cumpar CD-urile.

In legatura cu strainatatea..sa zica SARUMANA trupele romanesti...ca ce e in Romania nu se poate numi piraterie. Asta nu e nimic pe langa pirateria straina. :)
¡¡cutremur!!

Re: Asa e fratilor

Mesajde Unregistered » Vin Dec 12, 2003 7:25 pm

[quote]Initial trimis de ¡¡cutremur!!
[B]

Eeee na...
Unregistered

Mesajde M|haElla` » Vin Dec 12, 2003 11:20 pm

Zicea cineva pe aici ca intre Cd-urile pirat, si cele originale, e o diferenta de 20-30 de mii de lei.
Eu zic(,) ca gresesti! Cd-urile pirat le gasesti in piata cu 120.000 de lei, iar Cd-urile originale le gasesti doar in magazinele de specialitate, din Unirea, Mall etc. la preturi de 500 000
Eu cred ca e o diferenta destul de mare, si pentru mine e acelasi kkt.
Ce mi-e ca dau 500 000 pe un Cd care foarte probabil nici sa nu-mi placa, pentru ca in general doar hiturile sunt bune, restul sunt varza toate, sau sa dau 100 000 pe acelasi Cd, cu aceleasi melodii.
Ma rog, eu nu folosesc nici una dintre aceste metode. Prefer sa le iau de pe net, le gasesc foarte usor, si le downloadez foarte repede. Mi se pare exact acelasi lucru. Pot sa scot melodiile pe Cd, si asta doar la pretul unui blank.
So...eu optez pentru varianta ca cel mai bine e sa-ti iei muzica de pe net. ( bine pentru noi, pt ca ne scoate mai ieftin, insa nu e bine pt artisiti, care nu mai au din ce traii)
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde M|haElla` » Vin Dec 12, 2003 11:27 pm

Apropos...cand faceam comparatie intre un cd original si unul pirat, ma refeream strict la formatiile straine.
Daca e sa fie vorba de formatiile romanesti, da ai dreptate, diferenta este foarte mica, si nu are nici un rost sa iei un cd pirat, cand poti lua un cd original la o diferenta de pret foarte mica.
Insa cum eu nu prea ascult muzica romaneasca. de fapt, nu ascult mai deloc, de aceea am si afirmat ca prefer sa iau muzica straina de pe net, decat sa dau milioane de lei pe Cd-uri originale.
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde ¡¡cutremur!! » Vin Dec 12, 2003 11:42 pm

Initial trimis de M|haElla`
Apropos...cand faceam comparatie intre un cd original si unul pirat, ma refeream strict la formatiile straine.
Daca e sa fie vorba de formatiile romanesti, da ai dreptate, diferenta este foarte mica, si nu are nici un rost sa iei un cd pirat, cand poti lua un cd original la o diferenta de pret foarte mica.
Insa cum eu nu prea ascult muzica romaneasca. de fapt, nu ascult mai deloc, de aceea am si afirmat ca prefer sa iau muzica straina de pe net, decat sa dau milioane de lei pe Cd-uri originale.

neatza..da, era vorba de muzica romaneasca...
¡¡cutremur!!

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii