Ce parere a veti de intoarcerea lui Nick,Brian,AJ, HowieD si Kevin??? yo zic ca e o veste extraordinara!!!
Om mai avea si noi cantece mishto cum a fost de ex:As long as you love me ;a ;a ;a
Backstreet Boys se intorc
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Backstreet Boys se intorc
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Dar a fost prea tarziu
-
Burning|Flame - Junior Member
Apropo, inregistrarile incep in ianuarie
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Dar a fost prea tarziu
Ca singur n-am sa fiu
Dar a fost prea tarziu
-
Burning|Flame - Junior Member
se intorc? cu spatele la cine?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
yucks yucks yucks....
nu mi-au placut niciodata aia.. oricum e numai un zvon pt ca nick carter e solo la fel si ceilalti.... iar kevin przinta emisiunea fear factor aici in sua asa ca dream on!!!
nu mi-au placut niciodata aia.. oricum e numai un zvon pt ca nick carter e solo la fel si ceilalti.... iar kevin przinta emisiunea fear factor aici in sua asa ca dream on!!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii