(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
dragii lu nenea ai, ca sa clarific putin lucrurile si ca sa evitam polemicile care pot denatura in scandal rog a citi cu atentie postu meu de pe reclamatii in care am cerut doar ca numele de eye sa fie sters si nu inchiderea threadului respectiv. cererea mea este independenta de cea a nocturnei. motivele le-am expus acolo. personal consider ca farmecul acelui thread s-a pierdut ,numarul celor care postau acolo a scazut considerabil iar noile reguli ale forumului limiteaza exprimarea libera si fara oprelisti amputand astfel imaginatia fiecaruia limitand-o la crearea unor posturi sterile si anoste ,nici unul din noi nedorind o banare pe viata(personal sunt la distanta de un avertisment de aceasta). darky a sesizat bine, nimic nu-i etern ci totu este efemer deci exista pt tot un sfarsit. multumesc pt atentie(c.b) si succes!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
4405
cica l-ar fi prins pe Saddam Hussein.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de eyewitness
[...] iar noile reguli ale forumului limiteaza exprimarea libera si fara oprelisti amputand astfel imaginatia fiecaruia limitand-o la crearea unor posturi sterile si anoste [...]
Din cate imi aduc eu aminte, adevaratele capodopere de posturi pe care le lasai acum ceva vreme pe aci nu includeau cuvinte de gen: "pula, pizda, coaie, muie, mortii si ranitii s.a.m.d" la fel cum nu includeau fraze de genu: "mata e proasta, gatii matii, esti o progenitura de tot kktul s.am.d" si totusi erau fantastice....radeam cu lacrimi. Era o caterinca fina (chiar si la adresa unor useri) dar care exprimau o chestie mai mult comic decat o jignire in sine.
Intre timp unele posturi s-au inchis din punct de vedere al imaginatiei. Totul s-a rezumat la a critica un post anterior sau un user. Daca cineva zicea ceva, urmatoarele 10 posturi erau bagari in seama. Cred ca in esentza, regulile NOI incearca sa aduca iarasi coerentza in posturi.
"noile reguli ale forumului limiteaza exprimarea libera "
adica cum bre? daca nu te iei de cineva sau nu injuri pe cineva nu mai poti sa te exprimi liber?
Si cu ce influentzeaza noile reguli imaginatia bre? asta e o replica de pus pe "aberatia zilei". Auzi dracie.....faptul ca este interzisa jignirea altor useri e o chestie de kkt caci nu mai poti sa-ti dezvolti imaginatia....
p.s: Ce tare e Sadam cu barba si parul mare. Hipiot in toata regula!:)
-
Love2Fly - Junior Member
4407
saddam -> ras, tuns si frezat dupa ce a fost saltat.
- Fişiere ataşate
-
- saddam.jpg (21.88 KiB) Vizualizat de 2951 ori
ANTI
-
zburatorule ,cum zici matale nea ,da nu iera asta ideea...
-
4412
cre cas doo variante (si pe viitor fara taica, da?):
1. pe saddam l-au capacit cu ceva vreme in urma si acum au scos de la naftalina o clona. oricum n-are cum sa verifice cineva ADN-u
2. chiar ie saddam. oricum n-are cum sa verifice cineva ADN-u
ar mai fi a treia:
3. nu l-au autosinucis pe saddam si nici ala din poxa nu-i, deci saddam ie inca in viata. oricum n-are cum sa verifice cineva ADN-u. da daca asta ie varianta autentica si adevarata, nu-i vad bine pe americani, care oricum ei sunt de vina, vorba lu Chirila.
1. pe saddam l-au capacit cu ceva vreme in urma si acum au scos de la naftalina o clona. oricum n-are cum sa verifice cineva ADN-u
2. chiar ie saddam. oricum n-are cum sa verifice cineva ADN-u
ar mai fi a treia:
3. nu l-au autosinucis pe saddam si nici ala din poxa nu-i, deci saddam ie inca in viata. oricum n-are cum sa verifice cineva ADN-u. da daca asta ie varianta autentica si adevarata, nu-i vad bine pe americani, care oricum ei sunt de vina, vorba lu Chirila.
ANTI
-
Re: 4412
nebunaticule, toate variantele tale is bune ... mai ales prima !
Zic finca presedintele vacar si premieru urecheat prea-si dau cu aia peste piept de parca reaparitia lui saddam ar rezolva toate problemele si i-ar face pe ei mai putin tampitzi :silly:
Io de fapt ma mir de-o treaba: ce te face sa zici ca testu ala nu-l pot face ? poate nu se grabesc, asta-i altceva
:o
Acuma poate ca mă-sa lu' Saddam nu mai traiejte da nu-mi inchipui ca i-o perit subit toate rudele. Si chiar si-asa acu ceva vreme parca-i casapisera copchii... ceva probe de la unghiile de la picioru drept tot or fi avand iei ;D
leităr edit:
vezi cum esti si tu amu... omu recunoaste o treaba si tu acuma ii sari in cap si vrei sa te si re-asigure
Zic finca presedintele vacar si premieru urecheat prea-si dau cu aia peste piept de parca reaparitia lui saddam ar rezolva toate problemele si i-ar face pe ei mai putin tampitzi :silly:
Io de fapt ma mir de-o treaba: ce te face sa zici ca testu ala nu-l pot face ? poate nu se grabesc, asta-i altceva
:o
Acuma poate ca mă-sa lu' Saddam nu mai traiejte da nu-mi inchipui ca i-o perit subit toate rudele. Si chiar si-asa acu ceva vreme parca-i casapisera copchii... ceva probe de la unghiile de la picioru drept tot or fi avand iei ;D
leităr edit:
Initial trimis de Love2Fly
[..] adica cum bre? daca nu te iei de cineva sau nu injuri pe cineva nu mai poti sa te exprimi liber? [..]faptul ca este interzisa jignirea altor useri e o chestie de kkt caci nu mai poti sa-ti dezvolti imaginatia....
vezi cum esti si tu amu... omu recunoaste o treaba si tu acuma ii sari in cap si vrei sa te si re-asigure

Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
cica fac astia Big Brother 2 ... pe 15 incep inscrierile ... ca o prima propunere de inscriere eu zic : MOSHU .. din mai multe motive ... :
1. e potrivit
2. scapam de el vreo 4 luni si poate il ajung si io cu posturile *p
3. i-ar trebui banii de la premiu ca sa dea si el o bere din cand in cand *p
1. e potrivit
2. scapam de el vreo 4 luni si poate il ajung si io cu posturile *p
3. i-ar trebui banii de la premiu ca sa dea si el o bere din cand in cand *p
-
monk - Mesaje: 2747
moshu la bb2 ? in primul rand nu intra pt ca seamana cu mumu, deci trebuie ceva diferit. si daca intra iese la prima propunere.
eu zic asa:
love2fly
SOD
koala
acestia, dupa mine, au sanse reale de a intra in casa!
eu zic asa:
love2fly
SOD
koala
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nu e ma...ca imi iau pelerina ca Violeta. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
eu ? sa ma masturbez ? NICIODATA ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Gabizzule , nu te baga intr`o gluma pe care nu ai cum sa o intelegi :p Habar n`ai cine e printesa Sofia.. Sau..
Moshule, cum indraznesti sa abuzezi de un copil precum Gabizzu?? :no: Bad boy !! Bad baaad boy!
Moshule, cum indraznesti sa abuzezi de un copil precum Gabizzu?? :no: Bad boy !! Bad baaad boy!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
romani de tren
Ieri am venit cu trenu la Cluj ( personal Oradea-Cluj = 5h). La un moment dat se pune unu langa mine. Haine super jegoase, miros caracteristic, caciula neagra de oaie. Scoate niste plasticuri de 10 mii shi incepe sa-i numere. Ii numara de vreo 5 ori dupa care scoate o punga de plastic, ii impatura bine shi-i pune in punga. Ia punga shi o pune intr-un portofel. Ia shi portofelu shi-l pune shi pe asta intr-o alta punga de plastic. In cele din urma il baga in buzunar.
Scoate alta punga in care avea o sticlutza de 200 ml plina cu vin. Fiindca se jena de mine ca ma tot uitam la el, incepe sa bea ca boschetarii din SUA cu sticla invelita in punga. Io tot la el ma uitam. Nu intelegeam de ce se ascunde fiindca io tot trageam pe fatza dintr-o sticla de votca. La un moment dat incepe sa rada ca un ied shi-mi zice: " Hi, Hi , Hi, mi-am luat shi io niste pepsi din gara!"
Dupa ce pleaca asta mai apare unu. Se plimba pe culoar shi tot striga ca i-a furat cineva geanta. Era mort de bat shi ii ieseau niste chilotzi albastri prin shlitz...
Urmatorul intra in compartiment shi, desi vedea ca citeam f. atent incepe sa ma intrebe tot felu de tampenii. Vizibil iritat ca nu-i prea raspund incepe sa scuipe shi sa haraie pe jos. Dupa asta trece la suptul maselelor.
Cam asta am avut in gand.
Scoate alta punga in care avea o sticlutza de 200 ml plina cu vin. Fiindca se jena de mine ca ma tot uitam la el, incepe sa bea ca boschetarii din SUA cu sticla invelita in punga. Io tot la el ma uitam. Nu intelegeam de ce se ascunde fiindca io tot trageam pe fatza dintr-o sticla de votca. La un moment dat incepe sa rada ca un ied shi-mi zice: " Hi, Hi , Hi, mi-am luat shi io niste pepsi din gara!"
Dupa ce pleaca asta mai apare unu. Se plimba pe culoar shi tot striga ca i-a furat cineva geanta. Era mort de bat shi ii ieseau niste chilotzi albastri prin shlitz...
Urmatorul intra in compartiment shi, desi vedea ca citeam f. atent incepe sa ma intrebe tot felu de tampenii. Vizibil iritat ca nu-i prea raspund incepe sa scuipe shi sa haraie pe jos. Dupa asta trece la suptul maselelor.
Cam asta am avut in gand.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
ufff, multumesc lu D-zeu ca n-ai avut in gand dictionaru enciclopedic
-
4421
sau Scrinu negru a lu Calinescu.
ANTI
-
piskeshule, ce necivilizatzi sunt ardelenii astia ! sunt cu mult in urma muntenilor. 

-
Initial trimis de Gabizzu
moshu la bb2 ? in primul rand nu intra pt ca seamana cu mumu, deci trebuie ceva diferit. si daca intra iese la prima propunere.
eu zic asa:
love2fly
SOD
koala
Poate si argumentezi de ce crezi ca aia de sus au sanse? ca eu nu m-am prins....
-
Love2Fly - Junior Member
piskeshule, daca mergeau cu personalul Oradea - Cluj..cu sigurantza nu erau din Bucuresti sau Constanta. *p
-
-
monk - Mesaje: 2747
http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/ro.html
ui ce site misto. Asa am aflat eu limba oficiala din burkina faso.
ui ce site misto. Asa am aflat eu limba oficiala din burkina faso.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510