Salut!
My name is... Raluca Al-Haddad. Chiar asa ma cheama si va trimit acest mesaj cu o maaaare rugaminte. Eu fac o lucrare de diploma despre Parazitii. Printre altele, am nevoie sa fac interviuri cu fani Parazitii. Am vorbit cu Kerosen si el mi-a spus sa vin cu incredere la voi. Deci, mail-ul meu este ralucaalhaddad@yahoo.com si va rog sa imi scrieti si sa imi lasati numarul de telefon sau alta metoda de a ne intalni - daca vreti sa ne intalnim. Scopul interviului este descoperirea felului cum ascultati voi muzica Parazitii, ce va place, etc... daca mai vreti sa stiti ceva, scrieti si intrebati-ma - tot pe mail-ul de mai sus.
Mentiune FOARTE IMPORTANTA: am nevoie de aceste intalniri cat mai repede, pentru ca eu trebuie sa predau lucrarea cam pe 7 ianuarie. Deci, as vrea sa ne intalnim chiar de maine, azi, in clipa asta, daca se poate chiar ieri. Intelegeti...
Multumesc mult. Raluca.
lucrare diploma
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: lucrare diploma
deja cineva mi-a raspuns si, fiindca e departe, mi-a dat o idee: sa trimit chestionarul prin mail. deci e si asta o varianta care merge.
raluca.
raluca.
- charmila
- Junior Member
lucrare diploma
poate moderatorii stiu. sau altii.
mai stiti forumuri active in care mesajul meu sa ajunga la oameni vii? pentru ca am incercat multe site-uri care sunt nemiscate de mult....
mai stiti forumuri active in care mesajul meu sa ajunga la oameni vii? pentru ca am incercat multe site-uri care sunt nemiscate de mult....
- charmila
- Junior Member
Re: Diploma
Initial trimis de fandy
Marfa! Daca pot sa te ajut cu ceva, just let me know! Si da-mi mai multe detalii despre lucrarea ta de diploma...
am incercat sa iti trimit un mail, dar.... nici un mail, nici un numar de telefon...
daca mai vrei, raspunde-mi pe ralucaalhaddad@yahoo.com
ASTEPT SA IMI SPUI CUM SA DAU DE TINE!!!
- charmila
- Junior Member
Chestionar...
dar unde gasesc chestionarul ca sa i completez? Sau trebuie sa scriem noi ceva anume?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Chestionar...
Initial trimis de Aurolacul
dar unde gasesc chestionarul ca sa i completez? Sau trebuie sa scriem noi ceva anume?
Pentru toti cei interesati, asemeni Aurolacului, caruia ii multumesc, daca mai doriti sa ma ajutati, dati-mi un mail pe adresa
ralucaalhaddad@yahoo.com
spuneti cine sunteti si ca "doriti" un chestionar, iar eu vi-l trimit in attach. e cea mai simpla metoda. Dar REPEDE, pentru ca imi trebuie deja ieri, ca sa zic asa...

Raluca
- charmila
- Junior Member
Re: Re: Chestionar...
am aflat data exacta a predarii lucrarii si mai pot primi chestionare pana pe data de 15. deci, cine mai vrea, mai are timp sa imi raspunda.
scrieti-mi la
ralucaalhaddad@yahoo.com
ca sa va trimit chestionarul pe mail.
raluca
scrieti-mi la
ralucaalhaddad@yahoo.com
ca sa va trimit chestionarul pe mail.
raluca
- charmila
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1