Melodii de moment
Moderator: Shaki
am innebunit de tot...
Madalina Manole - fata visurilor tale
fata visurilor tale pur si simplu a plecat...
ca si cum iubirea n-ar fi existat
tu continui sa o cauti si o cauti in zadar
cu inelul de logodna in buzunar...
Madalina Manole - fata visurilor tale
fata visurilor tale pur si simplu a plecat...
ca si cum iubirea n-ar fi existat
tu continui sa o cauti si o cauti in zadar
cu inelul de logodna in buzunar...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
O piesa ce ma obsedeaza de ceva timp e Nightwish - Over The hills And Far Away. E scoasa chiar mai mishto decat varianta lui Gary Moore. De fiecare data cand o ascult o iau razna:)
Iar piesa vietii mele e Iron Maiden - Fear Of The Dark
Iar piesa vietii mele e Iron Maiden - Fear Of The Dark
- sauro
- Junior Member
Pentru aceasta linistita seara de duminica, dar foarte friguroasa (asta afara...pentru ca in sufletele noastre este caldura) avem Florin Chilian - Iubi .
Iubi, hai la mare sa fugim
Sa-i fentam pe toti poetii
Sa ne facem ca vaslim
Iubi, sa mira toti arhitectii
Ca se prabusesc peretii
Adu berea ca lesin
Iubi, hai la mare sa fugim
Sa-i fentam pe toti poetii
Sa ne facem ca vaslim
Iubi, sa mira toti arhitectii
Ca se prabusesc peretii
Adu berea ca lesin
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Denez Prigent - un muzician complex cu o voce de aur
Zilele astea sunt sunt obsedat de 3 melodii ale acestui mare artist, cei ce nu stiu nimik despre el sau muzica lui le spun doar ca este din franta si ca muzica se vrea a fi celtica, pana aici poate nimik deosebit dar daca auziti ce voce are sigur o sa ramaneti impresionati.
Pt cei ce au vazut Black Hawk Down, sau "Operatiunea Mogadishu", poate va amintiti de melodia de la final, este o melodie cantata de Denez impreuna cu Lisa Gerrard (ex. DcD)o alta mare cantareatza, in fine, cautati ca merita...melodiile care nu-mi dau pace sunt urmatoarele :
Denez Prigent & Lisa Gerrard- Gortoz a ran
Denez Prigent - Dao Dezi
Denez Prigent - Ar mab laer
Muzica de 5 stele, sariti pe ea
Pt cei ce au vazut Black Hawk Down, sau "Operatiunea Mogadishu", poate va amintiti de melodia de la final, este o melodie cantata de Denez impreuna cu Lisa Gerrard (ex. DcD)o alta mare cantareatza, in fine, cautati ca merita...melodiile care nu-mi dau pace sunt urmatoarele :
Denez Prigent & Lisa Gerrard- Gortoz a ran
Denez Prigent - Dao Dezi
Denez Prigent - Ar mab laer
Muzica de 5 stele, sariti pe ea

-
SatyR - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Pentru aceasta linistita seara de duminica, dar foarte friguroasa (asta afara...pentru ca in sufletele noastre este caldura) avem [B]Florin Chilian - Iubi .
[/size] [/B]
Daca ai temperatura gabi, fugi si culca-te.
Melodia de moment e Radiohead - Fake Plastic Trees si nu mai adaug nimic fiind pusa deja de 100 de ori pe thread.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
melodia mea acum-desi imi place de mult timp dar acum mi-a venit iar chef s-o ascult-korn-here to stay
-
sublime_gwen - Junior Member
de ieri ma chinuie rau de tot. shi nu ie o piesa, ie un album intreg:
Imminent Starvation - North
dupe cum vam mai zis: noise-industrial mama lui.
Imminent Starvation - North
dupe cum vam mai zis: noise-industrial mama lui.
-
neatza - Mesaje: 5820
muzica rock si hip-hop reprezita o cultura
zic asta pentru ca poti sa spui doar hip-hoper sau rocker.
poti sa zici si manelist(dar prin versurile pe care le au si val. pe care le promoveaza NU se poate numi cultura ci IMBECILITATE
si rockul isi are imbecilitatile lui dar incomparabile cu manele
poti sa zici si manelist(dar prin versurile pe care le au si val. pe care le promoveaza NU se poate numi cultura ci IMBECILITATE
si rockul isi are imbecilitatile lui dar incomparabile cu manele
- lemnu
- Junior Member
in primu shin primu rand, vreau sal anuntz pe iuzaru care sha loat conparatzia drept nick, ca a greshit filmu.
shi be) daca tot veni vorba de noise-industrial, eo ash cam continua in spiritu pleilistului meu care az are trei puncte de atractzie care ie urmatuarili:
Converter - Domination la ajtia nu mai trebe spus nimica
DJ Producer - Violent Work Of Art fara nici o lagatura cu trupa "Violent Work Of Art"
Dulce Liquido - Lamb's Creed daca ar exista genu de "Drum&Bass&Noise-industrial", pai atuncia ajtia ultimii doi asta sar chema ca canta.
shi be) daca tot veni vorba de noise-industrial, eo ash cam continua in spiritu pleilistului meu care az are trei puncte de atractzie care ie urmatuarili:
Converter - Domination la ajtia nu mai trebe spus nimica
DJ Producer - Violent Work Of Art fara nici o lagatura cu trupa "Violent Work Of Art"
Dulce Liquido - Lamb's Creed daca ar exista genu de "Drum&Bass&Noise-industrial", pai atuncia ajtia ultimii doi asta sar chema ca canta.
-
Io as vrea sa-i anunt pe userii care trimit un pomelnic de piese ca pot incerca o combinatie mai simpla de taste + mouse si ne pot lipi un screenshot cu playlistu din winamp (dupa modelul OM), ca sa nu se extenueze de la atata scris.
On topic, tocmai ce au dat la activ o piesa a lu' Rush de pe primul album, se cheama "Working Man", am ascultat-o cu gandul la injinerul stefan (cred ca n-o sa mai pot asculta niciodata rush fara sa-mi treaca prin cap fie ca versurile-n naspa, fie ca suna a zeppelin, fie ca piesa e monotona :p). Asta e categoria led zeppelin, in caz ca va chinuie curiozitatea.
Acuma, tin minte ca piesa asta a fost coveruita de baietii de la Skid Row (sau o parte din ei, ma rog) pe un album tribut Rush. Cum o suna coverul, 'mnezeu cu mila...
Domnule neata, nu trece zi de sus sa nu ma minunez de ce chestii asculti matale... de unde-s toti astia, dom'le? Noroc ca ai postat pe thredul cu noir desir, altfel te banuiam ca o faci cu intentie
On topic, tocmai ce au dat la activ o piesa a lu' Rush de pe primul album, se cheama "Working Man", am ascultat-o cu gandul la injinerul stefan (cred ca n-o sa mai pot asculta niciodata rush fara sa-mi treaca prin cap fie ca versurile-n naspa, fie ca suna a zeppelin, fie ca piesa e monotona :p). Asta e categoria led zeppelin, in caz ca va chinuie curiozitatea.
Acuma, tin minte ca piesa asta a fost coveruita de baietii de la Skid Row (sau o parte din ei, ma rog) pe un album tribut Rush. Cum o suna coverul, 'mnezeu cu mila...
Domnule neata, nu trece zi de sus sa nu ma minunez de ce chestii asculti matale... de unde-s toti astia, dom'le? Noroc ca ai postat pe thredul cu noir desir, altfel te banuiam ca o faci cu intentie

If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
donoara bonechina, da o fac cu intentzie pantru ca asta asculta eo uin cea mai mare parte a tinpului. de unde sunt totz ajtia? ma intrebi tu.... pai pune shi matale mana shi cauta, ca merita.
pentru az, am doo trupe shi trei piese, tot pe partea de industrial:
Black Lung -1st movement un noise-industrial d'ala greu cu coae multe.
Xingu Hill - Babylon B ajtia ie un fel de electro ambiental facut cu mare arta shi cu oarece tente de industrial
Black Lung & Xingu Hill - The People of the Monolith piesa asta mergea sigur pe "Conbinatzii beton" data fiind apropierea trupelor astora. ce a ieshit: o bucata foarte ciudata, rapida shi dura ce te scuala shi din mortz shi dupaia trece intr-un cafe-concert de mare esceptzie. sfatu meu ie sa cautatz asta, macar pentru priceperea cu care au reushit baietzii sa imbine doo stilur diametral opuse (noise-idustrial cu cafe-concert)
pentru az, am doo trupe shi trei piese, tot pe partea de industrial:
Black Lung -1st movement un noise-industrial d'ala greu cu coae multe.
Xingu Hill - Babylon B ajtia ie un fel de electro ambiental facut cu mare arta shi cu oarece tente de industrial
Black Lung & Xingu Hill - The People of the Monolith piesa asta mergea sigur pe "Conbinatzii beton" data fiind apropierea trupelor astora. ce a ieshit: o bucata foarte ciudata, rapida shi dura ce te scuala shi din mortz shi dupaia trece intr-un cafe-concert de mare esceptzie. sfatu meu ie sa cautatz asta, macar pentru priceperea cu care au reushit baietzii sa imbine doo stilur diametral opuse (noise-idustrial cu cafe-concert)
-
Music played and all people sang
Just for me the church bells rang
Now he's gone I don't know why
untill these days sometimes I cry
he didn't even say goodbye
he didn't take the time to lie
Prima oara cand am ascultat melodia in varianta Nancy Sinatra nu mi-a placut...fiind influentat de varianta Cher. Acum imi place mult mai mult. De ce oare unele melodii nu ne spun nimic la primele ascultari, iar dupa ne plac foarte mult ?
Deci melodia de moment este Nancy Sinatra - Bang bang. Aliosha te rog sa nu imi spui ca ar trebui sa vad Kill Bill ca incepe cu melodia asta...ca mi-ai spus-o de 50 de ori. Cand o sa-l am o sa-l vad.
Just for me the church bells rang
Now he's gone I don't know why
untill these days sometimes I cry
he didn't even say goodbye
he didn't take the time to lie
Prima oara cand am ascultat melodia in varianta Nancy Sinatra nu mi-a placut...fiind influentat de varianta Cher. Acum imi place mult mai mult. De ce oare unele melodii nu ne spun nimic la primele ascultari, iar dupa ne plac foarte mult ?
Deci melodia de moment este Nancy Sinatra - Bang bang. Aliosha te rog sa nu imi spui ca ar trebui sa vad Kill Bill ca incepe cu melodia asta...ca mi-ai spus-o de 50 de ori. Cand o sa-l am o sa-l vad.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Am ramas cu ea din masina - RHCP - Fortune Faded - de pe Greatest Hits -ul lor scos anul asta. Melodia este noua includerea ei pe album incercand sa o transforme la randu-i intr-un hit.
Am mai descoperit ceva cat de cat interesant
Seam - "The Problem With Me" (1993)
Uitati aici un review:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=UIDCASS80311151034530749&sql=Agz420r4ar48n
Cine e curios si are posibilitate poa sa downloadeze pt inceput: Road to Madrid.
In incheiere, Beth Gibbons (& Rustin Man)- Mysteries de pe primul si singurul ei album, Out of Time.
Am mai descoperit ceva cat de cat interesant
Seam - "The Problem With Me" (1993)
Uitati aici un review:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=UIDCASS80311151034530749&sql=Agz420r4ar48n
Cine e curios si are posibilitate poa sa downloadeze pt inceput: Road to Madrid.
In incheiere, Beth Gibbons (& Rustin Man)- Mysteries de pe primul si singurul ei album, Out of Time.
-
Ce-am ascultat mai acu vreo cateva minute a fost Rainbow cu melodiile The temple of the king , Mistreated , Love's no friend ... Nazareth - May heaven keep you , Acoustic Alchemy - Rainwatching .
MIshto piese!
MIshto piese!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Nush cum il cheama, da' e un baiet la activ fm care m-a rupt azi cu Jane's Addiction. Cred ca si-a propus sa dea cate o piesa pe ora, cert e ca tocmai am ascultat Been Caught Stealing, care a fost a treia azi. Si bine am facut, zici ca am baut un pahar de vin rosh, asa rapid m-am sculat din leneveala!
Sa traiasca baietul cu pricina, daca ar mai renunta la proconsul si nicola (doamne, urata e piesa aia, si mai e si furatura dupa santana!) mai ca i-as ridica statuie in fata la guvern...
Acu ramane sa pun mana pe ultimul Jane's Addiction, am vazut piesa aia la teveu, da' nu m-a impresionat, desi astia au macar meritul ca-i recunosti de la o posta.
Hehe, bancul ala chiar se aplica la Perry Farrell!!
Sa nu uit: un ropot de aplauze penturu userul de mai sus, foarte frumos comentariul la pomelnic, o sa-l duc la biserica, sa-l citeasca popa. =D
Sa traiasca baietul cu pricina, daca ar mai renunta la proconsul si nicola (doamne, urata e piesa aia, si mai e si furatura dupa santana!) mai ca i-as ridica statuie in fata la guvern...
Acu ramane sa pun mana pe ultimul Jane's Addiction, am vazut piesa aia la teveu, da' nu m-a impresionat, desi astia au macar meritul ca-i recunosti de la o posta.

Sa nu uit: un ropot de aplauze penturu userul de mai sus, foarte frumos comentariul la pomelnic, o sa-l duc la biserica, sa-l citeasca popa. =D
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Melodii de moment....
Black SAbbath: Symptom of the Universe...
Dupa ce am ascultat piesa in interpretarea lui Tanase in Club A....
De fapt imi placea dinainte
Asa si...Miruna lui Vintila...ca tot are el lansare azi in LAptarie
si...
Chilian: Rebus
Si ar mai fi....
TApinarii.............ce ppiesa sa mai zic si la astia: Autonomie
Black SAbbath: Symptom of the Universe...
Dupa ce am ascultat piesa in interpretarea lui Tanase in Club A....
De fapt imi placea dinainte
Asa si...Miruna lui Vintila...ca tot are el lansare azi in LAptarie
si...
Chilian: Rebus
Si ar mai fi....
TApinarii.............ce ppiesa sa mai zic si la astia: Autonomie
- Elessar
- ILUVATAR
In curand o sa o vedem si pe Gabriela Flores ca face dialog prelungit cu Oribilu Mosh...
Sa revenim la oile noastre , i.e la melodiile de moment...
Nick Cave - O'Maley's Bar, superb modul in care povesteste cum linistitii clienti ai unui bar sunt matrasiti de la A la Z. Aproape 15 minute ii trebuie lui Cave sa ne dea amanuntele de
rigoare.
I am tall and I am thin
Of an enviable hight
And I've been known to be quite handsome
In a certain angle and in certain light
Well I entered into O'Malley's
Said, "O'Malley I have a thirst"
O'Malley merely smiled at me
Said "You wouldn't be the first"
...
Piesa este de pe- in cazul in care mai trebuia mentionat- Murder Ballads.
Si cu gandul la ce zicea OM in postul de mai sus, o melodia care nu mi-a placut la inceput dar care m-a prins ulterior : Bush - Letting the cables sleep. Legat de ei, imi aduc aminte ca prin liceu ascultam la plictis Sixteen Stone si oricat de bun mi s-a parut albumul atunci nu il mai pot reasculta (probabil o combinatie intre senzatia de saturatie si schimbarea gusturilor).
Nu vi s-a intamplat ?
Sa revenim la oile noastre , i.e la melodiile de moment...
Nick Cave - O'Maley's Bar, superb modul in care povesteste cum linistitii clienti ai unui bar sunt matrasiti de la A la Z. Aproape 15 minute ii trebuie lui Cave sa ne dea amanuntele de
rigoare.
I am tall and I am thin
Of an enviable hight
And I've been known to be quite handsome
In a certain angle and in certain light
Well I entered into O'Malley's
Said, "O'Malley I have a thirst"
O'Malley merely smiled at me
Said "You wouldn't be the first"
...
Piesa este de pe- in cazul in care mai trebuia mentionat- Murder Ballads.
Si cu gandul la ce zicea OM in postul de mai sus, o melodia care nu mi-a placut la inceput dar care m-a prins ulterior : Bush - Letting the cables sleep. Legat de ei, imi aduc aminte ca prin liceu ascultam la plictis Sixteen Stone si oricat de bun mi s-a parut albumul atunci nu il mai pot reasculta (probabil o combinatie intre senzatia de saturatie si schimbarea gusturilor).
Nu vi s-a intamplat ?
-
Nimic mai frumos decat Therion - Nifelheim si Lacrimosa - Not every pain hurts*.
*Without any pain it wouldn't be the same
Experiences made me strong -
Not every pain hurts
Deep inside
When you learn to devide
Don't fear the danger
Follow your heart to the light
Live your dream and breathe
*Without any pain it wouldn't be the same
Experiences made me strong -
Not every pain hurts
Deep inside
When you learn to devide
Don't fear the danger
Follow your heart to the light
Live your dream and breathe
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
am crezut ca daca dau raspunde ii da raspunsu pe aceeasi pagina...dar nu e asa...
daca tot am zis 311, zic "amber" care e bestiala mai ales daca faceti rost de un clip live cu aceasta melodie. asta e pentru relaxare totala.
si mai zic pentru binedispunere 311-strong all along si smashmouth-diggin' your scene
si pentru putere de munca-deftones-my own summer
daca tot am zis 311, zic "amber" care e bestiala mai ales daca faceti rost de un clip live cu aceasta melodie. asta e pentru relaxare totala.
si mai zic pentru binedispunere 311-strong all along si smashmouth-diggin' your scene
si pentru putere de munca-deftones-my own summer
can you trip like I do?
-
sublime_gwen - Junior Member
azi am revenit la sentimente mai umane (!!!???) am bagat de dimineatza nejte Knorkator - Ich Will Nur Ficken, mam trezit shi miam dat seama ca ie bine. dupaia ma apucat o lene d'aia dovedita, asha ca am bagat ceva mai lejereanu:
Corvus Corax - Chou Chou Sheng (ajtia ie formatzia -mama a lu Tanzwut) care va sa zica Tanzwut ie un proiect al catorva dintre aia multzi care performeaza la Corvus Corax
Clan Of Xymox - There's No Tomorrow
L'ame Immortelle - Just Defy
despre ultimele doo nu va zic decat ca m-au uns pe suflet. restu, mai cautatz shi voi ca merita.
Corvus Corax - Chou Chou Sheng (ajtia ie formatzia -mama a lu Tanzwut) care va sa zica Tanzwut ie un proiect al catorva dintre aia multzi care performeaza la Corvus Corax
Clan Of Xymox - There's No Tomorrow
L'ame Immortelle - Just Defy
despre ultimele doo nu va zic decat ca m-au uns pe suflet. restu, mai cautatz shi voi ca merita.
-
Muse- Unintended pentru ca in seara asta sunt intr-o stare anume... Fara alte comentarii
later edit: a nu se intelege ca folosesc seringi sau alte asemenea accesorii :p
later edit: a nu se intelege ca folosesc seringi sau alte asemenea accesorii :p
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
O melodie recomandata de Satyr care se gaseste si in reclama de la cafeaua Jacobs. Perry Como - Magic Moments .
Magic moments, mem'ries we've been sharin'
Magic moments, when two hearts are carin'
Time can't erase the memory of
These magic moments filled with love
Cata nostalgie , cat romantism. Anii '50-'60 au fost cei mai buni in muzica. :o
Magic moments, mem'ries we've been sharin'
Magic moments, when two hearts are carin'
Time can't erase the memory of
These magic moments filled with love
Cata nostalgie , cat romantism. Anii '50-'60 au fost cei mai buni in muzica. :o
-
Eu de doua zile m-am cuplat pe Sting "Englishman in New-York" : "Be urself/ No matter what they say!" ... dupa o doza de asta nici ploaia n-o mai simti rece si neprietenoasa...
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Yeah Yeah Yeahs - Pin, melodie scurta si cu un refren copilaresc
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721