(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
svengali...decat sa scrii prostii...mai bine faceai si tu ce te-am rugat....ca se apropie sarbatorile. :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
eu o stiam sub forma de ..pu*a nu stie carte ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de piskeshu
E pacat sa vezi niste oameni dashtepti ca se fut unii pa altii...
Da´ce, orgiile sint numai pentru proshti?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
svengali sarbatori feircite si tie, craciun fericit si ce te face pe tine fericit
.........vorbea gabitzu mikul obsedat sexual :p
on my mind: un cantec f comercial, tampit dar totusi il ascult acum ascult :hehe: Da cine ti`a luat inima, sa vina inapoi cu ea, eu dupa tine m`am topit , nu ma satur de iubit :hehe: (astea sunt versurile..in mare parte.....)
Capu Sus
...ma duc sa mananc....
si sa nu uitam: SA MA IA DRACU O DATA ;P

.........vorbea gabitzu mikul obsedat sexual :p
on my mind: un cantec f comercial, tampit dar totusi il ascult acum ascult :hehe: Da cine ti`a luat inima, sa vina inapoi cu ea, eu dupa tine m`am topit , nu ma satur de iubit :hehe: (astea sunt versurile..in mare parte.....)
Capu Sus
...ma duc sa mananc....
si sa nu uitam: SA MA IA DRACU O DATA ;P
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
postul 2900!! ieeee!! lol.
haidi bre jadore, ca trece viata asta si nici nu-ti dai seama.
uite eu, spre exemplu, o sa merg in mall sa ma intalnesc cu prietena si forumista Ilinca_ . Aia de care vorbea si catharsis la un moment dat.
mi-a pregatit si un cd.... e o scumpa fata asta
haidi bre jadore, ca trece viata asta si nici nu-ti dai seama.
uite eu, spre exemplu, o sa merg in mall sa ma intalnesc cu prietena si forumista Ilinca_ . Aia de care vorbea si catharsis la un moment dat.
mi-a pregatit si un cd.... e o scumpa fata asta

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
mitzapitza, vezi ca te cauta umoru' sa faca mishto de tine. eshti spontan shi amuzant ca puiu' ala de traverseaza strada, iara gingal belshii aia de tzi se penduleaza prin fatza ochilor shi-i auz' intruna is numa in mintea ta. sa stai juma' de zi sa cloceshti ditamai tampenia, cre'ca o fost mai solicitant decat topu' ala 200.
ei uite d'aia nu radem cu tine, ci de tine, demigrant trist ce eshti. am terminat demonstratzia shi tu mai intereseaza-te de axioma demigrantului sa fii sigur ca nu tz-a scapat nimic. ne-am convins ca solutzia sadica, recte reeducarea, nu merge aplicata in cazul tau, mergem pe solutzia cu H2SO4, e mult mai sigura pentru tine, iara pentru noi va fi o placere. :j
iar la restu: invidioshi obsedatz ce suntetz! hai sarbatori fericitzi shi sanatosh sa fitzi!
ei uite d'aia nu radem cu tine, ci de tine, demigrant trist ce eshti. am terminat demonstratzia shi tu mai intereseaza-te de axioma demigrantului sa fii sigur ca nu tz-a scapat nimic. ne-am convins ca solutzia sadica, recte reeducarea, nu merge aplicata in cazul tau, mergem pe solutzia cu H2SO4, e mult mai sigura pentru tine, iara pentru noi va fi o placere. :j
iar la restu: invidioshi obsedatz ce suntetz! hai sarbatori fericitzi shi sanatosh sa fitzi!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
mari domni, in special tuca shou care nu-sh mai incape in pielea lui de caracalist dejtept ce e, incet incet se duce pe urmele lu' calinescu sh-o sa ajunga sa vorbeasca doar el, shi doar asha de dragu' de a se auzi vorbind prostii. apropos, cetepeu avea celebrul lui tricou sau doar trelingu?sburatorule, sa nu ne aberam. o editzie a lu' tuca shou intr-adevar exceptionala si excelenta (cum te-ai redundat tu in exprimare) o fost acum o sapt cred
Draga nsoara NightWish, cred ca "stiti si matale" ca aceste gusturi ale omului nu se discuta. Poate unu' e nebun si ii place Tuca Show, nu?

Intrebare: Spune-mi 2 motive pt care nu-ti place C.T Popescu!
"Va" multumesc!
p.s: Am atasat un exemplu de frumusetze feminina pe gustul meu...pareri?
- Fişiere ataşate
-
- alexis.jpg (22.14 KiB) Vizualizat de 2733 ori
-
Love2Fly - Junior Member
Love2fly, pai n-ai gusturi rele
...da ai gasit totusi pe careva sa nu-i placa tipa din poza ?!
Nightwish ... fatuco, reeduca-te singura ! (daca poti). Nu e prima data cand vorbesti cu gura fara tine. Nemaiavand ce spune (nici macar la nivel de aberatii) o dai iar in diverse sau invoci vesnica "bagare in seama". Mai schimba placa, serios ! Am incercat sa-ti dau de inteles ca nu esti nici atat de iubita si nici atat de nostima pe cat iti place tie sa crezi, da vad ca n-am cu cine vorbi !
Am sa-ti servesc tratamentu cu care ma ameninti tu demult (si nici ca reusesti sa te tii de cuvant). Intre timp contacteaza-ti mentorul spiritual (gandacu' parca, am vazut ca are si adresa de email) si mai afla niste adevaruri despre romanii plecati in strainatate, dupa care esti libera sa vii sa le propovaduiesti :o
Sigur, ar mai si si varianta a doua, si anume "sa te intorci la 360 de grade incercand sa-ti reconsideri pozitia" (vei constata cu stupoare ca te afli in acelasi loc, probabil ai vrut sa spui 180);m
Daca nu cer prea mult, cand mi te mai adresezi sau cand faci referire la mine, nu te mai chinui sa presari cate un cuvant "elitist" si/sau juma de fraza in engleza, fii tu insati ! Cuvintele alea nu te fac mai buna sau mai desteapta decat esti !
Si mai la urma toata ai atata bun simt si verticalitate sa vorbesti in numele tau si scuteste-ma cu "noi zicem" "noi facem" "noi aplicam"
Inca odata craciun fericit si reeducare placuta !
leităr edit:
Cand ti-oi zice io pi*****ce sau gaitza atunci sa-mi vii cu ritzipizi si alte gogomanii :j

Nightwish ... fatuco, reeduca-te singura ! (daca poti). Nu e prima data cand vorbesti cu gura fara tine. Nemaiavand ce spune (nici macar la nivel de aberatii) o dai iar in diverse sau invoci vesnica "bagare in seama". Mai schimba placa, serios ! Am incercat sa-ti dau de inteles ca nu esti nici atat de iubita si nici atat de nostima pe cat iti place tie sa crezi, da vad ca n-am cu cine vorbi !
Am sa-ti servesc tratamentu cu care ma ameninti tu demult (si nici ca reusesti sa te tii de cuvant). Intre timp contacteaza-ti mentorul spiritual (gandacu' parca, am vazut ca are si adresa de email) si mai afla niste adevaruri despre romanii plecati in strainatate, dupa care esti libera sa vii sa le propovaduiesti :o
Sigur, ar mai si si varianta a doua, si anume "sa te intorci la 360 de grade incercand sa-ti reconsideri pozitia" (vei constata cu stupoare ca te afli in acelasi loc, probabil ai vrut sa spui 180);m
Daca nu cer prea mult, cand mi te mai adresezi sau cand faci referire la mine, nu te mai chinui sa presari cate un cuvant "elitist" si/sau juma de fraza in engleza, fii tu insati ! Cuvintele alea nu te fac mai buna sau mai desteapta decat esti !
Si mai la urma toata ai atata bun simt si verticalitate sa vorbesti in numele tau si scuteste-ma cu "noi zicem" "noi facem" "noi aplicam"
Inca odata craciun fericit si reeducare placuta !
leităr edit:
Cand ti-oi zice io pi*****ce sau gaitza atunci sa-mi vii cu ritzipizi si alte gogomanii :j
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
Love2Fly o dai in diverse cu noi ? Ce e cu tine de atasezi poze cu fete ? Uite...ceva care te va scoate din starea asta de letargie pronuntzata....
- Fişiere ataşate
-
- love2fly.jpg (204.11 KiB) Vizualizat de 2733 ori
-
love2fly io nu m-as baza drept sa-ti spun pe exemplul care tocmai l-ai dat ;b :hehe:
Inca odata, exista CINEVA caruia sa nu-i fi placut de tipesa din imagine ?! :p
P.S. si sa nu-mi zici ca o cunosti in viata reala ;a
Inca odata, exista CINEVA caruia sa nu-i fi placut de tipesa din imagine ?! :p
P.S. si sa nu-mi zici ca o cunosti in viata reala ;a
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
love2fly mi-ai cerut voie mie sa pui poze cu prietena mea pe forum ? .. parca ti-am zis ceva cand ti le-am dat .. SA NU CARE CUMVA SA LE PUI PE FORUM ... esti un gunoi al societatii .. o lepra paturii muncitoare !
-
monk - Mesaje: 2747
Hai ca va mai atasez inca o poza mai misto cu tipa. Cred ca m-am indragostit, cred ca da! da da!
Asta e genu' de fata pe care ti-e mila sa o f***
Monk...scuze mah....asta e....prietena ta e o curva! sta si cu mine!

Monk...scuze mah....asta e....prietena ta e o curva! sta si cu mine!
- Fişiere ataşate
-
- alexis1.jpg (22.55 KiB) Vizualizat de 2751 ori
-
Love2Fly - Junior Member
Un gagiu teribil de romantic ii spunea unei tipe:
- Imi place atat de mult de tine incat as fi in stare sa stau toata noaptea treaz doar ca sa te privesc ;s
- Vezi, spune ea, exact asta nu-mi place la tine ;a
asadar si prin urmare, chiar daca esti romantic tre sa fii atent cum te joci cu mila si rabdarea, poate fi foarte periculos :hehe:
pese: nu uita, mai ales, ca totdeauna se vor gasi oameni mai putin milosi ca tine ;y
- Imi place atat de mult de tine incat as fi in stare sa stau toata noaptea treaz doar ca sa te privesc ;s
- Vezi, spune ea, exact asta nu-mi place la tine ;a
asadar si prin urmare, chiar daca esti romantic tre sa fii atent cum te joci cu mila si rabdarea, poate fi foarte periculos :hehe:
pese: nu uita, mai ales, ca totdeauna se vor gasi oameni mai putin milosi ca tine ;y
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
Bah, voi nu aveti somn? Sau sinteti shomeri? Nu aveti dimineata scoala/munca? In mijlocul noptii stati pe net, in loc sa beneficiati de cele 8 ore de somn (fara de care, sint mahmur a doua zi la munca).
Love2Fly-ule, aia din poza ta imi aduce aminte de una Boruz Carmen, din scoala generala. Daca vrei, iti dau nr-ul ei de tel. Da nu stiu daca shi-o pune cu tine. Nu pot garanta.
Love2Fly-ule, aia din poza ta imi aduce aminte de una Boruz Carmen, din scoala generala. Daca vrei, iti dau nr-ul ei de tel. Da nu stiu daca shi-o pune cu tine. Nu pot garanta.

-
Cum???????? ce e aia mila sa o f si multe *?
bre io nu-s asa de milos :yD
Moshule avionu ala dinpoza e un avion prost, noaptea face pipi pe el...
Cum???????? ce e aia mila sa o f si multe *?
bre io nu-s asa de milos :yD
Moshule avionu ala dinpoza e un avion prost, noaptea face pipi pe el...

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Ba voua va arde de f... t shi da avioane pishacioase shi io mor da mahmureala la servici?
Cum era subiectu' asta:ce e in mintea mea acuma?Pai dracu shtie ce e in mintea mea?Alcool e sigur.Ma duc sa bag un pui da somn pana o veni shefu,poate mi se mai limpezesc ochii.
Cum era subiectu' asta:ce e in mintea mea acuma?Pai dracu shtie ce e in mintea mea?Alcool e sigur.Ma duc sa bag un pui da somn pana o veni shefu,poate mi se mai limpezesc ochii.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
*lol*..acum am observat:
Love2Fly: SR - 71 BlackBird.....o gagica pe cinste, as f*** si eu in turboreactoarele alea.....
Moshu fuge dupa trenuri, altul dupa avioane...mai ramine sa ma dau si eu la fierul de calcat si putem face un club!
Love2Fly: SR - 71 BlackBird.....o gagica pe cinste, as f*** si eu in turboreactoarele alea.....
Moshu fuge dupa trenuri, altul dupa avioane...mai ramine sa ma dau si eu la fierul de calcat si putem face un club!

-
Avioanele si trenurile nu sunt proaste...pentru ca nu dorm niciodata.
Pentru Nicholas o poza cu un tren foarte frumos de prin alte parti ale lumii.
Pentru Nicholas o poza cu un tren foarte frumos de prin alte parti ale lumii.
- Fişiere ataşate
-
- pt nicholas.jpg (161.48 KiB) Vizualizat de 2710 ori
-
Ce ma frapat in poza ta, moshule, este faptul asta:
Ai vazut ce paduri frumoase sint acolo? Paduri, ce pot ascunde mii de haiduci! Si trenul ala prost, le polueaza aeru´ cu fumul ala de pe horn!!! :mad:
Ai vazut ce paduri frumoase sint acolo? Paduri, ce pot ascunde mii de haiduci! Si trenul ala prost, le polueaza aeru´ cu fumul ala de pe horn!!! :mad:
-
uite aici poluare de la tren !
totusi trenurile raman ceva sublim. parca sunt venite dintr-o alta lume pentru a fi in folosul nostru, al muritorilor.
totusi trenurile raman ceva sublim. parca sunt venite dintr-o alta lume pentru a fi in folosul nostru, al muritorilor.
- Fişiere ataşate
-
- poluare.jpg (174.93 KiB) Vizualizat de 2727 ori
-
Moshule, multumesc pentru poza. Ea va fi trimisa pentru expertiza la Greenpeace Romania, CP 14 OP 5, Baia Mare 430052, Maramures.
Cred ca acel pod a suferit destul tirania monshtrilor pe cai ferate si va fi dinamitat cit de curind (in caz ca nu se va sinucide inainte).
Din cauza acestei poze, boicotesc in continuare jocul numit Tycoon si va indemn si pe voi sa faceti la fel!
Un NU hotarit locomotivelor cu presiune/diesel!! Alea electrice e alta treaba.
Cred ca acel pod a suferit destul tirania monshtrilor pe cai ferate si va fi dinamitat cit de curind (in caz ca nu se va sinucide inainte).
Din cauza acestei poze, boicotesc in continuare jocul numit Tycoon si va indemn si pe voi sa faceti la fel!
Un NU hotarit locomotivelor cu presiune/diesel!! Alea electrice e alta treaba.
-
Jafu' tau de masina polueaza mai mult atmosfera decat locomotivele. Locomotivele transporta lucruri pretioase, vitale omului. Tu folosesti masina doar ca sa te dai mare la gagici. Asa ca te rog sa nu ne mai tzi lectii de ecologie !
-
hAhAhAhA..ce lucruri pretioase? lemne si alte prostii, asta cara. pE vremuri era alta treaba, cind se bagau in vagoanele alea seifuriI pline cu bani! aTunci sa fii trait! cRed ca as fi fost un bandit cu esharfa pe fatza, calare pe un cal naravash luat de la un indian mort! aS fi jefuit toate trenurile din cArpatzi!
aM "gasit" niste bidoane pline cu benzina si acum as vrea sa le vind online, sa nu ma prinda posesorul anterior. iDeea este asta: in caz ca ramai pe undeva fara benzina, scrii numai adresa mea (http://www.aLexcUbEnzina.ro) si te rezolv imediat! cRed ca sint singurul care sa gindit la asta. o Sa iasa ceva lovele. o Sa fiu BOGAT in curind...hihihi.
aCum imi trebuie cineva care stie sa faca culoarea roshie pe pagina html. sA mai stie sa faca textul sa clipeasca si sa se plimbe din dreapta spre stinga. sI sa faca o animatie pe prima pagina cu un tip care tine un mina furtunul de la benzinarie si sa arate cum benzina se duce pe liniile telefonice, dupa aia ai creste aripi (benzinei nu lui ala de tine furtunul!) si incepe sa zboare pina ajunge in computerul unuia, de acolo la el in masina. dUpa aia mashina sa zimbeasca si el sa zica: "Multumesc, http://www.aLexcUbEnzina.ro. Mi-ai salvat mashina si casatoria".
aM "gasit" niste bidoane pline cu benzina si acum as vrea sa le vind online, sa nu ma prinda posesorul anterior. iDeea este asta: in caz ca ramai pe undeva fara benzina, scrii numai adresa mea (http://www.aLexcUbEnzina.ro) si te rezolv imediat! cRed ca sint singurul care sa gindit la asta. o Sa iasa ceva lovele. o Sa fiu BOGAT in curind...hihihi.
aCum imi trebuie cineva care stie sa faca culoarea roshie pe pagina html. sA mai stie sa faca textul sa clipeasca si sa se plimbe din dreapta spre stinga. sI sa faca o animatie pe prima pagina cu un tip care tine un mina furtunul de la benzinarie si sa arate cum benzina se duce pe liniile telefonice, dupa aia ai creste aripi (benzinei nu lui ala de tine furtunul!) si incepe sa zboare pina ajunge in computerul unuia, de acolo la el in masina. dUpa aia mashina sa zimbeasca si el sa zica: "Multumesc, http://www.aLexcUbEnzina.ro. Mi-ai salvat mashina si casatoria".
-