Cea mai mare gafa a istoriei
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cea mai mare gafa a istoriei
oribilul_mosh: daca eram un canibal iar tu erai doar o urata...te luam la pula in tufa...baga-ne-am pula in ea de supa !
pants_with_attitude: scuza-ma dar eu sint maica-sa si am treaba la pc
pants_with_attitude: scuza-ma dar eu sint maica-sa si am treaba la pc
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Re: Cea mai mare gafa a istoriei
Ok, ai zis shi tu un "saru-mana, tanti"acolo
Cowards make great pets and are easy to maintain
- darken
- Junior Member
nu, i-a zis ceva in jenu' "sper ca nu v-ati suparat pe mine, doamna darky", da' mama saraca ce sa mai zica... ;n
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
mai pot veni la Tulcea vreodata ? :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Re: Cea mai mare gafa a istoriei
Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]oribilul_mosh: daca eram un canibal iar tu erai doar o urata...te luam la pula in tufa...baga-ne-am pula in ea de supa !
Si daca era taica-meu la PC, mai veneai la Piatra Neamt?:p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
hahahahaha!
Mi s-a intimplat si mie, eu fiind mama. Vorbeam cu nepoata-mea de la Tulcea (!!!) pe mirc dar cu nick-ul lui fiu-meu. La un moment dat observ nick-ul unui prieten al fiului meu si eu, amabila, s-ai spun ca nu e acasa. Cind deschid fereastra, vad:, Tweety... bai! ce p*** mea ai de nu-mi raspunzi? Imi iau inima-n dinti si ii spun: Mihai, Andrei nu e acasa... eu sunt mama lui ..." A urmat un sir de scuze, etc... bietul copil nici acum nu are curaj sa dea ochii cu mine... Si nu-nteleg de ce, caci in fond, eu eram de vina ca nu am schimbat nick-ul.
oricum, eu m-am distrat copios
!
Mi s-a intimplat si mie, eu fiind mama. Vorbeam cu nepoata-mea de la Tulcea (!!!) pe mirc dar cu nick-ul lui fiu-meu. La un moment dat observ nick-ul unui prieten al fiului meu si eu, amabila, s-ai spun ca nu e acasa. Cind deschid fereastra, vad:, Tweety... bai! ce p*** mea ai de nu-mi raspunzi? Imi iau inima-n dinti si ii spun: Mihai, Andrei nu e acasa... eu sunt mama lui ..." A urmat un sir de scuze, etc... bietul copil nici acum nu are curaj sa dea ochii cu mine... Si nu-nteleg de ce, caci in fond, eu eram de vina ca nu am schimbat nick-ul.
oricum, eu m-am distrat copios

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Necko...ai dreptate ! nu eu sunt de vina. ci mama lu' darky ! tre' sa imi ceara scuze ! :mad:
darky.....sa-i aratzi mamei tale acest subiect !!!
darky.....sa-i aratzi mamei tale acest subiect !!!
-
-
-
da,normal. super de treaba.
-
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii