(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
M-am uitat acum la 22:00 la Tuca Show care l-a avut invitat pe excelentul ziarist Cristian Tudor Popescu O emisiune excelenta din toate punctele de vedere. Doi mari DOMNI ca Marius Tuca si C.T. Popescu iti incanta de fiecare data inima.
Pe mine, prin cuvintele lor m-au facut pt moment sa uit de o chestie nasoala intamplata azi...
Pe mine, prin cuvintele lor m-au facut pt moment sa uit de o chestie nasoala intamplata azi...
-
Love2Fly - Junior Member
!hai mai terminati ma cu prostiile! ete va pup in cur, hai ca va ia acum mama dracu
.
pai...
Love2Fly ... de ce love2fly? pt ca nu seamana cu nici unu din seria trecuta (asa ca moshu) pt ca e un tip deosebit si reprezinta o anumita clasa de oameni, aia care isi pun multe intrebari, probleme, filosofeaza and stuff si cu toate astea din an in paste se mai si distreaza. in fine, ar intra in casa.
SOD? e tipu bancos cu care ai rade ore si ore.... un fel de izabela masculin si cult.
koala... pai cum de ce koala? pt ca ii plac negrii, pt ca e atipica si pt ca e o persoana buna. chiar esti, si e deosebita de celelalte fete, un model pt o anumite categorie.
sunteti multumiti ma? si nu-l mai trimiteti pe moshu la BB ca n-are nici o sansa, va zis eu :p !

pai...
Love2Fly ... de ce love2fly? pt ca nu seamana cu nici unu din seria trecuta (asa ca moshu) pt ca e un tip deosebit si reprezinta o anumita clasa de oameni, aia care isi pun multe intrebari, probleme, filosofeaza and stuff si cu toate astea din an in paste se mai si distreaza. in fine, ar intra in casa.
SOD? e tipu bancos cu care ai rade ore si ore.... un fel de izabela masculin si cult.
koala... pai cum de ce koala? pt ca ii plac negrii, pt ca e atipica si pt ca e o persoana buna. chiar esti, si e deosebita de celelalte fete, un model pt o anumite categorie.
sunteti multumiti ma? si nu-l mai trimiteti pe moshu la BB ca n-are nici o sansa, va zis eu :p !
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Aseara la "Masina de tocat" pe Tvr1 doi polticieni penibili, unu de la PNL unu de la PSD, si-au demonstrat prinosul de prostie, bascalie, obraznicie shi incompetentza, facandu-l pe Stelian Tanase sa-si puna mainile in cap.
Cum dracu sa votezi asemenea licheni?
Cum dracu sa votezi asemenea licheni?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
4433
nu e nevoe, ca-l stampileaza altii pentru tine daca nu ajungi sa votezi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Love2Fly
Doi mari DOMNI ca Marius Tuca si C.T. Popescu iti incanta de fiecare data inima.
mari domni, in special tuca shou care nu-sh mai incape in pielea lui de caracalist dejtept ce e, incet incet se duce pe urmele lu' calinescu sh-o sa ajunga sa vorbeasca doar el, shi doar asha de dragu' de a se auzi vorbind prostii. apropos, cetepeu avea celebrul lui tricou sau doar trelingu?

-
nocturna - Mesaje: 8725
4437
Initial trimis de Nightwish
se duce pe urmele lu' calinescu sh-o sa ajunga sa vorbeasca doar el
la capitolu asta nu cred c-o sa-l depaseasca pe Florin Piersic. vorba alora de la Catavencu, doar in filmele alea de demult apucau si altii sa zica ceva.
ANTI
-
4440
intr-o prima faza am vrut sa raspund "si regizorul", dar mi-am dat seama ca nici ala, saracul, nu avea sanse in fata lui Piersic. altfel, un actor excelent. barem prestatia din Zbor deasupra unui cuib de cuci, piesa pe care am vazut-o mai demult la National, a fost de nota 200. si totusi, in acea piesa a fost cineva care m-a impresionat mult maimult, desi nu facea nimic pe scena. era un nene care, saracul, trebuia sa stea "rastignit" de un perete fara sa faca nimic altceva. si asta a facut: cat timp a durat piesa, omuletul ala statea rastignit, cu privirea fixa intr-un loc, impasibil la ce se intampla in jurul lui.
ANTI
-
4442
ba da, dar asta ar insemna sa mintzim. 

ANTI
-
hai mah, nu fitz rai, ca calinescu ( cacofonie intentzionata) nu ie ashea rau ca actor, doar caface pe actoru shi in viatza privata sh-acolo joaca execrabil! atata tot!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
bey ia nu va mai luati de Calinescu...si e Domnu Calinescu pentru voi.
io cred ca iel si-a ratat rolul vietii, pe care-l facu un necunoscut: Pinguinu din BeatMen Forevar (egzact can Ozon Forevar). ...
io cred ca iel si-a ratat rolul vietii, pe care-l facu un necunoscut: Pinguinu din BeatMen Forevar (egzact can Ozon Forevar). ...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
4445
Initial trimis de nae cinefil
ca calinescu ( cacofonie intentzionata)
vrajeala de Geo Bogza. habar na-i sa vorbes-ti. t-ia zis cineva ca ie caconofie sau cum ii spune, ai editat sia cum vi sa te dai rotund.
ANTI
-
Iote ca-i iesi fetei asteaia un porumbel din gura :a
Cand te astepti mai putin, taman atunci sare profunzimea :o
dej Che Guevara nu numa ca traiejte da' se reintoarce la viatza cazona... :p pacat... pleaca si el acu de sarbatori :o
leităr edit:
Din ciclul "soon to be in a million dorms" ii uram bafta la succes in urmatoarele luni de veghe la capataiul tarii si urmatoarea poesie de la care deja mi-au dat lacrimile :cry:
Aqui se queda la clara (pi buni
)
La entrañable transparencia
De tu querida presencia
Comandante eyewitness...
Cand te astepti mai putin, taman atunci sare profunzimea :o
Initial trimis de eyewitness
[..]pai io ce sa va zic decat ca mai ie duar fro 4 ore si ma shutesc militar civil cu valiza
dej Che Guevara nu numa ca traiejte da' se reintoarce la viatza cazona... :p pacat... pleaca si el acu de sarbatori :o
leităr edit:
Din ciclul "soon to be in a million dorms" ii uram bafta la succes in urmatoarele luni de veghe la capataiul tarii si urmatoarea poesie de la care deja mi-au dat lacrimile :cry:
Aqui se queda la clara (pi buni

De tu querida presencia
Comandante eyewitness...
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
mitzapitza, ca de obiceiul tau prost, iar te bagi in seama ca musca neintrebata. deja e fixatzie la tine. nu mai ai un' sa postezi, eh? mai scoate un top 2000 cele mai bune melodii de la 1900 toamna incoace (ca sh-asha nu sta nici dracu sa-l citeasca) sau shi mai bine vezi-tzi de chitarile tale shi simfonishtii nonclasici shi tzine-tzi comenturile nesarate pentru seara cand te odihneshti, poate asha itzi mai distragi atentzia de la lucrurile marunte.
later: bah trec subtilitatile pe langa tine shi te depashesc cu viteza luminii, care este.
ia d'aici cu dedicatzie speciala:
Ce este un demigrant?
Demigrantul este un emigrant care denigreazí£ involuntar spiritul romanesc oriunde ar merge, orice ar face, orice
ar spune. Statisticile aratí£ cí£ 80% din cei ce pleací£ din tarí£ sunt de fapt demigranti. Dací£ nu sunt atunci cand pleací£,
devin in primele luni de la plecare. In prezent se desfasoarí£ cercetí£ri pentru a determina cauza acestei transformí£ri,
insí£ rezultatele preliminare aratí£ cí£ toti demigrantii posedí£ o gení£ care, ca majoritatea institutiilor de stat din
Romania, zace in stare dormantí£, asteptand momentul prielnic pentru a se trezi si a o face pe-a nebuna.
shi daca doresht sa mergi mai departe: http://www.vaidevoi.ro/content/articole/gust_star/gandacu/demingrant.htm
later: bah trec subtilitatile pe langa tine shi te depashesc cu viteza luminii, care este.
ia d'aici cu dedicatzie speciala:
Ce este un demigrant?
Demigrantul este un emigrant care denigreazí£ involuntar spiritul romanesc oriunde ar merge, orice ar face, orice
ar spune. Statisticile aratí£ cí£ 80% din cei ce pleací£ din tarí£ sunt de fapt demigranti. Dací£ nu sunt atunci cand pleací£,
devin in primele luni de la plecare. In prezent se desfasoarí£ cercetí£ri pentru a determina cauza acestei transformí£ri,
insí£ rezultatele preliminare aratí£ cí£ toti demigrantii posedí£ o gení£ care, ca majoritatea institutiilor de stat din
Romania, zace in stare dormantí£, asteptand momentul prielnic pentru a se trezi si a o face pe-a nebuna.
shi daca doresht sa mergi mai departe: http://www.vaidevoi.ro/content/articole/gust_star/gandacu/demingrant.htm
-
Initial trimis de svengali
Comentariiile pe care le faci sunt exclusiv treaba ta atat timp cat stai pe buda si bolborosesti de unul singur. Cand postezi pe un forum (care mai are si niste reguli), nu mai e doar problema ta...
din putzu gandirii svengaleze o alta definitie a ipocriziei
peseu mai tarziu : svengali , uneori lucrurile nu ie ce par iele a fi si de multe ori cand te baji ca muscan excrement esti undeva la granita dintre penibil si f penibil. oricum mai distrat azi ,zau asa...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
iar incepetzi ? :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
uite-te mai bine cine a inceput. acuma ai vazut? ma bucur.
gata! am incheiat discutziile pe treadu asta, cel putzin pentru azi. on my mind sunt ca au mai ramas 5 zile, restu' nu ma mai intereseaza!
gata! am incheiat discutziile pe treadu asta, cel putzin pentru azi. on my mind sunt ca au mai ramas 5 zile, restu' nu ma mai intereseaza!
-
moshule cat poti fi tu de sincer si obiectiv: cine a inceput?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
svengali...tu ai inceput ? ce ai cu lumea ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
deci nu continui da tre sa ma rad ca nu mai pot
de ce? deasta:
"dej Che Guevara nu numa ca traiejte da' se reintoarce la viatza cazona... pacat... pleaca si el acu de sarbatori
leití£r edit:
Din ciclul "soon to be in a million dorms" ii uram bafta la succes in urmatoarele luni de veghe la capataiul tarii si urmatoarea poesie de la care deja mi-au dat lacrimile
Aqui se queda la clara (pi buni )
De tu querida presencia
Comandante eyewitness... "
cum ie cu canele si griha?
de ce? deasta:
"dej Che Guevara nu numa ca traiejte da' se reintoarce la viatza cazona... pacat... pleaca si el acu de sarbatori
leití£r edit:
Din ciclul "soon to be in a million dorms" ii uram bafta la succes in urmatoarele luni de veghe la capataiul tarii si urmatoarea poesie de la care deja mi-au dat lacrimile
Aqui se queda la clara (pi buni )
De tu querida presencia
Comandante eyewitness... "
cum ie cu canele si griha?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Moshu ----> E THREAD de Kterinca & Aberatii, da ?
nu e muzica clasica sau sugestii si reclamatii. Prin urmare n-a inceput nimeni nimic :p
Nightwish --> :kiss: ai sa-ti vand niste poante ( pluralu de la pont
)
1. Cand ai 16 ani si esti teribilista e normal, chiar frumos. Cand ai 22 si esti tot asa risti sa devii penibila :o Ia-o ca pe un sfat cu caracter general
2. In articolul de-l citezi distinsul autor mai scrie:
"a sosit timpul sí£ introducem in circulatie un nou substantiv, si ca sí£ ne deosebim in cel putin un fel de vitele care stalcesc
limba romaní£ zilnic"
...imi vin in minte niste exemple (de threaduri, nu de vite) da sa nu se ia drept instigare sau jignire :rolleyes:
Mai departe:
"[..]In prezent se desfasoarí£ cercetí£ri pentru a determina cauza acestei transformí£ri [..]"
"[..]daca intra pe ceat, demigrantul scoate din portofel o hartiuta [..]"
In sfarsit un paragraf ce se anunta coerent si aproape serios:
"sa trecem la alte capitole ale acestui fenomen postrevolutionar, de aceasta data cu exemple concrete si comentariile de rigoare"
adica:
"[..] Exemplele care urmeazí£ sunt luate de pe irc [..]"
...si articolul continua cu exemple de pe irc si comentarii la fel de interesante ca exemplele.
Dupa cum se poate observa, unicul criteriu adus in discutie de ilustrul autor al articolului e ...irc-ul ;i#-o Asta denota vastitatea orizontului cunoasterii acestui "homo universalis" (propun sa renuntam la partea a doua).
Totusi e un aspect pe care reuseste sa-l evidentieze, si anume ca idiotii din diaspora care intra pe irc sunt comparabili cu idiotii de acasa care intra acolo. Tot ce se poate...
Ca atare nightwish, cand citezi dintr-un asemenea articol sprijinindu-te pe alocutiunea supierba a mentorului tau spiritual, nu te mira ca lumea incepe sa-si puna intrebari cu privire la scara ta de valori in viata.
eyewitness ---> ideea acelui citat era:
nu ti se pare ca devii aberant cand invoci "bagarea in seama" (atunci cand ma iau de tine), in timp ce tu vb ce-ti vine la gura fara sa te limitezi macar la Kterinca&Aberatii si la un limbaj decent ?
Si pe urma nu inteleg... io ii urez lui eyewitness in calitate de pretin armata usora, permisii garla si medalii multe si tot el imi sare in cap :con:
leitar edit:
Oricum... craciun fericit !
moshu, xkran, jadore mafia, weet-weet, wild rose, love2fly, gabizzu, dj_jaxxx
Craciun fericit deasemeni si pentru dana, nightwish, baix, aphex, stefan, nae cinefil, animaloo, neatza, eyewitness, SOD ... si va doresc tot ce-mi doriti si voi mie.

Nightwish --> :kiss: ai sa-ti vand niste poante ( pluralu de la pont

1. Cand ai 16 ani si esti teribilista e normal, chiar frumos. Cand ai 22 si esti tot asa risti sa devii penibila :o Ia-o ca pe un sfat cu caracter general

2. In articolul de-l citezi distinsul autor mai scrie:
"a sosit timpul sí£ introducem in circulatie un nou substantiv, si ca sí£ ne deosebim in cel putin un fel de vitele care stalcesc
limba romaní£ zilnic"
...imi vin in minte niste exemple (de threaduri, nu de vite) da sa nu se ia drept instigare sau jignire :rolleyes:
Mai departe:
"[..]In prezent se desfasoarí£ cercetí£ri pentru a determina cauza acestei transformí£ri [..]"
"[..]daca intra pe ceat, demigrantul scoate din portofel o hartiuta [..]"
In sfarsit un paragraf ce se anunta coerent si aproape serios:
"sa trecem la alte capitole ale acestui fenomen postrevolutionar, de aceasta data cu exemple concrete si comentariile de rigoare"
adica:
"[..] Exemplele care urmeazí£ sunt luate de pe irc [..]"
...si articolul continua cu exemple de pe irc si comentarii la fel de interesante ca exemplele.
Dupa cum se poate observa, unicul criteriu adus in discutie de ilustrul autor al articolului e ...irc-ul ;i#-o Asta denota vastitatea orizontului cunoasterii acestui "homo universalis" (propun sa renuntam la partea a doua).
Totusi e un aspect pe care reuseste sa-l evidentieze, si anume ca idiotii din diaspora care intra pe irc sunt comparabili cu idiotii de acasa care intra acolo. Tot ce se poate...
Ca atare nightwish, cand citezi dintr-un asemenea articol sprijinindu-te pe alocutiunea supierba a mentorului tau spiritual, nu te mira ca lumea incepe sa-si puna intrebari cu privire la scara ta de valori in viata.
eyewitness ---> ideea acelui citat era:
nu ti se pare ca devii aberant cand invoci "bagarea in seama" (atunci cand ma iau de tine), in timp ce tu vb ce-ti vine la gura fara sa te limitezi macar la Kterinca&Aberatii si la un limbaj decent ?
Si pe urma nu inteleg... io ii urez lui eyewitness in calitate de pretin armata usora, permisii garla si medalii multe si tot el imi sare in cap :con:
leitar edit:
Oricum... craciun fericit !
moshu, xkran, jadore mafia, weet-weet, wild rose, love2fly, gabizzu, dj_jaxxx
Craciun fericit deasemeni si pentru dana, nightwish, baix, aphex, stefan, nae cinefil, animaloo, neatza, eyewitness, SOD ... si va doresc tot ce-mi doriti si voi mie.
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali