Cum sa te lansezi

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cum sa te lansezi

Mesajde Amnesia » Lun Dec 29, 2003 6:58 am

Observ influxul constant de noi si noi artisti in pop dance-ul romanesc si incep sa ma gandesc daca nu cumva e cazu' sa intru pe trend. Chiar ma gandesc la asta extrem de serios. Nu ca as vrea sa confirm si eu zicala cum ca 2 din 3 romani ar fi "artisti", dar m-ar interesa ca experiment (chiar daca unii ar spune ca-i putin cam costisitor) . Cum probabil mai sunt si alti "dereglatzi" ca mine, rog pe cei care deja au pasit pragul sau pe cei care sunt in cunostinta de cauza sa-mi dea cateva idei despre cum se poate incepe ...
fadding...
Amnesia
Junior Member

4509

Mesajde baixinho© » Mar Dec 30, 2003 8:41 pm

cum sa te lansezi? pai una dintre variante este sa te urci intr-o naveta spatiala si de nu ai parte de-o lansare de numa. evident, cu exceptia cazurilor in care naveta spatiala face buuuum.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Calinescu » Mar Dec 30, 2003 10:22 pm

un microfon (si unu de ala la 70 de mii e bun), 2-3 softuri specializate, si o gagica bunicica, care nu trebuie neaparat sa stie care e diferenta intre diez si bemol....ca de asta are grija softu. n-ar strica o clapa midi.... si daca cunosti pe cineva in bucuresti...e ok.
Calinescu
Junior Member

Mesajde Bijoux » Mar Dec 30, 2003 11:10 pm

Of,of,fata a vb. serios,iar voi o luati peste picior in halul asta!Pai,nu shtiu amnesia,in situatii de astea,apeleaza shi tu la oameni care se pricep,care lucreaza in domeniu,nu de la niste pontosi! :D
Bijoux
Junior Member

Mesajde DarkMoon » Mie Dec 31, 2003 12:13 am

iti zic eu cum te lansezi..."uh..tata are bani ..hai sa ne facem formatie"...ca doar de asta nu mai exista muzica buna in romania!
DarkMoon
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Dec 31, 2003 1:23 am

Sau faci niste valuri cum ca l-ai refuzat pe nu-stiu-ce manelist sau o alta "vedeta", apar 2 poze cu tine, esti si tu vedeta si e normal sa scoti si o melodie dupa aia, nu ?
Unregistered

uite cum sa te lansezi

Mesajde Mr Teo » Mie Dec 31, 2003 9:49 am

Ai bani ceva stransi 10-15 mii($ sau E) si faci o intelegere cu o casa de producere, faci un album mai oarecum si te lansezi asa zic eu ca incep toti.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Bijoux » Mie Dec 31, 2003 10:28 am

..shi daca mai ai shi ceva pile ajungi un star in toata puterea cuvantului.
Bijoux
Junior Member

Daca...

Mesajde Aurolacul » Mie Dec 31, 2003 3:52 pm

Esti de sex feminin, faci shi tu o favoare pe la case, shi sa vezi cum iti fac aia album,mai ales daca producatorii de la case sunt de sex masculin.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde DarkMoon » Mie Dec 31, 2003 4:01 pm

da ...da depinde si de cum arati
DarkMoon
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Joi Ian 01, 2004 12:39 am

dak se mai lanseaza multzi, industria muzikala ro va exploda !
pe kuvant!!! ;n

ps: la multzi ani.....;M
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Calinescu » Dum Ian 04, 2004 10:23 pm

bijoux draga....ia zi-ne tu atunci...cum e? ha? zi-ne ca noi suntem prosti si nu stim....re'ati'ai dracu de pontosi ce suntem
Calinescu
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Ian 05, 2004 5:50 am

Initial trimis de Bijoux
..shi daca mai ai shi ceva pile ajungi un star in toata puterea cuvantului.

Pai si atunci eu de ce nu sunt star in toata puterea cuvantului, la ora actuala?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii