C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aoleoha!
lamultzean lu tuata lumea care este! deci nu prea am multe lucrur a spune acuma dat find ca prima zi de munca ie grava rau de tot. nu ca ash avea ceva de facut, da chiar daca stau degeaba, tot munca se numeshte din moment dce sunt la biuro.
in alta ordine de idei, mia scris plotoneru lu aiu de la unitate pe carel cunosc personal sa mi se planga ca nu mai shtie omu ce sa faca. o sa pun scrisuarea pe tredu aferent.
alfel? voi? bine? sanatosh?
lamultzean lu tuata lumea care este! deci nu prea am multe lucrur a spune acuma dat find ca prima zi de munca ie grava rau de tot. nu ca ash avea ceva de facut, da chiar daca stau degeaba, tot munca se numeshte din moment dce sunt la biuro.
in alta ordine de idei, mia scris plotoneru lu aiu de la unitate pe carel cunosc personal sa mi se planga ca nu mai shtie omu ce sa faca. o sa pun scrisuarea pe tredu aferent.
alfel? voi? bine? sanatosh?
-

neatza - Mesaje: 5820
eo multzumesc oarecum bine dupe sarbatorile astea peripetziuase care au fost marpha cap cuada si am numa capu spart intr-un loc, un cucui, trei arsuri doo mai mici una mai mare, in rest nu mai am ni'ca, numa zeci de vanatai.
deci ie bine, desi in ultima zi de ieri ma doborat alcoolu ca nu a mai vrut sa ma simpatizeze.
deci e si umpic rau
deci ie bine, desi in ultima zi de ieri ma doborat alcoolu ca nu a mai vrut sa ma simpatizeze.
deci e si umpic rau
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre dana...sticlili alea in care ie licoare cu alcool ie ca sa le pui la gura si sa versi continutul lor acolosha, nu ca sa te ie la tranta cu iele si sa le dai capete'n gura...
da probabil ca daca nu are instructiuni de folosire....
da probabil ca daca nu are instructiuni de folosire....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
am lesinat de ras dupe ce am citit scrisuarea lu plutoneru lu aiu...
bah nu mai facetzi puante d'astea ca am trebi si ma stramb de ras pe acilea.
am uitat sa va zic ca s-a infiintzat formatia "Borator" compusa din mine la bass, rockeru shomer la voce si grohaiala, afex la tobe si clape, fane la chitara acustica.
dupe care la 5 minute sa desfiintzat ca sa se reuneasca sub numele de "Plagiator" (a se citi plagieitar) da neam certat si acum canta shomeru singur in Borator.
si cam atat deocamdata
bah nu mai facetzi puante d'astea ca am trebi si ma stramb de ras pe acilea.
am uitat sa va zic ca s-a infiintzat formatia "Borator" compusa din mine la bass, rockeru shomer la voce si grohaiala, afex la tobe si clape, fane la chitara acustica.
dupe care la 5 minute sa desfiintzat ca sa se reuneasca sub numele de "Plagiator" (a se citi plagieitar) da neam certat si acum canta shomeru singur in Borator.
si cam atat deocamdata
- gaga
care daca tot nu faceam nimica, miam facut in primu rand un airish cofii (cu cofii de data asta, shi nu sanatate aiule, ca asta ie productzie interna) shi in al doilea rand am inceput sa gandesc. shi uite ce mam gandit eo (deci cum ar veni reflexivu la verbu asta adica mam gandit eo pe mine deci exist deci ie bine):
din ce in ce mai multa lume vrea pentru ca sa acceada la statutu de menbru cooperant la cemeu. deci zic eo ca pe langa siviu shi recomandari, catindatu sa dea shi o proba scrisa de fro trei mii de semne in care sash esprime intentzile shi sa dea ce are mi bun din iel. asta ca sa vedem shi noi daca merita ca sa navem suprize neplacute mai pe vitor.
ce zicetz?
din ce in ce mai multa lume vrea pentru ca sa acceada la statutu de menbru cooperant la cemeu. deci zic eo ca pe langa siviu shi recomandari, catindatu sa dea shi o proba scrisa de fro trei mii de semne in care sash esprime intentzile shi sa dea ce are mi bun din iel. asta ca sa vedem shi noi daca merita ca sa navem suprize neplacute mai pe vitor.
ce zicetz?
-

neatza, postu ala fu de ban pe viata ca trebuia din 5 in 5 cuvinte sa imi amintesc cas la munci ca sa nu ma apuce rasu.
Dana plagieitar iera un nume mijtocut...
Dana plagieitar iera un nume mijtocut...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

deci propunerea cu semnili ie votat de mine cum ca pro (fara teveu). deci ios de acord.
ps: remarc ca a-ti remarcat ca nu imi mai numerotez posturili de la 1 eanuare doomii si patru in plus.
ps: remarc ca a-ti remarcat ca nu imi mai numerotez posturili de la 1 eanuare doomii si patru in plus.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci remarc shi eo cai remarcat cam remarcat ca nu mai marchezi care nici nu shtiu ce sa zic daca ie de bine sau ie de rau sau de indiferend, da orcum ie o schimbare. deci ie bine. sau ie rau? na ca mam bulversat de tot. sau nu?
deci vin cu un leitar care am o problema cu colegii de birou: deci tuata lumea shtie ce iese daca treci spirtu prin paine. deci problema mea este ce iese dacl treci prin cozonac? pentru cei care vrea sa ma ajute, cozonacu ieste cu cacao shi stafide, iar spirtu ieste cu alcol.
deci vin cu un leitar care am o problema cu colegii de birou: deci tuata lumea shtie ce iese daca treci spirtu prin paine. deci problema mea este ce iese dacl treci prin cozonac? pentru cei care vrea sa ma ajute, cozonacu ieste cu cacao shi stafide, iar spirtu ieste cu alcol.
-

acum pricep de ce iera o dengrigolada totala sambata, can am fost la aiu la unitate. cacias, el n-a vrut sa-m spuna ce se petrece p-acolo, ca cica ie secret de stat. nu stiam eo de ce avea ascunsa o sticla de spirt in manta, iar tanti de la infirmeria il intrenba disperata daca iel ia golit debaraua cu respectiva solutie albastruie. ma rog, o sa va povestesc ce-am patimit la unitate pe threadu cu pricina, da mai tarziu, cas de munca.
ANTI
-

doomiipatru motive ca anu asta sa fie mai bun decat ceilantzi care-a fost! sa va fie de bine dupe sarbatorile care inca mai este ca mai ie sfantu ion!
deci io is in concediu pana in 19 , de-aia am venit mai tarziu pe cemeu, ca m-au sunatara ejtia ca am de lucru, ashea ca am profitat sa va salut shi oi mai intra shi alta data!
deci io is in concediu pana in 19 , de-aia am venit mai tarziu pe cemeu, ca m-au sunatara ejtia ca am de lucru, ashea ca am profitat sa va salut shi oi mai intra shi alta data!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
shi mai ie shi reveilonu pe stil vechi! deci ie bine.
shi dana deci da are lumea dreptate care eo cant am venit la munca am vazut un otobuz cafrea plesnit un automobil mai mic, da mult mai scunp, care ierea parcat regulamentar. deci daca pocnejte mashinile care sta cumintz, damite alea care alearga de nebune?
shi dana deci da are lumea dreptate care eo cant am venit la munca am vazut un otobuz cafrea plesnit un automobil mai mic, da mult mai scunp, care ierea parcat regulamentar. deci daca pocnejte mashinile care sta cumintz, damite alea care alearga de nebune?
-

bre io vazui ca ie masini pe strada deci ie circulabil...
ia cititi acilea ce ne ajteapta in urmatoru an:
Anul 2004 va fi un an exceptional din multe puncte de vedere, dar mai ales dintr-unul anume...
Stiai ca anul viitor e an bisect?
1 zi in plus de serviciu :-)
Stiai ca anul viitor 1 Mai e intr-o sambata?
Stiai ca anul viitor 25 si 26 Decembrie sunt Sambata si Duminica?
2 zile in plus de serviciu :-)
Stiai ca 1 si 2 Ianuarie 2005 sunt, la fel Sambata si Duminica?
din nou, 2 zile in plus de serviciu :-)
Asadar anul acesta va fi un an mai productiv cu cateva procente... :-)
ia cititi acilea ce ne ajteapta in urmatoru an:
Anul 2004 va fi un an exceptional din multe puncte de vedere, dar mai ales dintr-unul anume...
Stiai ca anul viitor e an bisect?
Stiai ca anul viitor 1 Mai e intr-o sambata?
Stiai ca anul viitor 25 si 26 Decembrie sunt Sambata si Duminica?
2 zile in plus de serviciu :-)
Stiai ca 1 si 2 Ianuarie 2005 sunt, la fel Sambata si Duminica?
din nou, 2 zile in plus de serviciu :-)
Asadar anul acesta va fi un an mai productiv cu cateva procente... :-)
-

animale, dacai fi in fatza mea acuma, ash fi ultimu lucru pe care lai vedea vrodat. iesht de cacat! miai stricat tuata zioa!
-

anemalule ejti de un porc sa dai asha ceva pe mailurile uamenilor si pe forumurile muncitorilor, nici cu 10 beri nu teaj ierta.
si neatzo, astai o veste pruasta ca nu mai ajunge omu ala cu mancarea calita pe care trebuia io so mananc ca puate pocneshte mashina ...
si vaz ca anu asta ai umor pe tzava, de la ce tzi se trage?
si neatzo, astai o veste pruasta ca nu mai ajunge omu ala cu mancarea calita pe care trebuia io so mananc ca puate pocneshte mashina ...
si vaz ca anu asta ai umor pe tzava, de la ce tzi se trage?
- gaga
de la fabtu ca ie prima uara dupe fuarte multa vreme cant am ramas fara bani, fabt ce va continoa inca zece zile dacilea incolo.
-

d'aia nam eo umor? ca n-am ramas fara bani?
cum am intrat in buro au inceput colejii sami dea datoriilenapoi, mai un milion mai doo se facura de bateria la masina mea care este acasa ...
da aiu undei?
cum am intrat in buro au inceput colejii sami dea datoriilenapoi, mai un milion mai doo se facura de bateria la masina mea care este acasa ...
da aiu undei?
- gaga
-

Initial trimis de animaloo
Anul 2004 (...) va fi bisect?
anu bisect va fi in 2004 duminica, deci doar pentru mine ie mai najpa. pentru altii ie najpa rau ca Pajtele ie pe 11 aprilie, deci nu se mai leaga cu 1 mai sa stam/stati acasa fara numar de la guvern sa traeasca.
ANTI
-

de boboteza de pe 6 uitarati ca tot sarbatoare e de vine popa si stropeste pin cas de gandaci si de duh sfant.
si asta cu necirculatu sper sa fie fo gluma mai proasta ca aia cu zilele lucratoare in plus, ca daca n-ajunge diseara otobuzu pana aci, la mama dracu la mine ma si ratez si nici nu mai ajung sa vad lotr3 in seara asta.
si asta cu necirculatu sper sa fie fo gluma mai proasta ca aia cu zilele lucratoare in plus, ca daca n-ajunge diseara otobuzu pana aci, la mama dracu la mine ma si ratez si nici nu mai ajung sa vad lotr3 in seara asta.
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
bre nene, cum o veni faza asta ca vad eo laomomendat nejte oamini care scrie la hozonlain ca iei da riplai la nejte trebi shi dupaia cant te uitz sa vez cea scris, remarci ca nu ie nica. dupaia te duci in treaba ta shi cant tentorci, istoria se repeta, cam cu aceiash oamini. adica iei scrie numa pentru iei?
-

animale, dacai fi in fatza mea acuma, ash fi ultimu lucru pe care lai vedea vrodat. iesht de cacat! miai stricat tuata zioa!
bre, pai m-am gandit si io asa ca vazui ca uni are avant muncitoresc infatza ca sa va dau io vestile proaste poate poate mai lasati dreaq munca...
dana, deci chestia asta se iarta cu numa de la 11 berici in sus?
bre, pai m-am gandit si io asa ca vazui ca uni are avant muncitoresc infatza ca sa va dau io vestile proaste poate poate mai lasati dreaq munca...
dana, deci chestia asta se iarta cu numa de la 11 berici in sus?
-

dana, postul este aici, iar detaliat este ceea ce vezi mai jos:
dom'le,eu sunt un mare alchimist.odata,aveam o sticla de vin alb demisec,productie '99 si o sticla de apa minerala de 2L,borsec.efectiv,din greseala,le-am amestecat intr-un pahar.stiti ce-a iesit?minunea lui dumnezeu!spritz!!!mare inventie!
pentru aceasta chestie scria pe forumul Stiinte, threadul Alchimie, si-a luat avertisment si, fiind al treilea dupa multe altele, si-a luat ban, care ban fiind al multelea (multelea>3) si-a luat ban permanent si pe viata. nu mai comentez pe marginea acestui subiect, deoarece n-am chef sa-mi pun pe oarescine in cap (nu spun care).
dom'le,eu sunt un mare alchimist.odata,aveam o sticla de vin alb demisec,productie '99 si o sticla de apa minerala de 2L,borsec.efectiv,din greseala,le-am amestecat intr-un pahar.stiti ce-a iesit?minunea lui dumnezeu!spritz!!!mare inventie!
pentru aceasta chestie scria pe forumul Stiinte, threadul Alchimie, si-a luat avertisment si, fiind al treilea dupa multe altele, si-a luat ban, care ban fiind al multelea (multelea>3) si-a luat ban permanent si pe viata. nu mai comentez pe marginea acestui subiect, deoarece n-am chef sa-mi pun pe oarescine in cap (nu spun care).
ANTI
-

Initial trimis de animaloo
11 berici in sus?
exact! numa ca nu ie vorba de 11, ci de 50, shi nu de berici, ci de sticle de uischi. da, in general, ie corect.
-

-