godless
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
godless
este la noi in onesti o trupa draguta, zic eu, care se cheama godless. daca a auzit cineva de ei mi-ar placea sa stiu. si, evident, ce parere aveti de ei? vi se pare ca au adus ceva nou? mie nu mi se pare, dar suna acceptabil pentru o combinatie intre heavy, death si black.
- anatas
- Junior Member
daca imi aduc aminte am scris eu pe aici de ei... si se scrie GodlesS
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
poi probabil pe site-ul lor
http://www.godless.go.ro/
vezi, e actualizat si releasat din martie!
uite ce zice gorgar de ei:
Adevaratul concert a inceput insa cu Godless din Onesti, ce au dat tonul de "cosmar pe strada mortii" cu un death metal agresiv combinat cu incercari progresive. S-au prezentat piese de pe CD-ul "Firemetal" alaturi de o preluare Tiamat "The sleeping beauty". Au fost cea mai grea trupa a festivalului, cu un show adevarat, iar doritorii de suparari nu au ramas nesatisfacuti. Trupa are ceva in cap, iar daca se tin de treaba in continuare vor reusi sa obtina succesul meritat, atat cate le permite scena underground din Romania. Publicul a percutat, iar pe parcursul celor 30 de minute headbangerii au dezvoltat serios agitatia specific metalica. Mi-au placut cei de la Godless si va sfatuiesc sa mergeti sa-i vedeti live pentru ca au ce oferi.
aici e tot articolul de la top T
nush de ce dar "death metal agresiv combinat cu incercari progresive" nu seamana deloc cu "combinatie intre heavy, death si black"

vezi, e actualizat si releasat din martie!
uite ce zice gorgar de ei:
Adevaratul concert a inceput insa cu Godless din Onesti, ce au dat tonul de "cosmar pe strada mortii" cu un death metal agresiv combinat cu incercari progresive. S-au prezentat piese de pe CD-ul "Firemetal" alaturi de o preluare Tiamat "The sleeping beauty". Au fost cea mai grea trupa a festivalului, cu un show adevarat, iar doritorii de suparari nu au ramas nesatisfacuti. Trupa are ceva in cap, iar daca se tin de treaba in continuare vor reusi sa obtina succesul meritat, atat cate le permite scena underground din Romania. Publicul a percutat, iar pe parcursul celor 30 de minute headbangerii au dezvoltat serios agitatia specific metalica. Mi-au placut cei de la Godless si va sfatuiesc sa mergeti sa-i vedeti live pentru ca au ce oferi.
aici e tot articolul de la top T
nush de ce dar "death metal agresiv combinat cu incercari progresive" nu seamana deloc cu "combinatie intre heavy, death si black"
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
e . .io nu i`am auzit cantand da`i stiu pi doi din ei .. anume razvan si vlad ... oameni di treaba si fuarti funny aj zice ... bravo bravo . .daca voi zicetz ca`s tari subscriu si eu . .am incredere in voi/ei ...
asculta aripile cum bat ....
- merkaba
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1