Matrimoniale: Fete cu fete si baieti cu baieti!

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde Eternity-gay » Vin Dec 12, 2003 2:29 am

Initial trimis de Mark1
Sorry...

Am plecat de la faptul ca, din plictiseala, se ajunge cateodata sa preferi partener de acelasi sex. Le-am eSplicat ce am observat in UK cu colegi care mi-au povestit acest lucru, ca sunt gay/lesbi.

Nu am auzit insa sa se si casatoreasca. Personal nu sunt de acord cu relatiile de acest gen.

Intr-adevar femeile din UK sunt mai putin inhibate cand vine vorba de sex spontan cu smbdy. Singura problema ramane pastrarea sanatatii si evitarea sarcinii. Iar daca beau cot la cot cu barbatii se datoreaza faptului ca fiecare fiinta este libera sa faca cea vrea si mai putin conteaza parerea celorlati.

:a

ai plecat de la premize gresite complet! :) si de aia se ajunge in cu totul alta parte.
iar daca esti tu de acord sau nu cu astfel de casatorii...crezi ca e important ptr careva? oricum fiecare face ce simte...
vorba ta... "fiecare fiinta este libera sa faca cea vrea si mai putin conteaza parerea celorlati"
Eternity-gay
Junior Member

Eternity-gay

Mesajde Mark1 » Vin Dec 12, 2003 1:01 pm

Se pare ca spre finalul mesajelor mele ai inteles ce-am vrut sa zic. Intr-adevar fiecare este liber sa faca ce vrea. Cu conditia sa nu braveze despre asta si sa o prezinte ca pe un stil de viata modern.
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

Mesajde Eternity-gay » Sâm Dec 13, 2003 5:25 am

modern , nemodern, gayi au existat inca din cele mai vechi timpuri.
Ai plecat din Constanta? am stat si eu acolo (parintii mei acolo sunt). Sper ca in Anglia iti e mult mai bine. :)
Eternity-gay
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Dum Dec 14, 2003 4:44 pm

Initial trimis de Eternity-gay

In Anglia inca nu sunt permise casatoriile intre pers. de acelasi sex. Abia acum Regina Angliei a anuntat ca are de gand sa propuna Parlamentului o astfel de initiativa legislativa.

Cool...ma mut si eu :) ;m
Chrysilla
Junior Member

filme faine

Mesajde Mr Teo » Mar Dec 16, 2003 5:38 am

Care a vazut fimul " A soldiers girl" ce parere aveti?
:)
Sar putea intampla asa ceva in realitate?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Dec 16, 2003 7:35 am

Bai Dornea, ce pula mea are in comun filmul ala al tau cu aia baietzoasa si subiectul asta???

Dornea, Chrysilla, Mark1 si Eternity-gay aveti avertisment. Daca vreti sa discutati despre gay people, aveti subiect!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Mie Dec 17, 2003 1:06 pm

De ce??? Eu n`am facut nimic rau... :nope: Am fost cumva off topic? Am zis doar ca ma mut si eu in Anglia pentru ca se vor legaliza casatoriile homosexuale!!!
Chrysilla
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Vin Dec 26, 2003 11:02 am

Nicholas!!! Zi`mi si mie cu ce am gresit!!! ca n`am fost off topic!!! Vorbeam de gay ppl!
Chrysilla
Junior Member

Mesajde Suparataa » Vin Dec 26, 2003 10:20 pm

O fi vorba de MATRIMONIALE aici ....sau de gay people ?! :con:
You laugh because i am different , i laugh because you are all the same !!! :rulz: ha ha ;y i'm the best money can't buy !!!
Suparataa
Junior Member

Libertatea de a alege ...

Mesajde Arhanghel » Sâm Dec 27, 2003 11:35 am

Am fost timp de 8 luni in Germany .. Nuremberg mai exact . Si va spun acolo nu e ca la noi .. Adica iti merg barbati de barbati de mana , femei cu femei de mana , se saruta in public si asa mai departe ... Dar nu sunt deacord mai ales relatille barbati barbati .. Am si caftit vreo cativa primele luni pana cand m-am plictisit si eu erau prea multi .. Cat despre femei cu femei e destul de excitant sa vezi asa ceva .. Si daca te mai arunci si la un sex nebun cu doua femei , nu o sa mai ziceti nimic despre lesbi ..
Anyway keep it in cool limits . E spre binele vostru .. Si Chrysilla la 18 ani e putin cam deplasat sa stii ce orientare sexuala ai ... Oricum e viata ta faci ce vrei cu ea .
Happy posting in continuare !
Cya .
In this world are two kind of ppl :
-me&team -you&rest .
you:x:200:200:localhost:/chroot/you:/bin/false -=Oficially jailed==-
Arhanghel
Junior Member

Mesajde COSS+min » Mar Dec 30, 2003 2:45 am

Bai Nicholas s-a dus dracu threadul asta. :D
Am citit toate posturile dar n-am gasit in nici unul care sa fie la subiect. ;P :p
Se pare ca pentru forumisti matrimonialele este un subect mult prea serios iar lesbianismul mult prea hot! :D :D
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Mar Dec 30, 2003 12:40 pm

Initial trimis de Arhanghel
Am fost timp de 8 luni in Germany .. Nuremberg mai exact . Si va spun acolo nu e ca la noi .. Adica iti merg barbati de barbati de mana , femei cu femei de mana , se saruta in public si asa mai departe ... Dar nu sunt deacord mai ales relatille barbati barbati .. Am si caftit vreo cativa primele luni pana cand m-am plictisit si eu erau prea multi .. Cat despre femei cu femei e destul de excitant sa vezi asa ceva .. Si daca te mai arunci si la un sex nebun cu doua femei , nu o sa mai ziceti nimic despre lesbi ..
Anyway keep it in cool limits . E spre binele vostru .. Si Chrysilla la 18 ani e putin cam deplasat sa stii ce orientare sexuala ai ... Oricum e viata ta faci ce vrei cu ea .
Happy posting in continuare !
Cya .

mie nu mi se pare deplasat,daca am avut 15 prieteni plus altii cu care am flirtat,plus ca mai vad si in jurul meu in ce consta comportamentul masculin si sincer imi repugna.Asa ca prefer fetele,chiar daca lesbienele sunt cam greu de gasit in orasul meu.
Chrysilla
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Mar Dec 30, 2003 12:44 pm

Initial trimis de COSS+min
Bai Nicholas s-a dus dracu threadul asta. :D
Am citit toate posturile dar n-am gasit in nici unul care sa fie la subiect. ;P :p
Se pare ca pentru forumisti matrimonialele este un subect mult prea serios iar lesbianismul mult prea hot! :D :D

ete na....uite, eu imi caut o iubita din Botosani.Stie tot forumul si totusi nimic!!!
Chrysilla
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Ian 05, 2004 10:17 am

Pula mea, voi sinteti nebuni, nu gluma!

Arhanghel, daca ai fi fost in 8 luni in Tibet si ai fi caftit tibetishtii de acolo, tot de-anpulea scrii, ca si iubita mea ce-a mare, Chrysilla!

Daca vreti sa vorbti de/despre gay, aveti thread special! Asta este de matrimoniale! Primul care mai abereaza pe aici, ia ban!!! Si nu din ala de aur. Din aia aveau dacii&romanii! Va propun la din asta modern, de se da numai pe net!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Mar Ian 13, 2004 12:56 pm

Initial trimis de Punkizda

Chrysilla lasa ca dau eu anuntz la matrimoniale in Monitorul De Botosani , poate-ti gasesti si tu o femeie pe masura !!!

nu`ti mai bate kpul,sunt fata mare si ma descurc
Chrysilla
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Ian 13, 2004 3:38 pm

Daia esti fata mare ca te freci numa cu femei!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde ROMIKA » Mie Ian 14, 2004 5:51 pm

Initial trimis de Chrysilla

ete na....uite, eu imi caut o iubita din Botosani.Stie tot forumul si totusi nimic!!!

nu cred ca o sa-ti gasesti o iubita stand toata ziua pe forum.....
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
ROMIKA
Junior Member

Mesajde trix » Mie Ian 14, 2004 7:36 pm

abia astept sa apara la televizor emisiunea aia la care-i fac reclama... ala cu cautarea indivizilor "cool"
probabil ca castigatoarea o sa fie o bi declarata, care sa faca si dovada pe micul ecran
trix
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Joi Ian 15, 2004 1:17 pm

1) Nu-s fata mare in sensul asta!!!!! (:| Daca mai citeai si pe alte threaduri vedeai ca am iubit si ca am facut dragoste cu el :love: .Vorba ceea : Daca taceai,filozof ramaneai!
2) Nu stau toata ziua pe forum,pentru ca n`am atatia bani si nici nu vreau sa am dureri de cap.Si nici macar nu lucrez undeva unde sa am un calculator la discretie timp de 8 ore.
Chrysilla
Junior Member

Mesajde Mark1 » Vin Ian 16, 2004 9:00 am

azi am ajuns mai devreme la office. Am gasit o adresa pentru matrimoniale, ptr cine e interesat

http://www.singles-bar.com/london-matrimonial-dating-datchmaking-websites-matrimonial.asp
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

nu demult am citit o faza

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 16, 2004 9:10 am

Cica sunt pe langa persoanele asa zis normale caresi cauta parteneri de viata din alte tari si persoane care sunt gay/lesby care ar vrea sa cunoasca prin anunturi matrimoniale astfel de persoane.
mergand tot pe aceeasi idee hai sa facem si un mic sondaj.
Cate/cati tipi/tipe gay/lesby ar accepta anunturi de matrimoniale pt a se muta in alte tari.?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Lun Ian 19, 2004 7:24 pm

Salut,eu sunt Chrysilla,o bisexuala singura din Botosani.Sunt roscata,dar nu am parul lung ca in avatar,ci o idee mai scurt.Am ochi albastri,buze carnoase si forme rotunde (eu zic ca sanii mai sunt cam mici,dar iubitul meu sustine altceva) si un funduletz obraznic.Imi place arta (desen,dans,muzica) si de aceea voi urma o facultate de design.Ascult o multime de genuri de muzica,de la clasica (Chopin,Grieg,Rachmaninov) pana la moderna - pop,rock,ragga (Xtina,Avril Lavigne,Evanescence,Stefan Banica si multe altele - depinde de starea mea de spirit). Vara ies foarte mult cu rolele ca sa`mi "lucrez" picioarele si fundul,imi place sa ma plimb cu prietenele prin magazine si sa ma joc cu baietii. ;m
Chrysilla
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Ian 20, 2004 8:57 am

Deci nu esti numa bisexuala, ci shi bimuzicala. Xtina +muzica clasica=bimuzicalism.
piskeshu
banned

Mesajde piper1996 » Mar Ian 20, 2004 7:29 pm

este singura, dar are si prieten ....
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Joi Ian 22, 2004 11:28 am

Dupa ce m-am straduit sa citesc cat de cat atent toate postarile ...
am ajuns si eu la cateva concluzii.
Una ar fi ca totu' pana acu' a fost off-topic.
A doua ar fi ca fetele astea "lesbi" au cunoscut la viatza lor o pootza care nu a fost buna de nimic,au in jurul lor doar niste badarani de copii-barbati care dezgusta nu numai niste femei ci pe toata lumea.
Si li se pare ca sexul cu o femeie inseamba ca esti lesbi.Teorie total gresita.O sa imi sara in cap si o sa imi zica ca nu e doar sex intre ele...ca e mai mult decat atata e si dragoste si iubire.Atunci le intreb eu pe ele, le-au marturisit parintilor despre dragostea lor?
Au curajul sa faca asta ?
Se dau mari doar aici pe forum ca sunt lesbi !! Sau eu stiu in fatza unor necunoscuti si atat !!!
Poate cand o sa reveniti cu picioarele pe pamant o sa va dati seama ca viata nu inseamna doar sex !!!

Si la sfarsit ca sa fiu on-topic cu matrimonialele de acilea deshi nu am inteles eu prea bine ce e cu ele.
Eu caut o tipa sau un cuplu din Bucuresti pentru mine si prietena mea. Noi avem de gand sa ne-o tragem in grup !!!
Cum ne-om numi? Grupofili ?
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Joi Ian 22, 2004 3:25 pm

Initial trimis de piper1996
este singura, dar are si prieten ....

Sunt singura= nu am prietena
Si n`am prieten...nu aici pt ca a plecat de 2 saptamani in Spania... asa ca`s ingura...
Chrysilla
Junior Member

Mesajde ROMIKA » Joi Ian 22, 2004 4:10 pm

chrysilla, tu chiar esti de groaza........hotaraste-te odata, ai prieten sau nu?
cum adica ai, dar nu ai pentru ca e plecat in spania...?
ROMIKA
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Ian 22, 2004 4:25 pm

Tu nu-ntelegi ca-i in/gura ?:D
piskeshu
banned

Mesajde ROMIKA » Joi Ian 22, 2004 4:39 pm

deci d-aia da anunturi pentru ca e in/gura si vrea sa aflam toti?
ROMIKA
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Vin Ian 23, 2004 11:03 am

Chrysilla daca nu erai din Botosani itzi propuneam in cadrul matrimonialelor o partida de sex in 3 :D
Da' asha esti cam departe si nu cred ca itzi doresti asha ceva
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
EvilAngel
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex