Manele

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Neinregistrat » Mie Noi 05, 2003 12:37 pm

apai io p=asta nu-l stiu. ca cand am vazut cedeu m-am suparat ca ce aia nu are si cedeuri cu tzatze.Pai ce iar santem in comunism si nu are voie oamenii sa puie tzatze pe cedeu. da daca zici ca ie asa de bestselar o sa-mi iau si io cand ma mai duc la piata. ca ciel mai bine dai la copchil de mancare si-l pui sa asculte manele ca cica ie mai bine pentru digestie...

acu o mica completare pentru alondra si catzelusa: Fetelor tzatze ie chestiile alea pe care le are femeile (voi nu stiti ce ie alea) la care ne belim noi ochii...
Neinregistrat

4026

Mesajde baixinho© » Mie Noi 05, 2003 12:55 pm

Initial trimis de Neinregistrat
daca chiar nu ie loc pentru oameni destepti io si aiu plecam

si o sa trebuieste sa se lupte un singur geniu cu astia?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Neinregistrat » Mie Noi 05, 2003 12:58 pm

Pai ma baicsule, o sa-mi prezint scuzili in public, sper ca nu-mi ceri 50mii Coco pentru jicniri...
dar nu plecam ma....ca tre sa ii scoale cineva si pe copchilasii astia...
Neinregistrat

Mesajde eyewitness » Mie Noi 05, 2003 1:04 pm

auzi bre neinregistrate? vazui io colectia de toamna/iarna de la trumf cu sutiene cu cupele in interior si numi venea sa cred...pentru fetele alea de zisesi matale ie?
eyewitness

Mesajde Neinregistrat » Mie Noi 05, 2003 1:09 pm

Apai io asa crezui cand vazui ca nu-mi veni a crede ca au scapat de probleme...si in astea iti belesti si mai rau ochii ca ie vid si se creiaza o diferenta de presiune care prin urmare iti scoate ochii din cap...

da iexista si solutii alternative: una ie crema de cosuri si a doua ie relativ eftena: ie pachete de 10 ciocete care ie la cora in magazin...si cu 5*2 ciociete faci 2 perechi tzatze mai mari ca ale lui pamiela....
Neinregistrat

Mesajde eyewitness » Mie Noi 05, 2003 1:30 pm

io stiu de la o baba de langa radauti ca in cazuri dastea cel mai eficient e lutu din care se face oale ala cand sentareste da clasa siliconului, mai ie hartia creponata cu care se orneaza salile de festivitati sub forma de ghemotoc si plastelina trasa in calote sferice
eyewitness

Mesajde Neinregistrat » Mie Noi 05, 2003 3:07 pm

aiule gata cu sfaturili ca ie pe gratis si nu asa se face banii de gagici bune si mertane
Neinregistrat

Hi losers!!!!

Mesajde MANELE'SUX » Mar Dec 09, 2003 8:46 pm

BAAAAAA
DA PROSHTI MAI SUNTETI CA ASCULTATI MANELE :))
TERMINATILOR,RETARDATILOR,ANALFABETILOR,TREBUI-TI UCISE DRAQLUI TOATE KKT-RILE CA VOI!!!

TREZIREA BAH!!!!

AVETI CREIERI INFECTI!!!! VA TREBUIESHTE LOBOTAMIE!!! :P

Pffffffff...
MANELE'SUX

Re: Hi losers!!!!

Mesajde claudya » Mie Dec 10, 2003 6:01 pm

Initial trimis de MANELE'SUX
BAAAAAA
DA PROSHTI MAI SUNTETI CA ASCULTATI MANELE :))
TERMINATILOR,RETARDATILOR,ANALFABETILOR,TREBUI-TI UCISE DRAQLUI TOATE KKT-RILE CA VOI!!!

TREZIREA BAH!!!!

AVETI CREIERI INFECTI!!!! VA TREBUIESHTE LOBOTAMIE!!! :P

Pffffffff...
claudya

Mesajde blondutza » Mie Dec 10, 2003 6:17 pm

Initial trimis de Catzelusha
MDA..Ce discutzie interesanta,...shi fierbinte in acelasi timp.:rolleyes:
blondutza

Mesajde blondutza » Mie Dec 10, 2003 6:21 pm

bai manelele sunt in top fraierilor cui nu-i plac sa nu le asculte dar este prost la fel ca cei ce dau mesaje urate despre manele
TRAIASCA MANELELE
blondutza

Mesajde memetshot » Mie Dec 10, 2003 6:35 pm

asa ie ma. ba astia care nu le place manelele, ba esteti varza ba... pacat ca nu-i nea elvis pacilea sa va zica iel una de dor si de jale sa va vaz atunci cum dati din burice ca adevaratii pe masa...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 13, 2003 6:26 pm

Nu stiu cum am nimerit sa citesc despre manele ! Mi se face rusine si ca am pierdut timpul cu asa ceva !
Am vrut sa vad mai mult cum gindeste si mai ales cum scrie un manelist.Stiam ca asa va fi: niste "saraci cu duhul", analfabeti, pe care orice altfel de muzica ii depaseste.Cred ca nici muzica populara sau usoara nu ar intelege!
Vai de voi, retardati ai lumii !!!!!
Unregistered

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii