Am nevoie de ajutor!!!!!
51 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Am nevoie de ajutor-hai sa fie numai muzica tare la radio!
Mai bine lasa...
- gaga
POtzi sa dai mai multe detalii!?!?
NU-MI PLAC deloc MANELELE...............le urasc
asha ca incerc sa te ajut damai multe detalii la ce radio?????????
de ex???
asha ca incerc sa te ajut damai multe detalii la ce radio?????????
de ex???
- Hack
- Junior Member
Pentru DEATHANGEL
Omule, nu ma asteptam chiar din partea ta la asa o surpriza. Mi-ai facut o bucurie cu mesajul acela.
Iti trimit un mesaj privat.
Esti tare!
Iti trimit un mesaj privat.
Esti tare!
- gaga
Re: HMmmm
Initial trimis de Hack
de ce nu te asteptai la mine??
Pentru ca esti din Constanta si nu poti sa asculti postul asta bestial. Fi atent ce au dat ieri: IRIS (de vreo 6 ori), Malmsteen, Satriani, Dire Straits, Iron Maiden, Metallica, Voltaj (vechi), Eric Sardinas (ala care a cantat cu Steve Vai in concert la Buc.), Led Zepp, The Doors, Rush, Pink Floyd, Aerosmith, Marilyn Manson si multe altele.
Stiu ca nu e totul dar e numai Rock!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: Re: HMmmm
binenteles numai pt BUCURESTENI (acum intelegi dana de ce vreau sa plec de aici)
F*** this!!!!!m-am saturat
F*** this!!!!!m-am saturat
-
alina - Junior Member
Re: Re: Re: HMmmm
[quote]Initial trimis de alina
binenteles numai pt BUCURESTENI (acum intelegi dana de ce vreau sa plec de aici)
F*** this!!!!!m-am saturat [
Asa e,Alina!It's not fair!ghinionul nasterii in orase nesemnificative...da nu inteleg de ce afost nevoie de *** dupa "F"...e de inteles ttotusi sa nu inteleg chiar tot ca intelegerea e apanajul oamenilorde spirit;ori un complexato-frustrato-tampito-neinteresant ca mine nu vad cum ar putea realiza tot ce se petrece in lume ....sau pe forumul asta...desi nu e tot aia...delirez...pa..pa..
Asa e,Alina!It's not fair!ghinionul nasterii in orase nesemnificative...da nu inteleg de ce afost nevoie de *** dupa "F"...e de inteles ttotusi sa nu inteleg chiar tot ca intelegerea e apanajul oamenilorde spirit;ori un complexato-frustrato-tampito-neinteresant ca mine nu vad cum ar putea realiza tot ce se petrece in lume ....sau pe forumul asta...desi nu e tot aia...delirez...pa..pa..
- curly
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: HMmmm
Initial trimis de curlyInitial trimis de alina
[B]binenteles numai pt BUCURESTENI (acum intelegi dana de ce vreau sa plec de aici)
Asa e,Alina!It's not fair!ghinionul nasterii in orase nesemnificative...da nu inteleg de ce afost nevoie de *** dupa "F"...e de inteles ttotusi sa nu inteleg chiar tot ca intelegerea e apanajul oamenilorde spirit;ori un complexato-frustrato-tampito-neinteresant ca mine nu vad cum ar putea realiza tot ce se petrece in lume ....sau pe forumul asta...desi nu e tot aia...delirez...pa..pa.. [/B]
iar nu si-a luat pastilele:)))
dana,e radioul ala care-l laudai la telefon?
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Bai, imi pare rau ca voi nu puteti sa-l prindeti. Desi ieri m-am intalnit cu un tip care zicea ca l-a prins la Galati. Chiar daca nu-l prindeti tot puteti sa puneti melodii sa ascultam macar noi astia de pe aici muzici bune, nu fiti egoisti (si mai ales nu fiti frustrati)
- gaga
Initial trimis de DANA
Bai, imi pare rau ca voi nu puteti sa-l prindeti. Desi ieri m-am intalnit cu un tip care zicea ca l-a prins la Galati. Chiar daca nu-l prindeti tot puteti sa puneti melodii sa ascultam macar noi astia de pe aici muzici bune, nu fiti egoisti (si mai ales nu fiti frustrati)
o sa vin la bukale si o sa ma conving
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Initial trimis de alina
mai curly clujul nu e chiar un oras nesemnficativ da nu se compara cu buc din toata faima ardealului a ramas doar cenusa singura trupa de rock adevarata COMPACT s-a stisns si ea in negura uitarii
HALALL ARDEAL!!!!!!!!
Nu am inteles mesajul.
Cu ce te-a suparat curly?
Sau e ceva personal :confused:
- gaga
Initial trimis de alina
iubesc melodia aia s-o asculti si pt mine
mai fac o dedicatia pt deathangel si plec acas ca need to study la english
hai pa!!!
OK DEATHANGEL merita. Vezi pe paginile celelalte ca a dat si el o melodie pentru tine (in josul paginii poti sa dai paginile inapoi)
Hai pa!
- gaga
Initial trimis de alina
nu mai stiu nimic de el nu mi-am mai scris nimic de duminica
sper ca-i bine
Mie nu mi-a scris cam demultisor si desi m-a ajutat (e vorba de ce ai facut si tu in topicul asta) sunt putin ingrijorata.
Sper sa nu aiba probleme, sau daca are sa ceara ajutor ca are cui.
- gaga
Am ocolit cuvantul PROVINCIE tocmai din cauza ca multi fac alergie la el. Dar noi am mai vorbit despre asta, nu conteaza de unde vii, conteaza cine esti si atata timp cat esti pe aceeasi lungime de unda cu mine si putem comunica totul e OK.
- gaga
51 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2