Comentarii la Concursul Pronosport

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Mie Oct 29, 2003 9:08 am

ayrtoane notata sugestia. vom tine cont pt etapele urmatoare. in principal ideea era ca la concursul de divizia a pui un scor/pronostic si poate la concursul prono international le mai pitrocesti si-ti vine mintea la cap si pui un pronostic real. cum de exemplu fuse la tine etapa trecuta la divizia a ai pus 4-0 pt dinamo si la cel int'l ai pus "2" :D
eyewitness

3874

Mesajde baixinho© » Mie Oct 29, 2003 10:04 am

bradspit - linia aceea am pus-o pentru ca asa s-a dorit. trebuia sa faci abstractie de ea (dar acum este cam tarziu). pana la finele anului ai timp sa recuperezi distanta fata de ultimul loc calificant.
ayrton - am bagat meciuri din alte campionate pentru a da mai multa palpitatie concursului. toata lumea stie cam care este treaba prin Anglia, Franta, Germania, Italia si Spania. daca participi pentru a te clasa pe unul dintre primele trei locuri (ma refer la modul general, nu neaparat la tine), este evident ca te uiti sa vezi ce si cum cu echipele din Brazilia, Argentina, Moldova sau China. daca le dau la plezneala - asta este. meciuri din campionatul Romaniei vor mai fi, pentru ca nu ai cum sa eviti o intalnire intre cele trei din Bucuresti. am bagat acum national - steaua pentru ca steaua nu a castigat nici un meci in deplasare pana acum in acest campionat, iar in ceea ce priveste gloria - dinamo, alb-rosii au furat-o in campionatul trecut si in tur si in retur daca nu ma insel. nu o sa mai vezi meciuri din campionatul moldovei sau chinei pentru ca gasesc foarte greu rezultatele, dar japonia, brazilia si argentina le depistez usor.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

3895

Mesajde baixinho© » Mie Oct 29, 2003 6:24 pm

din pricini de Valencia - Celta miercuri seara si nu la finele saptamanii, orice pronostic pus la acest meci va fi luat in considerare ca bun.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayrton » Mie Oct 29, 2003 6:29 pm

Bine, inteleg campionate tari, dar eu cred ca incepeti sa bagati si meciuri de anonimi de aiurea ca nu va convine cine e lider in clasamentul general :D (acelasi ca si pe "Divizia A"... si nu cred ca va convine sa va ia premiile toate...)
***D I N A M O!!!***
Ayrton

3897

Mesajde baixinho© » Mie Oct 29, 2003 6:33 pm

ne-ai prins. asta este, acuma, ce sa mai facem? ne facem ca nu ne-ai vazut si gata.

si inca ceva: bagati pronostic la meciul Valencia - Celta, ca sa am ce sa adun. ca daca puneti o bara, cu bara ramaneti.
ANTI

baixinho©

3927

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 3:58 pm

in etapa a 10-a au uitat sa posteze ilLuce, Ostatic™, Dj_jaxxx, BloodOnMoral si Aliosha. lista cu numarul se absente este urmatoarea:
3 - Aliosha, BloodOnMoral (exclusi din concurs)
2 - animaloo, bradspit, Dj_jaxxx, ilLuce
1 - ballooba, BRUNETTU, catharsis, Ostatic™
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 4:22 pm

pai baicsule daca se imputineaza randurile participantilor prin neprezentare pan la nivelu de 12-13 intram cu totii in faza 2 la anu . asa sa mai avem si noi sanse :D
eyewitness

3834

Mesajde baixinho© » Vin Oct 31, 2003 4:33 pm

consiliul de administratie al acestui concurs (care nu mai este acelasi de la inceput :D ) a luat decizia ca pronosticurile bagate in cursul zilei de azi sa fie luate in considerare, daca ora limita este 18.30. in concluzie, ceea ce a bagat ilLuce va fi luat in considerare.

nota: ilLuce, baga, nea nea un pronostic la Valencia - Celta sa am ce sa adun.
ANTI

baixinho©

Mesajde bradspit » Vin Oct 31, 2003 6:38 pm

ok il luce a apucat sa trimita prosticurile.Mai tarziu dar le-a trimis.Asta inseamna ca il scoti de pe lista de uituci,nu?Ca altfel nu ar mai avea sens

P.S.: bradspit-purtatorul de cuvant al lucescului
bradspit
Junior Member

3947

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 01, 2003 7:43 am

evident ca il scot si as fi scos pe oricine ar fi bagat pronosticurile pana la dedlain. de altfel, in carnetelul meu am si facut modificarile de rigoare. clasamentul corect al "uitucilor" va fi bagat dupa consumarea ultimului meci dintre cele 13 din program. de fapt, este simplu. i se sterge lui ilLuce o absenta.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 01, 2003 9:36 am

un prim meci din etapa disputat aseara besiktas - galata 0-0
eyewitness

Mesajde ilLuce » Dum Noi 02, 2003 1:26 am

Apreciez solidaritatea domnule bradspit dar tot undeva sus te vei uita dupa mine...
ilLuce
Junior Member

Mesajde bradspit » Dum Noi 02, 2003 1:46 am

nu-mi fac griji domnule luce,stiu ca nu esti obisnuit sa fii la inaltime si de aici imi dau seama ca esti nerabdator sa cobori jos.Mai ai tu rau si de apa dar nu-ti doresc sa o iei in jos spre fund.Prietenii stiu de ce si de ce nu.
bradspit
Junior Member

4208

Mesajde baixinho© » Dum Noi 16, 2003 10:59 am

in etapa a 12-a au uitat sa posteze Ostatic™ si Mr Hyde. lista cu numarul se absente este urmatoarea:
3 - Ostatic™ (exclus din concurs)
2 - animaloo, bradspit
1 - ballooba, BRUNETTU, catharsis, ilLuce, Mr Hyde
ANTI

baixinho©

Mesajde Mirela » Lun Noi 17, 2003 7:50 pm

fratii mei, da' voi p'acilea meciurile nu le comentati? si daca da, unde? nu de alta, da' vroiam sa zic si io ca mi-o placut pasa lu' Zidane finalizata de Trezeguet in minutu' 81 la germani acasa...nu ca intereseaza pe cineva ca mi-a placut mie faza aia, da' simteam nevoia sa o scriu cu voce tare...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 17, 2003 10:52 pm

vezi ca avem forum de fotbal international. cauta-l si-l vei gasi ! succes !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Joi Noi 20, 2003 1:19 pm

O greseala in meciurile propuse:
Nu exista meciul
Middlesbrough - Arsenal
pe care l-ati propus, ci se disputa in etapa meciurile
Birmingham - Arsenal
Middlesbrough - Liverpool
asa ca nu stiu daca il schimbati (in acest caz ce se intampla cu cei care au pronosticat deja si nu mai intra pana la inceperea meciurilor sa vada si evantual sa schimbe?) sau il anulati, dar va rog sa va hotarati rapid.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

4248

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 22, 2003 8:02 pm

mai uamini buni, nuj ce s-a intamplat, da cre ca mi-a disparut un post. or eram prea beat si am avut senzatia ca l-am scris, da de fapt nu l-am scris. ma rog

ayrton a ridicat o problema, iar rezolvarea ei sta cam asa: orice pronostic pus la meciul Middlesbrough - Arsenal se ia in considerare, dar nu se da bonus pentru cel/cea care ghiceste 13 pronosticuri, in cazul in care se va intampla asa ceva.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 02, 2003 11:43 am

baixinho © , ilLuce are 85 puncte, nu 88 cum apare in clasament.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: 4248

Mesajde JaJa Beens » Mar Dec 09, 2003 9:30 am

Initial trimis de baixinho ©
mai uamini buni, nuj ce s-a intamplat, da cre ca mi-a disparut un post. or eram prea beat si am avut senzatia ca l-am scris, da de fapt nu l-am scris. ma rog

baicsule cred ca eram beti amandoi ca si eu am impresia ca mai aveai un post dar au venit oznurile si l-au papat
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde bradspit » Lun Dec 15, 2003 11:42 am

pana la urma trec primii 8 in turul urmator?si daca sunt la egalitate cativa se face vreo departajare?
bradspit
Junior Member

4411

Mesajde baixinho© » Lun Dec 15, 2003 11:50 am

trec toti, da nu mai spune la nimeni, ca-i surpriza de Moj Craciun. o sa anunt lunea viitoare cand bag clasamentul de final de an.
ANTI

baixinho©

4425

Mesajde baixinho© » Mie Dec 17, 2003 10:16 am

asa cum imi sta bine, nu se putea sa nu comit oaresce tampenii la ultima etapa de concurs pe anul acesta. daca la runda trecuta nu am trecut nici un meci din campionatul Germaniei, pe motiv ca in programul pe care il am eu meciurile s-ar fi jucat luni, nu in week-end, acum am comis-o si mai grav: am trecut trei meciuri din etapa care s-a jucat ieri si se disputa si azi, nu sambata, asa cum scrie la programul meu. deci, ce facem:
1) inlocuim meciurile (avand in vedere ca nu au pronosticat decat patru concurenti)?
2) luam in considerare orice pronostic pus la cele trei meciuri, dar nu dam bonus decat daca cineva va ghici toate cele 13 pronosticuri?
3) anulam etapa?

personal, as opta pentru unul dintre primele doua puncte.
ANTI

baixinho©

Mesajde bradspit » Mie Dec 17, 2003 12:53 pm

si pe langa toate cele care le-ai zis ai stricat si derby-ul Lazio-Inter bagand-o pe Parma la mijloc :-) Te iertam ca ai fost generos de Mos...
bradspit
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 17, 2003 1:00 pm

sa hotarasca cei 2 organizoatori ai acestui concurs !

pe viitor sa luatzi meciurile ce doritzi sa le propunetzi de pe http://www.uefa.com (acolo este mereu data corecta)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Mie Dec 17, 2003 1:07 pm

io merg pe varianta 2 pt k asa mi se pare corect dar totul depinde de organizatorii acestui concurs si chiar daca nu vor aplica metoda 2 tot voi fi de acord cu ei...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

4429

Mesajde baixinho© » Mie Dec 17, 2003 2:46 pm

Consiliul de Administratie si Adunarea Generala a Actionarilor acestui concurs au decis sa se aplice planul de rezerva numarul B. deci mergem inainte si dam bonus la 13 pronostici corecti.

ps: injuraturile le primesc eu. Consiliul de Administratie si Adunarea Generala a Actionarilor nu au nici o vina.
ANTI

baixinho©

4453

Mesajde baixinho© » Joi Dec 18, 2003 7:07 pm

Consiliul de Administratie a decis sa anuleze etapa din 20-21 decembrie din motive de afisare a unor meciuri care nu fac obiectul etapelor ce se joaca la finele acestei saptamani.
ANTI

baixinho©

Re: 4453

Mesajde ilLuce » Vin Dec 19, 2003 9:23 pm

Asta e...se mai intimpla. Ne vedem la anu'. Pina atunci,
va urez Sarbatori Fericite la toti si distractie maxima de Revelion!
ilLuce
Junior Member

Mesajde bradspit » Joi Ian 15, 2004 12:14 pm

baix observ ca in et 16 aveam 85 de puncte,iar in et urmatoare(17) am cu un punct mai mult.Am obtinut doar un punct in ultima et?
bradspit
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma