tatuajele si piercingul,un mod de viata sau o greseala tinereasca?
Moderator: anjin-san
Tot ati pus toti poze pe-aici cu piercinguri tatuaje etc ...m-am gandit sa va arat si eu piercingul meu din buric....care l-a fascinat pe un prieten si i-a facut poza.. ;D eu cred ca piercingurile reprezinta o forma de maifestare a generatiei tinere, ceva care credem noi k ne face mai speciali...! pe al meu il vede foarte putina lume in foarte putine ocazii dar ma simt bine cu el...si cat timp nu l-am avut simteam k imi lipseste ceva....am avut unu dar nu a fost bine data gaura l-am scos si acu o luna mi-am pus altul! e super okay...nedureros....dar aveti grija la persoana care vi-l face :lol: riscati sa va indragostiti....just like me.... ;D and live hapily ever after (or not) ! enjoy...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Re: pierce-ul nu e gaura de cercel!
Initial trimis de intoxic8
gaura pentru pierce nu este la fel cu gaura pentru cercel! de ce? pentru ca cercelul are o gorsime net inferioara grosimii unui pierce, orice model ar fi. sa nu mai zic de acele 'dopuri' care se pun in ureche care necesita gauri mai largi decat cele pentru cercel.
mi-am adus aminte: toate gaurile mele din urechi sunt de 14-16 gauge ( adica au marimi intre 1.63 si 1.33 mm ) pe cand gaurile standard pentru cercei sunt de 20 gauge adica de 0.82 mm. si dupa parerea mea se considera piercing pentru ca un pierce in spranceana/buric/buza are aceleasi dimensiuni.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
...same old story...
..eu una am 4 tatuaje...urmeaza urmatoarele 2...piercering in buric shi urechi...eu zic ca fiecare cu ale lui...daca un tatuaj itzi place, sau te face sa te simtzi bine...Care e problema? Doar e corpul tau...daca regretzi sau nu....tu singur o faci, nu altcineva. Shi oricum...parerea mea...e mai bine sa regretzi ceea ce ai facut, decat ceea ce NU AI FACUT!!! But that's just my personal opinion!!!!!!
I'm good at being bad.
- Demona
- Junior Member
sunt de-acord cu Oribilul Mosh.... in ce a zis (la acest sb) si in plus...eu nu m-as tatua permanent. in primul rand, pt ca sunt super-schimbatoare... si e foarte posibil ca la numai 20 de minute dupa ce "m-am pictat"... sa imi para rau... si sa ma oftic amarnic ca am fost in stare sa fac asa ceva si in al doilea rand, pt ca sunt sigura ca nu mi-ar mai place dupa un timp si... decat sa-mi taie bucati de piele ca sa mi-l "scoata"... mai bine stau "cuminte"
- sunset17
- Junior Member
daca tot am gasit un digicam decent... io-te urechiusele mele (spranceana mai incolo sper)
To speak is to be silent
-
Sa-mi expun parerea despre aceste noi si inutile inventii:nu cred ca se poate explica prezenta lor,poate cei care sunt implicati in cultura lor au motive personale,dar eu consider ca sunt daune,ce iti provoaca pielli sunt numai alergii si bube(in numeroase cazuri).
Chestia e ca sunt persoane mai grase sau cu acnee care prefera sa-si puna piercing decat sa-si trateze fatza.Nu inteleg de ce aplica acel metal in limba in loc sa si-o spele.Concluzia este:tatuajele si piercingurile sunt anumite mofturi acceptate de diferite persoane care pot avantaja sau nu.Eu sunt impotriva.
Chestia e ca sunt persoane mai grase sau cu acnee care prefera sa-si puna piercing decat sa-si trateze fatza.Nu inteleg de ce aplica acel metal in limba in loc sa si-o spele.Concluzia este:tatuajele si piercingurile sunt anumite mofturi acceptate de diferite persoane care pot avantaja sau nu.Eu sunt impotriva.
What You See Is What You Get
- Spider Girl
- Junior Member
eu nu inteleg partea asta:
Si ce daca sunt persoane mai grase cu piercinguri? Chestia e ca sunt persoane cu acnee care prefera sa-si vopseasca parul si sa se machieze decat sa-si trateze fatza. Si nici macar nu se compara; un vopsit sau un fard nu are valoarea sentimentala pe care o are un piercing sau un tatuaj.
tatuajele si piercingurile sunt anumite mofturi acceptate de diferite persoane care pot avantaja sau nu
Chestia e ca sunt persoane mai grase sau cu acnee care prefera sa-si puna piercing decat sa-si trateze fatza
Si ce daca sunt persoane mai grase cu piercinguri? Chestia e ca sunt persoane cu acnee care prefera sa-si vopseasca parul si sa se machieze decat sa-si trateze fatza. Si nici macar nu se compara; un vopsit sau un fard nu are valoarea sentimentala pe care o are un piercing sau un tatuaj.
To speak is to be silent
-
nu va fie cu suparare, da' matusica mea cea doctoreasa mi-a zis ca daca-mi fac piersing in spranceana mi se pot sparge niste vase de la ochi si nush' ce patesc. io n-am auzit de nimeni care sa pateasca asta, voi?
de altfel spranceana este singurul lucru in care mi-as baga cercel.
de tatuaje permanente nu poate fi vorba , pentru ca ma plictisesc f repede de asa ele, macar cercelul il pot schimba
.
de altfel spranceana este singurul lucru in care mi-as baga cercel.
de tatuaje permanente nu poate fi vorba , pentru ca ma plictisesc f repede de asa ele, macar cercelul il pot schimba

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
mie imi plac foarte mult piercingurile. am unul in buric si ma gandesc sa-mi fac si in nas. am si un tatuaj, in jurul buricului(l-am facut inainte sa-mi fac piercingul, dar se potrivesc de minune). al doilea tatuaj va veni cat de curand, pe partea inferioara a spatelui.
eu nu cred ca piercingul si tatuajul sunt doar pentru tineri. nu conteaza varsta, atata timp cat arat inca bine, si iti sta bine cu piercing sau cu tatuaj. pot intari aceasta afirmatie cu 2 exemple.
prietena cea mai buna a mea si-a facut piercing in buric odata cu mama ei (mama ei vroia sa-si faca si a convins-o si pe ea...mai rar vezi asa ceva).asta se intampla anul trecut cand ele aveau 18 si 40 de ani. al doilea exemplu este matusa mea(39 de ani), care si-a pus piercing in buric vara asta (eu am convins-o:)! ) iar cat de curand ne vom face tatuaje impreuna.
ma mai mandresc cu faptul ca am mai convins 2 prietene sa isi faca piercinguri (tot in buric).
eu nu cred ca piercingul si tatuajul sunt doar pentru tineri. nu conteaza varsta, atata timp cat arat inca bine, si iti sta bine cu piercing sau cu tatuaj. pot intari aceasta afirmatie cu 2 exemple.
prietena cea mai buna a mea si-a facut piercing in buric odata cu mama ei (mama ei vroia sa-si faca si a convins-o si pe ea...mai rar vezi asa ceva).asta se intampla anul trecut cand ele aveau 18 si 40 de ani. al doilea exemplu este matusa mea(39 de ani), care si-a pus piercing in buric vara asta (eu am convins-o:)! ) iar cat de curand ne vom face tatuaje impreuna.
ma mai mandresc cu faptul ca am mai convins 2 prietene sa isi faca piercinguri (tot in buric).
- jewell
- Junior Member
biotattoo
[quote]Initial trimis de SOD
"tatuajele biologice se bat cu tusuri naturale,obtinute din plante.intr-adevar, ele dispar, "
Eu personal am facut zeci cover-up-uri (acoperiri) peste asa zise biotattoo sau tatuaje temporare sau temporary tattoo. Aceste persoane le purtau deja (dupa caz in parte) de 3-4-5-6-7-8-9 ani si tatuajele incí¤ nu dispí¤rusera .Atat doar ca deveniserí¤ tot mai urate.
Trebuie sa-ti devina foarte clar ca : NU exista tatuaje care sa dispara dupa un anumit timp daca acestea au fost executate prin inteparea pieli .
Aceasta este o problema care se disputa inca pe scena tatuajelor in lume.
Cei care ofera astfel de tatuaje (majoritatea tatuatori amatori care opereaza in saloane de cosmetica , frizerii ,sau privat ), promit ca aceste tatuaje vor dispare de la sine dupa 1-2-3-4-5-6-7 ani (dupa dorintza clientului
). Ei argumenteaza , ca inteapa doar straturile superioare ale epidermei si datorita faptului ca aceste straturi se innoiesc regulat ,tatuajul va dispare incetul cu incetul. Daca acest lucru ar fi adevarat atunci tatuajul ar trebui sí¤ dispara in cateva zile ca un airbrush tattoo ,deoarece straturile superioare ale epidermei se innoiesc regulat la cateva zile si in nici un caz dupí¤ 1-7 ani .Deci daca tatuajul nu dispare dupa cateva zile ,inseamna ca acesti biotatuatori au intepat mai adanc ,sub epiderma, in derma ,si atunci avem de-a face cu un tatuaj permanent, sau in cele mai dese cazuri acul ajunge in hipoderma provocand blowout-uri .Pana acum nu se cunosc cazuri de biotattoo care intr-adevar au disparut.
SOD daca chiar esti pasionat de tattoo ,viziteazí¤-mi pagina cand ai chef http://www.tattoo.ro .
Bafta ! Gicu
"tatuajele biologice se bat cu tusuri naturale,obtinute din plante.intr-adevar, ele dispar, "
Eu personal am facut zeci cover-up-uri (acoperiri) peste asa zise biotattoo sau tatuaje temporare sau temporary tattoo. Aceste persoane le purtau deja (dupa caz in parte) de 3-4-5-6-7-8-9 ani si tatuajele incí¤ nu dispí¤rusera .Atat doar ca deveniserí¤ tot mai urate.
Trebuie sa-ti devina foarte clar ca : NU exista tatuaje care sa dispara dupa un anumit timp daca acestea au fost executate prin inteparea pieli .
Aceasta este o problema care se disputa inca pe scena tatuajelor in lume.
Cei care ofera astfel de tatuaje (majoritatea tatuatori amatori care opereaza in saloane de cosmetica , frizerii ,sau privat ), promit ca aceste tatuaje vor dispare de la sine dupa 1-2-3-4-5-6-7 ani (dupa dorintza clientului

SOD daca chiar esti pasionat de tattoo ,viziteazí¤-mi pagina cand ai chef http://www.tattoo.ro .
Bafta ! Gicu
- Tatuator
- Junior Member
Culori?!
Eu am un tatuaj facut de aproape jumatate de an...and i love it ! ...problema e ca e colorat si vreau sa-l mai fac o data....sa se vada mai bine ( desi e dragut si asa ) ...ma intreb unde mai gasesc culori ?!
Tipul care mi l-a facut avea culori si masina aduse din Germania...dar acum e plecat din tara
Tipul care mi l-a facut avea culori si masina aduse din Germania...dar acum e plecat din tara

You laugh because i am different , i laugh because you are all the same !!!
ha ha ;y i'm the best money can't buy !!!

- Suparataa
- Junior Member
Re: Culori?!
[quote]Initial trimis de Suparataa
" ...ma intreb unde mai gasesc culori ?!"
Nu culori trebuie sa cauti, ci un tatuator profesionist.
Daca lucreaza intr-un tattoostudio la modul oficial ,atunci are si culori speciale pt tatuaje. Bafta ,Gicu http://www.tattoo.ro
" ...ma intreb unde mai gasesc culori ?!"
Nu culori trebuie sa cauti, ci un tatuator profesionist.
Daca lucreaza intr-un tattoostudio la modul oficial ,atunci are si culori speciale pt tatuaje. Bafta ,Gicu http://www.tattoo.ro
- Tatuator
- Junior Member
Gicule,foarte bun site-ul.foarte bun.ai in galerie un tattoo cu un sarpe de isi lasa umbra.senzationala lucrare.pacat ca nu ai atelier in bucuresti,ca in weekendul asta te calcam.
saptamana asta o sa-mi fac niste poze la tatuajele mele si o sa le pun aici ,sa-ti dai cu parearea.
saptamana asta o sa-mi fac niste poze la tatuajele mele si o sa le pun aici ,sa-ti dai cu parearea.
-
SOD - Mesaje: 6035
Tatuajele si piercingul dupa parerea mea sunt niste greseli. La o varsta inaintata regreti ca ti le-ai facut...Parerea mea !
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
http://www.tattoos.3x.ro
E saitul unui prieten (da e reclama...e facut de mine acu aproape 2 ani)
O sa caut prin modelele lui si revin
E saitul unui prieten (da e reclama...e facut de mine acu aproape 2 ani)
O sa caut prin modelele lui si revin
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Mie mi se par tatuajele si piercingurile foarte "cool"... totusi eu nu m-as tatua in veci! cat despre piercing... urmeaza unul dak voi lua toate examenele din sesiune!
cat despre intrebare... mi se pare ca acestea sunt un mod de viatza pentru majoritatea.

cat despre intrebare... mi se pare ca acestea sunt un mod de viatza pentru majoritatea.
aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
Pei...
Tatuajele cu adevarat pot arata frumoase unele dintre ele, mai ales daca sunt aplicate in anumite parti ale corpului, dar parca nu m-as tatuta, caci gusturile se schimba, shi la 60 de ani nu as vrea ca sa am un tatuaj cu o formatie sau un actor care mi-a placut mie in copilarie.
Caci despre piercings, nu prea le vad rostu'. Nah, oamenii le poarta da asta e treaba lor. Mi-e mi se pare ca odata ce te-ai gaurit se poate infecta nasol. ca soramea s-ia gurit buricu, shi a facut o infectie nasoala dupa aia. Urat de tot.
Caci despre piercings, nu prea le vad rostu'. Nah, oamenii le poarta da asta e treaba lor. Mi-e mi se pare ca odata ce te-ai gaurit se poate infecta nasol. ca soramea s-ia gurit buricu, shi a facut o infectie nasoala dupa aia. Urat de tot.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Inainte consideram tatuajele niste tampenii, iar piercingurile niste porcarii si mai mari.
Acum, ca si majoritatea tinerilor, imi doresc sa am un tatuaj. As vrea unul in jurul buricului, care sa reprezinte un peste cu un carlig de undita infipt in gura, ca si cum ar fi prins (deja i-am facut desenul si poate o sa-l atasez). De asa ceva as fi foarte mandra.
Dar inca sunt impotriva piercingurilor. vreo zece perechi de cercei in ureche, mai treaca-mearga, dar un cui in limba sau inele un arcada, buric, sau buza mi se par o aberatie. Un coleg de-al meu si-a facut un piercing pe limba si e dezgustator.:eek:
Acum, ca si majoritatea tinerilor, imi doresc sa am un tatuaj. As vrea unul in jurul buricului, care sa reprezinte un peste cu un carlig de undita infipt in gura, ca si cum ar fi prins (deja i-am facut desenul si poate o sa-l atasez). De asa ceva as fi foarte mandra.

Dar inca sunt impotriva piercingurilor. vreo zece perechi de cercei in ureche, mai treaca-mearga, dar un cui in limba sau inele un arcada, buric, sau buza mi se par o aberatie. Un coleg de-al meu si-a facut un piercing pe limba si e dezgustator.:eek:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Mai nou au aparut tatuajele care dispar dupa o perioada de 2 pana la 5 ani ! e discutabila treaba ...din cate am inteles ! un astfel de tatuaj cred ca tenteaza pe toata lumea.cel putin eu vreau asa ceva dar nu stiu unde in bucuresti se poate face asta. a fost o emisiune pe Prima intr-o zi despre chestia asta si a fost invitata una care avea o clinica..prima din buc care facea asa ceva! am gasit si un site cu adresa unui salon din chisinau care face asa ceva si am auzit k asiatica de la Sugababes are numai tatuaje de-astea semipermanente..deci e posibil sa fie real ! :p daca stie cineva pe unde e clinica respectiva vreau si eu sa stiu ! SOD ???? pe tine ma bazez
!!

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Cum va spuneam, asa ceva mi-ar placea mie sa am 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de Dia The Koala Bear
Mai nou au aparut tatuajele care dispar dupa o perioada de 2 pana la 5 ani !
S-a mai discutat chestia asta ( daca citeai toate mesajele :p ) si SOD spunea ca tatuajele astea se fac urate , se duc culorile , nu mai intelegi nimic din ele dupa o vreme ...
Tatuajele si percing-ul , nu mi se par o greseala , decat daca le regreti dupa ce le-ai facut . Am vazut tatuaje care erau superbe , dar am vazut si unele dezgustatoare , ca cele facute cu seringa , cu cerneala .. si pun pariu ca erau si dureroase ...
Piercing ... depinde , si aici treuie sa fie ceva facut cu gust .. si ce-i prea mult strica .. dar fiecare cu gusturile lui .
Ma gandeam acum ceva timp sa imi fac un tatuaj , dar ... m-am gandit ca o sa raman cu el toata viata si in plus de asta , detest acele ... Cat despre piercing .. nu vreau .. ca doare !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
tatuaje si piercing
Ca sa iti faci un tatuaj trebuie mai intai sa stii bine ce vrei ca altfel poti face o greseala care te costa scump pe urma.
Cea mai mare prostie zic e sa iti tatuezi numele iubitului/iubitei pe corp. Ce faci cand schimbi partenerul/partenera?
De asemenea trebuie sa fii atent chiar daca te gandesti ca sar putea sa iti faci o operatie si sa scapi de tatuaj deoarece rosu din cate stiu nu se duce nici macar la operatie(pe langa faptul ca e foarte dureroasa operatia in sine). Si daca dupa toate astea tot crezi ca e bine si expresiv sa ai tatuaj atunci fati.
Piercing e la moda peste tot nu numai in Romania. Unii spun ca e interesant, altii isi pun piercing pe organele genitale sau sfarcurile de la sani(cica influenteaza placerea sexuala). Eu zic ca daca tatuajele poate mai reprezinta ceva piercingul e moda de neam prost care doar te face sa porti mai mult metal dupa tine(asta doar in cazul in care nu esti ninfoman/a :p si iti place pe organe genitale sa ai asa ceva).
P.S Trebuie sa te gandesti si unde traiesti ca de exemplu daca as avea eu piercing si merg afara la -50 metalul pierde caldura si imediat imi degera portiunea respectiva.:o
Cea mai mare prostie zic e sa iti tatuezi numele iubitului/iubitei pe corp. Ce faci cand schimbi partenerul/partenera?
De asemenea trebuie sa fii atent chiar daca te gandesti ca sar putea sa iti faci o operatie si sa scapi de tatuaj deoarece rosu din cate stiu nu se duce nici macar la operatie(pe langa faptul ca e foarte dureroasa operatia in sine). Si daca dupa toate astea tot crezi ca e bine si expresiv sa ai tatuaj atunci fati.
Piercing e la moda peste tot nu numai in Romania. Unii spun ca e interesant, altii isi pun piercing pe organele genitale sau sfarcurile de la sani(cica influenteaza placerea sexuala). Eu zic ca daca tatuajele poate mai reprezinta ceva piercingul e moda de neam prost care doar te face sa porti mai mult metal dupa tine(asta doar in cazul in care nu esti ninfoman/a :p si iti place pe organe genitale sa ai asa ceva).
P.S Trebuie sa te gandesti si unde traiesti ca de exemplu daca as avea eu piercing si merg afara la -50 metalul pierde caldura si imediat imi degera portiunea respectiva.:o
-
Mr Teo - Junior Member
Initial trimis de Dia The Koala Bear
SOD ???? pe tine ma bazez!!
sunt doo saloane bune in bucuresti,dar scumpe.si sunt bune doar dimineatza,pentru ca baietii aia bat tatuaje cate 10-12 ore pe zi si doar cele facute dimineatza beneficiaza de toata atentia si concentrarea lor.
cel mai bine apelezi la un particular.iti dau un nr de tel daca vrei.e cel care ma lucreaza pe mine.face si piercing.
vdjhkjnjk : dornea tata,de aia prezinti tu degeraturi in zona hipotalamus,nu?
-
SOD - Mesaje: 6035
:)...
Initial trimis de dornea
Unii spun ca e interesant, altii isi pun piercing pe organele genitale sau sfarcurile de la sani(cica influenteaza placerea sexuala).
De ce crezi ca fetele isi gauresc limba?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Tatuaje
Mie personal imi plac tatuajele, dar in tara asta 99% se uita la tine ca la dracu' daca ai un cercelutz acolo in ureche de parca acolo ti-e creierul sau faci rau la cineva. Cred ca va mai trece un pic pana vom putea intra si noi intr-o banca in slapi si in tricou cu ACDC fara sa se uite la noi ca la urs... :o(
- Click_Me
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma