Tapinarii
Tribute to...
Pai Tanase parca e Ozzy Osbourne cu vocea aia subtirica...
Lasand gluma la o parte, albumul Utopia are niste influente de heavy de ti se face parul maciuca...pe neuron. Deci legatura e mare.
Lasa-l pe Ozzy...cand e concertul...Alooooo Tapinarii....sunteti pe fir
Lasand gluma la o parte, albumul Utopia are niste influente de heavy de ti se face parul maciuca...pe neuron. Deci legatura e mare.
Lasa-l pe Ozzy...cand e concertul...Alooooo Tapinarii....sunteti pe fir
- Elessar
Concert Tapinarii pe 5 dec in ARt JAZZ
http://www.apropo.ro/index.php?channelID=189&art=53531
Asta in legatura cu Tribute to Black Sabbath
DAAAA ELessaaaar suntem aici, cel putin eu cu vocea mea subtire si stridentaaaa
Concertul Tapinarii, de mare senzatie si exceptional de-a dreptul si, mai ales, multasteptat.......are loc pe data de 5 decembrie, adica vineri, la orele...dracu stie...probabil ca 9 seara. Cand apare B24FUN o sa vad shi eu.
De mare senzatie este ca vom interpreta (ca cu cantatul e cam greu...) DOUA PIESE SUPER SUPER NOI, CARE NU APAR PE NICI UNUL DINTRE CELE TREI ALBUME ALE NOASTRE. Vor aparea sigur pe al patrulea care va aparea la anul in toamna. Se va numi Ultimul Super Erou. 2 PIESE NOI, DEABIA ASTEPT SA VAD REACTIA, o sa fie o mare surpriza pentru aceia obisnuiti cu noi altfel. Pam PAm
Asta in legatura cu Tribute to Black Sabbath
DAAAA ELessaaaar suntem aici, cel putin eu cu vocea mea subtire si stridentaaaa
Concertul Tapinarii, de mare senzatie si exceptional de-a dreptul si, mai ales, multasteptat.......are loc pe data de 5 decembrie, adica vineri, la orele...dracu stie...probabil ca 9 seara. Cand apare B24FUN o sa vad shi eu.
De mare senzatie este ca vom interpreta (ca cu cantatul e cam greu...) DOUA PIESE SUPER SUPER NOI, CARE NU APAR PE NICI UNUL DINTRE CELE TREI ALBUME ALE NOASTRE. Vor aparea sigur pe al patrulea care va aparea la anul in toamna. Se va numi Ultimul Super Erou. 2 PIESE NOI, DEABIA ASTEPT SA VAD REACTIA, o sa fie o mare surpriza pentru aceia obisnuiti cu noi altfel. Pam PAm
-
Tanase - Mesaje: 1238
- ILUVATAR
Da, concertul se mai tine pe 5 desi am avut o gripa nasoala si dupa aia am mai si repetat ptr Tribute to Black Sabbath si m-am fortat destul de mult cu gatul. Asa ca stau nasol d tot cu vocea...dar pana vineri promit sa fiu in forma.
CAterinca?
N-a fost niciodata nici un fel de caterinca...
CAterinca?
N-a fost niciodata nici un fel de caterinca...
-
Da, cantam in prima seara a festivalului, invitati in recital.
Veniti acolo....
Alte vesti:
5 decembrie in Art JAzz
9 decembrie Tribute to Black Sabbath
11 decembrie in Laptarie
Veniti acolo....
Alte vesti:
5 decembrie in Art JAzz
11 decembrie in Laptarie
-
IMPORTANT
Concertul trupei Tapinarii din data de 11 in Laptaria lui Enache s-a amanat. Chiar daca in B24Fun se anunta k e concert Tapinarii in Laptarie, nu dati navala, k o sa-l gasiti acolo pe Mircea Vintila.
Au ramas valabile datele: 5 decembrie: Art JAzz (asta seara)
15 decembrie - in recital la Om Bun
Au ramas valabile datele: 5 decembrie: Art JAzz (asta seara)
15 decembrie - in recital la Om Bun
-
S-ar putea ca intrarea sa fie gratuita, se pare ca cine suna, rezervarea e de 50.000 scaunul, restul vor intra in limita locurilor disponibile...sper sa vina lumea k a fost anuntat destul de tarziu.
O sa aveti parte de niste mari surprize.
O sa aveti parte de niste mari surprize.
-
Iluvatar, nu te mai certa cu Sinner de la Richter k are si el dreptatea lui
Va asteptam diseara la concert...
Si noi o sa fim, da sa nu plangeti, si nici sa nu radeti...poate sa cadeti p ganduri...
Va asteptam diseara la concert...
Si noi o sa fim, da sa nu plangeti, si nici sa nu radeti...poate sa cadeti p ganduri...
-
spre marea mea rusine,nu ascultasem tapinarii pana acum cam 45 min.de la o discutie banala despre holograf si femei nesatisfacute cineva mi-a amintit de ei si mi-a zis ca au si cateva albume.mi-am amintit ca si vali imi zicea de bine de ei.am gasit primul album pe net si imi place mult.ce sa zic,imi pare rau ca nu am aflat mai devreme.neaparat vreau sa ii vad live.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
- ILUVATAR
Diseara la 18.00 (marti) Tribute to Black Sabbath cu Tanase (adica io) si 9, 7 Richter
ROCK 'N ROOOOOOOOOLL
ROCK 'N ROOOOOOOOOLL
-
Care cu cine?
Fartilor nu mai scrieti dc n-aveti nimic interesant de zis...
sau macar continuati-va ideile.
In privinta biletului la OM BUN (apropo, aseara la SAbbath a fost super tare...) habar n-am, stiu doar k vom canta acolo p 15. La tEatrul Ion Creanga
Fartilor nu mai scrieti dc n-aveti nimic interesant de zis...
sau macar continuati-va ideile.
In privinta biletului la OM BUN (apropo, aseara la SAbbath a fost super tare...) habar n-am, stiu doar k vom canta acolo p 15. La tEatrul Ion Creanga
-
-
- ILUVATAR
Asta nu stiu cum dracu se mai intampla...
O singura data am folosit acelasi calc cu Elessar...dupa aia am intrat singur pe forum, iar eu intru de la munca...la ziar...si atunci intrasem de la un internet cafe
Iar pe Iluvatar nu-l cunosc deloc...adica n-am avut placerea....
Asta e cam off topic...nu prea ma pricep la de-astea cu internet retele...poate au ID-uri asemanatoare...habar n-am...
Eu Tzapinaru sunt Tanase de la Tapinarii, pe Elessar l-am cunoscut o data iar....ti-am mai zis, intra la un moment dat pe messenger sa ne conversam sa-mi explici si mie...vezi ca am asta de mess...afisata la online now...
Desi eu sunt mereu on line si nu apare...ti-am zis nu ma pricep
TAnase
O singura data am folosit acelasi calc cu Elessar...dupa aia am intrat singur pe forum, iar eu intru de la munca...la ziar...si atunci intrasem de la un internet cafe
Iar pe Iluvatar nu-l cunosc deloc...adica n-am avut placerea....
Asta e cam off topic...nu prea ma pricep la de-astea cu internet retele...poate au ID-uri asemanatoare...habar n-am...
Eu Tzapinaru sunt Tanase de la Tapinarii, pe Elessar l-am cunoscut o data iar....ti-am mai zis, intra la un moment dat pe messenger sa ne conversam sa-mi explici si mie...vezi ca am asta de mess...afisata la online now...
Desi eu sunt mereu on line si nu apare...ti-am zis nu ma pricep
TAnase
-
Aliosha, te astept pe 15 la OM BUN sa ingropam securea...misto dovezi.
Ce zici?
Poate iti plac Tapinarii...si e pacat sa, vba ta, sa stricam threadul...
TANASE
Ce zici?
Poate iti plac Tapinarii...si e pacat sa, vba ta, sa stricam threadul...
TANASE
-