Va place Marius Moga ? :-)
Moderator: anjin-san
mie imi place marius cum e el : putin fitos dar in esenta un baiat tare bun. nu imi place ce compune , dar el isi scoate bani buni din asta asa ca .... ce mai conteaza
. ar fii bine daca s-ar apuca serios de cantat

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560
Initial trimis de K-gula
vorbind pe plan profesional, nu l-am agreat cand am auzit de el, pana am vazut piesa cu trupa SIMPLU (am totusi o alta parerea despre cum as fi vazut eu acea piesa, dar este ok si asa) si am vazut ca in spatele albumului celor de la UNU sta ascuns si el. cu aceste proiecte ma convins. bravo si lui. la restul proiectelor ma abtin sa fac vre-un comentariu.
K-gula.
IMI PLACE FF MULT MARIUS MOGA,DAR E PUTIN MAI MULT CU NASUL PE SUS SI ASTA NU-MI PREA PLACE DE EL,L-AM VAZUT O SINGURA DATA FATA IN FATA,SI E DESTUL DE MIC DE STATURA
- DIA
Ce mai intrebare!Bineinteles ca imi place Marius Moga.Este putin spus ca imi place Marius Moga, sunt innebunita dupa el.Este un tip super si tare.Toti care spun lucruri rele despre Marius Moga nu stiu sa aprecieze c est bun si de asemenea sunt niste ratati.Sunt din Alba Iulia si iau de pe net orice informatie despre Marius Moga.Am spus ce am vrut.Nu am mai vazut pe nimeni ca el.Este cel mai frumos baiat.Pa Pa.VA PUPIK DULCE, IN SPECIAL PE MARIUS MOGA!!!
- Unregistered
aia cu "cel mai frumos baiat" a fost tare ... ;o
GOD ce de msg s-au scris.... e controversat tipu` nu gluma...
ar fi trebuit sa se faca si un sondaj.....asa e aiurea.
GOD ce de msg s-au scris.... e controversat tipu` nu gluma...
ar fi trebuit sa se faca si un sondaj.....asa e aiurea.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Re: Va place Marius Moga ? :-)
Initial trimis de AnDrEi
Ha
? Astept raspunsurile voastre fetelor ;-)
Sal AnDrEi!
Sincer....... ca persoana nuuuuuuu
Dar pe plan profesional eh...... merge.
-
dany_70 - Junior Member
marius moga
Sunt un mare fan al lui Marius Moga si-al trupei Simplu.Melodiile compuse de el pt trupa Simplu sunt beton,dar as vrea sa stiu cand isi scoate propriul album.
- Unregistered
lui Marius Moga ii puteti scrie la eu@mariusmoga.ro
de vineri,16 ianuarie va avea o emisiune cu Adrian Despot (Vita de Vie) la 23 30 pe Antena 1
de vineri,16 ianuarie va avea o emisiune cu Adrian Despot (Vita de Vie) la 23 30 pe Antena 1
! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
Syncronize
Initial trimis de AnDrEi
Dap , ups .. eu credeam ca e vorba Eduard Alexandru care e compozitor, coregraf, membru al trupei Syncronize.Ma rog.. dar este o oarecare legatura cu Mof nu? :-)
Salut,
Vreau si eu mai multe informatii despre trupa Syncronize si ceva poze daca aveti.
Mai exista?
- Unregistered
Emisiunea Cool Hunting e interesanta. Nu pot sa spun inca daca imi place, dar e faina ideea. Marius Moga si Adi Despot cred ca s-au purtat acceptabil, fara fitze, exact asa cum is ei. Au mai fost ceva faze a la Jackass (cam subtire), in rest a fost bine. Inca un proiect a lui Moga care merita admirat. Daca nu placut, macar admirat. Parerea mea.
Respeckt, pentru toti cei ingeniosi care vor sa schimbe ceva in muzica si in mass-media. Fapte, nu vorbe!!!
Eu sunt unu din popor...
Respeckt, pentru toti cei ingeniosi care vor sa schimbe ceva in muzica si in mass-media. Fapte, nu vorbe!!!
Eu sunt unu din popor...

- Unregistered
E de admirat......
Sincer nu am vazut emisiunea.Dar ce am vaz din reclame cred ca e ok.Eu l-am vaz pe Moga la ProTv si mi-sa parut cam ingamfat.Asa l-am vaz eu nu inseamna ca asa si e.......
Imi place formatia Simplu dar pe Moga l-am vaz prea putin cu ei..... stiu doar ca el le compune muzica.
Da e de admirat ca vrea sa faca schimbe ceva in muzica.....:o
Tot respectul.....
Imi place formatia Simplu dar pe Moga l-am vaz prea putin cu ei..... stiu doar ca el le compune muzica.
Da e de admirat ca vrea sa faca schimbe ceva in muzica.....:o
Tot respectul.....

-
dany_70 - Junior Member
Initial trimis de dany_70
e de admirat ca vrea sa faca schimbe ceva in muzica
in foarte prost, da.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Adica vrei sa spui ca pana la Moga muzica romaneasca era mai buna? Nu prea cred. Eu cred ca a mai evoluat muzica rom de cand a aparut el. Parerea mea......
Acelasi...... unu din popor....... :o
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
- CCMUSIC
- Junior Member
buna sau rea.........

Nu am stat sa fac o statistica.Doar ca eu cred ca nu e singurul care vrea schimbari in muzica romaneasca .....
Si asta e parerea mea,buna sau rea ramane la aprecierea fiecaruia......
-
dany_70 - Junior Member
Initial trimis de CCMUSIC
Adica vrei sa spui ca pana la Moga muzica romaneasca era mai buna? Nu prea cred. Eu cred ca a mai evoluat muzica rom de cand a aparut el. Parerea mea......
Serios??????:( Si eu care credeam ca de la aparitia lui Morga....iiiiiiih, pardon, a lui Moga, muzica romaneasca a involuat...:con:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de CCMUSIC
Eu cred ca a mai evoluat muzica rom de cand a aparut el.
pai a evoluat, da, dar in jos. adica a involuat sau cum s-o spune in chineza. si ca sa iti rapsund la intrebare, da, muzica romaneasca era mai buna sa se teleporteze moga si sa-si dea importanta.
ANTI
-
Mdeah...fiecare are dreptul la o parere. Chiar daca nu o impartasesc sunt tolerant
Da-mi cateva exemple de compozitori, formatii, solisti/e, de la noi care ajuta muzica rom sa evolueze, nu de alta, da ca sa ma prind si eu care is aia. :o
Da-mi cateva exemple de compozitori, formatii, solisti/e, de la noi care ajuta muzica rom sa evolueze, nu de alta, da ca sa ma prind si eu care is aia. :o
- CCMUSIC
- Junior Member
ASIA, Adrian Ordean, Florin Ionescu. mai vrei?
ANTI
-
Ar fi mai multi, dar din pacate acestia nu sunt lasati de unii ca alde Mo...uff, iar era sa scriu Morga in loc de Moga, sa schimbe in bine muzica romaneasca.
Ce mai tura-vura, de cand a aparut Moga asta s-a dus dracului de tot muzica noastra!
Ce mai tura-vura, de cand a aparut Moga asta s-a dus dracului de tot muzica noastra!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de Scorpiutza
...iar era sa scriu Morga in loc de Moga, sa ..!
Si mie mi se intampla sa fac analogia asta ..moga = morga
..oare de ce? pentru ca RECONDITIONEAZA "cadavrele" muzicii occidentale, le imbraca in costume romanesti si ...le vinde intru salvarea necromuzicologiei? ...
..tinere necromuziolog ... fa ceva nou ..ca esti bogat/vip deja. ... sau de atata stat in cacat, ai si uitat cum miroase primavara? ...
..probabil altceva nu mai poti. si-atunci mi-e mila de tine. pe bune.
.. mama ce-am putut scoate!!! mi-e frica de mine ... hai spuneti-mi, dragi iubitori ai necromuzicologului ,ca sunt un complexat care defuleaza aici ..din ciuda, ura, ratare ..etc

bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de baixinho ©
ASIA, Adrian Ordean, Florin Ionescu. mai vrei?
Pentru ca cei mai sus amintiti fac muzica pop respectiv pop-rock de calitate asta nu inseamna ca aceasta si evolueaza. De exemplu la ASIA nu prea vad nici o evolutie in muzica lor sau la alte formatii d-ale lui Adi Ordean pe care-l respect ca si compozitor. Pentru ca muzica lor suna mai aproape de pop-rock iar instrumentalele sunt inregistrate in majoritate pe instrumente adevarate, cu cat mai putine efecte de studiou, asta nu nu inseamna ca muzica lor si evolueaza.E mai mult o stagnare.
Si Florin Ionescu ce contributie notabila are la evolutia muzicii ca nu-mi vine in minte nimic legat de productiile lui? :con: Poate ma ajuti tu si-mi dai niste ex.
Si ca sa-ti raspund la intrebarea ta...da, mai vreau exemple si din partea ta si din partea altora care il acuza pe Moga de aceasta involutie a muzicii rom.
Acelasi om din popor......:o
- CCMUSIC
- Junior Member
Initial trimis de Scorpiutza
Ar fi mai multi, dar din pacate acestia nu sunt lasati de unii ca alde Mo...uff, iar era sa scriu Morga in loc de Moga, sa schimbe in bine muzica romaneasca.
Dar cine ii impiedica pe "acei multi" sa schimbe in bine muzica romaneasca? Fiecare face ce vrea, se descurca cum poate, e ceva normal sa existe concurenta pe piata si cei mai puternici sa reziste. Crezi ca Moga alta treaba n-are decat sa nu-i lase pe altii sa faca muzica (parca il si vad pe Moga la cat ii el de pitic cum le interzice altor compozitori sa aduca evolutia in muzica rom...loool). Odata am vb cu Moga si l-am intrebat daca mai stie cand era Dj Phantom pe primul loc si cand mare parte dintre formatiile romanesti mergeau la Sebes la studioul lui Edi. El mi-a raspuns ca la fel cum a fost Edi Schneider primul in domeniu, tot asa "azi" el e sus, dar s-ar putea ca "maine" sa fie altul in locul lui si tot asa.
Chiar daca parerile sunt pro si contra lui, eu imi mentin parerea ca Moga are destula energie, putere de munca si spirit inovator pentru a schimba plafonarea muzicii romanesti. :o
- CCMUSIC
- Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
.. mama ce-am putut scoate!!! mi-e frica de mine ... hai spuneti-mi, dragi iubitori ai necromuzicologului ,ca sunt un complexat care defuleaza aici ..din ciuda, ura, ratare ..etc![]()
bafta!
Mai ai putin si-ti faci declaratii de dragoste la cat de incantat esti de tine si de replicile tale.Te-a cam invadat egocentrismul!!! Un mare LOL

Iar ca raspuns la ultima fraza: nu-ti fie frica ca nu-ti spunem. Eu cel putin is de parere ca fiecare are dreptul la propria sa opinie ... Asa ca baga mare. Niste argumente ar fi binevenite!!! :o
- CCMUSIC
- Junior Member
bunul simt....
Da,nici eu nu sunt inebunita dupa Moga........
Dar consider ca parerile se spun in limita bunului simt......
Dar consider ca parerile se spun in limita bunului simt......
"Sa iubesti e bine,dar sa stii pe cine..."
-
dany_70 - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma