Best Ro Hip Hop Video!
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Da, cum am putut sa uit si Shoot Yourself (sa dau si un vot). Totusi, raman la BUG - Lumea e a mea, super clip realizat la inceputurile erei videoclipurilor in Romania de Media Pro!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Initial trimis de AdevaRapper
Da, cum am putut sa uit si Shoot Yourself (sa dau si un vot). Totusi, raman la BUG - Lumea e a mea, super clip realizat la inceputurile erei videoclipurilor in Romania de Media Pro!
Sunt nevoit sa itzi acord dreptate aici.Shi mie mi-a plakut klipu ala cu mafia shi loredana,locatzia mi s-a parut destul de bine aleasa.
-
sadox - Junior Member
Initial trimis de sadox
Sunt nevoit sa itzi acord dreptate aici.Shi mie mi-a plakut klipu ala cu mafia shi loredana,locatzia mi s-a parut destul de bine aleasa.
Asta spuneam si eu! Pacat ca acest clip nu a fost inclus in sondaj!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Io am votat La FAmilia - Vorbe , fara nici o retinere ,cred ca e cel mai bun de pe lista , Tupeu de Borfas e mai belea decat Vorbe . PACE
Nu tuturora li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca
- georgeones
- Junior Member
Dada...
cel mai tare de pe lista e Shoot Yourself, e prea bestial sincer clipu. dar cel mai tare vreodata trebuie sa fie Tupeu De Borfash. deja de cate ori am vazut clipu ala, shi tot tot, camera, culori, locatzii unghiuri, sunt filmate perfect, intr-o armonie. No comment.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Initial trimis de rady
ce extensie trebuie sa-i dau dupa ce l-am dezarhivat?
$gunzip < 7zile.tgz | tar xvf -
imi da: Deceneu - 7 zile.asf =)
tgz :: This format will be familiar to UNIX users. The archive file is a standard compressed tar archive, built by first using tar to package the research programme directory into a single file and then compressing that file with gzip. Since they are compressed they tend to be smaller than equivalent archives in other formats. However, most Windows machines don't have tar or gzip (and so TGZ archives tend to be UNIX specific), and TGZ archive files include the research programme's name, so changing the archive file's name won't change the name of the extracted research programme (and may confuse COGENT slightly). On Windows, programmes such as WinZip may be used to extract TGZ archives.
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
..added Parazitii - Necomercial
48795677 Jan 26 13:09 necomercial.tgz
49877688 Jan 26 13:10 Parazitii - Necomercial.mpg
ps. restul linkurilor spre clipuri nu mai sunt valabile..
48795677 Jan 26 13:09 necomercial.tgz
49877688 Jan 26 13:10 Parazitii - Necomercial.mpg
ps. restul linkurilor spre clipuri nu mai sunt valabile..
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2