mareee conceeert mareeeeee
MARTI 23 DECEMEBRIE club EXPIRAT
super concert DA _HOOD justice
in deschidere BRG.
= session dj DOX si dj UNDOO
intrarea LIBERA
p.s. voi si eu pe acolo.....si toata lumea deci ...haidi bai
MARE CONCERT DA-HOOD club expirat
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
MARE CONCERT DA-HOOD club expirat
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
completare
ora 22.00...intrarea este 30.000 ... sper sa iasa bine si sa fie multa lume .. va fi vorba despre hip hop:))
Eveniment organizat de Expirat si Hades Records
Eveniment organizat de Expirat si Hades Records
-
Kombat - Junior Member
gnom,io n-o sa te-ntreb in ce judetz e expiratu,o sa te intreb la fel de inocent :de la ce vine BRG?ca ma-ntreaba prietenii cine mai canta ?pai dox si andu ...fac un sess da ...BRG, bere,gigi si o rusoaica la mijloc.
change what you're sayin'/ don't change what you said
-
Quai D Orsay - Junior Member

si acuma ca fan delikt,mi se pare cam blasfemie sa-i pui numele in acelasi context cu brg. Dar asta ,n-ai avut de ales, era cam greu sa esplici incultzilor brg-ul fara sa-l scotzi pe brugner in fatza,si era cam greu sa-l esplici pe brugner repetentzilor la rap fara sa-l identifici cu deliktu.poate pt ca brg-u nu e nk fara brugner resp brugner nu a mai fost nk dupa delikt.
a si ai uitat sa zici cine -i piciu, ala pe care nu l-a facut swamp prost?
-
hai
sa ne cacam pe noi...ca e vb despre brugner pe aici nu? traiasca scatofilii:)..mdeah vad ca esti foarte la curent cu scandalurile din hh....ma bucur...ca stii cine-i brugner...ma bucur ca stii si cine-i piciu...nu ma bucur pentru un simplu fapt dar care nu ti-l spun ca oricum nu-l vei intelege...sau paote da..dar mai incolo
Cat despre concert cine-a fost acolo zic eu ca nu a regretat...a fost in loc de Da Hood (care au anuntat in ultima clipa ca nu mai pot veni) Raku a fost si Raparta...a fost si BRg a fost s Dox a fost frumos ce sa zic...s-a auzit bine a fost si lume..si vor mai fi si altele de gen...speram ca nu am deranjat prea tare pe nimeni...si cam atat...
pace
ps: Quai D Orsay..nu stiu daca ai fost pe la concert..daca da..tb sa vii sa-mi psui live ce te deranja...hmm..sau poate nimic si atunci e ok
Sarbatori fericite tuturor
Cat despre concert cine-a fost acolo zic eu ca nu a regretat...a fost in loc de Da Hood (care au anuntat in ultima clipa ca nu mai pot veni) Raku a fost si Raparta...a fost si BRg a fost s Dox a fost frumos ce sa zic...s-a auzit bine a fost si lume..si vor mai fi si altele de gen...speram ca nu am deranjat prea tare pe nimeni...si cam atat...
pace
ps: Quai D Orsay..nu stiu daca ai fost pe la concert..daca da..tb sa vii sa-mi psui live ce te deranja...hmm..sau poate nimic si atunci e ok
Sarbatori fericite tuturor
-
Kombat - Junior Member
Party-ul a fost super tare, totzi emcee-i shi deejay-i au fost la inaltzime, berea iefitina, Kombat cu winampu tot la inaltzime
... m-am simtzit bine. Mai facetzi ca mai vin.
Multzumiri Kombat shi cine se mai ocupa te treaba asta!

Multzumiri Kombat shi cine se mai ocupa te treaba asta!
-
Cracku - Junior Member
Kombat,nu ma deranjeaza nk.de aea am pus si
.intamplator chiar consider ca stau cam prost la cultura hh.imagineaza-tzi ca in 2000 nu stiam cum se scrie facem records,in 2002 intrebam dak mai traieste quasimoto si acu 2 luni scriam zany in loc de zion I
daca ma gandesc mai bine poate nici blasfemia nu ma deranjeaza...desi...nu. asta chiar ma deranjeaza. nu pui in aceeasi prop brg cu delict ...e ca si cum l-ai pune pe vexx langa piciu...e ca si cum ai pune"vreau sa dau pace-n cartiere/,pt ca in mine nici o suparare nu tzine/dusmanilor...numa bine"cu aprox "bai rapari da cacat care statzi la romana [...]statzi afara ca n-avetzi bani sa va luatzi o cola[...]am auzit ca va luatzi si de omu meu bask,va f$£ in gura[...]bai k-gula vezi ca si pe tine te mananca unii de cur" like...de ce frate?...
deci nk personal.doar un pic de fanatism.da asta n-o sa strice sabatorile .
pace si prosperitate
ps:si vezi ca tot nu mi-ai dat matritza la coperta Oamenii se-mpart la 3+1.si nici albumu,macar atata merit :cry: ctcistii mi-au dat 4 cedeuri ,da?

daca ma gandesc mai bine poate nici blasfemia nu ma deranjeaza...desi...nu. asta chiar ma deranjeaza. nu pui in aceeasi prop brg cu delict ...e ca si cum l-ai pune pe vexx langa piciu...e ca si cum ai pune"vreau sa dau pace-n cartiere/,pt ca in mine nici o suparare nu tzine/dusmanilor...numa bine"cu aprox "bai rapari da cacat care statzi la romana [...]statzi afara ca n-avetzi bani sa va luatzi o cola[...]am auzit ca va luatzi si de omu meu bask,va f$£ in gura[...]bai k-gula vezi ca si pe tine te mananca unii de cur" like...de ce frate?...
deci nk personal.doar un pic de fanatism.da asta n-o sa strice sabatorile .
pace si prosperitate
ps:si vezi ca tot nu mi-ai dat matritza la coperta Oamenii se-mpart la 3+1.si nici albumu,macar atata merit :cry: ctcistii mi-au dat 4 cedeuri ,da?
-
10 mesaje
• Pagina 1 din 1