Instrumentisti buni mai exista? Proiect Nou

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cum vi se pare acest subiect ?

Foarte Folositor
7
70%
Folositor si nu prea
1
10%
Prea putin interesant
2
20%
Nu-l bag in seama
0
Niciun vot

Voturi totale : 10

Instrumentisti buni mai exista? Proiect Nou

Mesajde Sunrise Records » Dum Dec 14, 2003 10:37 pm

Salut!

Daca te-ai gandit vreodata ca n-o sa apuci ziua in care vei canta cu trupa ta pe scena, mai gandeste-te o data!!!!

Sansa exista pentru toti cei care si-o doresc cu adevarat si care stiu ca au studiat ca nebunii chitara, bas, percutie sau keybords (pian).

Trimiteti un mail cu un CV, studiile muzicale, poza si activitatile recente (in domeniu, bineinteles) pe adresa:

office@sunriserecords.ro

Daca aveti alte intrebari, puteti sa le postati pe Subiect!
Va vom raspunde prompt!

Multumesc!
Sunrise Records
Junior Member

demo

Mesajde OLiX » Lun Dec 15, 2003 3:24 pm

Eu zic ca ar fi frumos/bine sa trimita si un demo .. in format .. mp3 :) Ca din CV nu stiu cat de bine iti dai seama daca respectivii-s buni sau nu .. A da .. si poza neaparat, nu? :)
OLiX

Mesajde OLiX » Lun Dec 15, 2003 4:03 pm

tot eu :) Nu stiu cine suntetzi, da` oricum ideea e buna .. si cred ca ar trebui promovata chestia asta .. pt. ca sunt sute .. poate chiar mii de tineri care ar vrea sa-si faca o formatie si sa cante ..
OLiX
Junior Member

Da, ai dreptate...

Mesajde Sunrise Records » Lun Dec 15, 2003 10:42 pm

Da, ai dreptate in legatura cu demo-ul mp3. Dar s-ar putea la fel de bine ca unii sa nu-si permita nici "luxul" acesta. Oricum asteptam si demo-uri mp3.

Multumesc!
Sunrise Records

Mesajde gabuba » Lun Dec 15, 2003 11:00 pm

Domnule Marius Moga,

Subiectul este f folositor :hehe: (by the way, ce-ti veni(i) sa faci un asemenea sondaj?)
vroiam sa te intreb daca ai nevoie de un d-ala care bate intr-un butuc. stii ce bun sunt la asa ceva? mama, mama! si prind repede ritmul... iar in concertele live fac un show... ceva de speriat.

pot sa-ti trimit un cv?! da mi-e lene, oricum singurele locuri in care am cantat au fost sufrageria in prezenta unui public select: cainele meu. Chiar ma intrebam de ce schelalaie in HALUL ala. Mi-am dat seama... era placerea sunetului, cainele meu chiar imi iubeste muzica.

astept raspuns!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Putin respect!

Mesajde Sunrise Records » Mie Dec 17, 2003 6:27 pm

"Gabizzu", poate reinventezi muzica, poate arunci cu bolovani pe coada cainelui tau si scoate sunete melodioase, poate reorchestrezi simfonia a IX-a de Bethoven, ca si asa nu e terminata :) , sau poate te trezesti si-ti dai seama ca e chiar un subiect serios.
Te-as ruga sa acorzi putin respect thread-urilor de pe acest forum.
No offense.

Multumesc.
Sunrise Records

Mesajde monk » Mie Dec 17, 2003 9:59 pm

am fost trimis ca mesager a lui Gabizzu caruia cica ii merge netul ca pula :

cam asta a avut de zis :

"respect domnule marius moga o sa primiti cand nu o sa mai masacrati muzica. in fine, glumeam. nu-mi pasa ce fel de subiect este acesta , sincer. chiar nu imi pasa. nu-mi pierd vremea cu acordatul de respect unor subiecte care nu sunt moderate. pur si simplu nu imi pasa si scriu ce vreau. daca continutul mesajelor mele te deranjeaza atunci te rog sa le ocolesti. te-as mai ruga sa incerci sa lasi partea filosofala si culta din continutul adevaratelor opere de pe acest forum pt ca nu imi denoda decat :bleah:. In alta ordine de idei singurul care trebuie sa se treazeasca esti tu. Nu-mi pasa de subiectele pe care le deschizi. By the way, sa nu te apuci sa scrii texte in engleza (mai intai invatza sa scrii ceva frumos in romana.......) caci o sa fie teroare - se scrie no offence."

am incheiat citatul,
pentru dumneavoastra ,
corespondentul ProTV ...
monk
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dia » Mie Dec 17, 2003 10:12 pm

Din pacate nu asa o sa gasiti instrumentisti buni ! nu o sa va ia nimeni in serios pe Barfe ! mai bine dadeati anunt in ziar! oricum pacat de timpul pe care il pierdeti pe net incercand sa va certati cu cei care se iau de voi din simplul fapt k si-au dat seama cine sunteti ! daca exista instrumentisti buni nu cred ca ei intra pe Barfe ;) ! parerea mea! de ce nu ati incercat pe Home Recording ? It was just an idea ! sunt chiar curioasa ? ati primit vreun mail pe adresa aia ? unu serios...! :con:
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Gabizzu nu ai neaparata dreptate

Mesajde iamyourrythmdivine » Mar Dec 23, 2003 12:57 pm

Initial trimis de monk
am fost trimis ca mesager a lui Gabizzu caruia cica ii merge netul ca pula :
" By the way, sa nu te apuci sa scrii texte in engleza (mai intai invatza sa scrii ceva frumos in romana.......) caci o sa fie teroare - se scrie no offence."

Imi pare rau sa-i dezamagesc pe toti cei care nu il suporta pe Moga, dar se pare ca stie ceva engleza! Iata de ce, si aici trebuie sa fie atenti atat Gabizzu cat si corespondentul Monk (pt. faptul ca nu a verificat ceea ce transmitea):
OFFENCE- este folosit numai in engleza britanica
OFFENSE- este SINGURA varianta corecta in engleza americana
- este corecta (ca varianta pt OFFENCE) SI pentru engleza britanica
Concluzii:
Atat Gabizzu cat si domnul Moga au dreptate.
Gabizzu ar trebui sa nu mai ataci oamenii pentrul simpul fapt ca te enerveaza pe tine, mai ales cand nu ai de ce!
Nu imi sariti in cap, fiindca nu sunt neaparat o simpatizanta a lui Marius Moga, dar ar trebui sa fiti si voi mai obiectivi si sa nu va luati de el decat cand aveti un motiv bun.
Gabizzu este iertat daca ascultase vre-o melodie nasoala a respectivului la radio si era mai mult sau mai putin disperat si nervos! :)

P.S. Scuza ca am fost off topic
iamyourrythmdivine

Mesajde iamyourrythmdivine » Mar Dec 23, 2003 1:01 pm

In mesajul de mai sus este o greseala de tipar ;)

"Scuze", in loc de "scuza", asta ca sa nu fiu acuzata ca nu stiu eu limba romana.
iamyourrythmdivine

Mesajde usualflow » Lun Dec 29, 2003 10:09 pm

Initiativa voastra mi se pare admirabila si demna de luat in seama, pentru ca se stie ca exista foarte multi tineri extrem de talentati care isi doresc sa se afirme in muzica. Trist e ca nu prea se ivesc astfel de ocazii... majoritatea ajung sa isi calce in picioare visele, asta dupa ce au studiat ca tampitii ani de zile cate un instrument, sau chiar mai multe...
Si situatia se termina trist tocmai din simplul motiv ca nu li s-a oferit sansa de a se afirma.

Si apropo, Dia_koala are dreptate; poate ar fi indicat sa realizati un subiect asemanator intr-o alta sectiune decat cea de barfe... sau eventual, sa discutati cu unul dintre admini sa va ajute sa realizati un subiect separat "sunrise records", unde sa puteti crea diverse thread-uri, in functie de interese. De altfel, ati fi (cred!) cam singurul label care ar avea propriul subiect pe acest forum...insa nu stiu cat de realizabila este aceasta idee. dar merita sa contactati totusi un admin... parerea mea.

bafta!
usualflow
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Dec 31, 2003 1:53 am

De ce nu va faceti un site ? Pe home.ro sau go.ro sau unde se mai fac din astea free ?
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii