Topul celor mai bune 5 formatii romanesti
Mai Xulente ca mi-e lene sa dau un back sa-ti vad numele da en fine daca IRISU trebuie sa se lase de singing io ma las de viata sa mor io de nu .Concertu de azi a fost ceva senzational sa-l vezi pe pretenu tau MIhnea de la Luna Amara cum dadea din cap ,pot sa zic ca Irisu e intr-o perpetua tinerete!
ps:Si mie imi place Aerosmith la nebunie !Desi ultimu videoclip Sunshine e cam pe spate nu s e compara cu restu!
LONG LIVE IRIS!
ps:Si mie imi place Aerosmith la nebunie !Desi ultimu videoclip Sunshine e cam pe spate nu s e compara cu restu!
LONG LIVE IRIS!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
OFFTOPIC
[quote]Initial trimis de Kryszti
Tot ce pot sa spun este ca nu am prea multe de comentat! De fapt, asta e problema vostra: i-ati votat pe Iliescu si Nastase ca nu cumva sa vina niste "teenagers" in politica si sa schimbe ceva, ascultati aceeasi si aceasi muzica.....
Cristi in legatura cu votul si cu legumele alea pe care le-ai enumerat. Iti spun de ce nu am votat niciodata:
"Well, if you're dumb enough to vote,
You're fuckin dumb enough to believe him."
Tot ce pot sa spun este ca nu am prea multe de comentat! De fapt, asta e problema vostra: i-ati votat pe Iliescu si Nastase ca nu cumva sa vina niste "teenagers" in politica si sa schimbe ceva, ascultati aceeasi si aceasi muzica.....
Cristi in legatura cu votul si cu legumele alea pe care le-ai enumerat. Iti spun de ce nu am votat niciodata:
"Well, if you're dumb enough to vote,
You're fuckin dumb enough to believe him."
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Alina,
Ma bucur ca si tu si Mihnea de la Luna Amara v-ati simtit bine la concertul cu Iris, dar asta nu schimba absolut nimic din ce am spus pana acum.... Iar daca tu crezi ca Jaded a fost piesa, fata tatii, du-te si asculta un... "Walk this way", "runaway", sau ca muzica super-comerciala si FAINA e tot toate baladele de pe Get a Grip! Si atunci sa deschizi gurita in legatura cu fosillele care au ajuns acum Aerosmith.
Altfel spus,
CE A FOST O DATA BUN NU E OBLIGATORIU SA FIE BUN INTOTDEAUNA. Toti ajungem la un moment dat niste fosile...
DAR:
BA, NU SUNTEM OBLIGATI SA CREDEM IN ACEEASI LUCRURI!!!
Ma bucur ca si tu si Mihnea de la Luna Amara v-ati simtit bine la concertul cu Iris, dar asta nu schimba absolut nimic din ce am spus pana acum.... Iar daca tu crezi ca Jaded a fost piesa, fata tatii, du-te si asculta un... "Walk this way", "runaway", sau ca muzica super-comerciala si FAINA e tot toate baladele de pe Get a Grip! Si atunci sa deschizi gurita in legatura cu fosillele care au ajuns acum Aerosmith.
Altfel spus,
CE A FOST O DATA BUN NU E OBLIGATORIU SA FIE BUN INTOTDEAUNA. Toti ajungem la un moment dat niste fosile...
DAR:
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Si ma simteam asa de bine pana sa citesc aberatiile ce vor sa para constatari inteligente ale lui Kryszti.......
Mi-e asa de scarba de voi epigonilor incat ma dor degetele daca mai tastez vreo litera pt. voi(pt unele formatzii de rock alternativ dar si pt. prea putzinii lor fani - putzini da' prosti)
o chestie totusi de "Dumnezeii muzicii rock din Romania" nu te legi decat daca esti retardat:fuck:

o chestie totusi de "Dumnezeii muzicii rock din Romania" nu te legi decat daca esti retardat:fuck:
- LMG
- Junior Member
Initial trimis de Kryszti
Alina,
Altfel spus,
DAR:
BAI suckere !Mie imi place videoclipu de la Jaded piesa e buna da nu e nu stiu ce!Piesa mea favorita ramanae :Livin' on the edge!
Si inca ceva:O VALOARE INTOTDEUNA RAMANE O VALOARE!Acum l-as cita de Mihai Eminescu daca stii cine e

ea=IRIS
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Initial trimis de alina
Piesa mea favorita ramanae :Livin' on the edge!
Subscriu... piesa ca piesa, dar videoclipul mi se pare o superrealizare, il revad cu placere de fiecare data.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
1. ANIMAL X
2.ANIMALx
3.ANIMALX
4.AKCENT
5.HI-Q
2.ANIMALx
3.ANIMALX
4.AKCENT
5.HI-Q
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
Initial trimis de alina
BAI suckere !Mie imi place videoclipu de la Jaded piesa e buna da nu e nu stiu ce!Piesa mea favorita ramanae :Livin' on the edge!
Si inca ceva:O VALOARE INTOTDEUNA RAMANE O VALOARE!Acum l-as cita de Mihai Eminescu daca stii cine ee-or trece cum trecura/Ea tot mai mult imi va placea/Pentru ca in toata a ei faptura/E un nu stiu ce si-un nu stiu cum'
ea=IRIS
te-ai gandit mult, nu?!
1. Tu asculti doar ce se spune la televizor ca e bun in rock. Probabil ca habar n-ai ca Aerosmith canta din '73, sau care a fost primul lor hit, asa ca nu stiu ce stii tu despre Aerosmith sa-ti dai cu parerea.
2. si clipul lui Tonic e bun, dar n inseamna ca Tonic face muzica... Aici era vorba de piesa. Care e jenanta PENTRU AEROSMITH! Daca o faceam eu sau tu, sau niste amatori, era super! Dar Aerosmith?!!!
3. De ce nu iti cumpreri un televizor care era modern prin anii 70, ca e o valoare si categoric, daca te gandesti la ce a insemnat el in anii 70 pentru oamenii de atunci, apoi a mai trecut timpul (deci i-a crescut valoarea), inseamna ca Thomsonu' meu color de acum e de kk, nu?!
4. In timp ce noi dialogam pe subiectul Luna amara vs. Iris si mai vine unul destept ca LMG si se face de ras, astia pun pe locul 1 Animal X, Akcent, Hi-Q si alte balarii.
5.Unde mai pui ca imi sare mie tandara, care nu-mi place iris, ca trupa asta e pe locul 5, imediat dupa ratatii aia de i-am enumreat mai sus?!!! Aici nu mai comentezi? Nu te mai deranjeaza?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de LMG
Si ma simteam asa de bine pana sa citesc aberatiile ce vor sa para constatari inteligente ale lui Kryszti.......Mi-e asa de scarba de voi epigonilor incat ma dor degetele daca mai tastez vreo litera pt. voi(pt unele formatzii de rock alternativ dar si pt. prea putzinii lor fani - putzini da' prosti)
dupa mesajul asta, cred ca ai dovedit ca singurul fan "destept" de pe aici esti tu. Toti ceilalti care au avut de comentat, au dat un argument...
Iar Dumnezeu esti tu la cap...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Crede-ma ca stiu de cand canta Aerosmith.
Uita-te cu cate pag. mai sus m-am luat parca de cineva care a pus in aceiasi oala sugestu si Irisu sincer m-am saturat sa ma i-au de incultii,sper ca obs ca nu te includ in aceasta categorie.
La faza cu valoarea m-am pripit un pic ma refeream de fapt la faza ca un hit ramane intotdeuna un hit iar Irishi au multe hituri ceea ce inseamna ca au valoare ,nu:Avem echipa,avem valoare/Iar IRISU e cel mai tare ,hai ca iar aberez .
A inceput sa devina interesant Muzica cu tine aici. ;f
Ps:check this out: :B
Uita-te cu cate pag. mai sus m-am luat parca de cineva care a pus in aceiasi oala sugestu si Irisu sincer m-am saturat sa ma i-au de incultii,sper ca obs ca nu te includ in aceasta categorie.
La faza cu valoarea m-am pripit un pic ma refeream de fapt la faza ca un hit ramane intotdeuna un hit iar Irishi au multe hituri ceea ce inseamna ca au valoare ,nu:Avem echipa,avem valoare/Iar IRISU e cel mai tare ,hai ca iar aberez .
A inceput sa devina interesant Muzica cu tine aici. ;f
Ps:check this out: :B
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Si s-a facut pace pe lume...
OK! Recunosc ca am fost rau cu tine in privinta Aerosmith-ului si ca am exagerat un pic cu Iris. Dar, nu imi place atunci cand se ridica unora statui aiurea, fara a mai trebui sa dovedeasca ca au valoare sau ca merite statuia (vezi Hagi la nationala). Am luat-o razna.
NU-MI PLAC MONSTRII SACRI! OK? despre asta era vorba.
OK! Recunosc ca am fost rau cu tine in privinta Aerosmith-ului si ca am exagerat un pic cu Iris. Dar, nu imi place atunci cand se ridica unora statui aiurea, fara a mai trebui sa dovedeasca ca au valoare sau ca merite statuia (vezi Hagi la nationala). Am luat-o razna.
NU-MI PLAC MONSTRII SACRI! OK? despre asta era vorba.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de alina
Ipotetic vorbind ce bine ar pica acum o lege in care s-ar interzice playbacku![]()
![]()
![]()
![]()
ar fi chiar misto [/B]
Trupa "Destin Balcanic" a avut o tentativa de acest gen (a se vedea Ev.Muzical din... 14-15 decembrie. Proiectul a fost abandonat din lipsa de receptivitate fata de acest subiect!
- CDB
- Junior Member
Initial trimis de Andreea D
Andre
Andre
Andre
Andre
Andre
:fuck: tie si celor ce te ascluta / ca andre poate sa cante si o surdomuta!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
>Initial trimis de Gabytu
> Eu as propune urmatorul top
> 1.LiqinParc
presupun ca e vorba de Linkin Park... aiureala! generatia asta de "rockeri in adidasi" scoate niste chestii execrabile!
> 2.Iris
nici o obiectie...
> 3.Andre
hrmpf@$#@$@!?!?
> 4.3se
copy/paste from 3.
>.........oricum chiar daca unora nu le place Andre
mai ales celor care stiu ce-i aia muzica...
> cu totii trebuie >sa recunoastem ca ele au dat startul
... prostitutiei muzicale...
> dupa care multe alte formatii.....care sunt varza!
vezi tu mai baiete, din varza se pot face niste mancaruri delicioase, dar din formatiile astea de "muzica" nu iese nimic decat gunoi! asa ca lasa varza in pace!
> Eu as propune urmatorul top
> 1.LiqinParc
presupun ca e vorba de Linkin Park... aiureala! generatia asta de "rockeri in adidasi" scoate niste chestii execrabile!
> 2.Iris
nici o obiectie...
> 3.Andre
hrmpf@$#@$@!?!?
> 4.3se
copy/paste from 3.
>.........oricum chiar daca unora nu le place Andre
mai ales celor care stiu ce-i aia muzica...

> cu totii trebuie >sa recunoastem ca ele au dat startul
... prostitutiei muzicale...
> dupa care multe alte formatii.....care sunt varza!
vezi tu mai baiete, din varza se pot face niste mancaruri delicioase, dar din formatiile astea de "muzica" nu iese nimic decat gunoi! asa ca lasa varza in pace!
- lacrimosa
Initial trimis de CDB
Trupa "Destin Balcanic" a avut o tentativa de acest gen (a se vedea Ev.Muzical din... 14-15 decembrie. Proiectul a fost abandonat din lipsa de receptivitate fata de acest subiect!
CDB:
Nu bagi tu articolu ca nu cred ca am numarul ala oricum o sa-mi verific arhiva.
Eu propun sa facem noi o lege impotriva playbackului just kiddin' nu cred ca s-ar aproba din lipsa de timp .Apropos s-a votat bugetul pe 2001?
Kryszti:Da ai exagerat !
Andreea D:io mi-as da un shutdown la BRAIN!
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Initial trimis de Kryszti
dupa mesajul asta, cred ca ai dovedit ca singurul fan "destept" de pe aici esti tu. Toti ceilalti care au avut de comentat, au dat un argument...
Iar Dumnezeu esti tu la cap...
este adevarat ca am pus cam multa pasiune in ceea ce am am scris mai sus, probabil asta m-a facut sa-mi pierd din calm
Cat despre argumentele pe care le invoci , ele exista, sunt chiar dezarmant de multe.
Sper sa nu se astepte nimeni ca eu sa-mi motivez propensiunea afectiva catre formatia Iris; pot in schimb sa explic de ce unele dintre formatiile de rock mai noi si mai ales fanii lor ma disturba in cel mai groaznic mod posibil. Asadar nu inteleg de ce membrii acestor formatii, care -din declaratiile pe care le dau de fiecare data cand sunt bagati in seama- e clar ca se considera unele dintre cele mai valoroase genii ale Romaniei , nu se desprind din gloata in care se afla. Prin faptul ca insista enorm de mult asupra criticii altor formatii, prin faptul ca altceva decat a jicni cu nesimtire formatii care chiar daca nu canta ce e nou au bagat rock-ul in tara, demonstreaza ca nu au puterea de a exista prin ei insisi. De exemplu Coma: s-au lansat printr-o parodie - destul de bunicica de altfel- si inainte de a scoate cea de-a doua piesa au aruncat -de fiecare data cand au avut ocazia - cu noroi in trupe ca Iris, Cargo si s-au laudat intr-o asa masura incat ti-ai fi imaginat ca piesa ce o vor scoate va fi capodopera muzicii romanesti, si au scos aia cu Bruce Lee- buuuuuuuuuna piesa, iti marcheaza cu adevarat existenta!!!!!
Nu inteleg de ce nu-si vad de treaba, de ce se uita in continuu in stanga si-n dreapta. Spun mereu ca formatiile vechi ar trebui sa faca loc celor noi, ca nu-i lasa sa se desfasoare, de parca lumea care asculta Iris, Cargo ar fi obligati sa o faca - il si vad pe Minculescu prinzand oameni cu arcanu' si ducandu-i la concerte.
Probabil e vorba de o frustrare combinata cu invidie, la urma urmei formatiile noi de rock nu au avut acelasi impact asupra publicului cum au avut cele vechi la inceputurile lor. Asta e impresia pe care mi-o lasa majoritatea form. de rock alternativ, iar daca e gresita nu-i vina mea.
- LMG
- Junior Member
[quote]Initial trimis de Kryszti
. 4. In timp ce noi dialogam pe subiectul Luna amara vs. Iris si mai vine unul destept ca LMG si se face de ras, astia pun pe locul 1 Animal X, Akcent, Hi-Q si alte balarii.
5.Unde mai pui ca imi sare mie tandara, care nu-mi place iris, ca trupa asta e pe locul 5, imediat dupa ratatii aia de i-am enumreat mai sus?!!! Aici nu mai comentezi? Nu te mai deranjeaza?! [/QUOTE
4 -imi pare rau daca asa am lasat impresia,n-are sens sa mai adaug nimic, toushi am un sfat pt. tine si ai fi intelept daca l-ai urma: pe viitor nu mai tasta numele aberatiilor muzicale langa numele meu pt. ca asta imi induce o stare ciudata si simt nevoia de a sparge lucruri pe ritmuri de Sepultura, dar mai ales de a-mi apropia obiecte contondente de vene!:o
5 -esti in Romania baiete ,nimic n-ar mai trebui sa te mire
,".... COUNTRY OF NOBODY...";a ;a ;a ;a ;a ;a ;a
. 4. In timp ce noi dialogam pe subiectul Luna amara vs. Iris si mai vine unul destept ca LMG si se face de ras, astia pun pe locul 1 Animal X, Akcent, Hi-Q si alte balarii.
5.Unde mai pui ca imi sare mie tandara, care nu-mi place iris, ca trupa asta e pe locul 5, imediat dupa ratatii aia de i-am enumreat mai sus?!!! Aici nu mai comentezi? Nu te mai deranjeaza?! [/QUOTE
4 -imi pare rau daca asa am lasat impresia,n-are sens sa mai adaug nimic, toushi am un sfat pt. tine si ai fi intelept daca l-ai urma: pe viitor nu mai tasta numele aberatiilor muzicale langa numele meu pt. ca asta imi induce o stare ciudata si simt nevoia de a sparge lucruri pe ritmuri de Sepultura, dar mai ales de a-mi apropia obiecte contondente de vene!:o
5 -esti in Romania baiete ,nimic n-ar mai trebui sa te mire
,".... COUNTRY OF NOBODY...";a ;a ;a ;a ;a ;a ;a
- LMG
- Junior Member
Cu ce am exagerat, Alina? Cu Andre?! Nu prea cred. Daca te refereai la lungul nostru dialog cu Iris, am explicat si am recunoscut una alta.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Pt. LMG
Mare adevar ai spus despre coma. dar de aici pana la a pune toate trupele de rock altenativ in aceeasi oala, e cale lunga. Adica, muzical vorbind, Destin Balcanic canta cam ca taxi (ma refer la melodii, la gen, nu la valoarea instrumentistilor). Luna amara, de asemenea au melodii adevarate, u mesaj, cu tot ce vrei. Implant pt. refuz, nu mai vorbesc. Toate trupele astea nu au gura atat de mare ca si coma.
Pe de alta parte, ab4, omul cu sobolani (care au gura mare), fac muzica destul de faina, zic eu.
Cred ca aici e doar vorba despre ce ascultam la muzica: sa transmita un ,mesaj, sa fie intr-un fel (piesa in sine sau valoarea, experenta si charisma instrumentistilor. Eu sunt in prima categorie, probabil tu in a doua. Nu cred ca exista "categoria corecta". e doar chestie de gust si neu ca unul e mai destept decat altul.
Iti spuneam ca o trupa ultra comerciala cum e Destin Balcanic nu are sansa de public din cauza varstei, probabil. Pt. ca lumea nu isi poate imagina ca poate sa faca muzica si altcineva decat monstrii sacrii ai muzicii romanesti: Holograf, Cargo, Iris, Directia 5, taxi... De asta m-am luat eu de iris. Altfel, chiar imi plac multicele melodii de-ale lor.
Mare adevar ai spus despre coma. dar de aici pana la a pune toate trupele de rock altenativ in aceeasi oala, e cale lunga. Adica, muzical vorbind, Destin Balcanic canta cam ca taxi (ma refer la melodii, la gen, nu la valoarea instrumentistilor). Luna amara, de asemenea au melodii adevarate, u mesaj, cu tot ce vrei. Implant pt. refuz, nu mai vorbesc. Toate trupele astea nu au gura atat de mare ca si coma.
Pe de alta parte, ab4, omul cu sobolani (care au gura mare), fac muzica destul de faina, zic eu.
Cred ca aici e doar vorba despre ce ascultam la muzica: sa transmita un ,mesaj, sa fie intr-un fel (piesa in sine sau valoarea, experenta si charisma instrumentistilor. Eu sunt in prima categorie, probabil tu in a doua. Nu cred ca exista "categoria corecta". e doar chestie de gust si neu ca unul e mai destept decat altul.
Iti spuneam ca o trupa ultra comerciala cum e Destin Balcanic nu are sansa de public din cauza varstei, probabil. Pt. ca lumea nu isi poate imagina ca poate sa faca muzica si altcineva decat monstrii sacrii ai muzicii romanesti: Holograf, Cargo, Iris, Directia 5, taxi... De asta m-am luat eu de iris. Altfel, chiar imi plac multicele melodii de-ale lor.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
My opinion!
Parerea mea!
1.hi-Q
2.AnimalX
3.Voltaj
4.Holograf
5.Class
Thanks all
1.hi-Q
2.AnimalX
3.Voltaj
4.Holograf
5.Class
Thanks all
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
cat de rebel poate sa fie, mai, un copil de 13 ani care spune ca cele mai bune trupe din muzica romaneasca sunt hi-q si animal x?!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
blablabla
.................................................................................................................................Initial trimis de Kryszti
cat de rebel poate sa fie, mai, un copil de 13 ani care spune ca cele mai bune trupe din muzica romaneasca sunt hi-q si animal x?!!!
............Nu inteleg de ce te intereseaza pe tine cat am eu!!!!!!!!!!!!!!!................................
............................in al doilea rand gusturile nu se discuta!........................................................................................................................
.....................si nu cred ca sunt singura care a pus aceste formatii!
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Initial trimis de crinuza
.....................in primul rand sunt fata...deci sunt rebela.......si eu am pus acolo trupele care imi plac.........GUSTURILE NU SE DISCUTA!.
Acordul se face cu "copil", nu cu "fata". Cat despre ce-ti place, asa e, gusurile nu se discuta, dar lipsa de gust trebuie criticata!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
pt. Kryszti in special
N-am spus niciodata ca toate trupele de rock alternativ sunt coma, ar fi o adevarata tragedie - nici macar eu nu am o viziune asa de pesimista asupra rockului alternativ din Ro. Nu am ascultat Luna amara niciodata pt. ca nu am avut ocazia, i-am vazut in schimb intr-un interviu si pareau ok in sensul ca-si vedeau de treaba si nu incercau sa-si faca publicitate injurand formatiile mai vechi - chiar mi s-au parut interesanti.
E adevarat ca pt. mine conteaza nu numai muzica si mesajul ei ci si personalitatea celui care o face.N-as merge asa de departe sa spun ca tin cont de charisma respectivului, pur si simplu tre' sa nu fie un idiot.
Inca ceva, nu toate formatiile care sunt vechi fac muzica, unele au experienta doar in prostie - vezi :bleah: HOLOGRAF!:
N-am spus niciodata ca toate trupele de rock alternativ sunt coma, ar fi o adevarata tragedie - nici macar eu nu am o viziune asa de pesimista asupra rockului alternativ din Ro. Nu am ascultat Luna amara niciodata pt. ca nu am avut ocazia, i-am vazut in schimb intr-un interviu si pareau ok in sensul ca-si vedeau de treaba si nu incercau sa-si faca publicitate injurand formatiile mai vechi - chiar mi s-au parut interesanti.
E adevarat ca pt. mine conteaza nu numai muzica si mesajul ei ci si personalitatea celui care o face.N-as merge asa de departe sa spun ca tin cont de charisma respectivului, pur si simplu tre' sa nu fie un idiot.
Inca ceva, nu toate formatiile care sunt vechi fac muzica, unele au experienta doar in prostie - vezi :bleah: HOLOGRAF!:
- LMG
- Junior Member
Initial trimis de LMG
Nu am ascultat Luna amara niciodata pt. ca nu am avut ocazia, i-am vazut in schimb intr-un interviu si pareau ok in sensul ca-si vedeau de treaba si nu incercau sa-si faca publicitate injurand formatiile mai vechi - chiar mi s-au parut interesanti.
Merita sa asculti macar un demo, ei au mai dat concerte da' de exemplu in bukale au intotdeauna "norocul" de sonorizare proasta. Pe acolo pe la tine probabil ca sunt sanse mici sa ajunga.
la capitolul " :bleah: trupe vechi tip homograf" mai adaugati un nume: Voltaj
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga