Oare din cauza EGOISMULUI si a INVIDIEI nu se ridika rapul in tzara?

ce-a fost pe Muzici o data

Oare EGOISMUL si INVIDIA impiedika noile talente sa arate ce pot?

DA
7
26%
NU
14
52%
POSIBIL
3
11%
CU SIGURANTA
3
11%

Voturi totale : 27

.........

Mesajde n3aGabitz » Dum Dec 14, 2003 9:03 pm

muffinas: tot nu inteleg cum se ridica rapu in tara daca eu am feat cu codu penal. (recunosc sunt mai greu de cap) cand maii vii pe mesenger iti trimit ceva nou daca e.

dekret: ai uitat sa-i enumeri si pe aia care n-au implinit inca 18 ani, dar ei deja au trecut prin viata si stiu tot legat de hip hop.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde muffinass » Lun Dec 15, 2003 5:36 am

N3aGabitz - ma refeream la faptul ca tu din strainatate ai reusit sa scoti album si featuring, deci asta arata ca totusi exista posibilitati ca trupe necunoscute si cu potential sa ajunga pe plan comercial
Gianothc - cum am zis, nu traiesc in tara, deci probabil ca nu stiu toate aspectele hh-ului in tara, insa tot nu pot fi de acord cu faptul ca artisti n-au posibilitati in tara cu rap-ul.
Am copilarit cu Vexx, si omu' avea gandu' cu rapu' bagat in sange de la-nceputul anilor '90, si uite unde a ajuns. Am mai si enumerat nu-stiu-cate formatii care s-au ridicat din underground la faza comerciala. Dracu' pana cand si Parazitii, care daca ar fi egoisti si invidiosi ar fi muls-o singuri cu vanzarile, si n-ar fi facut treaba cu instrumentalul ca sa-i aduca pe scena pe RASA, si Anonim.
Si chiar te rog, dumireste-ma cu motivele tale, ca nu inteleg intrebarea ta originala cu egoismul si invidia. A carui egoism si invidie? A artistilor care sunt acum faimosi - ca-i ignora pe cei din unda? Sau a caselor de discuri?
Sa zicem ca o luam cu artistii, etc, si un exemplu bun este Cruciada. Iarasi nu stiu multe detalii, insa vad ca au facut un album, si am ascultat si eu cateva melodii unde incep sa comenteze pe exact subiectul asta: ignorarea artistilor Unda' si nestiinta astora faimosi de ce e calitate adevarata, etc. Si sincer, albumul lasa de dorit. Pe plan productie/negativ/vers sunt buni, chiar buni de lansat, insa ca prestatie, etc, sunt medii, chiar nasoli pe unele parti. Asta fiind parerea mea.
Da' naiba si albumul lor merita cumparat si admirat pentru efort/calitate. La fel si cu USM (care sunt chiar misto). Iarasi, nu inteleg de ce nu si-au scos albumul la case mai mari (gen Hades, Urban), da' asta e.
Inchei aici, si va zic o pace long distance.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Dec 15, 2003 2:03 pm

Auzi gabitz, mai citeste odata ultima fraza din primul paragraf din ce-am scris mai sus sa vezi unde te incadrezi. Shi pe viitor stimate "artist implinit" ce esti, ca daca n-ar fi existat Bula atunci NeaGabitz era cel mai bun subiect de bancuri din romania, poate vei reushi sa combatzi afirmatii prin argumente, nu prin a ne arata noua cu cata inteligentza te-a inzestrat natura. Vorba aia....Prostul nu e prost destul pana nu e shi fudul.

Muffinas, imi pare rau k nu esti de acord cu mine, n-am sa te acuz pt asta, fiecare vede lucrurile in felul sau dar trebuie sa recunosti k mai avem mult pana departe shi daca ne construim dormitorul inca de pe-acum pe o ureche shi ne imaginam ca piesele suna asha cum ar trebui ne inshelam mai mult decat amarnic. Pentru k in momentul de fatza numeri pe degete trupele care scot piese complete: versuri/negativ/flow/sunet de nota 10.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde muffinass » Lun Dec 15, 2003 2:48 pm

Treaba cu 'piese complete' intr-un fel ai dreptate, dar asta nu cred ca ar fi un motiv pentru a ignora complet formatiile noi, si a arata desinteres catre ele.
Nu incep iarasi sa insir grupurile bune si de ce, vreau numai sa mentionez iarasi faptul ca ar trebui apreciat macar efortul ca oamenii astia s-au sculat din patutz sa faca si ei ceva rap, oricat de stricat si jalnic ar fi. Nu cred ca suntem inca la nivelul in care putem sa criticam trupe noi fiindca vorba voastra, si chiar a ta Decret, nu exista multe trupe bune in Romania. De aceea cu cat ii ajutam pe astia noi mai mult, cu atat mai mult or sa aiba posibilitatea sa se imbunatateasca.
SI apropos de Ad Litteram, subliniand ideea cu imbunatatirea, urmatorul album o sa fie un dublu-cd cu o remasterizare a primului album (care mi se pare foarte bun, apropos) ca cica nu i-a placut cum a iesit initial. Deci exista speranta si de la astia noi.
Orisicum, capu' sus si astia noi, si fanii, ca acusica iese proiectul verde si albumu' ZALE si o sa fim iarasi fericiti.
Atat.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Lun Dec 15, 2003 4:58 pm

dekret: si iar dai cu nasu in curu meu (sa fie obisnuinta?). cum se te fac sa intelegi ca parerile tale si ale celor ca tine, sunt 0 pentru mine? Oricum mi-a placut faza cu Bula. De unde le scoti frate? Keep up the good work bro.

muffinas: ah ok, cool 10x. Ne vedem pe IM cand o fii.
n3aGabitz
Junior Member

Re: ....

Mesajde DZA » Lun Dec 15, 2003 10:34 pm

n-am citit previous post-uri, dar parerea mea e ca hip-hop se ridica..hip-hop e evident in crestere in Romania, nu ma refer la trupe cat ma refer la public, care a inceput deja sa nu mai fie limitat la trei trupe si trei idei...si publicul hip-hop devenind din ce in ce mai cultivat, vor aparea no doubt si trupe pe masura.

peace out
DZA
Junior Member

in sfarsti

Mesajde n3aGabitz » Lun Dec 15, 2003 11:45 pm

un om care a raspuns la obiect mancavash...

peace
n3aGabitz
Junior Member

:)

Mesajde Kombat » Mar Dec 16, 2003 11:35 am

Foarte interesant...o sa fiu scurt:
1.invidia ar putea avea o urma de vina....si daca nu ma credeti printre cunostintele mele exita oameni care gandesc la modul: eu sunt artist ... de ce sa ma duc la ala la concert sau sa ii cumpar cd-ul ce el mi-a cumparat mie?...problema e ca in romania sunt prea multi artisti si prea putini fani....
un alt motiv pentru care stagnam este lipsa de bani....sa va dau un exemplu....sa zicem ca eu maine as avea 50.000$...pai in maxim 2 luni as scoate un album(nici nu conteaza cat de bun)...i-as face super promovare peste tot datorita banilor...si normal ca ar avea vanzari...fara promovare e mai greu pt o trupa noua sa vanda....asta nu inteleg sau nu vor sa inteleaga (pt ca vor bani instant) nici casele de discuri si nici o parte a artistilor
pace
Kombat
Junior Member

Mesajde sadox » Mie Dec 17, 2003 1:56 am

...Shi galcevire mare pentru un anumit folos??.Rap-ul de la noi din tzara este la un nivel mult mai jos decat afara(asta nici nu avea avea rost s-o mai zik),dar cu toate astea parca vad ca incepe sa mishte treaba ici shi kolo ceea ce e foarte bine.Dar(intotdeauna exista un dar...) sunt multe persoane (care vorba ceea...) pur shi simplu al strika prin tot felul de impresii shi aere care le au pe kap.Un lukru este sigur:daca vrem sa ridicam hip-hop-ul shi sa-l mentzinem tot timpooh intr-o stare "erecta" va trebui sa punem "osuh" la treaba shi sa facem cam tot ceea ce trebuie facut ca sa-l ridicam mai exact :sa nu ne mai halim unii pe altzii indiferent ca ascultam gangsta sau under,sa cumparam materialelel muzikale aparute pe piatza(in kazul in care ne plak cu adevarat),sa mergem la concerte shi cel mai important lukruh:SA NU PIRATAM MUZIKA!!.Ar mai fi ceva de zis sau.....Oricum....PACE!

P.S. Shtiu ca poate suna postuh asta a discurs dar yo asha cred c-ar fi bine sa fie.
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde Unregisteredd » Mie Dec 17, 2003 4:20 am

Egoismul si invidia afecteaza intr-o mica masura ridicarea miscarii la noi. Exista multe alte piedici, pe care nu stau sa le enumar pentru ca le-au atins ceilaltzi mai sus si tot ar mai fi.
Ceea ce putem face pentru sprijinirea hh-ului romanesc si nu ne este peste mana de greu, este sa ne sprijinim artistii, mergand in numar mare la lansari sau concerte (pentru a se vedea interesul) si cumparand albumele celor pe care vrem sa-i sustinem.
Cand devin destul de "puternici", pe langa ei se ridica si tinerele talente (vezi cazul Mafia, Parazitii, R.A.C.L.A. care au ridicat si pe alttii).
Cand cererea creste oferta se diversifica si se inbunatateste, apare competitzia, apare investitia urmare a sesizarii unei surse de cerere, apar oameni cu bani care se implica, automat este atrasa atentia mass-mediei, apar reviste, emisiuni se-nmultesc manifestarile hh, motivatia artistilor duce la progres artistic, deci sporeste calitatea tehnica si artistica, si toate acestea duc in cele din urma la aparitzia "industriei" (vezi cazul Frantei).
Repet ceea ce e in puterea noastra, este SA SUSTINEM ARTISTII MERGAND LA LANSARI SI CONCERTE SI CUMPARAND ALBUMELE!!!
In ceea ce ne depaseste puterile, DUMNEZEU sa ne ajute!
Unregisteredd

asha sa-tzi ajute d-zeu

Mesajde deianira » Mie Dec 17, 2003 3:21 pm

bine zis mah unreg....

sadox m-ai lasat afis - chiar trebuia sa te bagi si u in seama? Ai scazut in ochii mei...

Un nebun arunc-o piatra-n balta, zece intelepti s-arunca dupa ea. cine e magaru?

sad - Hai sa ne vedem la o cafa ca ramasei in arad - sclava, u know! - sper ca citesti postu pana nu plec...
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Dec 17, 2003 7:45 pm

O sa imi sustin si eu opinia (serioasa de aceasta data). Cred ca situatia nu e chiar asa de tragica. Asa cum ne-am resemnat cu gandul ca mergem cu Dacia la scoala, asa trebuie sa realizam ca nu ne este dat sa traim ceva de nivel occidental, motivul principal fiind lipsa banilor. Cat despre egoism si invidie, spun eu, au o pondere prea mica si nu afecteaza (aproape deloc) in mod direct evolutia/involutia hip-hopului romanesc, deoarece trupele cu adevarat bune incearca sa-si ingrijeasca si promoveze propriul stil si nu sa vada ce face capra vecinului. Totodata, aceste trupe cu POTENTIAL, cum ne place sa spunem...ar trebui incurajate printr-o atitudine pozitiva a publicului ascultator de HH. O sa revin cu detalii...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

mda

Mesajde n3aGabitz » Joi Dec 18, 2003 1:07 am

de la faptul ca exista multi invidiosi si egoisti in hip hop s-a ajuns iar la tema noastra preferata "nu e rap in tara, nu se ridica miscarea"...sloboz..la tava. unde sa se ridice? in picioare? miscarea exista, ca nu e cum vreti sa fie unu si altu e problema voastra, pe nefutut nu il multumesti niciodata.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Joi Dec 18, 2003 1:08 am

e lipsa de interes spre hip hop...putzina lume intzlege hip-hopu` shi de accea vorbesc atat cacat despre bunul nostru stil de viatza...

in romania rapperii sunt vazutzi ca nishte criminali pentru injura in piese si canta despre violentza, droguri, sex, tot ce se intampla pe strazile romaniei

rapul e real fratzilor...mai bine ma omor decat sa ascult alta muzica ...toate (aproape) cu acelashi subiect penibil...

!!!PROUD TO BE A RAPPER!!!
tUdOrUK
Junior Member

...partea a 2a...

Mesajde AdevaRapper » Sâm Dec 20, 2003 10:43 pm

Parerea mea este ca fanii hip-hop ar trebui sa contribuie prin:
-participarea la cat mai multe din evenimentele hip-hop organizate pe plan local;
-cumpararea albumelor de HipHop in original si renuntarea la mp3-uri de la altii;
-raspandirea acestei culturi in randul prietenilor;
Tototdata, unii dintre acesti fani(printre care ma numar) au incercat in timpul liber sa
se exprime prin propria muzica... Cei mai multi dintre ei nu au reusit, dar faptul ca au
incercat a ajutat miscarea hip-hop: daca nu ar exista numere mici, numerele mari nu
ar mai fi mari, neexistand relatie de ordine: astfel, neexistand trupe slabe si mediocre,
cele cu adevarat bune nu s-ar mai remarca. Aici, in ultima vreme, am observat o tendinta
gresita (pe care am urmat-o si eu la un moment dat) si anume de a considera tot ce nu
este penibil ca fiind foarte bun... Gresit! Exista, la o analiza mai atenta, si trupe
mediocre in hip-hopul romanesc, dar asta nu inseamna ca rapul romanesc nu are si artisti
cu adevarat valoroasi(CTC, Parazitii, USM, VeritaSaga, Pirats Klan, Kgula, RACLA, Raku, KST).
Am spus mai devreme ca nu ne putem compara cu Occidentul din punct de vedere muzical
din cauza lipsei banilor si deci lipsei de promovare multumitoare...dar...
marti seara la Balul Bobocilor a concertat trupa Iris si...pur si simplu am ramas uimit
vazand toata sala cu mainile in aer si fredonand melodiile...wow...nu m-am putut abtine
si am joinat grupul de "rockeri"...Intr-adevar. Dupa cum bine a spus DECRET, nu am vazut
pana acum vreo trupa de hh care sa produca atata tumult in randul publicului...deci...
cred ca un prim pas pentru ridicarea hh-ului autohton ar fi schimbarea atitudinii fanilor
intr-una strict pozitiva,(si nu evitarea invidiei spre exemplu) mai deschisa, care sa
stimuleze pe adevaratii artisti si sa-i "oblige" sa scoata materiale din ce in ce mai bune.
Dupa parerea mea, Iris este o trupa de nivel occidental(ca sound)... de ce nu ar evolua
si trupele de hh in acest sens?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde georgeones » Sâm Dec 20, 2003 11:00 pm

Primul motiv e lipsa banilor ,fara bani in ziua de azi nu faci nimic,cum e Romania asa e si Hip Hopul la pamant,oricum incepe sa miste ceva ,zic io ca in cativa ani va fi mult mai bine
Bafta
Nu tuturora li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca
georgeones
Junior Member

Mesajde Unregisteredd » Dum Dec 21, 2003 3:31 am

WORD UP Adevaraper! Subscriu
Unregisteredd

...

Mesajde n3aGabitz » Dum Dec 21, 2003 6:57 pm

adevarapper: fanii nu se vor skimba niciodata, de 3-4 ani de cand o ard pe forumuri de rap fanii au ramas la fel, au aceasi mentalitate, nu si-au dat inca ochelarii de cal jos, din contra au aparut inca pe atatia care au busola sparta si vad doar drept. rar se intampla sa mai dau peste vreo unu care are si altceva in cap. prea multa ura si prea multa confuzie. nu o sa fac nici o comparatie intre fanii de acolo cu fanii de aici, deoarece purtatorii de ochelarii de pe aici vor interpreta iar gresit.
n3aGabitz
Junior Member

Reply

Mesajde Daphix_ » Dum Dec 21, 2003 7:56 pm

Interesant subiectul...

In principiu toti care au postat aici au dreptate, nu prea as avea nimic de adaugat...

Poate un exemplu:

Eu nu ascult de prea mult timp HH... hai sa spunem de 2 ani, rotund... Ce am observat insa! Am prieteni care au o repulsie fata de acest gen de muzica... fara sa incerce macar sa o asculte, sa o inteleaga... au acei "ochelari" de care amintea cineva inainte! Sunt de acord... valori avem... doar daca ma gandesc la Raku (In mediu vitreg), Veritasaga (Punct si de la capat), etc... totusi omu' nu vrea sa asculte, sa dea o sansa (ca sa zic asa) acestui gen de muzica.. Probabil, HH-ul si creat o imagine prea dura la noi... nu stiu!
In fine, eu zic ca HH-ul se va ridica incet dar sigur, adica va deveni mult mai popular si in Ro.
Rap On!
Daphix_
Junior Member

de ce nu se ridica hh-ul?

Mesajde TheSmoker » Lun Ian 05, 2004 12:16 am

Pai in primul rand din cauza atitudinii oamenilor,ascultatorilor si a celor care fac hh,asa e la noi, suntem tot sovietici,antici in gandire,modul de trai vai de el,ne confruntam cu destule si cu toate ca nu stam rau in hh,avem artisti,avem calitate...dar nu avem bani cu care sa facem publicitate,tre in primu rand sa atragem oamneii in cluburi la concerte sa le placa,tre sa fie ceva mai competitiv,cu toate ca un album ca In mediu vitreg e super bun...eu as fi curios cum ar fi un videoclip la el?e plin de critici putina bazaiala...cum sa atragem cu ceea ce nu-i place romanului,Parazitii cum au dat-o din baza pe belele,politice pac le-a cam scazut popularitatea...tre sa invatam sa distram omul in club,dar daca el vine si Raku ii aminteste cum e acas,se duce dincolo la manele si uita de belele...cam asa e...nu atragi cu cuvinte pt sclavi,mie imi place si voua dar celor necunoscatori,mari ascultatori de manele,nu va intrebati cum suna?
Acum vine si partea ca rapperii sunt cunoscuti ca consumatori de droguri si alte alea,belele cu politia,suntem vazuti prost de societate ata ete...nu ne indreptam cu un album VeritaSaga oameni buni...calitate avem,artisti avem,bani nu dar nici nu stim cum sa ne facem auziti...numa bine si pace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Starea...

Mesajde Aurolacul » Lun Ian 05, 2004 1:39 pm

Pei unde sa se ridice hip-hop-ul? Cred ca foarte multi oameni au notziunea gresita. Hip-hop-ul in Romania trebuie acceptat, ca majoritatea oamenilor, nu cunoasc istoria hip-hop-ului shi cred ca pur shi simplu e muzica la cativa negri fraieri ratatzi care se adunau in fatza tomberonului sa se injure de mama.
Hip-hop-u nu are de ce sa se ridice. Pop-ul s-a ridicat, shi uite ce s-a intamplat...au ajuns atatea formatzii, majoritatea foarte proaste. No thanks, I like hip-hop where it is.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

ce cred eu!

Mesajde zosteru » Vin Ian 23, 2004 1:12 am

yo cred k hh nu se ridik in romania pt k nu toate trupele suna cum ar trebui sa sune!e o lipsa acuta(sau chiar cronica) de sound zdravan si de texte beton!multi fac hh,scot albume de kkt,vand pe la prieteni 12-20 de cd-uri si se vad cei mai tari mciiiii!stiti ce inseamna asta pt hh:O MARE M#%E DATA ACESTEI MISCARI DE ACESTI OAMENI BASINOSI 100%!

TREBUIE LUCRAT MAI MULT LA SOUND SI LA TEXTE!Mancatorie e peste tot.nu asta e motivul din cauza caruia nu se ridica RAP-ul!

PEACE 4 YOU!
zosteru
Junior Member

Re: ce cred eu!

Mesajde zodiak » Vin Ian 23, 2004 12:23 pm

bani, bani si iarasi bani..... mai oameni... nu stiu cati dintre voi au fost prin studiouri de prima mana, cu scule una si una si toate alea... intr-adeavar, astea costa... mult, iar in Romania nu toti isi permit. dra treaba buna se poate face si intr-un studio mai putin dotat, cu o investitie minima. deci nu este vorba de sume fabuloase...

cat despre chestia aia cu „hip-hop-ul e perceput aiurea....“, pana si multi de pe acest forum nu stiu ce inseamna hh! In romania nu exista un numar considerabil de ascultatori si consumatori de rap. exista fani. dar fani d'aia carora le este imposibil sa priceapa ca si parazitii, si mafia, si raku, si ctc , etc. fac hip-hop. sunt persoane monocorde, capabile de un singur sentiment: ii admiram pe mafia, ei sunt cei mai tari, restu de kkt/ parazitii rulz, restu de kkt etc (vedeti conflictele zamislite de minti cu imaginatie... bogata). Nu pricep treaba asta: iti spui rapper, te imbraci larg, dar mentalitatea ta nu difera de cea a pustoaicei carea vrea numarul de telefon al lui Eminem sa-i scrie ca-l iubeste! Omule, daca intr-adevar te consideri consumator de rap, atunci iei la rand toate albumele de hh care apar, le asculti, si iti faci o parere subiectiva (adica nu urma turma!).

Mai e si tampenia aia cu....tovarasul meu asculta 2pac, snoop, si jay-z. ce de cacat, ala nu e hiphop, rap adevarat e ce face aesop rock, jmt sau nu mai stiu eu cine. oameni buni... fiti toleranti! dati-le sa asculte si apoi sa-si faca o parere! Am prieteni care asculta ceea ce voi numiti „comercial“, dar au acasa si albume gangstarr, dialated peoples and so on. Am prieteni care asculta muzica de club, dar care ar da 500.000 sa intre la un concert Wu tang, care vin la concerte de rap, care asculta Afu-Ra si Lavelle cu aceeasi placere! Eu prefer Krs, Guru, Jeru, Wu, Dialated, JMT, Common sau mai stiu eu ce, dar am si albume comerciale.

pace
zodiak
Junior Member

beautiful

Mesajde n3aGabitz » Vin Ian 23, 2004 11:41 pm

marfa raspunsuri....cei doi "z"
n3aGabitz
Junior Member

.........

Mesajde zosteru » Sâm Ian 24, 2004 2:14 am

In privintza studiourilor as vrea sal completez pe zzodiak:intradevar nuti trebuie scule de zeci de mii de parai,dar iti trebuie un om care sa stie ce inseamna mixatul muzicii hh cu tot ce implica asta!daca nu ai acest om apucate si "fura" de la unul(sau mai multzi k el) meseria!asta nu e de ajuns!pune mana si citeste sau vizioneaza documentare despre "chestia asta"!shtii cand vei incepe sa "misti" in hh?dupa cel putzin 1 an de stat zi de zi in fatza programelor de mixat hh(sau muzica in general)!Vreau sa mentzionez ca MC-ii au o inportanzta deosebita!Tre sa aiba timbru vocal,tehnica,dar mai ales texte care sati rupa capul inca de la prima auditzie!Ash putea sa mai scriu aici in multe chestii,dar momentan ma opresc aici!PEACE 4 YOU!
zosteru
Junior Member

Da....

Mesajde rap_t_one » Sâm Ian 24, 2004 3:34 am

De acord shi eu ...... Ce face absenta indelungata/////
N_AM CITIT TOT!!!!! SCUZE DACA REPET CE S_A MA ZIS SAU DACA BAT PE O CHESTIE DISCUTATA SHI STABILITA!!!!!
Ma inteleg ca tudorUk e doar un copil dar macar ziceti-i unu sa taca dreacu din gura cand nu-ii fierbe oala !!!!!!!
INAPOI LA MAMI PUIULE SHI NU ZI TU MIE DE ROMANIA!!!!!!!
POATE DE BANII CU CARE HALESC EU O LUNA TU ITI PLATESHTI NETU SHI_TI IEI BOMBOANE !!!!!! NU MA ACUZATI DE INVIDIE CA PARCA ASTA ERA TOPICU !!!!! :D ACUZATI_MA DE PREA MULT REALISM SHI DURERE IN SUFLET PENTRU TARA ASTA IN CARE APARE UN ANUME SHOBY PE TV SHI_UN BAXTER SHI_UN PUIA CARE VORBESC DE SUTE DE FEMEI SHI CHEFURI !!!!!!!!
POATE PARINTII COPIILOR CARE CUMPARA ASTFEL DE MATERIALE MUNCESC 12 DIN 24 SA SE DUCA COPII LA SHCOALA SHI SA AIBA BANI DE UN CORN!!!!!!! DAR EI ISI IA BAUTURA SA FIE TERIBILI !!!!!!! ACUM VORBEAM DE TRUPE CU VALOARE ZERO CARE NU MAI AU ZILE MULTE PE PIATA MUZICALA DIN ROMANIA !!! "PREA MULTA RIMA PREA PUTINA BANDA S_O TINA...."

DE UNDE POOLA MEA Vor MA OSCAR ??????

OS SHI CAR LE DAU CAT VOR!!!!!!!! DAR NU OBTIN UN MEDALION CI O MUIE REUSITA!!!!!

MI_E GREATA SHI SILA !!!!!!!!!!!! NU E NEVOIE IN ROMANIA DE GANGSTA RAP !!!!!!!!!! NU VOM DA IANITE CU HOTII SAU CU IMPRESII DE HOTZ!!!!!!!
Aici nici pe departe nu doaream sa par ingust sau intolerant!!!
Adica am tolerat destul sa aud aceasi placa cu : " In afar legii pe viata ...GYeeeaaaah!!!!!"
Cei care au ajuns la parnaie au ajuns pentru o chestie.... treaba lor!!!!!! Dar nu ajunge la concluzia ca trebuie eliberati criminalii si delincventii !!!! In romania se fura dar cu conceptii din alea bagi hotii liberi in parnaie shi le scoti rezervele de la saramura?????????
Shi comparatia cu un copil care ia patru ani pentru o paine e aberanta!!!!!! SA ZICA UZZI SAU VREUNU DE AICI CA EL N_A DAT CU BANU PESTE CINEVA CA_L SCUIP !!!!!!!!
NOI I_AM INVATat ASHA PE TOTI CEI CU UN PAS MAI SUS CA NOI IN IERARHIE!! SHI AIA PE CEI CU UN PAS <MAI SUS >>> PANA LA PRESIDENT >>>>> CA PARCA IN ROMANIA CEL MAI IMPORTANT E PRESEDINTELE >>>>>> DA RCINEVA TREW SA RULEZE !!!!!
Shi tot un barosan din ala trage sforile ... shi tot din teapa d'alde mafiotilor !!!!!!! E un cerc vicios shi mai scriu la el de ma satur ..........

Concluzia finala : POT VOTA TOATe VARIANTELE SONDAJULUI>>>>>???????????:rolleyes:
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde SHOWMASTER » Joi Feb 26, 2004 4:39 pm

Ba-i Tot E Pentru Bani
Multa Curvasareala Doar Asta E In Romania
sunt un geniu neinteles de contemporanii mediocri !
SHOWMASTER
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica