C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
-

sh-am citit articolul celebrului ctp! shi ma gandeam sa nu comentez nimic! shi ma gandesc in continuare sa nu comentez nimic! ... ...
dar sangele ala care tzashneshte dintr-o carota, sa, ma rog, carotida taiata, nu-mi da pace!
si totushi...no comment!
dar sangele ala care tzashneshte dintr-o carota, sa, ma rog, carotida taiata, nu-mi da pace!
si totushi...no comment!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
gata, am simulat incendiu' siam revenit, fraierii nau furat nici banii nici laptopurile nici mobilele.
deci neatzo, in sensul in care imi place stilul ctp, tu in ce sens credeai?
deci neatzo, in sensul in care imi place stilul ctp, tu in ce sens credeai?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nuntzeleg!
doi) data find sitoatzia cu esclusivismu pe tredu asta, am crezut de cuvintza sa pun aarticolu asta acolo unte ii ie locu, adica pe literatura. deci zic eo ca orce comentariu, sal punem acolo.
igfqogf: acu sper sa num iau avert cam pus doo mesaje unu dupe altu. ce zici dano?
doi) data find sitoatzia cu esclusivismu pe tredu asta, am crezut de cuvintza sa pun aarticolu asta acolo unte ii ie locu, adica pe literatura. deci zic eo ca orce comentariu, sal punem acolo.
igfqogf: acu sper sa num iau avert cam pus doo mesaje unu dupe altu. ce zici dano?
-

neatza, exceptand stilu` lu` ctp, care dupe mine aduce infiorator de mult cu alu unu, svengali, i-ai cerut voie sa pui articolu` aici sau te iei dupe nenumitzii aia de la live?
si mie-mi placea intr-o vreme ctp, da` acuma prea latra pe orice tema, parca i-a murit dresoru! fara aluzii la tinu!
jast chidin!:)
si mie-mi placea intr-o vreme ctp, da` acuma prea latra pe orice tema, parca i-a murit dresoru! fara aluzii la tinu!
jast chidin!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

eo am tot spicuit in ultima vreme din ultimele aparitzii ctp in care se ia de ziaristi, de mai stiu io cine si ma amuza acidul lui... despre subiect in sine nu ma pot pronuntza ca nu-s in tema, n-am de unde sti ... acu intelegi? eo nici nu vazusem a doua parte a articolului, de cand cu simularea aia.
ai vrea tu averizment.
chiar, nu ai copirait, poa o sa ai probleme
da' tu naie de ce zici numele lu useru de care ai zis? ca ii dai motiv sa se bage in seama cu tine si porma nu stii da tu ai inceput si esti de vina ca spatziul este curbat si siliconu nui siliciu, ia vezi
animale , doh :rolleyes:
ai vrea tu averizment.
chiar, nu ai copirait, poa o sa ai probleme
da' tu naie de ce zici numele lu useru de care ai zis? ca ii dai motiv sa se bage in seama cu tine si porma nu stii da tu ai inceput si esti de vina ca spatziul este curbat si siliconu nui siliciu, ia vezi
animale , doh :rolleyes:
- gaga
lol dana! poi am scris svengali? am scris , intr-adevar, svengali! n-am vrut sa scriu svengali! daca vroiam sa scriu svengali scriam svengali sau alinmihai parca! da` asha nush ce m-a apucat de-am scris svengali! sper sa nu bage de seama svengali, ca oricum io plec in concediu shi-o sa discute cu mine svengali pe-aici cum discuta svengali cu altzii pin alte partzi, respectiv bai himself care este!
-

in afara de faptu ca omu are probleme cu apruape orce (oare a ras vreodat?), CTP are o raca deosebita pe literatura. Nu de mult sa loat shi de Paul Goma cam in acelash fel ca de data asta cu N.S.
shi be) nu trebe sa fii mare cunoscator de nichita stanescu ca satz dai seama ca CTP este fuarte subiectiv in judecata. Asta nar fi un lucru rau atata vreme cat aceasta judecata n-ar aparea pe prima pagina a unui ziar de cultura care se doreshte a fi "obiectiv".
shi be) nu trebe sa fii mare cunoscator de nichita stanescu ca satz dai seama ca CTP este fuarte subiectiv in judecata. Asta nar fi un lucru rau atata vreme cat aceasta judecata n-ar aparea pe prima pagina a unui ziar de cultura care se doreshte a fi "obiectiv".
-

poi stai mah ca faci nijte melanjuri ciudate
unu: pe mine nu ma deranjeaza uamenii astia care au umor negru dea binelea fiindca il au. am ras cu lacrimi la faza din manzu sec in care un cioban isi intreba nevasta daca il inseala si aia zice "bate-ma omoara-ma, nu-mi amintesc" si mai multe, nu dezvolt.
doi: eo cred ca il intzeleg ca si eo am in genere probleme cu tuata lumea numa ca spre deosebire de ctp eo le gandesc fara sa le egzprim
trei: cunoscator al operei nikitiste mai sunt, nu stiu multe de viatza lui si ma duaren brishca daca artistu a futut, rupt, supt, daca are ceva bun iau numa ceva bunu si mi se falfaie de rest, asa vad eo lucrurile
concluzie: deci mia placut cum e scris chiar daca mi se flutura de ce scrie acolo, pricepi?
peseu: fuarte subiectiv ie oricine vis a vis de orice, nu intotdeauna cantitatea da calitate, ba din contra, daca nouajnoua la suta din romani zic de nikita ca e genial, am dreptu la o opinie contra din orice punct de vedere vezi lucrurile. asa sa shtii.
lol naie, eo nu plec ;P
unu: pe mine nu ma deranjeaza uamenii astia care au umor negru dea binelea fiindca il au. am ras cu lacrimi la faza din manzu sec in care un cioban isi intreba nevasta daca il inseala si aia zice "bate-ma omoara-ma, nu-mi amintesc" si mai multe, nu dezvolt.
doi: eo cred ca il intzeleg ca si eo am in genere probleme cu tuata lumea numa ca spre deosebire de ctp eo le gandesc fara sa le egzprim
trei: cunoscator al operei nikitiste mai sunt, nu stiu multe de viatza lui si ma duaren brishca daca artistu a futut, rupt, supt, daca are ceva bun iau numa ceva bunu si mi se falfaie de rest, asa vad eo lucrurile
concluzie: deci mia placut cum e scris chiar daca mi se flutura de ce scrie acolo, pricepi?
peseu: fuarte subiectiv ie oricine vis a vis de orice, nu intotdeauna cantitatea da calitate, ba din contra, daca nouajnoua la suta din romani zic de nikita ca e genial, am dreptu la o opinie contra din orice punct de vedere vezi lucrurile. asa sa shtii.
lol naie, eo nu plec ;P
- gaga
-

mah, voi atz vazut c-a reaparut bufnila, shi-nca cum? beton postu! n-am intzeles nik!:) ce sa mai zic de saraca iuzeritza de-a scris dupe piskeshu!?:)
deci io SPER sa plec in concediu! asta nu inseamna neaparat ca shi plec! deci inca ie nashpa!
deci io SPER sa plec in concediu! asta nu inseamna neaparat ca shi plec! deci inca ie nashpa!
-

-

ba io m-am plictisit cum niciun om inaintea mea nu s-a plictisit. sunt pe niste taramuri ale plictisului care nu sunt disponibile pentru orice om.
bre crez ca am neste invatacei care mi-au furat stilu meu incoerent. de fapt io cred ca deja mor intrecut (ie vorba in special de nea bufnita, care este genial)
bre crez ca am neste invatacei care mi-au furat stilu meu incoerent. de fapt io cred ca deja mor intrecut (ie vorba in special de nea bufnita, care este genial)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
am zis eo de nejte ber, da numan cazun care ma simt mai bine pe duminica shi po sa vin la cluba sai vad shi eo p'aia de zice ca ie buricu pamantului. care este.
-

bre io tre sa consum acu neste bere si din aceasta cauza o sa va las..
la cei care nu se mai vin sapt urmatoare lamultz ani si toate cele ce vreti voi si ne intalnim la anu
la cei care nu se mai vin sapt urmatoare lamultz ani si toate cele ce vreti voi si ne intalnim la anu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

eo miam bagat picioru, nam nici o sansa sa termin lucrarea asta, o termin luni si o sa ma car acum nush incotro ca mam enervat, oricare-mi va fi calea va fi cu bere.
mai fac un beicap sio intind, la multzi ani care este, eo ma intorc luni pe acilea
mai fac un beicap sio intind, la multzi ani care este, eo ma intorc luni pe acilea
- gaga
am aflat ca sancbeta nu muncesc, asha ca va doresc un uichend placute cea ce ve doresc shi voo. am plecat!
sabv: dano, daca cetesht treaba asta, afla ca concertu lu baietzii aia ie luni shi nu duminica. deci luni!
sabv: dano, daca cetesht treaba asta, afla ca concertu lu baietzii aia ie luni shi nu duminica. deci luni!
-

deci shi io o sa vin luni, ca boratzii de uoaminii aia execrabil de rai a zis ca ie shi luni un kkt de contract de mare importantza de numa io pot sa-mi dau cu presupusu daca sa-l semneze au ba! de parca m-ar asculta pe mine...! gamiaj!!!! ca oricum fac cum vor ei shi dupe aia zice ei (e sub 3) ca io tre sa rezolv daca iese prost!
deci, pe luni!
deci, pe luni!
-

apai tot animaloo,care ie cu berea la bord, tre sa vina sa va zica sa stingeti lumina si sa bagati bradu=n priza?
rusinica...nu mai urez la nimeni uichend mijtoc ca deja voi plecarati
asa ca sper ca v-ati distrat in uichendu asta si poate luni/marti/mercuri aveti chief d-o bere doua...
rusinica...nu mai urez la nimeni uichend mijtoc ca deja voi plecarati
asa ca sper ca v-ati distrat in uichendu asta si poate luni/marti/mercuri aveti chief d-o bere doua...
-

bre carcotasi tocma ce dadui lustru la cismele lu nea ambrozie maioru si intrai sa va spui ca sunt deja beat adica nu manga desperata ci beat , beat adica asa cum ma stie uamenii cami sade bine. pai dupa ce ma conduse dana la tren si facui nu jtiu ce nazbatii prin gari si schimbai fro 4 personale si 2 accelerate ajunsei in unitate undei bine , chiar fuarte bine . tocma cemi lasai valiza (aia de lemn de mahon de la tata lu baicsu ce prinse si primu sial doilea mundial) in cazarma aferenta si iesi pe shtrasse sa vaz orientarea unitatii si ce pot sa va spui decat ca ajtia numa chef de armata nare adicatelea ie pusi pe alte cele asa ca ma conformai si mersei la popota si ingurgitai niscaiva techila si alte beri , acilea la stana de vale ii zice "singha", si ma pusei bine nea maioru cu internetu si iatama onlain sa va zic de una si alta. hai ca mai iau o singha si plec
voi?
voi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
4455
ma nea aiu, sa te ferest de plantonu doi ca dracu de tamaie. vez ca ala ie cel mai alu necuratu, ca cand in plantonu doi te pune / adormi de minune / si daca vine controlu / te prinde furat de somnu. deci baga mare la plantonu unu in special si trei, da ves ca la trei tre sa scoli (nu sa i-o scoli, da?) caporalu la ora 6 fara un sfert si sa comanzi gimnastica de inviorare. ie cam najpa. da ca ai internet ie chiar bine.
alalo la truditori. io maine nu munc, deci pe duminica.
aiule, hai libiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alalo la truditori. io maine nu munc, deci pe duminica.
aiule, hai libiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
4461
alalolo
deci io azi ie cu tonperonu prin parcu Tineretului. da careva az la sapa p-acolo?
deci io azi ie cu tonperonu prin parcu Tineretului. da careva az la sapa p-acolo?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatza...
a inceput si ultima lune muncitoare din 2003 si mane urmeaza ultima marti si porma ultima mercuri dupecare pauza....
a inceput si ultima lune muncitoare din 2003 si mane urmeaza ultima marti si porma ultima mercuri dupecare pauza....

-