asociatia asasinilor nonconformisti ai societatii si victimele acesteia!!
Moderator: anjin-san
Sunt de acord cu tine,nightmare.dornea este unul dintre userii care tulbura linistea forumului[in traducere,abereaza] .i se poate alatura lui dea-crazy.Bine ati venit!
- Catzelusha
lolz
Nightmare pastreaza`tzi frustrarile pt tine si nu face aff nefondate,k?!
si am folosit :bleah: pt ca exact starea asta mi`o provocati voi,astia care v`ati mutat pe forumuri si aveti o intreagaaaaaaaa viata aici.. pe langa mila..
ce sa mai spun.. sunteti chiar amuzanti cum va agitati.. dar e de plans... croshetatzi in continuare..
p.s Catzelandra poti scrie enshpe mii de posturi ..ma poti critica cat vrei.. ca n`ar fi prima oara.. deh.. ;D.. nu ma intereseaza..
si am folosit :bleah: pt ca exact starea asta mi`o provocati voi,astia care v`ati mutat pe forumuri si aveti o intreagaaaaaaaa viata aici.. pe langa mila..
ce sa mai spun.. sunteti chiar amuzanti cum va agitati.. dar e de plans... croshetatzi in continuare..
p.s Catzelandra poti scrie enshpe mii de posturi ..ma poti critica cat vrei.. ca n`ar fi prima oara.. deh.. ;D.. nu ma intereseaza..

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
d3a^crazY, eram sigura ca asa o sa reactionezi cand noi iti spuneam doar ADEVARUL. Coeficientul tau de inteligenta mai mic decat numarul de la pantofi nu iti permite sa ai o reactie inteligenta.
In legatura cu viata pe forum: Eu intru pe forum ocazional. Spre deosebire de tine, eu nu sunt doar o complexata care se ascunde in spatele unui monitor ca sa isi exprime parerile si ca sa scape de nenumarate frustrari.
Daca zici ca nu te interesea ca te criticam, atunci de ce iti bati capul cu noi? Daca nu te interesa nu ne raspundeai.
In legatura cu viata pe forum: Eu intru pe forum ocazional. Spre deosebire de tine, eu nu sunt doar o complexata care se ascunde in spatele unui monitor ca sa isi exprime parerile si ca sa scape de nenumarate frustrari.
Daca zici ca nu te interesea ca te criticam, atunci de ce iti bati capul cu noi? Daca nu te interesa nu ne raspundeai.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
DEa-crazy,cand postam inainte pe forum,nu mai terminai cu pupatul in fund,dar cum am fost banata,cum ti-ai aratat adevarata fata.Eu nu ma lupt cu morile de vant,nu ma agit cu niste parshivi ca tine,niste ass-kisseri cum esti tu,care n-au curaj sa fie sinceri .
Gabizzu,I'm with u,posteaza intr-adevar mult,dar merita sa ii dam o sansa.eu il propun pe baixinho,purandelul ala aberant shi infantil..voi ce ziceti?
Gabizzu,I'm with u,posteaza intr-adevar mult,dar merita sa ii dam o sansa.eu il propun pe baixinho,purandelul ala aberant shi infantil..voi ce ziceti?
- Catzelusha
Initial trimis de Catzelandra
baixinho,purandelul ala aberant shi infantil..voi ce ziceti?
sugi pula. cel putin asta zic eu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
idiferent de ce zic ceilalti,pulixinho ramane pe lista noastra. :o pentru grave insulte shi injurii. :rolleyes:
- Catzelusha
auzi fa muie penala, daca nu esti in stare sa raspunzi cu aceeasi moneda, stai in banca ta. cine pielea mea a inceput cu injuriile? pai vezi ca esti jenibila? te-am jignit eu vreodata pana sa imi stalcesti nickul si sa-mi spui purandel? pai sa vezi ce te alerg de acum inainte.
ANTI
-
mai pulixinho,tu ai inceput sa ma calci pe nervi,cand ai vazut ca am fost debanata...ti-am zis shi repet:imi place stilul tau ofticos!
shi n-ai decat sa ma alergi pana obosesti,mah purandelule!daca vrei iti potzi aduce shi shatra,nu de alta,dar tziganushii-s iuti de picior shi jmecheri nevoie mare! 

- Catzelusha
pulixinho?ti-ai facut deja clona?
bravo tie!
cat despre coada,las-o in splendoarea ei,ca e prea buna pentru fata ta de postrior.
[chiar esti pulixinho ? :rolleyes:

cat despre coada,las-o in splendoarea ei,ca e prea buna pentru fata ta de postrior.

- Catzelusha
E sor'mea mah !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
a!scuza-ma atunci moshule.Eu am fost de data asta grosiera shi n-am stiut sa-i apreciez surorii dumitale umorul.s-o felicitati din partea mea pe domnisoara,shi daca binevoiti lasa shi nr. de tel...vreau sa-i arat cateva cataloage cu coditze splendide cum e a mea....
- Catzelusha
Baixule, inteleg ca te-a deranjat plecarea stapanului tau, SOD, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti versi nervii pe Catzelusha. Ea nu este obligata sa iti suporte prostia si grosolaniile.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Baixinho, cu parere de rau iti spun ca de prea multe ori iti bagi nasul acolo unde nu iti fierbe oala. In plus nu stii sa faci altceva decat sa jignesti intr-una. avand in vedere varsta pe care o ai si meseria pe care o practici si pe care eu o respect atat de mult, cred ca ar trebui sa te comporti in consecinta. Tu nu crezi? Incepi sa depasesti limita.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
scorpiutzo, vezi mai bine cine a inceput cu jignirile. daca eu o iau in bazí£, iar ea in loc sa-mi raspunda cu aceeasi moneda imi spune in fel si chip si imi poceste numele ce vrei sa fac? bea mai bine un pahar cu apa si lasa sfaturile, cel putin la adresa mea.
cat priveste meseria pe care o am, chiar nu vad legatura cu felul de a posta pe acest forum.
cat priveste meseria pe care o am, chiar nu vad legatura cu felul de a posta pe acest forum.
ANTI
-
in primul rand, nu imi place apa, deci nu am sa beau nici un pahar cu apa. in al doilea rand te las in pace doar pentru simplul motiv ca esti mai in varsta ca mine iar eu ii respect cei din aceasta categorie.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de Scorpiutza
Baixinho, cu parere de rau iti spun ca de prea multe ori iti bagi nasul acolo unde nu iti fierbe oala. In plus nu stii sa faci altceva decat sa jignesti intr-una. avand in vedere varsta pe care o ai si meseria pe care o practici si pe care eu o respect atat de mult, cred ca ar trebui sa te comporti in consecinta. Tu nu crezi? Incepi sa depasesti limita.
scorpiputza, da-ti glont....isi baga nasul?
las` ca mai bine de tine..tuh iti bagi buzele....u`re being a bad bad girl..why`d ya have 2 use ur teeth? it hurts, u know...and can`t bring the orgasm..so,cut that out! incepi sa depasesti limita...
beautiful faces hide witches
-
^mistique - Junior Member
Initial trimis de ^mistique
scorpiputza, da-ti glont....isi baga nasul?
las` ca mai bine de tine..tuh iti bagi buzele....u`re being a bad bad girl..why`d ya have 2 use ur teeth? it hurts, u know...and can`t bring the orgasm..so,cut that out! incepi sa depasesti limita...
COPII, SHO PE EL/EA!
este urmatoarea victima inscrisa pe lista! Ce-mi "plac" astia care de cum s-au inregistrat, hop se baga ca musca-n lapte fara a cunoaste cum stau treburile!
-
SCORPY - Junior Member
DEa-asss-akisser,ar fi cazul sa nu mai comentezi,ai avut ocazia sa te razbuni pe mine,acu' am gasit noi ac shi de cojocul tau ! :t Vb. lui gabizzu,noi cu mortii nu discutam..e valabil shi pentru baixinho.
- Catzelusha
Mai, eu vreau sa stiu. Absentele mele de pe acest subiect sunt motivate sau nemotivate? Daca sunt motivate, promit sa nu mai lipsesc asa mult (decit putin). Daca nu, asta e! Inseamna ca sunt exmatriculata ?! :con:
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Facem exact ca la scoala: daca te invoiesti, toate absentele sunt motivate, daca nu - nemotivate. In cazul tau, draga Necko, sunt nemotivate pentru ca nu te-ai invoit. Asa ca, deocamdata, primesti doar un avertisment, ci nu o exmatriculare.*p
Cum si eu am lipsit destul de mult de la asociatie, nemotivat, imi iau singura un avertisment*p.
Noroc de Catzelandra care, desi a lipsit destul de mult, a facut-o foooooarteeeee motivat!
Cum si eu am lipsit destul de mult de la asociatie, nemotivat, imi iau singura un avertisment*p.
Noroc de Catzelandra care, desi a lipsit destul de mult, a facut-o foooooarteeeee motivat!
-
SCORPY - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma