MARE CONCERT DA-HOOD club expirat

ce-a fost pe Muzici o data

MARE CONCERT DA-HOOD club expirat

Mesajde Gnom » Vin Dec 19, 2003 5:34 pm

mareee conceeert mareeeeee

MARTI 23 DECEMEBRIE club EXPIRAT

super concert DA _HOOD justice

in deschidere BRG.
= session dj DOX si dj UNDOO

intrarea LIBERA

p.s. voi si eu pe acolo.....si toata lumea deci ...haidi bai
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
Gnom
Junior Member

completare

Mesajde Kombat » Vin Dec 19, 2003 9:49 pm

ora 22.00...intrarea este 30.000 ... sper sa iasa bine si sa fie multa lume .. va fi vorba despre hip hop:))
Eveniment organizat de Expirat si Hades Records
Kombat
Junior Member

locatia

Mesajde artz93 » Dum Dec 21, 2003 2:24 am

in ce oras/judet e clubul asta? nu de alta , dar chiar ma intereseaza.

thanx
artz93
Junior Member

Mesajde Gnom » Dum Dec 21, 2003 11:15 pm

in bucuresti./...
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
Gnom
Junior Member

Mesajde Quai D Orsay » Lun Dec 22, 2003 9:03 am

gnom,io n-o sa te-ntreb in ce judetz e expiratu,o sa te intreb la fel de inocent :de la ce vine BRG?ca ma-ntreaba prietenii cine mai canta ?pai dox si andu ...fac un sess da ...BRG, bere,gigi si o rusoaica la mijloc.
change what you're sayin'/ don't change what you said
Quai D Orsay
Junior Member

mda

Mesajde Kombat » Lun Dec 22, 2003 9:28 am

stai cam prost cucu ltura zic eu eu...brg=brigada rima grea...adica brugner (heard of him? a fost pe la delikt canta rep) si bek aka piciu....cam atat
pace
Kombat
Junior Member

Mesajde Quai D Orsay » Mie Dec 24, 2003 3:13 pm

:)kombat...hai sa ne cacam pe noi ...daca te intrebam ce inseamna R.A.N.-S poate mai avea sens sa te obosesti sa ma iei cu toata istoria hh "de la maimutza la pentium 8"
si acuma ca fan delikt,mi se pare cam blasfemie sa-i pui numele in acelasi context cu brg. Dar asta ,n-ai avut de ales, era cam greu sa esplici incultzilor brg-ul fara sa-l scotzi pe brugner in fatza,si era cam greu sa-l esplici pe brugner repetentzilor la rap fara sa-l identifici cu deliktu.poate pt ca brg-u nu e nk fara brugner resp brugner nu a mai fost nk dupa delikt.

a si ai uitat sa zici cine -i piciu, ala pe care nu l-a facut swamp prost?
Quai D Orsay
Junior Member

hai

Mesajde Kombat » Mie Dec 24, 2003 11:57 pm

sa ne cacam pe noi...ca e vb despre brugner pe aici nu? traiasca scatofilii:)..mdeah vad ca esti foarte la curent cu scandalurile din hh....ma bucur...ca stii cine-i brugner...ma bucur ca stii si cine-i piciu...nu ma bucur pentru un simplu fapt dar care nu ti-l spun ca oricum nu-l vei intelege...sau paote da..dar mai incolo
Cat despre concert cine-a fost acolo zic eu ca nu a regretat...a fost in loc de Da Hood (care au anuntat in ultima clipa ca nu mai pot veni) Raku a fost si Raparta...a fost si BRg a fost s Dox a fost frumos ce sa zic...s-a auzit bine a fost si lume..si vor mai fi si altele de gen...speram ca nu am deranjat prea tare pe nimeni...si cam atat...
pace

ps: Quai D Orsay..nu stiu daca ai fost pe la concert..daca da..tb sa vii sa-mi psui live ce te deranja...hmm..sau poate nimic si atunci e ok
Sarbatori fericite tuturor
Kombat
Junior Member

Mesajde Cracku » Vin Dec 26, 2003 2:10 am

Party-ul a fost super tare, totzi emcee-i shi deejay-i au fost la inaltzime, berea iefitina, Kombat cu winampu tot la inaltzime :) ... m-am simtzit bine. Mai facetzi ca mai vin. :D
Multzumiri Kombat shi cine se mai ocupa te treaba asta!
Cracku
Junior Member

Mesajde Quai D Orsay » Vin Dec 26, 2003 6:48 pm

Kombat,nu ma deranjeaza nk.de aea am pus si :).intamplator chiar consider ca stau cam prost la cultura hh.imagineaza-tzi ca in 2000 nu stiam cum se scrie facem records,in 2002 intrebam dak mai traieste quasimoto si acu 2 luni scriam zany in loc de zion I

daca ma gandesc mai bine poate nici blasfemia nu ma deranjeaza...desi...nu. asta chiar ma deranjeaza. nu pui in aceeasi prop brg cu delict ...e ca si cum l-ai pune pe vexx langa piciu...e ca si cum ai pune"vreau sa dau pace-n cartiere/,pt ca in mine nici o suparare nu tzine/dusmanilor...numa bine"cu aprox "bai rapari da cacat care statzi la romana [...]statzi afara ca n-avetzi bani sa va luatzi o cola[...]am auzit ca va luatzi si de omu meu bask,va f$£ in gura[...]bai k-gula vezi ca si pe tine te mananca unii de cur" like...de ce frate?...

deci nk personal.doar un pic de fanatism.da asta n-o sa strice sabatorile .

pace si prosperitate
ps:si vezi ca tot nu mi-ai dat matritza la coperta Oamenii se-mpart la 3+1.si nici albumu,macar atata merit :cry: ctcistii mi-au dat 4 cedeuri ,da?
Quai D Orsay
Junior Member

Înapoi la De pe muzica