1) Muzik lor...
2) Membrii trupei...
PS: Printre cei kre va vor citi mesg vor fii shi Dada, George, Raluk, Sandrina shi Teo.
Va multumim anticipat pentru timpul acordat

Initial trimis de fire4u
As vrea sa aflu parerea voastra sincera despre aceasta formatie
Printre cei kre va vor citi mesg vor fii
Initial trimis de Catzelandra
Mandru mai graiesti tu,fire4u,draga.Toata lumea are dreptul la opinie.darkmoon nu shtie sa vb. coerent ,elevat,ea numai asa se stie exprima...
shi ca sa revenim la subiect,eu chiar ii admir pe cei de la cockteil,deoarece au muncit mult,au avut rabdare shi nervi ca sa ajunga unde sunt acum..bravo lor!
Pai,da s-o saluti din partea mea pe Sandrina!shi sa-i zici sa nu se mai intristeze la fiecare comentariu rautacios,caci specimene rautacioase de'al de Darkmoon nu merita sa fie luate in seama.
Initial trimis de Mortisha_Adam
din partea mea spune i sa se lase de muzica..............sau cel putin de cocktail...............cause THEY SUCK
...mi-e mila de saracutza....da makr sa incerce si ei sa cante nijte melodii mai mijtoInitial trimis de fire4u
Luni seara, Sandrina a dormit la mine aksa... shi cum n km plictiseam am zis sa intam shi noi p net... k fetele...Numai k p acest site am gasit o multime de comentarii rautacioase la adresa lor si s-a intristat f tare... mi-a parut rau pt ea... de aceea am deschis acest subiect... am vrut sa le arat k sunt si pers kre, chiar dak nu le place neaparat muzik, ii apreciaza...
De cand cu Popstarsu',eu am indragit-o foarte tare pe Teo.E f. dragutza la fata shi are voce buna.....
Initial trimis de DarkMoon
...mi-e mila de saracutza....da makr sa incerce si ei sa cante nijte melodii mai mijto
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori