Ce parere aveti despre formatia COCKTAIL?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde fire4u » Sâm Ian 03, 2004 9:24 pm

Initial trimis de Catzelandra
ce esti nasoala?d c nu teo?ce ti-a facut?povesteste-ne shi noua.

nu, nu vreau sa fiu exagerata... dar chiar e rautaciosa tipa shi cu cei din trupa... face misto,mai ales d fete shi chestii d'astea nasoale shi cred k putin i s-a urcat celebritatea la cap.... spre exemplu cand au cantat la balul ei in C-ta au fost huiduiti, sji asta din kuza k nici colegii ei nu o suporta... asa e ea.. nu stiu c sa zic
fire4u
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Ian 03, 2004 9:34 pm

aha!mai sa fie!auzisem eu ca-i clontoasa,dar chiar sa fie huduita de proprii ei colegi.....e prea de tot!
Catzelusha

Mesajde fire4u » Sâm Ian 03, 2004 9:40 pm

da... a fost super-nasol.. shi pt ceilalti... iti dai seama cum s-au simtit... era unul dintre primele lor concerte! asta e, sunt in aceeasi trupa shi tb sa se accepte unul p altul asa cum sunt
fire4u
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Ian 03, 2004 9:44 pm

dar cine ti-a zis faza asta?sandrina?
shi in cantonament la popstars,era cam antipatica,ma rog,in culise.
Catzelusha

Mesajde fire4u » Sâm Ian 03, 2004 9:55 pm

Initial trimis de Catzelandra
dar cine ti-a zis faza asta?sandrina?
shi in cantonament la popstars,era cam antipatica,ma rog,in culise.

dupa cum am spus eu nu o cunosteam dekt p Raluk (n stiam ink din generala), p ceilalti i-am cunoscut dupa formarea trupei, pt k eu ieseam cu Ralu. Eu am f multi prieteni in C-ta printre kre multi kre o cunosc p Teo... iar despre faza aia stiu d la prietenul lui Teo kre a fost prezent la bal.
Tu despre cine spui k e antip? despre Sandrina?
fire4u
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Ian 03, 2004 10:14 pm

nu,la teo ma refeream.cu sandrina n-am nimik.
Catzelusha

Mesajde baixinho© » Dum Ian 04, 2004 11:03 am

fire4u, fata din dreapta are prieten?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde fire4u » Dum Ian 04, 2004 6:44 pm

Initial trimis de baixinho ©
fire4u, fata din dreapta are prieten?

Dak t referi la tipa satena (acum e blonda.. in fine...) shi tunsa scurt... adik la Sandrina... nu nu are prieten :)
Dak t referi la tipa blonda cu parul lung... adik Teo... da are prieten
WHY?
fire4u
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Ian 04, 2004 6:50 pm

mai nene, ma inerfezi. io am o singura mana dreapta. daca tu ai doua, deja nu mae problema mea. :D asa. deci ma refer la tipa aceea care in poza pe care ai atasat-o tu nu este nici blonda (cea din stanga) nici roscata sau ce culoare o avea (cea din centru), ci la cea din dreapta, D-R-E-A-P-T-A, satena in poza cu pricina, si pe care se sprijina individul ala. deci la ea ma refer.

ps: da-mi numarul ei de mobil pe pm si fac cinste, iar daca iese lucrarea, fac cinste dubla. mai multe detalii, pe pm, evident.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde fire4u » Dum Ian 04, 2004 7:03 pm

ps: da-mi numarul ei de mobil pe pm si fac cinste, iar daca iese lucrarea, fac cinste dubla. mai multe detalii, pe pm, evident. [/B][/QUOTE]

NO WAY!!! cum sa-ti dau nr ei?! esti nebun?! lol
fire4u
Junior Member

Mesajde bebe » Lun Ian 05, 2004 1:17 am

Da de ce sa nu ii dai omului numarul ? Poate chiar se plac , de unde stii ? Daca tot zici ca fata n-are prieten si pp ca nu e pe invers...
bebe

Mesajde baixinho© » Lun Ian 05, 2004 9:56 am

ce nu suport eu oamenii astia care se baga in seama din lipsa de alta activitate. bebe, arata-mi unde am scris ca vreau numarul ei de telefon ca sa ma cuplez cu ea si-ti sug caricu sau te ling in fofoloanca (functie de ce ai intre picioare) in piata universitatii, la ce ora din zi sau noapte vrei tu. atentie sporita, nu-mi arata faza cu "daca-mi iese lucrarea fac cinste dubla" ca nu ai de unde sa stii la ce m-am referit cand am scris "lucrare". de fapt, habar nu ai la ce m-am referit cand am folosit cuvantul ala.

fire, vezi c-o sa primesti un pemeu de la mine.
ANTI

baixinho©

Mesajde piskeshu » Lun Ian 05, 2004 12:46 pm

Nu sunt de parere cu ei!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 2:23 pm

intrucat m-am ocupat de promovarea lor vreo cateva luni (inclusiv de lansare), pana cand s-a hotarat moga ca nu-i place sa se joace de-a managerul si a uitat sa mai raspunda la telefoane, zic ca pot sa ma bag si eu in discutie...

din cele spuse de baietii din studio toti ai voci bune, cu un plus pentru george si sandrina...

prima piesa a fost facuta pe viteza si se simte, dar nu e vina lor, ca ei erau in cantonament...

in septembrie cocktail ar fi trebuit sa aiba un al doilea videoclip dar a uitat moga sa se ocupe, apoi i-a lasat. prin urmare trupa a ramas cateva luni fara nici un fel de management si s-a vazut ce s-a intamplat...

acum sper ca cei de la MediaPro sa se ocupe singuri de ei, pentru ca i-am vazut pe scena si, pentru target-ul loc, sunt foarte buni...
aspyrin
Junior Member

Mesajde bebe » Lun Ian 05, 2004 5:16 pm

bebe, arata-mi unde am scris ca vreau numarul ei de telefon ca sa ma cuplez cu ea si-ti sug caricu sau te ling in fofoloanca (functie de ce ai intre picioare) in piata universitatii, la ce ora din zi sau noapte vrei tu.

Cariciu ...
Acum : ce vrei sa inteleg cand tu intrebi daca are prieten si dupa aia ceri numarul de telefon . Hai sa facem un sondaj sa vedem ce crede lumea ca inseamna lucrare in contextu' asta .
bebe

Mesajde fire4u » Lun Ian 05, 2004 5:18 pm

[quote]Initial trimis de Mihai-MOF
[B]intrucat m-am ocupat de promovarea lor vreo cateva luni (inclusiv de lansare), pana cand s-a hotarat moga ca nu-i place sa se joace de-a managerul si a uitat sa mai raspunda la telefoane, zic ca pot sa ma bag si eu in discutie...

Hello Mihai! Remember me? Sorina ...am fost o data cu Raluk la studio... maybe u don't remember... anyway... sper k ai primit sms-ul Sandrinei... a vrut neaparat sa-ti multumeask k le-ai luat apararea! cu ocazia asta iti multumesc shi eu :)
fire4u
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Ian 05, 2004 5:24 pm

Initial trimis de bebe
ce vrei sa inteleg cand tu intrebi daca are prieten si dupa aia ceri numarul de telefon?

intelegi ceea ce am scris nu ce vrei tu. daca de exemplu scriu intr-un post ca zilele trecute a fost Craciunul si in altul ca am un cadou cuiva ce intelegi? Ca sunt Mos Craciun?

fire4u, raspunzi la pemeul ala pe care ti l-am trimis sau ce faci?
ANTI

baixinho©

Mesajde Unregistered » Lun Ian 05, 2004 5:32 pm

Initial trimis de fire4u
Initial trimis de Mihai-MOF
[B] sper k ai primit sms-ul Sandrinei...

primit... am si vorbit cu ea, inainte de concertul de la Pro...
Unregistered

Mesajde fire4u » Lun Ian 05, 2004 5:39 pm

fire4u, raspunzi la pemeul ala pe care ti l-am trimis sau ce faci? [/B][/QUOTE]

u have new message!!!
fire4u
Junior Member

Mesajde bebe » Lun Ian 05, 2004 5:41 pm

intelegi ceea ce am scris nu ce vrei tu. daca de exemplu scriu intr-un post ca zilele trecute a fost Craciunul si in altul ca am un cadou cuiva ce intelegi? Ca sunt Mos Craciun?

Nu, o sa inteleg ca ai facut un cadou cu ocazia Craciunului (foarte frumos din partea ta).
bebe

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 5:47 pm

Initial trimis de Unregistered

primit... am si vorbit cu ea, inainte de concertul de la Pro...

eu am scris mai sus, dar uitasem sa ma loghez...
aspyrin
Junior Member

Mesajde fire4u » Lun Ian 05, 2004 5:50 pm

eu am scris mai sus, dar uitasem sa ma loghez... [/B][/QUOTE]

M-am prins... :)
fire4u
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Ian 05, 2004 6:54 pm

Initial trimis de bebe
Nu, o sa inteleg ca ai facut un cadou cu ocazia Craciunului

si atunci ce te face sa crezi ca vreau sa ma cuplez cu ea daca initial am intrebat daca are prieten si dupa aceea am cerut numarul ei de telefon? poate vreau sa fac o statistica ceva de genul: fetele care nu au prieten la ce retea de telefonie mobila au abonament si care este combinatia numarului de telefon?

ps: hai ca in loc sa discutam despre formatia cu pricina o dam in discutii personale.
ANTI

baixinho©

Mesajde fire4u » Lun Ian 05, 2004 8:02 pm

Asta voiam sa spun shi eu... ati deviat de la subiect :(
fire4u
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Ian 05, 2004 8:10 pm

Vaz ca unii dintre voi ii cunoastetzi pa astia din formatzie asa k profit shi io de ocazie shi intreb daca Teo mai asculta manele(LA,mai precis)?Sau acum ie numa cu popu?:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde fire4u » Lun Ian 05, 2004 8:26 pm

Initial trimis de MiG29
Vaz ca unii dintre voi ii cunoastetzi pa astia din formatzie asa k profit shi io de ocazie shi intreb daca Teo mai asculta manele(LA,mai precis)?Sau acum ie numa cu popu?:)

loool
Buey yo o cunosc, dar nu stiam k are (a avut) asemenea gusturi.... super tare... Nu pot sa spun decat k don-soara s-a afisat cu pretenu' prin Club XXI (Mamaia) toata vara (und numai LA nu baga!!!)
Probabil k-i placea d Liviu p vremea knd asculta LA :>
fire4u
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Ian 05, 2004 8:36 pm

Shi daca tot am ramas la Teo,parca inainte o chema Ana shi toata lumea ii zicea asa,acuma de cand a aparut la TV ie Teo(mai are un nume,Teodora parca).Suna mai bine asta sau ce?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde aspyrin » Mar Ian 06, 2004 1:15 pm

asa i-au zis aia de la Popstars si asa a ramas...
aspyrin
Junior Member

Mesajde ^mistique » Mar Ian 06, 2004 9:38 pm

damn...nothing worse..my mistake...blondy..anywayz...they`re just young kidz who want 2 be famous....losers...
beautiful faces hide witches
^mistique
Junior Member

Special?

Mesajde Public » Mie Ian 07, 2004 2:53 am

Gabitzzule esti special ca o voma, asta se intelege din mesajul tau
Si esti destul de scatofil (daca sti ce inseamna), daca-ti place asa mult KKatul manaca-l la tine in ograda nu-l imparti cu restu.
P.S. Salutari
Alarma
Public
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii