Siemens A50 Ring tones

Totul despre telefonia mobila, noutati, pareri si sfaturi

Siemens A50 Ring tones

Mesajde Unregistered » Mar Sep 16, 2003 10:20 pm

Salut. Stie cineva sa-mi spuna si mie cum pot trimite o melodie catre un Siemens A50.... ca sonerii am o gramada dar nu stiu cum sa le bag in telefon.....
Unregistered

Re: Siemens A50 Ring tones

Mesajde Unregistered » Lun Noi 17, 2003 7:11 pm

sub ce format ai melodiile
sigur sunt de siemens a50?
de pe site leai luat
dami un mail pe shoping@email.ro sa mai discutam
Unregistered

Mesajde THE_RED_S » Vin Dec 19, 2003 1:08 am

daca stie cineva cum pot baga sonerii intr-un a50 sa dea um mail hristeaalexandru@yahoo.com va rog !
THE_RED_S

Siemens A50

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 03, 2004 9:42 pm

Vreau sa stiu de unde sa iau si cum sa pun logo-uri si ringtonuri pt Siemens A50. cine stie sa trimita un mail la sunt@jmecher.org
Unregistered

Re: Siemens A50

Mesajde Cheyenne » Sâm Ian 24, 2004 6:32 am

ideea ie ca io am reusit sa pun atat logo cat si tonuri pe al meu siemens a50, de pe alte telefoane compatibile, cum ar fi alcatelurile... dar nu stiu si nu inteleg de ce nu pot scrie mesaje sunet... pentru ca am gasit pe unele site'uri specific tonuri pentru siemens a50, care erau meaje text... asa cum sunt la nokii, de ex.
mesaje pe care trebuia sa le scrii pe telefon... care dupa ce le'am scris, nu au fost ce trebuiau sa fie...
cineva care stie... mail me... mailu ar trebui sa fie public...
nu jtiu, acu mi'am facut cont... :P
Cheyenne

sonerie

Mesajde nnn » Dum Ian 25, 2004 8:29 pm

m.n,.jn,kb
nnn

love

Mesajde jayaweera » Mie Apr 28, 2004 11:05 am

Unregistered scrie:Salut. Stie cineva sa-mi spuna si mie cum pot trimite o melodie catre un Siemens A50.... ca sonerii am o gramada dar nu stiu cum sa le bag in telefon.....
i want a ringtone to my phone
jayaweera

Înapoi la GSM Land