Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde svengali » Mie Noi 26, 2003 5:08 pm

Initial trimis de xkran
Sincer sa fiu io n-am idee despre muzica si instrumente muzicale ... asa ca problema ma cam depasheshte ...

Rugamintea mea era sa citesti doua posturi de pe oldies, unde a intervenit aphex adica asta si asta si sa le analizezi prin comparatie ... nu sunt necesare cunostinte muzicale pentru a cantari daca "ineptii" "nu ai cultura muzicala" si mai nou "isteric" sunt justificate/indreptatite.. atat !
Nu stiu, deasemenea, de cand a aparut pe faclub moda: "bha incultule cu pretentii de muzician care debitezi ineptii, demonstreaza-mi ca te-am jignit !" :con: ;i ?! Ce se presupune sa fac, sa pastez din dex ? Nu cred ca astea sunt urari sau vorbe de duh ! Astept totusi o opinie ...
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde RooT » Mie Noi 26, 2003 7:36 pm

Imi pare rau .. dar astea nu le pot considera jigniri ... mai ales ca se refera clar la un subiect .... oricum .. chestia cu nu ai cultura muzicala poate fi totusi o jignire .. dar nu pot decide asta ... deoarece habar nu am daca svengali a zis ineptzii sau nu .. si nu ma intereseaza subiectul pianelor ca sa fac research :) ... da deloc :) ... anyway ... aphextwinz si svengali ... nu inteleg de ce tre sa va ciomagiti ... ca oricum niciunu nu o sa recunoasca ca are dreptate cellalt .... cred ... putin respect niciodata nu strica.
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde SOD » Sâm Noi 29, 2003 12:31 pm

daca tot ati trecut la profil nr de banari,puneti macar numarul real,sa vada lumea cat de ticalos sunt.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 29, 2003 1:37 pm

Love2Fly
Junior Member

4333

Mesajde baixinho© » Mar Dec 02, 2003 1:50 pm

vedeti ca ceasu' forumului ie-n urma cu f'un sfert de ora.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Dec 02, 2003 2:22 pm

avand in vedere ca ocup un meritat loc 2 in ceea ce priveste ticalosenia,impertinenta, vocabularul obscen si numarul de banari pe vita furajata ,rog a mi se consemna corespunzator in profilul de user infect si mojic ,hulit si dispretuit de pe acest minunat fanclub.ro numarul de 6 banari acumulate in cele 15 luni de activitate sustinuta , motiv de mare satisfactie personala cu care as dori sa ma mandresc in fata copiilor si a nepotilor care este si vor veni...stiu ca sunteti invidiosi pe realizarile mele deosebite dar meritele trebuiesc recunoscute si arhivate cu obiectivitate.

multumesc anticipat pt sprijin si intelegere

ps. sper ca cererea mea nu se incadreaza in sfera banarilor
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde eyewitness » Joi Dec 04, 2003 9:17 am

multumesc pe aceasta cale mult iubitilor conducatori pentru minunatul gest de a-mi recunoaste in mod oficial meritele pe acest forum consemnandu-mi cele 6 banari in profilul de user

ps. x-krane ,scuza-mi impertinenta ,da frun premiu ,diploma, medalie ceva nu se acorda recordmenilor de pe fanclub.ro?
Fişiere ataşate
profil_aiu.jpg
profil_aiu.jpg (134.72 KiB) Vizualizat de 5533 ori
eyewitness

Moshu Oribil

Mesajde piskeshu » Vin Dec 05, 2003 2:18 pm

de ce mi-ai inchis injur. romanesti? Oricum e plin de ele pe forum... Sau nu-i bine sa fie prea condensate?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Burning|Flame » Mie Dec 10, 2003 10:13 pm

As vrea si eu fac o reclamatie impotriva lu` Unregistered care se baga unde nu trebuie si strica subiecte la fel ca kalya sau cum o chema-o
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Dec 11, 2003 12:05 pm

stimati admini,

pe katerinci exista un thread "buna dimineata, eyewitness" si avand in vedere ca threadu si-a pierdut farmecul initial si conditiile de atunci difera f mult cu cele de acum, am rugamintea de a modifica titlul subiectului sau cel putin sa se stearga eyewitness.

multumiri anticipate
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Dec 11, 2003 12:55 pm

eu mi-as dori inchiderea definitiva si irevocabila a treadului "noapte buna, nightwish!", ca urmare ca acolo totul a denaturat in alte alea, iara titlul treadului nu mai are nici o legatura cu ce se dorea a fi initial, fiind calcat in picioare de puzderia de copchii. cam asta e. daca moshul si gloata lui de lutze vor sa-si urez noapte buna si vise "placfute" (copirait parazitii, preluata de d'soara wild rose) unul altuia, le sugerez sa foloseasca alt tread, ca material de unu' nou exista, slava domnului.
de asemenea, eu fiind egoista si individualista din fire, nu doresc ca titlul treadului sa fie schimbat in "noapte buna, lutze", de exemplu, in primul rand pentru ca acel subiect a fost deschis de SOD si n-ar fi corect sa schimbi ceva ce n-ai initiat. ca atare, sugerez moshului sa inchida treadul respectiv, sa mute gloata aia de mesaje pe un tread mai nou, mai curat, mai uscat si sa-l lase pe acesta sa se odihneasca in pace. nu stricatzi ce n-atz construit!

*&^%$: multzumesc si eu anticipat.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde svengali » Joi Dec 11, 2003 1:19 pm

Dragii miei pretini eye si nightwish,

Inainte de-a va stropsi la stapanire si-a servi lectii de etica si verticalitate virtuala "puzderiei de copchii" (in timp ce tu nightwish n-ai mai mult de 22-23 daca-mi tin bine minte (:|) imi permit sa va re-amintesc de un sred care nu are legatura nici cu clasa muncitoare si nici cu rock-ul romanesc, dar care iezista ...
Deci asa si prin urmare, cele doua sreduri amintite (aflate, remeber, pe Kterinca&Aberatzii spre deosebire de-al vostru ;m), n-ar fi nici primele nici ultimele pe care se posteaza altceva decat pretinde titlul. :o
Din partea mea sredurile pot fi redenumite si "Palnia si Stamate" daca se doreste, semnalam doar cazuri similare pe forumuri cu pretentii, unde nu posteaza copchii si nici lutze (chipurile) :rolleyes:
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde b0nechina » Joi Dec 11, 2003 1:37 pm

Dragul moshului svengali...
daca tot te roade grija altuia, afla de la mine ca "stredul" din cauza caruia nu poti dormi a fost mutat nu de mult DE PE Generale, tocmai pentru ca anumite lutze si niscai mosi si-au batut joc de el.
Care este scopul acelui thread este imposibil sa intelegi matale, din cauza unei lipse acute de simt al umorului si a spontaneitatii, asa incat nu-ti baga nasul unde n-ai habar, ci mai bine ingrijeste-te de simpaticele dumitale Aberatii.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde nocturna » Joi Dec 11, 2003 1:40 pm

dragul tau si unicul tau prieten, zvengali (e greu cand esti departe de casa si n-ai prieteni)

cand am zis copchii nu ma refeream la varsta. de exemplu tu: nu mai ai varsta copilariei, de ceva vreme, si totusi ramai un copchil, in ochii multora. asa ca 'run along' si zbenguieshte-te in continuare pe acest forum damnat pe care tu l-ai renegat intr-un acces de furie oarba, pacat ca te-ai intors la 360 de grade dintr-odata si ti-ai reconsiderat pozitia. asta e, omul e precum trestia. te-am scuzat si te-am acceptat iar pe lista noastra de ignore.

alta era problema: ce te bagi matale daca nimeni nu te-a intrebat de sanatate? scuza-ne, te-am intrebat noi de sanatate? nu? inseamna ca doar ti s-a parut. tu fiind plecat de ceva vreme din tzara probabil nu mai tii minte ce semnifica in esentza ei clasa muncitoare. nu-i nimic, te scuzam si cu asta. subiectul treadului are foarte mult de-a face cu titlul. asa daca ne-am lamurit si cu asta io zic sa trecem la problema initiala: de ce te bagi matale ca ghimpele in...talpa piciorului, cand nimeni nu te baga-n seama? itzi place tzie sa fii persecutat, sa te simtzi persecutat sau doar adori sa-tzi citeshti posturile?

si de data asta, te scuzam pentru deranj si itzi dorim o zi buna in continuare.

later: stimata bonechina, gand la gand cu bucurie. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Dec 11, 2003 1:47 pm

svengali
1/ poate iti cer cam mult totusi reciteste mesaju meu si vezi cui ii este adresat . daca intre timp ai ajuns administrator de forum imi cer scuze dar n-am stiut. in plus , subliniaza te rog in postul meu pasajul unde "m-am stropsit" la admini. personal nu-mi amintesc.
2/ te rog ca pe viitor cand mi te adresezi sa eviti cuvantul "prieten" ,nici nu ne-am tras de sireturi, nici n-am mancat din acelasi borcan si nici n-am futut aceiasi gagica.
3/ banuiesc ca threadu in sine nu te deranjeaza ci poate faptu ca a/ nu intelegi ce se scrie p-acolo si b/ nu ai acces acolo. pentru nivelul tau ,unul din admini a creat threadul cu rinoceri si alti gandaci unde dupa cum ai observat noi nu intram fiind exclusivist.
(pt detalii cere lamuriri de la unul din admini , vali, de ce acel thead se afla pe rock romanesc)
4/ nu e prima oara cand te bagi aiurea in ciorba neavand nici o treaba in discutie, culmea e ca in final tot tu te lamentezi cand cineva iti adreseaza injurii tipand in gura mare ca altii sunt belicosi tu defapt fiind cel pur si neprihanit.
5/ mai multe nu-ti spun neavand chef sa iau frun ban coborandu-ma la nivelul tau dar cunoscandu-ma sper ca stii ce-as fi dorit sa-ti spun

multumesc pt atentie (c.b.)
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 11, 2003 4:55 pm

Nightwish..mai sunt si altii care si-au schimbat pozitia referitoare la forum. Nu inteleg de ce ii sarati in cap lui svengali dar lu' b0nechina nu ii spunetzi nimic. Nici pe ea nu cred ca a intrebat-o cineva...ceva.

Dorintzele voastre vor fi luate in considerare. Threadurile respective vor fi inchise..dar nu se va muta nimic de pe ele. Se vor face altele noi.

Va rog sa continuatzi polemica in alta parte. Acest subiect este despre altceva.....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Dec 11, 2003 5:03 pm

fara interventia lui svengali ramaneau postul meu si al nocturnei la care normal unul din admini trebuia sa raspunda fie pozitiv fie negativ si cu asta basta. mai bine ai incerca sa fii obiectiv si sa vezi cine a inceput polemica sau mai bine zis cine s-a bagat aiurea in discutie neavand nici in clin nici in maneca cu subiectul.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 11, 2003 6:46 pm

Problema s-a rezolvat sper eu intr-un mod frumos. Am creat alte doua subiecte pentru noapte buna si buna dimineatza....subiecte ce poarta numele altor useri...

pe viitor poate facem si subiect de "buna ziua" sau "saru' mana". *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde svengali » Joi Dec 11, 2003 7:01 pm

Moshu, ca sa raspund... nu e nici prima (si probabil nici ultima) data cand pe acest thread se polemizeaza pe marginea unei idei/sugestii/reclamatii... De cate ori dialogul se poarta exclusiv intre reclamant si admin(i) ?! ;i
Ei si-au manifestat dorintele privind respectivele nereguli/nedreptati/erori, foarte bine !
Ceea ce m-a facut pe mine sa postez , pe de o parte, e faptul c-au uitat ( eye si nightwish, bone... era doar prin zona) de threadul-cel-mult-preschimbat unde-si au salasul si care cade sub aceeasi incidenta.
Nu am facut decat sa sesizez aceasta problema, atat tot !
Poate n-as fi facut nici macar atat daca nightwish, de exemplu, s-ar fi limitat la a-si expune doleanta, abtinandu-se de la a onora userii cu diverse chestii care nu numai ca pot leza dar nu intereseaza pe nimeni (ma refer la partea de forum care nu posteaza frecvent pe cm, la care se mai adauga 2-3).
Mai departe, sesizez/reclam aerul asta deja plictisitor de Dumnezei ai forumului (si asta e o reclamatie, deci are loc aici).
Nu stiu ce-i face pe respectivii sa creada ca un anume thread e problema lor strict personala doar pentru ca apare numele lor in titlu, pentru c-au baut cu cel/cea care a deschis subiectul sau pentru ca au nu stiu ce numar de posturi la activ.
Treziti-va la realitate copii ! Acest forum (sau oricare parte din el) nu este al vostru, nu dispuneti de el si ca urmare nu sunteti singurii in masura sa va dati cu parerea despre ce thread e de inchis/mutat/luat la misto, etc. Vedeti-va de ale voastre si nu mai vorbiti cu gura fara voi, iar daca aveti ceva de reclamat, nu bateti campii si nu jigniti !
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde eyewitness » Vin Dec 12, 2003 9:19 am

moshule

dupa ce ai dat curs cererilor noastre si ai rezolvat problema in mod pozitiv, pt care personal iti multumesc, ai mai sus un exemplu de bagare in seama, vorbarie goala si incoerenta purtand semnatura deja arhicunoscuta ,svengali. daca as riposta corespunzator in stilul caracteristic cu siguranta as lua ban . ca atare te rog sa-i explici userului svengali, ca admin sau ca prieten sau cum vrei tu, ca interventiile sale neavenite pot genera scandaluri si polemici de care sincer sunt satul. multumesc.
eyewitness

Sa ingropam si subiectu asta...

Mesajde svengali » Sâm Dec 13, 2003 12:44 am

Initial trimis de eyewitness
[..]
2/ te rog ca pe viitor cand mi te adresezi sa eviti cuvantul "prieten" ,nici nu ne-am tras de sireturi, nici n-am mancat din acelasi borcan si nici n-am futut aceiasi gagica.

iar eu te rog la fel de politicos sa-ti reamintesti toate astea inainte de-a vorbi cu gura fara tine sau de-a face comentarii "amuzante" pe forum, de genul asta sau asta
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde eyewitness » Sâm Dec 13, 2003 9:54 am

svengali, se pare ca n-ai prins ideea dar nu este o noutate. m-am referit strict la modul de adresare ,comentariile care le fac sunt treaba mea si le fac pe riscul meu. sincer imi pare rau ca nu stiu cum sa-ti explic cu cuvintele tale ca sa ma fac inteles. case closed (c.d)
eyewitness

Mesajde svengali » Sâm Dec 13, 2003 7:14 pm

Am tot incercat sa-ti explic un lucru, dar vad ca-ti scapa insasi ideea/notiunea de forum. Comentariiile pe care le faci sunt exclusiv treaba ta atat timp cat stai pe buda si bolborosesti de unul singur. Cand postezi pe un forum (care mai are si niste reguli), nu mai e doar problema ta... :rolleyes:
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

4428

Mesajde baixinho© » Mie Dec 17, 2003 10:23 am

Se mai fac concursurile alea sau cum s-or numi de final de an? Alea cu cel mai amuzant user, cel mai tare admin, etc etc etc? Daca da, cand? Nu de alta, dar e deja 16 decembrie.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Love2Fly » Vin Dec 19, 2003 1:00 am

Da mah, asta vroiam sa zic si eu....mi-a scos vorba din gura cu patentu' baixu' asta....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Lun Dec 22, 2003 2:02 am

ma faceti ceva cu ceasul ala ca e in urma cu 20 de minute ... da-o dracului de treaba ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde basstard » Mie Dec 24, 2003 7:12 pm

In atentia administratorilor:

Privesc cu mult regret ce se intampla uneori pe acest forum...
X-kran pomenea despre regula bunului simt... regula care in linii mari e respectata, insa exista exceptii care sunt ca un cui in talpa.

Este prima data cand scriu aici si o fac pentru a va aduce in atentzie comportamentul si limbajul userului n3aGabitz .
Intr-un post pe Topuri 2003 s-a exprimat asa:
Initial trimis de n3aGabitz
... pt. portnoy (ca il consider o persoana retardata care a atarnat vreo doua luni la pula mea, sa fie in ton cu ceilalti nominalizati de pe aici).......

Las bunul vostru simtz sa decida despre acest post. Facem misto, injuram ocazional... dar o facem cu o urma de bun simt sau macar de simt al umorului.
Ce credeti ca poate inspira acest post oricarui user care il citeste... un zambet? Nu cred. Mie mi-a facut greatza. Cu toate acestea postul exista, nu a fost sters, userul nu a primit avert deci intrebarea care se naste in mintea mea e:
STIMATI ADMINISTRATORI, UNDE E REGULA BUNULUI SIMT? S-a pierdut pe drum? (Nu mai pomenesc aici de regulile de pe forumuri, care nu e un capat de lume daca sunt incalcate pe alocuri...mai ales daca sunt incalcate de dragul unui post amuzant.... )

Va multumesc.
Cu stima, Lucian Bucur
human being/being human
basstard
Junior Member

4503

Mesajde baixinho© » Mar Dec 30, 2003 7:18 pm

am si eu o intrebare, cu mintea mea proasta: mai nou, pe formurile considerate serioase, se accepta crearea de threaduri cu anunturi matrimoniale?
ANTI

baixinho©

Mesajde vali » Mar Dec 30, 2003 7:34 pm

nu
unde unde?
some people deserve to die
vali

4505

Mesajde baixinho© » Mar Dec 30, 2003 7:46 pm

vezi si tu ultimul mesaj pe forumul Rapid. dar ma mir ca nu s-a luat inca nici o masura, ca threadul a fost creat acum vreo cinci ore si din cate stiu eu, unul dintre admini obisnuieste sa faca oaresce curatenie prin formururile unde nu este moderator. sau parca nu. ma rog, cine sa mai inteleaga ceva?
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii