Cine are cele mai multe fitze din vedetele autohtone?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Cine are cele mai multe fitze din vedetele autohtone?

Mesajde saltwat3r » Vin Noi 28, 2003 3:02 pm

daca tot s-a vb de cea mai buna voce din romania,de cea mai frumoasa vedeta din romania,va propun sa spuneti care credeti ca sunt cele mai fitzoase vedete autohtone atat din muzica cat si din alte domenii...
saltwat3r

Mesajde piskeshu » Vin Noi 28, 2003 5:11 pm

Horia Moculescu(dc intra la vedete). Eu nu-l pot inghitzi nicicum pe Leonard Miron!!! Elena Carstea s.a.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde SCORPY » Vin Noi 28, 2003 6:32 pm

Horia Moculescu nu are fitze absolut deloc. Eu il cunosc foarte bine si tin sa te contrazic.
As putea sa spun ca Andreea Marin are fitze cu gramada. Si mai este si ipocrita.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Noi 28, 2003 7:10 pm

Carmen Dima de la Camioane in multime,a ma scuzati asta nu e vedeta!
Andreea Raicu!
Unregistered

Mesajde covergirl^^^ » Vin Noi 28, 2003 11:01 pm

Raduleaska, E. Carstea, A. Raicu, Delia (desi are voce faina), Giulia(sau cum o cheama) de la Candy etc
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 28, 2003 11:10 pm

Cine? pai cred ca toate. E anormal sa nu te comporti cu nasu' pe sus cand stii ca ai lumea la picioare, bani gramada, etc....
As putea spune chiar ca e inuman sa nu te dezumanizezi din toate punctele de vedere atunci cand ajungi sus. Poate sa ai o educatie initiala prea bine la pusa la punct sa fi altfel.....
In alta ordine de idei nu neg ca mai sunt si vedete "de treaba" care nu au uitat de unde au plecat insa 98% sunt cu fitze!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Nanuka » Vin Noi 28, 2003 11:19 pm

Eu pe tipa de la Andree aia roscata sau ma rog si p-aia blonda ..mi se par niste cretine..

Hmm nu o sufar nici pe Delia..nici pe .... e una cu nasu mare si cam urata .. este intr-o formatzie de rock da uite ca-mi scapa numele..oricum e ciudata gagica...

Pe fetele de la bambi de asemenea nu le sufar..pe cel slabanog de la Valahia...ahhh ce tarannn..si de asemenea pe cei de la Animal x...tipu cu suvitze rosii...ahh ma scoate din boala.in rest ceilaltzi sunt un pic ok...
Am uitat hehe ca nu mai sunt in Romania de un an...cand imi voi amintii va spun ...oricum lista continuaaaaa....

Va pupic,
Nanuka
Nanuka

Mesajde SCORPY » Sâm Noi 29, 2003 8:41 am

Fratilor, stati un pic! Aici nu este voba de ce vedete nu suportati, ci care sunt cele mai fitoase. A sti despre unul sau altul ca este fitos inseamna a-l cunoste personal. Inseamna sa fi avut ocazia sa stati macar un minut de vorba cu el. Eu, de exemplu, cunosc personal cateva vedete, dintre care pot sa spun ca unele sunt intr-adevar pline de fite, iar pe altele iti vine sa le strangi in brate de drag.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

moculescu

Mesajde piskeshu » Sâm Noi 29, 2003 8:45 am

Eu l-am vazut pe Moculescu de multe ori la tv facand tot felu de faze deplasate. Mai demult, la Taverna de ex. aproape ca nu era emisiune sa nu se urce pe scena cu invitatii si sa cante shi el, iute , o piesa de-a alora deshi o canta intr-un mod de-a dreptu penibil. Da el era f. multumit!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Nanuk » Vin Ian 02, 2004 6:13 am

Frecventand cluburile bune pe vremea cand eram in Bucuresti am avut ocazia sa cunosc foarte multe vedete...

Aici nu vorbesc de fitze..vb de coportamentul catorva vedete in mediu social..de ex mi s-a parut super faina Marihuana..chiar am tras o bauta cu ea in clubul Morgana..la masa fiind si fiul Irinei Loghin pe nume Bogdan...tipu e dragutz exceptand ideile fixe depre arta abstracta ...

Dj Raoul este favoritul meu .. l-am cunoscut in clubul Space stand la separeul Shiva...
Tin sa amintesc fara nici o chestie de a ma da mare..am fost in generala cu Ileana Lazariuc..si cum s-a facut ca si in liceu sa am o alta vedeta in clasa ba mai mult colega de banca..Timea Kali..care prezinta impreuna cu Claudia Neghina diverse talk show-uri despre sport si moda...

Cand am implinit varsta de 18 ani , Nicu Gheara o alta pers imp dar din lumea interlopa ..mi-a sarbatorit ziua de nastere in Space..acolo avand ocazia sa-l cunosc pe Marcel Pavel..

La Mcm l-am cunoscut pe Liviu de la Mtv..eram amandoi varza de betzi si am inceput sa ne sarutam..hmm cand ne-am revazut la Space..parca eram cei mai buni prieteni..dar el sigur nu mai tinea minte exact ce s-a intamplat la party-ul de la MCM hahaha...
Nu-mi amintesc acum de altzi artisti pe care am avut ocazia sa-i vad si sa le vb ...de vazut am vazut cu duiumul..dar ca sa am tangentze nu mai stiu..oricum nu conteaza...

Tot ce vreau sa zic este ca sunt multi foarte de treaba..oameni normali ca si noi..care se comporta normal....

Andrelele....Blondy mai ales tipa cu alunitza...Bambi..Delia...astea chiar mi se par cu nasul pe sus ...nu le sufar..si chiar daca as avea ocazia sa le vb ..hmm nu m-ar interesa..sincer..

Va pupiccccccccccc...

Nanuka.
Nanuk

Mesajde Catzelusha » Vin Ian 02, 2004 11:34 am

Fitzosi mi se par aia de la animal pix,bambi shi andra...a tunat shi i-a adunat!pe nici unul nu-l suport!
Catzelusha

Mesajde gabuba » Vin Ian 02, 2004 12:11 pm

ce subiect imbecil. de unde stiti voi cate fite au persoanele alea din moment ce nu le cunoasteti personal, eventual ca sa le puteti intelege? mi se pare o pierdere de vreme...

si eu credeam ca raduleasca e fitzoasa pana cand am cunoscut-o personal. e bine sa nu ne mai ghidam dupa aparente.

dar ca sa fiu on topic, pot sa spun ca Delia are un comportament de tot kktu, cel putin asa am perceput-o eu... vorbeste ca la usa cortului si pare tzaranca.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Vin Ian 02, 2004 3:20 pm

Initial trimis de Nanuk
La Mcm l-am cunoscut pe Liviu de la Mtv..eram amandoi varza de betzi si am inceput sa ne sarutam
Blondy mai ales tipa cu alunitza (...) astea chiar mi se par cu nasul pe sus ...nu le sufar..

deci daca nu ti-ai luat limba in gura cu cineva nu ai o parere prea buna despre acea persoana. mi-a luat Gabizzu vorba din gura: dar ai apucat sa ii cunosti personal pe cei despre care nu ai o parere prea bun? eu am avut ocazia sa stau de cateva ori de vorba cu blonda cu alunitza de la Blondy (Andreea Banica) si iti spun ca este o fata de treaba, pe care o duce capul. lumea si-a facut o parere despre ea dupa ce a vazut-o pozand in Playboy.
inainte sa mai postezi aberatii scrie, daca esti in stare, ce parere aveai despre persoanele enumerate de tine inainte sa le cunosti. adica iti placea de Liviu de la fostul MCM inainte sa te lingi cu el?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde DarkMoon » Sâm Ian 03, 2004 8:31 pm

elena carstea...si "vedetele astea" gen candy..si asa mai departe
But I'm a Super girl and supegril don' cry...
But I'm a SuperGirl and supergirls just fly...
I'm a Supergirl...a supergirl!!!
DarkMoon
Junior Member

Mesajde Mortisha_Adam » Sâm Ian 03, 2004 8:44 pm

io zic ca sunt extrem de putin care nu au.........deci o sa mentionez doar castigatorul la cat. "cele mai gigante fite":
................suspans.......................Fizz sau Bizz(nush' cum il cheama care are o chestie uriasa la gat .....IAC)
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Mortisha_Adam
Junior Member

Re: Cine are cele mai multe fitze din vedetele autohtone?

Mesajde roksy » Dum Ian 04, 2004 7:51 pm

Initial trimis de saltwat3r
daca tot s-a vb de cea mai buna voce din romania,de cea mai frumoasa vedeta din romania,va propun sa spuneti care credeti ca sunt cele mai fitzoase vedete autohtone atat din muzica cat si din alte domenii...

1. Costi Ionita
2. Delia Matache
3. Nick (N&D)....
..... si mai sunt si altii.
roksy
Junior Member

Mesajde Calinescu » Dum Ian 04, 2004 10:15 pm

eram la un concert cu iris. am ajuns printre primii in sala....unde formatia isi acorda instrumentele. dupa juma de ora apare minculescu. era intro discoteca. si intra prin fata. in momentul acela....am luat o foaie si un pics si m-am dus sa-i cer un autograf. si cand m-am apropiat de el....mi-a facut semn cu mana.....in cel mai "fiztos" mod posibil, cum ca nu are timp de autografe. m-a intristat rau treaba aia atunci. asta nu inseamna ca nu le mai ascult muzica.

la cealalta extrema....ii situez pe cei de la suie paparude. pe toti 3 (dobre, michi, cezar). sunt niste baieti superdetreaba. ingeneral oamenii din muzica electronica "oameni"
Calinescu
Junior Member

Mesajde ^mistique » Lun Ian 05, 2004 12:00 pm

cei mai fitosi mi se par pustii de la amici...pe un forum dedicat lor,pe care eu am intrat doar de curiozotate,cel pe care il cheama vali injura o tipa pe motiv ca aceasta avea un avatar mai nuj0cum..damm...some ppl...shi pentru ca fata a avut "tupeul" sa raspunda,a fost ridicata la rangul de "curva"...bineinteles ca domnisorul nu s-a lasat shi ne-a luatla injurat pe toti cei care indrazneam sa contestam parerea lui...cretinul..
beautiful faces hide witches
^mistique
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Ian 05, 2004 5:59 pm

Fizz castigator detasat .
Si cred ca nu Nanuk a scris mesajul ala cretin , e clar la misto.
Unregistered

Mesajde IoanaA » Lun Ian 05, 2004 6:01 pm

Bey Nanuka , eu zic ca mai mult aberezi si incerci sa te lauzi ...
Fizz ala e fitzos....
Calinescu cam asa am patit si eu la un concert, acu` vreo 2 ani, da` la mine vedeta era Andreea Balan. M`am dus sa ii cer un autograf chiar cand o venit si o zis " va rog sa mergeti in sala, asta e lipsa de respect pentru cei care sunt pe scena" ( Giglio) si mi`o trantit acolo o mazgalitura de toata "frumusetea" . In schimb Andreea Antonescu, a fost prietenoasa, a vb vreo o jumatate de ora (pana cand avea sa intre in sala sa cante) cu cei de`acolo, o dat autografe, si o facut poze, desi o durea capu` ...
^mistique unde e forumu` ala de la Amicii sa intru sa vad cat e ala de fitzos...sau ma aleg si eu cu o`njuratura? :P
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde ^mistique » Mar Ian 06, 2004 8:17 pm

Initial trimis de IoanaA
Fizz ala e fitzos....
Calinescu cam asa am patit si eu la un concert, acu` vreo 2 ani, da` la mine vedeta era Andreea Balan. M`am dus sa ii cer un autograf chiar cand o venit si o zis " va rog sa mergeti in sala, asta e lipsa de respect pentru cei care sunt pe scena" ( Giglio) si mi`o trantit acolo o mazgalitura de toata "frumusetea" . In schimb Andreea Antonescu, a fost prietenoasa, a vb vreo o jumatate de ora (pana cand avea sa intre in sala sa cante) cu cei de`acolo, o dat autografe, si o facut poze, desi o durea capu` ...
^mistique unde e forumu` ala de la Amicii sa intru sa vad cat e ala de fitzos...sau ma aleg si eu cu o`njuratura? :P

pai..acuma..nah..ceilalti din trupa au inceput ca bla-bla-bla shi pe dincolo,ca el nu trebuia sa vb. asa,dar ca noi(oamenii de rand....) l-am enervat shi nuj ce..shi m-am apucat sa-i injur pe toti ...infumuratii..au scos shi ei 3 melodii shi 2 albume shi sunt mari staruri acuma...labarei de mana a doua...ce m-au enervat..
beautiful faces hide witches
^mistique
Junior Member

Mesajde georgeones » Mar Ian 06, 2004 8:45 pm

MArius Moga ,cate basini are baietasul ala in cap ,ah nu pot sa-l sufar ,m@@e , si mister COsti Ionita ciorditoru .
Nu tuturora li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca
georgeones
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Ian 07, 2004 8:10 am

Initial trimis de IoanaA
Fizz ala e fitzos....

Hmm Fizz fiind cine??????...

Liviu de la Mtv?..sorry nu mai sunt la curent cu totul...

Ma jur nu e caterinca ce am scris..n-as avea de ce mintii..oricum sunt o anonima ..daca trecem pe strada unu pe langa celalalt habar n-avem cine suntem.

Vb serios..nu e fitzos deloc...aici nu e vb ca m-am sarutat sau nu cu el...hmm ok n-ar fii trebuit sa spun asta pt ca nu era ceva interesant...si n-am dat nici ochii peste cap ca vai uite pe cine am sarutat eu...pur si simplu...e un tip sociabil...un om placut care iti face placere sa-l ai in prezentza..

PS:sorry pt greselile din text..dar sunt obosita ..hmm m-am mutat in noul apartament si a trebuit sa fac o caruta de lucruri pe-aici..oricum inca este o debandada totala ha ha ..:)))))))))))))))

Va pupicccccccccccc..

Nanuka.
Nanuka

Mesajde gabuba » Mie Ian 07, 2004 11:00 am

(:|
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde IoanaA » Mie Ian 07, 2004 5:04 pm

^mistique... eh ce sa la faci acu` .... oricum , te`am intrbat unde e forumu` !? In fine...
Nanuka...pai se poate sa nu stii care e Liviu? Parca ziceai ca v`ati sarutat...
Gabizzu ai ramas fara cuvinte, nu mai stii ce sa zici?
IoanaA
Junior Member

Mesajde IoanaA » Mie Ian 07, 2004 5:13 pm

Ah , am uitat... Pentru Nanuka: Fizz e un "shmeker" nou aparut care are niste versuri....pfuuui, cazi jos cand il auzi ("Esti fitoasa daca`ti pasa cu ce masina voi veni la tine`acasa/Esti fitoasa daca`ti pasa la ce restaurant de lux te duc la masa/ Esti fitoasa, dar din pacate pentru tine esti doar o fitoasa fara casa") Te`ai lamurit? O fi el milionar in $ da` nu are ce cauta`n muzica...
IoanaA
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 5:22 pm

da tu ai intels ceva din versurile alea?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 07, 2004 6:26 pm

;P tragik!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde IoanaA » Mie Ian 07, 2004 6:44 pm

Pai ce e de inteles, decat ca sunt niste versuri de tot kktu` ?
Un punct pentru ftl de la SEXXY ca fac misto de el in ultimu` videoclip :)
IoanaA
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Ian 07, 2004 8:27 pm

Initial trimis de IoanaA
Ah , am uitat... Pentru Nanuka: Fizz e un "shmeker" nou aparut care are niste versuri....pfuuui, cazi jos cand il auzi ("Esti fitoasa daca`ti pasa cu ce masina voi veni la tine`acasa/Esti fitoasa daca`ti pasa la ce restaurant de lux te duc la masa/ Esti fitoasa, dar din pacate pentru tine esti doar o fitoasa fara casa") Te`ai lamurit? O fi el milionar in $ da` nu are ce cauta`n muzica...

ha ha ha OK!!!!!!!

I got it ..LOL..hmm groaznic...imi pare sincer rau pt muzica romaneasca....

Sunt atatea persoane care intr-adevar au voce dar din pacate nu sunt multi luati in seama din cauza unora ca Fizz care arunca cu milioane in stanga si-n dreapta si-si rezolva treaba....

Nu se pot afirma din cauza unor fitzoase care-si arata cracu la interval ..si fac precum maimutzele pe sticla....vine nenea barosanu si-si afirma nu stiu cum amantele...yeakkkkk..banu ruleaza in Romania si-atat..

Sa dea Dumnezeu macar sa inceteze moda cu manelele..desi nici o sansa...si in leg cu Fizz asta..hmmm statzi voi linistiti ca are succes cu duiumu ..mai ales la cucuietii din deal..unde se duc taranii la "discoteca", se imbata si ii vezi cum chiuie cu sticla si cu burta in fata pe muzica lu asta..fredonand si batand din palme..stiu asta de la tara de la mamaimea ..cand m-am dus si eu la disco si am iesit cu buza umflata inebunita si torturata de manele...de mirosu greu de alchool ieftin..si de oameni care parca intrasera in transa ....

PS: Vreau sa vad si eu o poza cu Fizz asta...sunt curioasa..mai ales ca eu nu mai am tangentze cu televiziunea romaneasca ...

Daca are cineva vreo poza cu asta..s-o ataseze aici...merci

Muahhhhhhhhhh ,

Va pupiccccccc,

Nanuka.
Nanuka

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma