Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde MiG29 » Dum Dec 21, 2003 2:38 am

The Assignment -thriller clasic,subiect interesant,bine facut shi bine jucat.Poate un pic cam fantezista ideea dar per total un film bun.7/10

Saving Silvermann -comedioara,porcarioara.Da mi-a placut de Amanda Peet(de altfel asta a fost shi motivu pentru care m-am uitat) 5/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde wwritza » Dum Dec 21, 2003 7:27 pm

vazut aseara doua filme la teveu:
Scooby Doo ..cea mai mare porcarie care am putut s-o vad pe anul asta.... Singurul actor bun din tot filmul a fost scooby, care, norocul lui, a fost un personaj animat. Filmul poate ar fi fost reusit daca toate personajele ar fi fost desene create pe calculator.....iar buffy.....yeak...
Dirty pretty things in care joaca Audrey Tautou , tipa din Amelie. Un film despre viata emigrantilor din Londra. Un nigerian, fost doctor la el in tara, lucreaza in Londra ziua ca sofer de taxi si noaptea la receptia unui hotel. Tipul gaseste in Wc unei camere o inima umana. Deh, daca vrei un pasaport nou, o cetatenie...ceva..se rezolva ; un rinichi, ochi, poate si-o inima..si se rezolva...
Filmul este destul de interesant si merita vazut....8/10
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde vali » Lun Dec 22, 2003 12:25 pm

last samurai - pierdere de vreme. in afara de 1-2 scene de lupta mai misto si de taria personajului, nimic interesant.

very bad things - frumos film, cristian slater face un rol mare.

it runs in the family - urat si imbecil e fiul lui michael douglas. restul filmului nu afce decat sa ne arate ca timpul nu a fost bland cu kirk douglas.

bring it on - genul de filmulete stupizele cu adolescenti si majorete. i-am dat o sansa pentru eliza dushku si kirsten dunst, dar nu meritat mai mult de 5 minute din timpul meu.

jungle book (67) - un film clasic, care mi placut cand eram mic, mi-a placut si acum si sper ca va place si copiilor mei.

of mice and men - filmul e un tur de forta al lui gary sinise, care si regizeaza aceasta superba povestire a doi hoinari

men of honor - desi nu e printre favoritele mele, trebuie sa recunosc ca cuba gooding l-a surclasat pe de niro in filmul asta.

uptown girls - criptic, britanny murphy nu e nici frumoasa si nici nu incearca sa fie, plus ca e o actrita proasta.
some people deserve to die
vali

Mesajde vali » Lun Dec 22, 2003 10:30 pm

si ca s-a vorbit mai sus de goodfellas, henry hill s-a facut de toata jena cand a aprut la howard stern beat muci. asta e una. a dpua e cand a aparut si si-a cerut scuze ca e prost si ca il bate nevasta. penibil de jenant.

http://www.goodfellahenry.com/audio/stern18NOV03.mp3
vali

Mesajde MiG29 » Mar Dec 23, 2003 1:13 am

Lock,stock and two smoking barrels l-am revazut in seara asta shi pe alocuri ie chiar mai bun k Snatch .De remarcat prestatia lu Statham shi chiar Sting.Ritchie de cand s-a insurat cu Madonna n-a mai scos nimic calumea...
MiG29

Mesajde catharsis » Mar Dec 23, 2003 2:32 am

school of rock - jack black (pt. cine nu stie - grasul din high fidelity) isi face formatie rock cu niste copii de 10 ani 8/10
the usual suspects - 'filmul care l-a facut star pe spacey'. mi s-a parut cam plictisitor la inceput, 8.5/10
o brother where art thou - scenariu scris de fratii coen inspirat din odiseea. putin sub asteptari 7.5/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde wwritza » Mar Dec 23, 2003 7:18 pm

Tocmai vazui ....Singing in the rain
super film, as vrea sa se mai faca si-n vremurile noastre asa ceva....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 24, 2003 2:37 am

O Brother, Where Art Thou? 8/10
Dintr-un subiect banal ...fratii Coen au facut inca un film de mare finetze presarat cu simboluri de comedie a absurdului.
O coloana sonora de nota 10...in totalitate cu muzica country.
Personaje foarte bine conturate.
Mi-a placut !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Dec 24, 2003 7:21 am

muzica country ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 24, 2003 11:21 am

da..muzica d'aia sudista de prin America....predominand country-ul. ce ? am perceput eu gresit ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Dec 25, 2003 8:47 pm

unul prost si unul bun...
Moulin Rouge , la care m-am fortat sa ma uit vreo juma de ora dar n-am putut. Mi se parea un videoclip lung si prost care nu se mai termina...
the bone collector . denzel washington, angelina jolie, ed o'neill ( alias al bundy....mereu ma asteptam sa zica ceva a la al )
Filmul e cam o amestecatura de Seven si Tacerea mieilor. Daca v-au placut unul din astea, atunci merita sa-l vedeti pe asta....
denzel washington mare politist, dar leguma intr-un pat din cauza unui accident. si de acolo rezolva un super caz cam sadic, cu oase taiate .... ajutat de o asistenta, angelina....imbracata....(din nefericire pt unii :))
Parca vedeam Rear window, cu Christopher Reeve, cand el chiar e o leguma si a facut filmul asta.( un remake dupa Hitchcock, cu James Stewart si Grace Kelly )
wwritza

Mesajde vali » Vin Dec 26, 2003 11:34 am

Initial trimis de pokenitza
ed o'neill ( alias al bundy....mereu ma asteptam sa zica ceva a la Al )

din pacate multa lume se astepta. Ed e un actor complex, a jucat in mai multe filme (mare parte de serie B) si asta pentru ca toata lumea se astepta "sa zica ceva a al Al"
vali

Mesajde wwritza » Vin Dec 26, 2003 7:03 pm

Asta este "riscul" cand devii faimos datorita unui rol. Oamenii te vor asocia intotdeauna acelui personaj, oricat ai incerca tu sa diversifici rolurile.
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 29, 2003 11:58 am

Phone Booth 8/10
Un film destept si cu putine personaje....ceea ce imi place nespus de mult, pentru ca nu imi da bataie de cap. Interesanta idee.

Spider Man 6/10
Frumos realizat , dar eu nu am fost niciodata fanul acestor filme, inspirate din bezile desenate. Gen..Spider Man, Bat Man...etc. In toamna lui 2004 va aparea Spider Man 2, care probabil va fi tras de par cat se poate de mult.
Oribilul Mosh
Junior Member

Filme vizionate ...

Mesajde Arhanghel » Lun Dec 29, 2003 11:00 pm

Niste filme vazute de curand ar fi :

Meet Joe Black - Un film de exceptie chiar daca e cam vechisor
Last Samurai - dragutel o poveste interesanta
Lord of the Rings 3 - din 6 ore am abia 4 si ceva
15 minutes - interesant el dar cam ciudatel
Zoolander - o comedie draguta
Dare devil - un film de actiune cu ceva efecte speciale
Bringing down the house - Un fel de comedie

Si cam atat noutati sa zic asa ..
Happy posting .
Cya.
In this world are two kind of ppl :
-me&team -you&rest .
you:x:200:200:localhost:/chroot/you:/bin/false -=Oficially jailed==-
Arhanghel
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Dec 29, 2003 11:34 pm

S.W.A.T. -dragut, insa nu are nimic deosebit.
Peste cateva minute voi urmari Gangs of New York ...
Zoolander a fost in prostie pe HBO..deja devine insuportabil..

Am vrut sa vad Meet Joe Black dar n-am apucat...si din cate am inteles, nici reluare nu a fost deci probabil ca o sa-l inchiriez..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Dec 30, 2003 1:33 am

Cold Mountain- 5/10. Bhuttule, cu parere de rau filmul e un mare rateu.
Aliosha

Mesajde vali » Mie Dec 31, 2003 2:30 pm

vali

Mesajde vali » Vin Ian 02, 2004 8:39 am

lotr - rotk - slab, 4/10

the victoria's secret fashion show - he he he

dave chapelle killing the softly - stand up comedy de calitate
vali

Mesajde vali » Vin Ian 02, 2004 1:14 pm

bad santa - foarte foarte slab. thorton e najpa, pititcul ala e in plus, gagica e misto, ritter arata a poponar...

school of rock - un film in stilul jack black
vali

The Hot Chick

Mesajde RalucaB » Vin Ian 02, 2004 10:15 pm

The Hot Chick super film.
Daca l-ati vazut, ce parere aveti despre el??
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

lam vazut si eu

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 02, 2004 10:17 pm

Filmul e destul de interesant ca realizare fiind comici destui de buni in el.
Ideea cu schimbarea personalitatii si a corpurilor pe de alta parte e foarte veche.
Am vazut filme din anii 60 tot cu aceeasi idee.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde vali » Dum Ian 04, 2004 12:31 pm

raluca, iepuras, daca citeai mai in urma, vedeai ca filmul a mai fost vazut de mai multi si fiecare l-a comentat atunci cand l-a vazut. daca vrei sa ii faci subiect separat, asta e alta treaba, putem discuta acolo.
vali

Mesajde piskeshu » Lun Ian 05, 2004 9:36 am

The Skulls - 5/10, asemenea shi pt. SpiderMan (mai bun un pic decat un desen animat).
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde SCORPY » Lun Ian 05, 2004 12:33 pm

aseara am vazut Tomb Ride. a fost destul de captivant, as putea spune. in urma cu cateva zile am putut urmari o mare realizare a lui Steven Spielberg, Minority Report cu Tom Cruise, film pe care il recomand cu caldura.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Ian 05, 2004 6:24 pm

The Italian Job (2003) - 6/10 Filmul este slab dar a avut in el o replica care mi-a placut mult de tot:
I trust everyone. It's the devil inside the person I don't trust.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Ian 05, 2004 7:21 pm

Jay and Silent Bob Strike Back . 7/10
O comedie mai de categoria B, fara actori cunoscutzi (actorii cunoscutzi apar doar as himself ). Dar totusi mi-a placut foarte mult pentru umorul fin si replicile de mare kterinca. E genu de trip-movie cu 2 care pleaca din New Jersey spre Hollywood.
Silent Bob e delicios. :)

Daca Aliosha da o replica din filmul vazut de el, dau si eu una din filmul vazut de mine : "Yaaa ! Just like Winnie The Pooh ! " , spusa de Jay catre grasul Silent Bob cand acesta ramane intepeint asemenea celebrului ursuletz.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Ian 05, 2004 8:14 pm

Stewardesa o comedie cam slaba dar care are un subiect mai ciudat

6/10 (5/10 IMDb)
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde MiG29 » Lun Ian 05, 2004 9:08 pm

Pirates of the Caribean -chiar nu ma asteptam sa imi placa(am idei preconcepute despre filmele fantasy cu pirati:))insa a fost dragut.Deep face un super rol ,la fel shi Rush...un film relaxant shi bine facut. 7,5/10

The whole 9 yards -o comedie mai deosebita,desi destul de previzibila uneori ,cu faze memorabile shi cu actori buni.7/10
MiG29

Mesajde SCORPY » Mar Ian 06, 2004 10:02 am

Aseara am vazut si eu Ocean's Eleven. Nu m-a impresionat foarte tare, dar nici nu m-a plictisit.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film