Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 17, 2003 8:21 pm

e..discutam in principiu ! Alin a zis sa fac anuntzu ! stabilim ulterior ora.

Sa stiti ca la telefon a fost foarte aspru si direct. Eu i-am spus : "da,mai Aline, dar capii forumului vin sambata la intalnire ! " . La care Alin a replicat : "capii forumului sa-mi suga p*** ! " .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Dec 17, 2003 10:36 pm

bine,tata,cedez,ramane backstage.am fost azi si mi-a placut cum au impodobit cafeneaua in spiritus sanctus.pe la 16-17 cred ca ar fi ok(cu cat mai tarziu cu atat mai bine).
bravo baixule!
marian jan

Mesajde gabuba » Joi Dec 18, 2003 1:25 am

da, eu user de baza al intalnirilor forumiste ma declar de acord cu propunerea lui alin.. vin in Back stage. Duminica sau sambata, cand vreti voi ca si asa n-am ce face... la ce ora vreti voi...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde bhuttu » Joi Dec 18, 2003 1:56 am

gabitu, io cu alin ne-am gandit la un experiment. am auzit io ca vorbesti mult si prost(nu era greu sa-mi dau seama, oricum) si am zis io ca daca te pleznim o data o sa taci. Stii, ca un fel de buton de off. Il rog pe alin sa faca jocurile daca va intalniti sambata.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde cutuma© » Joi Dec 18, 2003 11:21 am

Ceea ce incepe azi se numeste vacantza shi ceea ce fac eu duminica se numeste prezentare la intalnirea forumista.....

Moshule, itzi promit k mergem la taverna aia ta dupa Craciun fara cel mai mic dubiu, dar stai sa treaca postul sa pot manca shi eu cot la cot cu alter-ego-ul tau, Oribilul Gurmand.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 18, 2003 11:23 am

Abia astept. Vom manca iepuri precum Frodo, Sam si Golumn in drumul lor spre Mordor. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Off-topic demn de avertisment

Mesajde cutuma© » Joi Dec 18, 2003 11:25 am

GET A LIFE OBSEDATULE! :o

cutuma©

Mesajde gabuba » Joi Dec 18, 2003 10:43 pm

bhuttule, ce fu mai sus la ce categorie se incadreaza?
avand in vedere ca nu m-ai vazut in viata ta, nu cred ca e corect sa imi dai sfaturi si ii sfatuiesti pe altii in functie de anumite pareri.

bine , ma , bine, daca eu vorbesc mult atunci... era sa zic eu ceva :D. ok, nu o sa mai vorbesc deloc, o sa vin sa va admir. nu ca e perfect? *p

asadar: intalnirea e in BackStage pe la 16.30 in ziua de sambata?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 18, 2003 11:19 pm

Din cate am inteles eu , e duminica ...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 18, 2003 11:24 pm

da. ramane pentru duminica. sa zicem ..orele 16...ca iarna e ziua scurta. duminica e chiar 21 decembrie...si va fi cea mai scurta zi din an ! :o

Backstage. dupa continuam cu o Pizza Hut sau un KFC. vedem noi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Dec 19, 2003 12:28 am

Eu ma intalnesc cu SatyR sambata pe undeva prin bodegile Bucurestiului sa vorbim despre Chuppacabre si sa ne facem muci... ca tot se apropie mama lui de Craciun;P
Love2Fly
Junior Member

Mesajde K-gula » Sâm Dec 20, 2003 2:04 pm

cand va hotarati ce si unde sa ma anuntati, ca iar sunt putin debusolat si nu cred ca vreau sa alerg de la o locatie la alta sa va caut + ca o sa vin si cu jumatatea si nu vreau sa o chinui prin bucuresti. ;)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde marian jan » Sâm Dec 20, 2003 5:57 pm

cu jumatate sau fara jumatate,duminica,ora 16,backstage.alin ajunge cu 28 min intarziere.
bravo baixule!
marian jan

tavarashul dacritskovici vini shi el

Mesajde cutuma© » Sâm Dec 20, 2003 8:32 pm

Aline, vezi k e traficu greu, eu zic ca faci 34 de minute, 56 de secunde shi 8 spre 9 miimi, dar sa moara bibi k nu prea-s sigur.....

cutuma©

Mesajde K-gula » Dum Dec 21, 2003 1:20 pm

o sa fiu prezent fara nici un fel de discutie.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

inca un membru printre voi

Mesajde Yzerman » Dum Dec 21, 2003 10:07 pm

Azi am fost cu monk^ , care este coleg de clasa cu mine in mishu, in backstage la o intalnire forumista. Destul de marfa. Chiar interesant pot spune , in ciuda faptului ca am stat relativ putin .
Yzerman
Junior Member

4467

Mesajde baixinho© » Lun Dec 22, 2003 10:13 am

pai normal c-a fost mrasfa din moment ce am fost acolo si eu si SOD. cam ce credeai?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde monk » Lun Dec 22, 2003 10:32 am

Sa incep cu povestirea care este ea descrierea intalnirii de ieri ... care este

Am ajuns in jurul orei 17:20 in BackStage insotit de Yzerman. Am urcat pe scarile binecunoscutului club si mare mi-a fost mirarea cand am vazut o masa kilometrica in capetele careia stateau Hades (ca de obicei) si baixu. Neavand nici eu nici Yzerman loc am mai adus o masa si m-am asezat in capatul ei, langa Wild.
Dupa plecarea lu neamtzu ne-am asezat in locul lui si al tovarasului lui langa mai tinerii forumului (Hades si Decret).Stand langa K-Gula acesta stiind ca imi vand telefonul m-a pus sa ii fac o demonstratie . Dupa plecarea gigantului forumului am discutat in detaliu cu moshu despre mutarea lui ca profesor la mine in liceu si despre cat de varza e la jocurile pe calculator *p. SOD ni l-a luat pe unul din mari gameri ai forumului (n.n Hades). L-am cunoscut in sfarsit pe mult prea celebrul Eufrosin Poteca care statea langa ursul forumului Dia cu care nu am apucat sa vb mare lucru pentru ca statea departe de mine ... oricum noi ne vazusem cu o zi inainte.
Desi am cunoscut multa lume noua (marian jan, bass, SOD,Eufrosin Poteca) nu am apucat sa vorbesc cu ei cinestie ce.
Pe la ora 18:20 am plecat cu moshu , Eufrosin Poteca , Decretsi Hades la Pizza Hut unde eu si cu Hades am mancat o pizza pe care nu am comandat-o. Ne-am simtit foarte bine ...

Pentru mine a fost pe departe cea mai frumoasa intalnire de pana acu dat fiind faptul ca a fost atat de multa lume.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

4468

Mesajde baixinho© » Lun Dec 22, 2003 11:58 am

cam asa era acum un an pe vremea asta. cand voiai sa vorbesti cu unu aflat la trei - patru persoane distanta de tine trebuia sa urli, ca altfel nu te auzea. erau si faze de genul: "Spune-i lu x (x fiind la capatul mesei lungi) ca asa si pe dincolo". "Ce sa-i spun?". "Lasa ca ma duc eu".

astia mai noii la intruniri, ce parere aveti despre SOD? Spuneti linistiti, ca nu va aude.

Ursoaico, cine era amica de langa tine? si apropo: data aviatuare sa nu te mai prind ca-tz ei dres negru (adica am vrut sa-ti spun ca sa nu-tz mai ei dres; las' ca te-ncalzesc eo daca tz-e frig) ca nu vad nimic, da? asa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde marian jan » Lun Dec 22, 2003 8:14 pm

eu m-am imbatat rau.care este.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Dia » Lun Dec 22, 2003 9:43 pm

Draga domnule Baixu amica de langa mine era o fosta colega din liceu si se numeste Marina !! da ce ce intrebi ? :p data viitoare o sa-mi iau dres rosu...tot ca sa nu vezi nimic! ;m frig mi-era afara...inauntru mi-a fost foarte cald ca am stat langa SOD si Eufrosin ;D ! si pe dumneavoastra v-am gasit inauntru (in backstage vreau sa zic...) deci afara trebuia sa-mi tina ceva de cald si daca nu dresul atunci ce ?
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Love2Fly » Lun Dec 22, 2003 11:12 pm

Eh....azi m-am intalnit la o bere in backstage cu SatyR unde am discutat de una, de alta si ca traditia sa fie completa am mers apoi in Mall unde am devorat cate o pizza medie de la Sapri.
HINT: Moshule, daca reusesti sa mananci o pizza mare de la Sapri iti dau 5 beri cehesti......si nu spune "DA" pana nu vezi cat de mare e pizza mare...cred ca are 45 de cm diametrul....
Anyway...foarte placuta intalnirea....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Dec 22, 2003 11:30 pm

Nestiind de unde sa incep, am decis sa`ncep cu inceputul si sa termin cu sfarsitul :D... Pe la 14:30 m`am intalnit cu Koala si o prietena, Annah.. Urmatoarele doua ore am mers pe jos din Mall pana`n Unirea si inapoi... la 18 am plecat spre Club A, sa-l vedem pe Bass in actiune.. Alaturi de iubita mea Roxana (Matrashita) si o alta persoana cunoscuta de majoritatea desi nu intra pe forum si anume.. Alexandra.
Un concert foarte reusit, felicitari Bass si ne vedem cat de curand.. Sa facem ce mi-ai promis ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Dec 22, 2003 11:37 pm

Da....si mie mi-a placut concertul ! Foarte reusit ! era prima data cand mergeam in Club A...si a fost ok ! ;) am carat-o pe alina dus intors mall -unirea ! probabil m-a injurat da tot ma iubeste...stiu eu ! am intarziat in club A ! am terminat un taximetrist cu vorbaria noastra...am injurat blocajele de trafic...! o zi foarte frumoasa ! :) o repetam vineri...aviz amatorilor ;)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Matrashita » Mar Dec 23, 2003 3:56 am

Mi-era dor de forumistele noastre dragi WildRose si Dia The Koala Bear,ma bucur ca le-am reintalnit!
Cat despre concert...mie mi-a placut si B.P si Bassplayeru`
Ce se organizeaza vineri?Poate ajung si yo...:p ..se pare k am reinviat!
Ma duc sa-mi indrept parul..Alina stieeee:D
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde basstard » Mar Dec 23, 2003 3:42 pm

Initial trimis de Paranoya
Ma duc sa-mi indrept parul..

Te iubesc!
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde monk » Joi Dec 25, 2003 11:45 am

cam asta a fost la ultima intalnire ... cam tarziu cu pozele dar asta e ...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

The Wake Up Show™
monk

Mesajde monk » Joi Dec 25, 2003 11:50 am

2

The Wake Up Show™
monk

Mesajde monk » Joi Dec 25, 2003 11:51 am

3

The Wake Up Show™
monk

Mesajde monk » Joi Dec 25, 2003 11:54 am

4.

The Wake Up Show™
monk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma