C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde memetshot » Mie Dec 17, 2003 8:52 am

no, hai sa si muncim.

bre tie iti arde de glume?

cu alte cuvinte neatza la toti si sa cresteti mari si voinici. Mijto de tot povestea cu revista laiv...i-auzi bre baicsu are dubla personalitate :)

aiule: sper ca timpu... :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Dec 17, 2003 9:04 am

butule ceai nenica ? asteas indemnuri mobilizatuare ? te joci cu sufletele nuastre neprihanite? iote la euglena deja ii iesi citoplasma prin porii membranei de atata munca sii abia 9 juma. cum se mai divizeaza iel azi sa fie si la berou si la bere simultan sin acelasi timp?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

4423

Mesajde baixinho© » Mie Dec 17, 2003 9:08 am

alalo la toti

nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Mie Dec 17, 2003 9:14 am

deci ma simt onora(n)t de interesu manifestat fatza de persoana mea pe care latz avut! ieri a fost martz, deci fotbal de la 3 deci am lucrat ca nebunu sa termin pana la 2 jumate! si pt ca unui pretin i/a nascut sotzia un ficior de 4kile 300, o dat de beut un vin roshu, gros shi buuuuuuun, de nici nu mai tzin minte ce/am mancat in timpul ala! deci acuma ma/ntreb daca un rauvoitor mia pus neshte bolovani in locu neuronului cami atarna capuntro parte shi cu toata pasta de dintzi ingurgitata(!) dimineatza, am un gust in cavitatea bucala(scuze pt opscenitate)...
deci a fost bine, da acuma ie rau! macar a nins!
deci, o zi buna! mai sunt x zile pana la concediu, unde x e necunoscuta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde bhuttu » Mie Dec 17, 2003 9:15 am

io in ciuda ca e clasa muncitoare de fun an jumate deja nu stie inca regulile casei de p-aici. asa ca sa iertati.

baixule, schimba ma semnatura aia de prost gust. oricum nu ia Rapidu' campionatu'.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde gaga » Mie Dec 17, 2003 9:28 am

neatza, eo deadevaratelea azi am trebi asa ca o sa stau numa pe fuaia asta, mai pe rest de forum dacami vine fo idee cum sa ies din cacao

daca avetzi fo reclamatzie, punetzi timbru si datzi drumu la petitzie

ochila, cand pleci? offtopiceles bine venite pe roace :)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Mie Dec 17, 2003 9:34 am

ce? aiu pleaca in armata? adik cum? se inroleaza voluntar acuma, cand l-au prinsara pe saddam? deci ce se-ntampla?
care shtitz frun sait in afara de imesh de adus muzica 4 free shi pa de gratis? zicetzimi shi mie, ca tocma miam schimabat iar peceul shi nu mai am downloadat nimic!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mie Dec 17, 2003 9:41 am

filule , la mua x-u ala ie cunoscuta adica ii egal cu 18/12 asta ca sa navem vorbe(c.b) da?

matinaleeeee, undeti plimbi hoitu bre?
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mie Dec 17, 2003 9:45 am

deci sa fac o analogie intre valiza de armata shi x-ul mentzionat ?
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mie Dec 17, 2003 9:49 am

filule io zic sa nu mai bei vin dinala rosu si gros ca pe langa talerele care ti seagata de neuron si pisica careti umpla prin esofag uiti si de tabelu cu logaritmi si de funtzile vitale in efdex si pui intrebari tipice euglenei. asa si raspunsu ie da

leita: ce pacat ca nu mai ie sod pe vanatori si pescari ca aveam un off topic de murea pestisoru fermecat in undita
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Dec 17, 2003 10:04 am

aoleoha!
care am ajuns shi eo la biuro, da sper sa nu stau mult pacilea. deci az a fost greu cu datu jos din pat. ma pocnise o lene daia grea de tot care rezista cunvershunare shacu. deci nam chef de nimica.
carei treaba cu ziaru de cacat? trimitetz shi la eo.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mie Dec 17, 2003 10:06 am

bon dimineu. deci bhuttu se plictiseshte deimpreuna cu noi. auz'? vezi ca vermele merge si in fereastra nu numa cu ecran plin. shi ma incanta nespus de mult cronica ta de pe cinema. ceva de la Modigliani n-ai?

shi io zic sa nu mai muncim ca destul am muncit anu' asta si mai e numa' 7 zile. azi iau bani, si multz! nu ma recunosc. voi?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Mie Dec 17, 2003 10:10 am

footooi vermele lui...ca cica are pe undeva obtiuni unde sa-i zici ca sa nu fie in fulscrin...da io nu am gasit meniu magic...asa ca azi tot onlain il gioc....poate trec de 300 de mii...inca putin si=l prind pe maestru ai...

ba vazui aseara loony tunes...zuper adevaraciune
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

4424

Mesajde baixinho© » Mie Dec 17, 2003 10:11 am

aiule, armata usoara. ne lasa, ma, aia de la iunitate sa venim la tine la poarta pana depui juramantu?

pentru ceilalti: cum dracu ajungem noi din Bucuresti tomna in Sighetu Marmatiei unde l-au trimis pe aiu sa faca la parasutisti?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mie Dec 17, 2003 10:12 am

frecamash eo pe viermii voshtriii. care eo nam java shi nu poa sa mil vada conputeru. deci ratzaidracu!
bre naituish! im zici bre shi mie odat despre ce ie vorba cu cacatu ala de ziear? catz bani iei? dai shi tu o bere?

bre baicsule, shterge bre cu parashutele alea cal bagi pe om la probleme cu consuarta. ca iel ia zis ca pleaca la dorohoi la transmisiuni.

neatza

Mesajde nocturna » Mie Dec 17, 2003 10:13 am

bre sagos ofilit, subdezvoltat si fotosintezic ce eshti, de obtiuni ai auzit? a, da? apoi cauta-le p'acolo shi deselecteaza full screen. greu mah, greu. :D

apropos de sagos, dana, sagos in english nu e planta e cu totul altceva, nu mai shtiu ce, da' e altceva.

nu mai tzipa bre. tz-am trimes lamuriri si directziuni. catz bani? am zis eo ceva de bani? nu mai cobesc ca poate nu-i mai dau zgarciobii ajtia.

apropos de dana, dana ie?

nocturna

4427

Mesajde baixinho© » Mie Dec 17, 2003 10:19 am

Initial trimis de Nightwish
apropos de dana, dana ie?

dar nenea angus?
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Dec 17, 2003 10:26 am

naiti..brobabil ca cetesti printre randuri, ca io taman ziceam ca nu gasesc butonul de optinons...:) da pana la urma il gasai da nu mere sa dezactivez full scrinu..to bad
memetshot

Mesajde nocturna » Mie Dec 17, 2003 10:30 am

ba nu mah, nu citesc deloc, pe sistemul FICSA.
cum dracu' sa nu mearga mah? ejti tu prea sagos! :D

nocturna

Mesajde memetshot » Mie Dec 17, 2003 10:35 am

bre adevarul e ca-ti trebe o indemnare, care cand iesjti unicelular iti lipseste, ca sa deselectezi un check box...da nu vrea si pace...asa ca gioc tot onlain ca ie mai bine
memetshot

Mesajde nocturna » Mie Dec 17, 2003 10:45 am

Initial trimis de baixinho ©
Se mai fac concursurile alea sau cum s-or numi de final de an? Alea cu cel mai amuzant user, cel mai tare admin, etc etc etc? Daca da, cand? Nu de alta, dar e deja 16 decembrie.

adica cum mah baicsule, tu te mai intrebi cine-i cel mai tare, amuzant, dejtept, fioros adimn si user deopotriva sh-n acelash timp? mi se pare cel putzin lipsa de respect din partea ta, cel putzin. mah tu vrei un premiu. cand s-o trezi dana (o fi in conced) poate realizeaza ea neshte tombole cu premii FI nesemnificative aicisha pe clasa muncitoare, ca panou deja l-am urnit din loc sh l-am pus in functziune inca de ieri. animaluu, io te declar ca fiind cel mai sagos dintre muncitori, ai votu meu. :D

nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Dec 17, 2003 10:48 am

lagenisti bre la stana de vale habarnaveti , incultilor

vezi euglena ce stacheta ai asa ca mucles
Fişiere ataşate
bookworm01.jpg
bookworm01.jpg (75.44 KiB) Vizualizat de 3187 ori
eyewitness

Mesajde memetshot » Mie Dec 17, 2003 10:57 am

aiule din pacate ma vad invins...nu pot realiza o asemenea performanta onlain ca n-am timp...
ehe daca mai primesc vro doua voturi ma apgreidez la sagos - whatever inseamna asta :)
memetshot

Mesajde nocturna » Mie Dec 17, 2003 11:03 am

sagos e aici cu titlu de planta, ofilita si (ex)fotosintezista. cum era aia din poza de a postat-o dana.

nocturna

Mesajde neatza » Mie Dec 17, 2003 11:27 am

ba, eo creca voi vatz loat dupe ala de va zis ca sa vapucatz de munca. avetz grije cu destabilizatorii ajtia ca eo creca iei are intentzii ascunse. mai bine loatz o paosa sa va mai ganditz. vine careva la o tzigare?

neatza

Mesajde nocturna » Mie Dec 17, 2003 11:31 am

pe mine nu m-a destabilizat, sunt inca foarte stabilizata in scaunu meu rotativ cu manere si spatar, din biurou foarte caldutz (muult mai caldutz decat la nenii aia in redactzie) shi nu viu la tzigare ca ie frig.

nocturna

Mesajde neatza » Mie Dec 17, 2003 11:39 am

unte ie frig? nui adevarat! ie cald bine de tot ca acuma tzine giamu inchis. deci eo ma duc... da sa nu zicetz dupaia ca nu vam zis.

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Dec 17, 2003 11:40 am

bre voi jtiti de ce nu mai citesc io nici o carte? nu, euglena shetitu nu tampeste daca asta ai vrut sa spui, pt ca mia ars biblioteca ,scrum se facu nenica din cauza unui nenorocit de "i" pe care lam ignorat pana ajunse la raftu cu compendiile de fizica unde iera numa iuri si ouri si numa ardelenescu ioi mai merjea da cica in limba lu gheote nui valabil in plus sa dezafectat si obtiunea aia cu imbarligatu inco data asa ca luai farasu matura si scosei tuata mizeria aia deacolo...

matinale astia a ascultat indemnu lu butu de dimineata deaia ia apucat doru de munca.

dano tu munci au ai sarit in lacu ala cu paduce?
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Dec 17, 2003 11:43 am

auz aiule, da ceai vrut tu sa spui de fapt? ca sa fiu al dracu dacam priceput o iota din ceai scris.

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Dec 17, 2003 11:44 am

viermele bre, viermele...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare