top 100 albums and artists

ce-a fost pe Muzici o data

top 100 albums

Mesajde vali » Sâm Ian 03, 2004 10:18 am

m-am contra cu cineva zilele trecute in privinta celor mai bine vandute albume. RIAA (Uniunea Compozitorilor din SUA) innoieste mereu acest top

si cum nu pot scapa ocazia sa comentez...

eagles e normal sa se afle pe primul loc, s-au reunit acum cativa ani si de atunci concerteaza in continuare, fara a mai scoate un album nou. deci un best of e cel mai indicat de cumparat.
triller - nu comentez, dar am si eu albumul pe vinil acasa
rumours a picat pe 6, dupa ce ani de zile a stationat pe locul 3, inaintea celor de la Zeppelin.
whitney houston - desi e un album bun, nu stiu cum a ajuns acolo.
elvis e pe la jumatatea clasamentului, beatles-ii e de inteles ca sunt englezi..

in topul celor mai bine vanduti artisti (in dreapta sunt milioane unitati)

BEATLES, THE 165.5
LED ZEPPELIN 106.0
BROOKS, GARTH 105.0
PRESLEY, ELVIS 104.0
EAGLES 88.0
JOEL, BILLY 78.5
PINK FLOYD 73.5
STREISAND, BARBRA 71.5
JOHN, ELTON 67.5
AEROSMITH 63.5
ROLLING STONES, THE 63.5
AC/DC 63.0
SPRINGSTEEN, BRUCE 61.5
MADONNA 60.0
JACKSON, MICHAEL 58.5

elvis doar pe locul 4, cad el este un produs 100% american, are miliarde de fani, s-a aplecat in fata zeilor rockului?
brooks e normal sa vanda atat, el e un artist apreciat pt muzica lui country
streisand si elton chiar nu credeam ca pot fia sa bine vanduti, acum il inteleg pe elton de ce cheltuieste atat de mult

TU ce crezi?
some people deserve to die
vali

Mesajde gabuba » Sâm Ian 03, 2004 12:26 pm

cum pe dracu ma?
mi se pare o porcarie deoarece si pentru caam auzit intr-un documentar VH 1 ca Michael Jackson este cel mai bine vandut artist din istorie (thriller s-a vandut in 200.000.000 exemplare) si chiar au specificat ca i-a depasit cu mult pe Beatles, sau Presley...
cat despre barbara straisand... ha?! de asemenea stiu ca madonna este cea mai bine vanduta CANTAREATA a tuturor timpurilor...

cat despre primul link lasat de tine , pot sa spun ca am ramas ;s . albume f bune care nu ma asteptam sa fie atat de vandute (Jewel , led zeppelin)...

anyway, ceva e wrong... cum se explica jacko are cel mai vandut album din istorie?

later: este vorba de vanzarile din USA, sau din intreaga lume? daca doar in USA se explica...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde vali » Sâm Ian 03, 2004 12:58 pm

USA si Canada
restu nu cred ca mai conteaza, poate doar japonia

jacko are doar un album bine vandut, si thruller e un album bun, da dupa el nu prea a mai facut lucruri bune, si a inceput sa faca turnee in romania :D
some people deserve to die
vali

Mesajde Floriris » Dum Ian 04, 2004 9:58 am

Marilyn Manson nu e pe nicaieri, .. ma mir :D
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde maga2000watts » Vin Iun 17, 2005 7:33 pm

Dragii Mei ,pentru Cunostintele Voastre Muzicale Va Zic Eu Cum Sta Treaba Cu Vanzarile De Albume.acel Top 10 Cu Milioanele De Albume Vandute Reprezinta Un Top 10 Al Artistilor Care Au Vandut Cele Mai Multe Albume In S.u.a. , Nu In Lume.si Michael Jackson Are Cele Mai Multe Vandute Albume Din Istorie Cu Peste 240,000,000mil.in Toata Lumea .numai Thriller Din '82 S-a Vandut In 60milioane,apoi A Venit Bad'87 28mil.,dangerous '91 30mil. History '95 39mil. Un Album De Remix-uri 6mil. Etc.asa Stau Lucrurile
maga2000watts
Junior Member

Înapoi la De pe muzica