Angelina Jolie sau J.Lo??
59 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Angelina Jolie sau J.Lo??
Eu zic ca Angelina Jolie e muult mai marfa ca proasta aia de J.Lo ..apropo, am vazut filmul "Camerista" i care jlo e protagonista dar mi se pare de tot kktul filmul..in comparatie shi cu Tomb Raider..
Voi ce ziceti??

- Sw33tie
- Junior Member
..huh???
1.Ai dreptate in legatura cu Angie,este mult mai isteatza si mai deschisa la minte decat doamna "Uh,i have the greatest ass",dupa mineh Ang arata si mult mai bine.Este deschisa si in ciuda apartentelor destul de calda....
2.Camerista si Tomb Raider???O comparatie aiurea,doua genuri diferite dar dak o luam asha pe Camerista s-au pishat criticii dupa ce i-au tras-o lui J.Lo,dar Tomb Raider a avut si ceva mai mult decat farmecul lui Ang......
3.Shtiatzi ca J.Lo avea 80 de membri in staff la concerte.Avea si om angajat sa-i scoata guma???Daaa???Stiati???Ei bine si-a mai angajat 2..........
KrO$$fire
2.Camerista si Tomb Raider???O comparatie aiurea,doua genuri diferite dar dak o luam asha pe Camerista s-au pishat criticii dupa ce i-au tras-o lui J.Lo,dar Tomb Raider a avut si ceva mai mult decat farmecul lui Ang......
3.Shtiatzi ca J.Lo avea 80 de membri in staff la concerte.Avea si om angajat sa-i scoata guma???Daaa???Stiati???Ei bine si-a mai angajat 2..........
KrO$$fire
-
krossfire - Junior Member
Hmmmm.. Imi place mult cum arata Jenny la fata, im` place corpu` ei bronzat, da` parc` Angelina e mai naturala si mai... Plina de viata... Anyway.. 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Initial trimis de Andreea Pisoi
Hmmmm.. Imi place mult cum arata Jenny la fata, im` place corpu` ei bronzat, da` parc` Angelina e mai naturala si mai... Plina de viata... Anyway..![]()
I r with u, with the opinion that A.J is cooler and more beautiful than J.Lo. but this is my opinion and y guees there are a few members who r with ME:rulz:

Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
Re: :)
Initial trimis de d3s|r33`
NORMAL ca J-LO.....nu degeaba a fost declarata cea mai sexy femeie din lume......si daca are fitza in cap nu-i de mirare-la cati bani are.....!!!!!!!!!!!!!
Si ce dc. J.Lo a fost declarata stim cu totzi ca nu e asa,ci doar impresiile alea pe care le are tipa,apropo nu stii nimic de frumusetze, Know that saying : "Money don't bring happynes" chiar dc are multi ca nu degeaba da din "buci" asa in videoclipuri
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
Initial trimis de Mithos
I r with u, with the opinion that A.J is cooler and more beautiful than J.Lo. but this is my opinion and y guees there are a few members who r with ME:rulz:![]()
:S :S :S
Bai s de aceeasi parere cu tine J.Lo e mai buna decat A.Jolie :S :S
J.LO

Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
jolie pentru buze si jennyfer pentru curu ala apetisant . atat.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Nu stiu cum va veni ideea sa le comparati pe fiintele astea doua dar eu votez cu ambele maini si cu toate cinci degetele ridicate cu Angelina Jolie... aialalta n-are habar pe ce lume traieste....
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
A.j mai deschisa la minte??????Ti se pare o femeie intreaga la minte cand ea poarta la gat intr-o fiola umpluta cu sangele iubitului sau sotului ei ( ce o fi)J-LO mi se pare mai feminina............si apoi eu mi-am spus parerea o prefer pe J-LO dar asta nu inseamna ca A.j e urata sau ca nu arata bine,dimpotriva.
- d3s|r33`
- Junior Member
Eu votez pe Angelina Jolie pt ca aspectul ei fizic general e mult peste cel am lu' J Lo (care are curu' ala disproportionat de mare).
A.j mai deschisa la minte??????Ti se pare o femeie intreaga la minte cand ea poarta la gat intr-o fiola umpluta cu sangele iubitului sau sotului ei
Mah, dar de unde stiti voi cum e angelina ca si caracter?
te pomenesti ca ai cunoscut-o!:)
A.j mai deschisa la minte??????Ti se pare o femeie intreaga la minte cand ea poarta la gat intr-o fiola umpluta cu sangele iubitului sau sotului ei
Mah, dar de unde stiti voi cum e angelina ca si caracter?
te pomenesti ca ai cunoscut-o!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Angeli RULES
K !!! J.LO SUCKS big time ... and Angelia RULES
Angelina E frumoasa mai...
Jen e super nashpa... e prea impopotonata si are A BIG ASS
Angelina E frumoasa mai...
Jen e super nashpa... e prea impopotonata si are A BIG ASS
- micuTZa
Asta da comparatie...
La subiectu` asta s`ar fi putut face si un sondaj!
Eu zic ca Angelina Jolie, in primu` rand ca nu e falsa si nu cred ca are fitzele care le are doamna Lopez. In al doilea rand, Angelina Jolie e mai buna ca actrita decat J.Lo si joaca si in filme bune, nu de alea de doi bani... A.J e naturala...nu ca J.L ...
Ma opinion
Eu zic ca Angelina Jolie, in primu` rand ca nu e falsa si nu cred ca are fitzele care le are doamna Lopez. In al doilea rand, Angelina Jolie e mai buna ca actrita decat J.Lo si joaca si in filme bune, nu de alea de doi bani... A.J e naturala...nu ca J.L ...
Ma opinion

you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
- ghighi
angy
din punct de vedere a felului in care joaca angelina jolie e cea mai tare... j.lo nu joaca decat in siropele.... scoate filme de toata jena ( exemple gigli care nu a petrecut decat 2 sapt in cinematografe si nu a fost de loc in box office... maid in manhattan.. bleaks..... filme la care sfarsitul e previzibil....
frumusete /naturalete angelina e cea mai tare ...j.lo are numai silicoane in ea... canta binisor dar la atat se rezuma tot... o fi ea cea mai bogata cantareata da degeaba....
frumusete /naturalete angelina e cea mai tare ...j.lo are numai silicoane in ea... canta binisor dar la atat se rezuma tot... o fi ea cea mai bogata cantareata da degeaba....
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
59 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii