(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
ma lamureste si pe mine cineva ce e asta de pe siteul lu gabizzu ?
- Fişiere ataşate
-
- untitled.jpg (239.06 KiB) Vizualizat de 2431 ori
-
monk - Mesaje: 2747
lol ba lol, lol!
deci ... in originalul pozei CREATE DE MINE *p
apare o placuta pe care este inscrisa o strada, am considerat ca un efect de blur din adobe ar fi mai interesant. dupa ce l-am aplicat a iesit ceea ce a iesit, din placutza.
exista doua variante: ori monk e obsedat de puli (cum il banui de ceva vreme), ori versiunea mea de adobe e una perversa. :hehe:
deci ... in originalul pozei CREATE DE MINE *p

exista doua variante: ori monk e obsedat de puli (cum il banui de ceva vreme), ori versiunea mea de adobe e una perversa. :hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
monk_cez: Hristos a inviat !
DeCReT: tu esti nebun?
monk_cez: ?
DeCReT: aia e de Paste
monk_cez: a, da ?
DeCReT: tu esti nebun?
DeCReT: aia e de Paste
monk_cez: a, da ?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
wild_rose883: Hristos a inviat??
monk_cez: pai nu a inviat ?
wild_rose883: De craciun??
monk_cez: pai azi e craciunul _
wild_rose883: aia ie de paste
monk_cez: a
monk_cez: da ?
wild_rose883: da mah da
wild_rose883: si ti`a explicat si decret
monk_cez: am crezut ca facea misto de mine
Varianta putin editata..i didn`t include the smiley faces
monk_cez: pai nu a inviat ?
wild_rose883: De craciun??
monk_cez: pai azi e craciunul _
wild_rose883: aia ie de paste
monk_cez: a
monk_cez: da ?
wild_rose883: da mah da
wild_rose883: si ti`a explicat si decret
monk_cez: am crezut ca facea misto de mine
Varianta putin editata..i didn`t include the smiley faces

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
monk_cez (11:48:30 PM): Hristos a inviat !
oribilul_mosh (11:50:02 PM): adevarat a inviat
oribilul_mosh (11:50:02 PM): adevarat a inviat
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ce mentalitate de labagii aveti
bineinteles ca sunt si fericiti printre noi.. dar ma rog.
ideea e ca nu ne place craciunu ca n-avem brad, gagica, bani and stuff! dar ideea e ca de craciun Dzeu l-a dat pe unicul sau fiu pentru noi pacatosii de jos! habar n-aveti ma! :rolleyes:

bineinteles ca sunt si fericiti printre noi.. dar ma rog.
ideea e ca nu ne place craciunu ca n-avem brad, gagica, bani and stuff! dar ideea e ca de craciun Dzeu l-a dat pe unicul sau fiu pentru noi pacatosii de jos! habar n-aveti ma! :rolleyes:

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
La 24 de ore de la Craciun…
A trecut si Craciunul, care, pentru mine nu a fost cu nimic mai deosebit fatza de alti ani. Poate cum zicea si Moshu’ intr-un SMS care m-a bucurat enorm, zapada sa fie alaturi de Frank Sinatra....o combinatie aproape perfecta pentru un Craciun.
Am continuat sa ma autoflagelez sorbind dintr-un Pinot Noir si privind o felicitare superba ce sedea pe birou...felicitare ce trebuia sa fie adresata cuiva drag. Din pacate “hartia de pe masaâ€Â
Am continuat sa ma autoflagelez sorbind dintr-un Pinot Noir si privind o felicitare superba ce sedea pe birou...felicitare ce trebuia sa fie adresata cuiva drag. Din pacate “hartia de pe masaâ€Â
-
Love2Fly - Junior Member
Cubule, ce mai faci mah ? Mai traiesti ? Esti la Campina ?Ce tuici ai baut de sarbatori ? Cat de gras te-ai facut ? Eu m-am cantarit dupa traditionala masa de Craciun si am 105. Motiv de sarbatorit cu un vin de Jidvei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Da, mosule, la Campina, ma dixtrez de nu mai pot... Pe la club, unde mi-am intalnit o gramada de vechi prieteni, cu care n-am beut tuici, dar am bagat bere pana mi-a crapat burdihanu'... Acu' fac o pauza vreo 2 zile, si incep antrenamentul pentru Anul Nou...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Mai, copii! Mai usor mai, ca-i de-abia Craciunul! Nu uitati ca vine si Anu' Nou, si SF Vasile, si SF Ion.....
Pastrati-va calmul .... Mai faceti miscare, ca parca vad ca deschide O. de Mosh un subiect cu *Leacuri, lecuitori si inlocuitori de sarbatori* !
Pastrati-va calmul .... Mai faceti miscare, ca parca vad ca deschide O. de Mosh un subiect cu *Leacuri, lecuitori si inlocuitori de sarbatori* !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
bre Neghinitza,cd-ul e bun,cu toate ca marea majoritate a pieselor le stiam.acum ma bate gandul sa-ti fac eu vreo doo de sa ma pomenesti in veci.numa ca as vrea sa le fac mp3,ca sa intre mai multe.e ok?
-
SOD - Mesaje: 6035
sod: cine, oribilitatea moshului :rolleyes: , e neghinitza? :eek:
raspuns pentru eye:
eh somez... ramane intre noi ca mi-am luat niscaiva timp liber de sarbatori.
oricum l-as fi penalizat pe mosh (lumea e plina de moshi :rolleyes: ) daca as fi citit ce a scris. problema (sau poate ca nu e o problema) e ca de fiecare data cand vad rinocerul ala enervant sar peste continut. e clar, aceleasi prostii...
P.S. am senzatia ca de acum cand voi spune Oribilul Mosh voi adauga si :rolleyes: .
Asadar, atentie administratorului Oribilul Mosh :rolleyes: ....
raspuns pentru eye:
Initial trimis de eyewitness
moshule iar il mancasi pa iul ala la garnitura de la shaorma ?...
ce faci gabizzu ,somezi? nu sanctionezi nica , au ti-e frica ca-i admin?
eh somez... ramane intre noi ca mi-am luat niscaiva timp liber de sarbatori.
oricum l-as fi penalizat pe mosh (lumea e plina de moshi :rolleyes: ) daca as fi citit ce a scris. problema (sau poate ca nu e o problema) e ca de fiecare data cand vad rinocerul ala enervant sar peste continut. e clar, aceleasi prostii...
P.S. am senzatia ca de acum cand voi spune Oribilul Mosh voi adauga si :rolleyes: .
Asadar, atentie administratorului Oribilul Mosh :rolleyes: ....
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
mai fain ca mine la 10 000 ? 

-
Austria aia unde traiesc canguri si ursi Koala ? ce marfa !
-
-
-
Necko ia taxeaza-l !
Nu-l taxez ma, ca face biza! Ce naiba! Ca doar toata lumea stie ca ursii Koala si cangurii traiesc in Africa !*p Sau nu? :con:

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Ursii Koala traiesc in Titan. nu sunt foarte multzi...dar sunt deosebit de rotunzi. e o placere sa te joci cu ei. :o
-
Uris Koala mananca 6 ore pe zi si dorm 17 stiati?
Iar ora care a mai ramas o petrec in cautarea mancari! :p
Provin din Australia dar au emigrat si spre alte locuri mai bune si mai primitoare
Stiu e un post cam idiot dar trebuia sa-mi vedeti avatarul pe care mi l-am luat din excelentul joc de action- strategy MONSTER HUNTER

Iar ora care a mai ramas o petrec in cautarea mancari! :p
Provin din Australia dar au emigrat si spre alte locuri mai bune si mai primitoare

Stiu e un post cam idiot dar trebuia sa-mi vedeti avatarul pe care mi l-am luat din excelentul joc de action- strategy MONSTER HUNTER
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Initial trimis de COSS+min
Uris Koala mananca 6 ore pe zi si dorm 17 stiati?![]()
ciudat .. io am stat cu koala 12 ore in sir si nu dormea ...
hmmm .... :con:
-
4507
care-i diferenta dintre a avea imunitate si a-ti lua imunitate? ma refer la parlamentarii romani.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
A mai trecut un an. de fapt mai este doar ziua asta din anul 2003. si este ora 9.42 am. Si mai am o groaza de lucruri de facut: Sarmale, tort, piftie...
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member