Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: radiera radiera

Mesajde Keisha » Mie Noi 26, 2003 7:58 pm

pe toti ...exclus Parazitii...care sunt THE BEST!
Keisha

Re: Re: Re: Daca va dau o radiera...

Mesajde Recycle » Joi Ian 01, 2004 7:34 pm

Personal nu ma deranjeaza ( foarte tare ) nici muzica in gen Iris , Holograf si nici cea in gen 3se sau Animal X ..dar vreau sa adaug niste chestii . In primul rind chestia cu cantatul live e dragutza, romantica , nostalgica... degetele artistului atingand "coardele" :) chitarii, chiar in fatza fanilor.. facandu-i pe acestia sa se umple de emotie ..etc etc .. Dar haideti sa va zic cum privesc eu lucrurile . Acum vreo citiva ani buni am fost la un concert cu Dr. Alban . Concert live. Complet live. CHitari, clape , tobe reci.. backing vocals..tot tacimul.. Pe vremea aia sa zicem ca-mi placea mult o melodie a lui Dr Alban asta... De fapt imi placea mai mult cum era orchestrata..si ce instrumente si tonuri erau folosite . Dar ideea era ca live nu mai suna deloc la fel.. Si cind zic ca nu mai suna deloc la fel , nu o zic la modul pozitiv. Dimpotriva..suna muuult mai naspa. Ideea e ca la mixajul unei melodii ( in studio ) se stau foarte multe ore pentru a se alege cele mai bune/potrivite volume,eq-uri..etc..In felul asta melodia pe cd suna cumva .. optim . Probabil ca ar fi nevoie de niste conditii cu totul speciale ( si f multi bani ) ca sa se obtina live aceeasi calitate. Asha ca atunci cind mergeti la concerte live..voi de fapt nu mergeti neaparat sa va ascultati artistul/melodia preferata ..ci mergeti mai mult sa fiti acolo ,alaturi de formatiile preferate..sa va distrati cu ei... Si in al doilea rind aveti pretentia de la artisti sa cante live, pt ca daca tot ati dat bani pe bilet..ce naiba..sa se chinuie si ei acolo putin,nu ? Oricum..tot ce am scris mai sus..e valabil mai mult pt trupele dance/techno.. Sa zicem ca atunci cind e vorba de rock...lucrurile stau putin altfel .. Plus ca un solo de chitara sau de baterie impovizat..are darul de a incalzi pe oricine.
Si in legatura cu unii care ponegresc muzica dance/house si ridica in slavi maiestria unor chitaristi sau bateristi gen Tandarica , tre sa va zic ca sa faci muzica house poate fi la fel de greu . Credeti ca e simplu sa faci sunete originale cu programe si sintetizatoare care au manuale de sute de pagini cu mii de butoane si combinatii de te doare capul numai cind te uiti la ele..( ma refer in general la creeatiile inedite si originale -nu la chestiile copiate ). SI despre unii instrumentisti/ lautari care canta manele sau muzica lautareasca , pot sa zic aceeasi lucru. Maiestria unor lautari e mai mare decit cea a majoritatii chitaristilor rock.
Recycle

Mesajde Catzelusha » Joi Ian 01, 2004 9:10 pm

Eu i-as sterge pe toti aurolacii din muzica romaneasca precum:animal pix,andra,shi toate formatiile aparute peste noapte.
Catzelusha

eu nu le am prea tare la inima cu formatii ca

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 01, 2004 10:16 pm

el negro si astea da habar nam daca inca mai exista asa ca as zice tot aia.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Joi Ian 01, 2004 10:57 pm

el negro mai exista,numai ca scot foarte rar ceva nou.
Catzelusha

Sunet...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 01, 2004 10:58 pm

Adevarul e cand au aparut Animal X, celelalte formatii stateau cam prost cu calitatea sunetului. O fi Animal X comerciali, shi siroposhi, da au calitate de sunet, shi nimeni nu poate nega asta.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde darken » Vin Ian 02, 2004 11:15 pm

Voltajul de azi
Irisul de azi
Holograful de azi
totzi manelishtii
toate boybandurile lui peshte
toate fatucele despuiete shi proaste
Cowards make great pets and are easy to maintain
darken
Junior Member

Mesajde DarkMoon » Sâm Ian 03, 2004 8:23 pm

i-as sterge pe ai care au aparut peste noapte si manelisti...deci exe\ceptiile sunt:vama veche...holograf...iris..directia 5...etc etc.aia mai vechi!
But I'm a Super girl and supegril don' cry...
But I'm a SuperGirl and supergirls just fly...
I'm a Supergirl...a supergirl!!!
DarkMoon
Junior Member

Mesajde Tanase » Mie Ian 07, 2004 3:12 pm

Din lista de mai sus i-as sterge pe DIRECTIA 5 si Holograf....plang prea mult (muzica ptr femei nesatisfacute)
Tanase

Mesajde Aurolacul » Mie Ian 07, 2004 3:49 pm

Initial trimis de darken
Voltajul de azi

Incearca shi ei sa faca ceva bani, hehe. da, parca nu mai canta din suflet cum cantau in trecut, canta din portofel.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 07, 2004 6:40 pm

voltaj au decazut f mult...
eu i-as sterge pe manelisti care din pacate prind tot mai multa popularitate :((

din formatii: ackent, candy, o-zone... bleacksss...
nici andra sau cream nu ar scapa... sunt sub orice critica...
noroc ca selena nu a mai scos nimic nou dupa jafu ala de piesa cu greseli gramaticale in ea...

zbye!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde anetutza » Vin Ian 09, 2004 9:35 am

Initial trimis de NightGhost
Le-as aronca o bomba atomica in cartierul general al manelistilor.
DIE manea DIE !!!!!!!!!

Scuza-me dar ce ai cu manelele? La un chef , la o nunta manelele sint cele mai potrivite
De toata ziua alt gen de muzica ...dar...la petreceri clar manele
anetutza
Junior Member

Sunt multi...

Mesajde IoanaA » Vin Ian 09, 2004 11:37 am

Pai sunt o gramada care n`au cauta in muzica romaneaasca, nu stiu de ce se mai fac de ras...
Valahia (ce bine ca or hotarat sa se desparta)
Spicy ( ah Doamne ce versuri...mai bine se ocupa de altceva)
Fara Zahar
Alin (copilu` care isi ingroasa vocea... cum, nu`l stiti? E chiar el, verisoru` lu` nenea Costi Ionita)
Fizz
Amici (desi n`am mai auzit de ei...poate s`or hotarat sa faca un bibne lumii)
Pepe
Avangarde (sau cum s`or numi)
69 (ce versuri, ce nume...)
Laguna
Sexxy

Ah...si mai sunt cei care apar peste noapte, se lanseaza cu o melodie si gata`s mari vedete....

Unde e CNA`ul ?
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde IoanaA » Vin Ian 09, 2004 11:45 am

Ah am uitat inca cateva trupe:
Akcent, L.A, Demmo (or recut timpu` lor...)
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Ian 09, 2004 5:05 pm

pana in vara sunt gata trupele alea tembele... ma rog non-stop :P
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

RADIERA!

Mesajde Elessar » Lun Ian 12, 2004 4:37 pm

Colour MIX s-au dus.....Axxa la fel.....nici AKCENT nu se simt prea bine...
Elessar

Mesajde Mat » Lun Ian 12, 2004 6:10 pm

Bí£i!!!!!....luatzi-o mai incet (mí£ refer la toatí£ lumea)....dací£ nu ví£ place o muzicí£, n-o ascultatzi si gata...fiecare e liber sí£ asculte ce vrea.

Bineintzeles, sunt de acord cu orice critici justificate la adresa oricí£ror formatzii care cantí£ intr-adeví£r prost (Akcent, Demmo, Cocktail, Bliss, AndreEA, Candy, Costitzí£ etc.) :-"
Mat
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Ian 12, 2004 6:13 pm

Initial trimis de Mat
formatzii care cantí£ intr-adeví£r prost (AndreEA, Costitzí£ etc.) :-"

ie bine, in general, ie bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mat » Lun Ian 12, 2004 6:26 pm

De fapt, ar fi trebuit sí£ scriu "formatzii si cantí£retzi"....mare branzí£....hai sí£ schimbí£m subiectul: ce pí£rere ai despre Amici, 69 si Proconsul :con: ?
Mat
Junior Member

Mesajde Tanase » Mar Ian 13, 2004 6:12 pm

Proconsul merge....din cauza de BODO...care e un super vocal. AMici...e la fel de naspa k BAMBI si 69...nu mai zic
Tanase

Mesajde basstard » Mar Ian 13, 2004 11:10 pm

Initial trimis de Tanase
Proconsul merge....din cauza de BODO...care e un super vocal

Ai ma Tanase da-o naibii. Florin Barbu e considerat unu din primii 3 basisti din Romania - si gandeste-te ca are 29 de ani (unii - printre care si io - zic ca e chiar primu...da oricum majoritatea is de acord ca e in primii 3). Si ceilalti din trupa sunt foarte buni, nu sunt multe trupe care sa sune ca ei. Deci nu e numa Bodo!

Noi ca artisti nu e frumos sa ne pronuntam despre colegii de breasla (adica ne putem baga **** in Fizz si alte jeguri care nu au nimic de a face cu statutul de artist...da pe aia care canta nu-i frumos sa ii spoim...prea tare :D )
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mie Ian 14, 2004 7:34 am

Pey: pe 3rei Sud Est, pe Anna Lesko, BUG Mafia si mai sunt sunt nu le am yo in minte acum pe toate....
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde AnnieLennox » Mie Ian 14, 2004 12:28 pm

Mdea... Tocmai o vazui pe Delia (ex-N&D), ar mai fi chiar N&D, Tabu, Haiducii fac ceva treaba, dar... scartaie, Codu'Penal, Sexxy... si inca o gramada.

Parerea mea...
I just want everything! Do I ask too much?!
AnnieLennox
Junior Member

Mesajde AnnieLennox » Mie Ian 14, 2004 12:31 pm

Vaaaai de mine! Am uitat de Oxygen, D La Vegas... Mari erori!
I just want everything! Do I ask too much?!
AnnieLennox
Junior Member

Mesajde Tanase » Mie Ian 14, 2004 12:39 pm

Initial trimis de bassplayer

Ai ma Tanase da-o naibii. Florin Barbu e considerat unu din primii 3 basisti din Romania - si gandeste-te ca are 29 de ani (unii - printre care si io - zic ca e chiar primu...da oricum majoritatea is de acord ca e in primii 3). Si ceilalti din trupa sunt foarte buni, nu sunt multe trupe care sa sune ca ei. Deci nu e numa Bodo!

Noi ca artisti nu e frumos sa ne pronuntam despre colegii de breasla (adica ne putem baga **** in Fizz si alte jeguri care nu au nimic de a face cu statutul de artist...da pe aia care canta nu-i frumos sa ii spoim...prea tare :D )

Proconsul e oK din punt de vedere profesionist. Ca muzica nu ma atinge...si apropo de pareri...it's a free country
Tanase

Mesajde aiu banatu » Mie Ian 14, 2004 12:45 pm

bre io din muzica romaneasca las radia si iradia pe elvis...
ala de canta in bufetu din gara de la chitila fiu lu gelu a lu ciozvarta din pausheshti ca are numa fitze pe capu lui si cand te simti si tu bine dupa un rachiu de drojdie sii ceri o speciala o manea te priveste asa de sus ca adica iel nu se cobuara la nivelu ala si ii danainte cu lav mi tenda si alte prostii dealea...si aia
aiu banatu

Mesajde Unregistered » Dum Ian 25, 2004 3:52 pm

daca aveti probleme cu manelele tineti`va parerea pt voi...prefer sa fiu manelist decat un rocker de care se fereste toata lumea
Unregistered

Mesajde gabuba » Dum Ian 25, 2004 3:56 pm

prefer sa fiu manelist decat un rocker de care se fereste toata lumea

si pe manelisti ii iubeste toata lumea, nu? pai da! ca ie frumosi, spalati si inteligenti de pute! :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Re:o radiera mare.....

Mesajde dany_70 » Dum Ian 25, 2004 5:05 pm

Pai....:con: daca ma gandesc bine ne tre o radiera mareee......sa stergem 70% din manelisti si fetele de la Sexxy ca astea ma dispera rau....
Si probabil mai sunt si altii,care acum nu-mi vin in minte.......
"Sa iubesti e bine,dar sa stii pe cine..."
dany_70
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Ian 25, 2004 5:18 pm

pai de ce sa le stergem daca te dispera pe tine? daca eu fac urticarie cand il vad pe moga asta inseamna ca nu place nimanui de el?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma