Sf. Andrei-modalitati de vraji pt aflarea ursitului

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Sf. Andrei-modalitati de vraji pt aflarea ursitului

Mesajde Delphi » Lun Dec 29, 2003 8:09 pm

Nu stiu daca a mai fost acest subiect sau nu, dar eu sunt f curioasa...a incercat cineva aia cu oglinda, la 12 noaptea, singura in camera, dezbracata?Daca da as vrea sa stiu si eu...eu m-am vrajit si eu ,dar sper sa nu fie adevarat ce am vazut...nu vreau...
Baietii se vrajesc si ei?
Noaptea este salvarea sufletului!
Delphi
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 29, 2003 8:17 pm

Pai ce ai vazut in oglinda ? Si tre' sa te dezbraci la pielea goala..sau potzi sa stai si in chilotzi cand te uiti in oglinda ?
Si care e legatura cu Sf. Andrei ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Delphi » Lun Dec 29, 2003 8:45 pm

Pai eu nu mi-am facut cu oglinda...mi-a fost frica..mi-e frica de chestiile astea supranaturale....si da tre sa fii gol pusaca, singur in camera cu 2 lumanari in mana, pe intunerc, in fata oglinziila 12 noaptea si cica se face oglina precum apa si iti vezi ursitul....dar poti sa vezi si altceva...moartea...toata viata iti trece prin fata ochilor daca ai curajul si taria sa stai sa vezi pana la capat....
Si nu stiai ca in seara spre Sf Andrei (30 noiembrie parca) fetele se vrajesc ca sa-si vada ursitul?Acum nu stiu daca si baietii, dar...
eu mi-am facut altfel...Trebuia sa ma spal pe cap in seara aia cu apa neinceputa (adik sa merg la fantana sa iau apa si pe drum sa nu vb cu nimeni...am fantana in curte) sa ma pieptan si sa pun sub perna pieptenul cu tot cu fire de par impreuna cu o crenguta de busuioc, legata cu un cordon de-al meu, si sa ma culc urmand ca in noaptea respectiva sa-mi visez ursitul....ce pot sa-ti spun e ca eu am facut totul mai putin un lucru...ma spalasem pe cap cu o seara inainte si mi-a fost lene sa ma mai spal o dat...si in plus frica sa ies afara sa iau apa etc etc...dar am visat o groaza de chipuri de baieti si unul mai bine...era un batran...adik mult mai batran ca mine...cred ca vreo 40....si sper sa nu fie adevarat ca eu nu am urmat intru totul indicatiile...Poti sa incerci si tu anu' viitor sa vezi daca meerge si sa-mi spui si mie...asta daca nu esti insurat deja....
Delphi
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 29, 2003 9:03 pm

Pai poate ai visat ceva din viitor. Nu te-ai gandit si la asta ?
Eu nu incerc asa ceva..ca nu am fantana si nu am de unde sa iau apa neinceputa.
Dar faza aia cu oglinda mi se pare fantastica. O s-o incerc si eu. Ca in Harry Potter.

Mai zi-mi si alte vrajitorii sa le incerc !

Multumesc anticipat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Delphi » Lun Dec 29, 2003 9:27 pm

Eu sper sa nu fi visat ceva din viitor...oricum nu are rost sa-mi fac griji , pana in viitor mai este adik pana o sa ma marit si daca o sa ma marit...
Pai..uite alta chestie..tot in seara de Sf Andrei, la ora 12 noaptea, legat la ochi trebuie sa iesi undeva unde sunt copaci (parc, padure etc.) si pe pipaite stiu si eu, numeri 9 copaci (mergi pana la ei, ii atingi sa stii ca ai dat de ei) si pe al noualea il legi...dimineata te duci si vezi copacul , cum e....inalt, drept ,cioturos....si cum e copacul asa o sa fie si baiatul/fata....frumoasa, inalta ,bogarta...bunik s-a vrajit asa cand era tanara si a legat un par inodit...si a avut 2 soti...
Delphi
Junior Member

Ma da chestia cu visele nu stie nimeni sa o faca?

Mesajde vassi » Vin Ian 02, 2004 1:26 pm

Ma i e si chestia aia sa faci pe cineva sa te viseze daca stiti :P spuneti sa o facem si noi...
vassi
Junior Member

Ciudat ..

Mesajde Arhanghel » Sâm Ian 03, 2004 12:33 pm

Mie unul mi se pare amuzant .. Nu cred in asa ceva .. Si nici nu stiu daca o sa cred vreodata .. E prea ridicol [cel putin pentru mine] . Ce e interesant ca cei care au facut chiar cred ca au vazut ceva .. Nu credeti ca e doar auto sugestia ? Eu cred ca e ..
Oricum oameni buni credeti in ce vreti ca pana la urma urmei sunt fantasmele si visele voastre .. Delphi sa imi zici sa imi spui si mie ce ai descoperit ...
Pana data viitoare happy posting .
In this world are two kind of ppl :
-me&team -you&rest .
you:x:200:200:localhost:/chroot/you:/bin/false -=Oficially jailed==-
Arhanghel
Junior Member

Mesajde DeathBride » Mar Iul 13, 2004 12:15 pm

hmm uite eu nu cred in chestiile astea,dar in noaptea de sf .andrei fiind ziua mea de nastere,am avut invitati (spre deznadejdea mea ,urasc aniversarile) si eram cu prietenele mele ,si m-iau pus busuioc sub perna despteptele + un pieptene,si cum nu credeam si nici nu cred in lucrurile astea nu m-a deranjat si am zis un mare whatever..si acuma faza ciudat stiti pe cine am visat?pe chester de la limbi in park..... ~p .A doua zi tot radeam de ele ,si alea mi-au zis ca cica daca asta am visat asta e ~p....god damit lucrurile astea mi se par stupide nu cred in ele da vam spus si eu asa sa vedeti ce junk am visat...............
of si tot asa miau zis niste tampe cand aveam vro 6-7 ani ca cica sa nu deschid geamul in noaptea de sf.andrei ca atunci devilu cauta un loc unde sa se ascunda ..........ha ha am dormit cu geamu deschis si na venit nici un dracu...... :rulz:
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
DeathBride
Junior Member

Mesajde Addianna » Mie Iul 14, 2004 3:10 pm

Daca prin absurd m-as hotari sa fac acest ritual, desi nu cred in superstitii cu siguranta m-as autosugestiona. M-as gandi foarte mult la cel pe care vreau sa il visez si atunci cu sigurantza visul meu ar avea legatura cu el.
Si in legatura cu diavolul care isi cauta corp &stuff desi nu cred in asa ceva as prefera sa inchid geamul ...mai ales daca dorm cu cineva in camera...ca poate prefera dreaq corpul lui si cine stie ce face ala daca e posedat!
Addianna
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mie Iul 14, 2004 3:50 pm

Si daca pe mine ma cheama Andrei ce se intampla? Ma ajuta Sf. Andrei sa slabesc un pic? ce ziceti?
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Înapoi la Antichitati