SCANDALURI: mita la profi`, abuzuri sexuale...
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
SCANDALURI: mita la profi`, abuzuri sexuale...
EXECRABIL!!!... asa sa fie oare???
suntem nevoiti sa dam mita peste tot! suntem nevoiti sa inchidem ochii asupra multor lucruri!!!...
ASA A FOST!!! acum exista http://www.RockCenter.ro !!!
Un ziar de senzatie al tinerilor! Mita la profi? Abuzuri sexuale? Rasism? Toate numai aici! Stiri mai tari K piatra!!!
CE SPUNETI??? Taiem in carne vie????
suntem nevoiti sa dam mita peste tot! suntem nevoiti sa inchidem ochii asupra multor lucruri!!!...
ASA A FOST!!! acum exista http://www.RockCenter.ro !!!
Un ziar de senzatie al tinerilor! Mita la profi? Abuzuri sexuale? Rasism? Toate numai aici! Stiri mai tari K piatra!!!
CE SPUNETI??? Taiem in carne vie????
- nu_conteaza
- Junior Member
fuck off three
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Get a life..or go and get fucked!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
located where?
Concurs NBA 2004-2005
-
Wild Rose, tu est una la grande putana !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule, de acum te rog sa anunti in ce limba vei grai ca sa avem timp sa mergem sa ne aducem dictionarele! :mad:
Concurs NBA 2004-2005
-
ca nu stiu eu sa scriu corect nu te scuza cu nimic. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bah copii, un moment de atentie rogu-va, dupa care putetzi sa va vedetz linishtitzi de aberatziile voastre, io voiam doar sa emit un avertisment pentru totz cei care sunt in trecere sau s-au angajat sa-shi iroseasca tineretzile sau doar 4-5 ani din viatza prin cladirile Academiei de Studii Economice: feritzi-va cat va permite statutul shi statusul, nu de magarush, ci de numitul Roshulescu Petre, seminarist de engleza, in general daca suntetz studentzi, sh-n special daca suntetz studente shi mai shtitzi shi ceva engleza.
asta a fost tot, multzumesc pentru atentzie, acuma putetzi sa revenitz la focile voastre.
asta a fost tot, multzumesc pentru atentzie, acuma putetzi sa revenitz la focile voastre.
-
nocturna - Mesaje: 8725
naiti ce ti-o facut acest mandru prof al maretei academii?
bre io-n 16 ani de scuala n-am platit nici un leu pentru mita...ca in cei 4 ani de fackulta am platit restante sa-mi ajunga d-un revelion mai modest la busteni
bre io-n 16 ani de scuala n-am platit nici un leu pentru mita...ca in cei 4 ani de fackulta am platit restante sa-mi ajunga d-un revelion mai modest la busteni

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Initial trimis de animaloo
n-am platit nici un leu pentru mita...
norocosule, io am dat 179 de para pt un canon
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Legat de ASe, am fost ieri sa imi iau adeverinta ca am terminat cu scoala... si am descoperit cu mandrie ca nu numai daca esti student trebe sa astepti cu un aier tamp in fata secretarelor cateva minute bune ca sa binevoiasca sa isi ridice ochii din monitoarele cu nivel ridicat de radiatii si mail-uri amuzante si sa se intrebe daca vrei ceva sau doar iti place atmosfera din biroul lor... in rest, dupa ce am fost bagat in seama, a mers chiar repede...
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
The ceremony is about to begin.
-
thor - Junior Member
thor taica....
sa vezi ce mijto ie la master ca cica toti profii si toate secretarele sunt numa lapte si miere...de cand tu dai banu iesti privit altfel..intr-un fel ie normal.
plus de asta io mi-am luat adeverinta in 1 minut
sa vezi ce mijto ie la master ca cica toti profii si toate secretarele sunt numa lapte si miere...de cand tu dai banu iesti privit altfel..intr-un fel ie normal.
plus de asta io mi-am luat adeverinta in 1 minut
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
Trei
Eu am trei secretare la scoala: una buna si calda, cu care e mai mare dragu' sa stai de vorba, alta mai tinerica, de treaba si ea, si apoi vine muma padurii, baba cloanta si proasta satului, cu care n-as sta de vorba decat daca ar atarna de ea viata mea de student.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
acum ceva ani cand mam mutat in alaska...
Trebuia ca sami iau de la liceu adeverintele cu toate clasele care leam facut. notele si asa mai departe.
Eu eram deja in Alaska si se duce o ruda dea mea sa mi le scoata.
Cand colo... nu se poate decat daca elevul se prezinta el sa ceara asta... dupa un cartus de kent si o sticla de whisky... sa putut orice.
Eu eram deja in Alaska si se duce o ruda dea mea sa mi le scoata.
Cand colo... nu se poate decat daca elevul se prezinta el sa ceara asta... dupa un cartus de kent si o sticla de whisky... sa putut orice.
-
Mr Teo - Junior Member
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii