pe ce va-ti cheltui ultimu ban?
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
pe ce va-ti cheltui ultimu ban?
hai liberare,mai am 4 zile.ca bani am domne-t multam00000000 lei ,amu is si barbat.cu armata cum santeti?cu banii?ultimu pe ce l-ati da?
- marrrkus
- Junior Member
hm...............good one
io mi-as da ultimul ban pe un belet de concert cu iron maiden, manowar, hellowee, him, children of bodom, hammerfall..........sau portishead...................io-i astept sa vina in ro
io mi-as da ultimul ban pe un belet de concert cu iron maiden, manowar, hellowee, him, children of bodom, hammerfall..........sau portishead...................io-i astept sa vina in ro
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
-
Mortisha_Adam - Junior Member
Ultimii bani....hmmmmz....m-as baga la un barbut!Da` asta depinde si de ultimii catzi bani.....
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
4409
mia-s cumpara mustiuce de tigare. de ce?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci eo dacash fi in locu lu marrrrrrrrrrcus, miaj da ultimu ban peo carte de romana da patra. daca miar m-ai ramanea nejte ban, puate cash lo-ao shi paia da cincia, cam auzit ca actziunea devine interesanta pe parcurs.
-
neatza - Mesaje: 5820
ce sfatur is astea? pai bre supui omu' la supliciu chinului? pai nu stii matale ca alea manoale is alternative? tu vrei sa nu mai shtie omu' de capu' lui care abia s-a eliberat si mai are 4 zile, apropos eu mai am 9 zile! hai conced!
-
nocturna - Mesaje: 8725
alternative in sensu ca po sa te opresht la ala da doa sau po sa te duci pana mai departe.
auz, da daca faci shi facultatea se cheama ca ie manuale continu... (cuvantu asta se scrie cu catz de u shi catz de i?)?
shi ca sa nu fiu totalmente oftopic: de ultimii ban miash loa nejte euro, ca nu se shtie niciodat...
auz, da daca faci shi facultatea se cheama ca ie manuale continu... (cuvantu asta se scrie cu catz de u shi catz de i?)?
shi ca sa nu fiu totalmente oftopic: de ultimii ban miash loa nejte euro, ca nu se shtie niciodat...
-
neatza - Mesaje: 5820
alternative in sensu ca ai si alte optziuni la alegere, adica potzi sa-tz cumperi neshte tip-top, de exemplu, sau fo combinatzie: tip-top + topi-top.
pe topic: pai io mia-sh cheltui ultimu ban pe...sa am io ultimu' ban si mai vedem pe ce-l cheltuim.
pe topic: pai io mia-sh cheltui ultimu ban pe...sa am io ultimu' ban si mai vedem pe ce-l cheltuim.
-
nocturna - Mesaje: 8725
de-ci, io n-am avut pa-na acuma decat un avert, ashea ca nu puate fi vor-ba decat de un ban ipotetic!(doamne feresh-te!) de-ci am o intrebare: ie ultimu ban ever sau ie ultimu ban de azi? ca daca ie ever, atunci ce mai conteaza, ca oricum ie ultimu?
de-ci mea-sh loa amprentele shi de restu un pachet de tzigari, ca oricum ma las!
de-ci mea-sh loa amprentele shi de restu un pachet de tzigari, ca oricum ma las!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
ba,da santesi bestiali pa cuvantu meu,hai ca scap si primu lucru imi yeu o pareche da sosete curate ca visez d'o luna la ele.cine-a facut armata stie.las ca-m yeu si carti. de pocker.io zicem ca poa iti da doi bani si pe mine,adica mie,asta era sralucita idee care nu va trecut prin cap.no las ca nu'i nimic,sa nu va para rau.

- marrrkus
- Junior Member
Ultimu ban? Pe o placinta cu branza, pe care o cumperi in strada, in fata la Cozia, in Rm Valcea
E una dintre obsesiile mele...Nicaieri in lume nu gasesti asa placintzica, bag mana in foc...Am cautat in 2 tari si n-am gasit 

"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
-
Faded Existence - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
l-as cheltui pe inca o doza de heroina, de l-am cheltuit pe inca o doza de heroina si acum trebuie sa fac rost de alti ultimii bani
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Fericirea nu se cumpara nici cu multi bani...si tu vrei s-o cumperi cu ultimul ban ? :rolleyes:
Ultimii bani i-ash pastra. Parca e naspa sa ai buzunarele goale. :o
Ultimii bani i-ash pastra. Parca e naspa sa ai buzunarele goale. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Rimpegomania
Eu sincer ultimul ban l-as cheltui sa nu mai vad prosti care incearca sa se faca "haceri" si as infiinta o fundatye cu subiectul
salvaty prostyyy!}Fiindca m-am saturat de ei} gata nu mai am nimic de spus mi so terminta hartia pun punct si v-am pupat!
salvaty prostyyy!}Fiindca m-am saturat de ei} gata nu mai am nimic de spus mi so terminta hartia pun punct si v-am pupat!
- Fişiere ataşate
-
- pisicul.jpg (6.65 KiB) Vizualizat de 7287 ori
"Cand beau de la mine ma doare capu` cand beau de la altu n-am nici pe dracu"
- Pisicul
- Junior Member
pe ce ti-ai da ultimii bani
Depinde citi bani ai .......chiar daca ultimii pot sa fie f multi , depinde si de ce ai mai avea nevoie.. nu cred ca i-as cheltui aiurea , avind in vedere ca sint ultimii..poate pe ceva ce o sa folosesc mult timp
- anetutza
- Junior Member
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii