Concurs cu premii in lei!Fun -Love.ro

Forumul siteului www.la-start.ro

Concurs cu premii in lei!Fun -Love.ro

Mesajde Unregistered » Vin Dec 19, 2003 1:57 am

Acest concurs consta in cea mai frumoasa povestire la alegere:
- Cea mai romantica seara petrecuta alaturi de iubit(a)!
- Cum a fost pentru prima oara cand ai facut dragoste cu
prietenul(a), de la primul sarut, la ultima atingere !
- Cea mai frumoasa fantezie amoroasa !
Va asteptam in numar cit mai mare sa completati formularul la adresa http://www.fun-love.ro/
Unregistered

prima noapte de dragoste

Mesajde buscan oana » Joi Apr 01, 2004 12:07 pm

as putea sa spun o multime de lucruri despre aceea seara minunata in care am simtit cu adevarat pentru prima data ce inseamna sa iubesti cu adevarat!
totul a fost pregatit cu cele mai mici detalii,de la lumanari,petale de trandafiri si sampanie,apoi nelipsita frisca cu visine!
am inceput cu sarutari tandre ,apoi usor,usor,am simtit ca vrem mai mult,un masaj erotic,apoi o adevarata atingere a organelor genitale!
tot in acel moment am simtit ca vrem tot mai mult...
si asa am ajuns fara haine pa noi, neprotejati,imbratisandu-ne,si unindu-ne trupurile ca doi adevarati indragostiti,vreau sa va spun ca in acea clipa am putut realiza ca mi-am pierdut virginitate cu persoana pe care o iubeam cel mai mult in lume,era ratiunea mea de a fi...
timpul se scurgea iar noi ne simteam di ce in ce mai bine,mai transpirati ca niciodata,si asa am cosiderat ca din noi ieseau scantei,apoi flacari cu adevarat...
aceasta noate minunata nu cred ca o voi uita niciodata si de aceea am dorit sa va impartasesc si voua cate un coltisor din acele minunate clipe de trairi la maxim...
consider ca multi dintre noi au avut momente minunate in viata lor insa aceasta clipa in care simti ca zbori si ca totul iti apartine va ramane intiparita pe veci...
desi multi se sfiesc sa vorbeasca despre asta,insa eu nu am simtit nici o jena sa va impart aceste lucruri incredibile,eu una asa le consider....
va voi tine la curent cu orice alta noutate!
PE CURAND!

BY:oanaaa22
buscan oana

Mesajde piskeshu » Joi Apr 01, 2004 12:22 pm

totul a fost pregatit cu cele mai mici detalii,de la lumanari,petale de trandafiri si sampanie,apoi nelipsita frisca cu visine!

Sa stii ca io n-am avut frisca cu visine si asa rau imi pare...Mai c-as vrea sa fiu virgin din nou!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Înapoi la La Start