Cum sa te lansezi
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cum sa te lansezi
Observ influxul constant de noi si noi artisti in pop dance-ul romanesc si incep sa ma gandesc daca nu cumva e cazu' sa intru pe trend. Chiar ma gandesc la asta extrem de serios. Nu ca as vrea sa confirm si eu zicala cum ca 2 din 3 romani ar fi "artisti", dar m-ar interesa ca experiment (chiar daca unii ar spune ca-i putin cam costisitor) . Cum probabil mai sunt si alti "dereglatzi" ca mine, rog pe cei care deja au pasit pragul sau pe cei care sunt in cunostinta de cauza sa-mi dea cateva idei despre cum se poate incepe ...
fadding...
- Amnesia
- Junior Member
4509
cum sa te lansezi? pai una dintre variante este sa te urci intr-o naveta spatiala si de nu ai parte de-o lansare de numa. evident, cu exceptia cazurilor in care naveta spatiala face buuuum.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
un microfon (si unu de ala la 70 de mii e bun), 2-3 softuri specializate, si o gagica bunicica, care nu trebuie neaparat sa stie care e diferenta intre diez si bemol....ca de asta are grija softu. n-ar strica o clapa midi.... si daca cunosti pe cineva in bucuresti...e ok.
- Calinescu
- Junior Member
Of,of,fata a vb. serios,iar voi o luati peste picior in halul asta!Pai,nu shtiu amnesia,in situatii de astea,apeleaza shi tu la oameni care se pricep,care lucreaza in domeniu,nu de la niste pontosi! 

- Bijoux
- Junior Member
uite cum sa te lansezi
Ai bani ceva stransi 10-15 mii($ sau E) si faci o intelegere cu o casa de producere, faci un album mai oarecum si te lansezi asa zic eu ca incep toti.
-
Mr Teo - Junior Member
dak se mai lanseaza multzi, industria muzikala ro va exploda !
pe kuvant!!! ;n
ps: la multzi ani.....
pe kuvant!!! ;n
ps: la multzi ani.....

You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Initial trimis de Bijoux
..shi daca mai ai shi ceva pile ajungi un star in toata puterea cuvantului.
Pai si atunci eu de ce nu sunt star in toata puterea cuvantului, la ora actuala?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii