azi este ziua primului administrator pe care l-a avut acest forum: Sopra Tutt1. a facut multe lucruri bune, a facut si altele mai putin bune (de exemplu, a sters din greseala forumul de scandal), dar una peste alta - a ramas in mintea noastra. daca el nu ar fi facut acest forum, poate ca nu am fi scris aici sau poate ca unii dintre noi ar fi scris mai tarziu.
cu unii s-a inteles bine, cu altii a avut clinciuri nenumarate (de exemplu, mie mi-a spus ca sunt tigan), dar asta nu ma impiedica sa ii urez un sincer si din toata inima La multi ani. in plus, iti doresc sa ai parte de multa sanatate in 2004 si sa ti se indeplineasca toate dorintele (mai putin aia legata de castigarea campionatului Romaniei de catre echipa ta de suflet).
la multi ani, nea
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
la multi ani, nea
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La multi ani Sopra !! Sa ai parte de dragoste, fericire, sanatate (ca-i mai buna ca toate:D ) si iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.. Scuze intarzierea dar stii cum e : better late then never!
pese: mai da si tu un semn de viata din cand in cand
pese: mai da si tu un semn de viata din cand in cand
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Eu am fost prima care i-a zis lui Sopra ''La multi ani!!!'' desi n-am nici o treaba cu el. voi care il cunoasteti de atata vreme,v-ati adus aminte de abia acum de ziua lui. rusine! 

- Catzelusha
ii zic si eu La multi ani lu' C8-D8 pe care l-am vazut acum vreo 3 saptamani si arata ca un barbar...d'ala care lupta contra Imperiului Roman pe la 300 AD.
sa traiesti si sa-ti creasca mare, draga Sopra ! si sa mai mancam o mamaliga cu ceapa ca in vremurile bune ! :p
sa traiesti si sa-ti creasca mare, draga Sopra ! si sa mai mancam o mamaliga cu ceapa ca in vremurile bune ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Catzelandra
Eu am fost prima care i-a zis lui Sopra ''La multi ani!!!''
mananci bors. vezi cand a fost creat acest thread.
de fapt, daca stau bine sa ma gandesc, ai fost prima care i-a spus la multi ani, dar nu si primul user care a facut asta.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
monk - Mesaje: 2747
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii