pe sticla

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

pe sticla

Mesajde camitza1 » Vin Dec 19, 2003 11:56 am

:mad: Si la Teo, si la Gheorghe, si noi nu stim nimic? Sa-mi zica altii : "Vezi ca sunt Proconsul la Teo" si eu sa mimez ca stiu? Ca sa nu mai zic ca la Gheorghe m-am uitat intamplator pentru ca mi-am facut un obicei, seara fac un turneu pe toate posturile la care stiu ca sunt emisiuni cu invitati, da daca... Mai, pe site-ul Bon Jovi era o chestie super (sau mai e): au "The Daily Grind" unde scriu baietii, ca-ntr-o agenda, ce fac. De exemplu: 19 decembrie, concert in, la ora. interviu la ...FM, invitati la Q TV, sau: azi zi libera, repetitii etc. Ai tot timpul senzatia ca esti alaturi de ei. Vreau si aici asa! Sau oi fi eu un fan prea fixist si obsedat?
In alta ordine de idei, dragutzi ca intotdeauna! Si sa vi se implineasca dorintele pentru 2004 va doresc. Inclusiv aia cu banii;)
camitza1
Junior Member

Re: pe sticla

Mesajde anca joldea » Vin Dec 19, 2003 1:01 pm

[quote]Initial trimis de camitza1
:mad: Si la Teo, si la Gheorghe, si noi nu stim nimic? Sa-mi zica altii : "Vezi ca sunt Proconsul la Teo" si eu sa mimez ca stiu? Ca sa nu mai zic ca la Gheorghe m-am uitat intamplator pentru ca mi-am facut un obicei, seara fac un turneu pe toate posturile la care stiu ca sunt emisiuni cu invitati, da daca... Mai, pe site-ul Bon Jovi era o chestie super (sau mai e): au "The Daily Grind" unde scriu baietii, ca-ntr-o agenda, ce fac. De exemplu: 19 decembrie, concert in, la ora. interviu la ...FM, invitati la Q TV, sau: azi zi libera, repetitii etc. Ai tot timpul senzatia ca esti alaturi de ei. Vreau si aici asa! Sau oi fi eu un fan prea fixist si obsedat?
In alta ordine de idei, dragutzi ca intotdeauna! Si sa vi se implineasca dorintele pentru 2004 va doresc. Inclusiv aia cu banii;)
[/QUOTE

Eu l-am vazut pe Bodo discutand cu, ,,Catalin Dezbracatu,,la
Carcotasi.A fost simpatic.
Apropo, voi unde va petreceti sarbatorile?
Dati-mi si mie o idee,deoarece m-am cam saturat de Bahamas...
anca joldea

Re: pe sticla

Mesajde carina » Vin Dec 19, 2003 9:05 pm

site-ul bonjovi fiind....?n-am mai auzit de mult de ei.ideea suna bine,insa,sincer ,eu sa fiu vedeta nu stiu daca as face asta(ar fi prea frumos:))nu cred ca vre-unul dintre noi ar fi obsedat,este vb mai degraba de pasiune pt aceasta trupa si e normal sa te intereseze ce li se intampla.cat despre sarbatori:),eu ma-ntorc maine la' povestea mea' de-acasa din ardeal si am de gand sa ma bucur de fiecare clipa.va mai scriu de-acolo.pa
carina

Mesajde Florin » Sâm Dec 20, 2003 12:49 am

Dragilor, acest forum este pe site-ul oficial Proconsul, si din cate stiu eu unul din baieti raspunde regulat :) De emisiuni am fost anuntati tarziu, ne pare rau si noua. Ne vom stradui sa fim mai prompti. Sarbatori fericite!!!
Florin
Junior Member

Mesajde carina » Sâm Dec 20, 2003 12:18 pm

Si din cate stiu eu unul dintre baieti raspunde regulat:)Iti multumim pentru asta,Florin.Mai vorbim la anul cand sper sa intelegem si mai bine diferenta dintre a auzi si a asculta si sa avem parte de multa muzica buna(inclusiv de cea care ia viata la voi in sala de repetitii).va doresc la toti sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori,sa fiti iubiti si sa vi se indeplineasca visele.imi sunteti tare simpatici,that was the big ideea.
carina

Înapoi la Proconsul