C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
vreau sa fac un anuntz oficial care ieste si neimportant:
mi-am schimbat birou', acelash etaj, mai mare, numa ca nu mai vad lacu ci eroportu care zbuara elicopterele apruape si-mi sta ceasu de sperietzi ca a trimes binladen fun sinucigash p'aci.
mi-am schimbat birou', acelash etaj, mai mare, numa ca nu mai vad lacu ci eroportu care zbuara elicopterele apruape si-mi sta ceasu de sperietzi ca a trimes binladen fun sinucigash p'aci.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de animaloo
da ce bre? tu le vrei pline?
animale, eo zic sa schimbi cishmeaua de la care bei apa ca vad ca nu prea contzine indeajuns oxigen incat sa urce unte trebe shi sa limpezeasca corect ce so afla pacolo.
-

neatza - Mesaje: 5820
bre, shtiam eo cam uitat ceva az! cred ca voi loa o paosa cateva zile ca sam pun gandurili in ordine shi o sancep saptamana vitoare.
-

lasa ba ca ie buna treaba cu plitisitu. uite, de ezenplu eo, dintre tuate lucrurile pe care nu leam facut az, cel mai mult nam facut treaba (ca sa parafrazez pe cineva), asha ca ie bine.
qwioegf": deci daca stau eo shi ma gandesc ceam facut eo tuate zilele astea pe la orele 15, parcam lasa gura apa shi fac ulcer.
qwioegf": deci daca stau eo shi ma gandesc ceam facut eo tuate zilele astea pe la orele 15, parcam lasa gura apa shi fac ulcer.
-

nu! ierea dupe obiceiu lu maicamea care pe orele 14.30 se gandea ca ar cam fi tinpu. shi pana una, alta, se facea orele 15.
-

mai na puiu
mai na un site
mai na un pui
si uite si cu ala roshu
ce dai la schimb?
editare latera: uite si galagiile pe care le fac
mai na un site
mai na un pui
si uite si cu ala roshu
ce dai la schimb?
editare latera: uite si galagiile pe care le fac
- gaga
bre da ce boze obscene.
tin pe aceasta cale sa ma laud ca am o conexiune la net ceva mai buna decat cea pe care o aveam cand ieram la liceu adica undeva in apropierea lu 1 kb...asta atunci cand imi mere...deci dupe ce ca azi ie prima zi de munca, dupe ce ca n-am niica de facut si dupe ce ca nici nu imi mere netu nu-mi mere nici fetepeu cu pozele care leam facut la revel....deci prin urmare totu ie najpa si abia astept ora 5 sa plec sa0mi cumpar chestii ca sa ma barberesc...
tin pe aceasta cale sa ma laud ca am o conexiune la net ceva mai buna decat cea pe care o aveam cand ieram la liceu adica undeva in apropierea lu 1 kb...asta atunci cand imi mere...deci dupe ce ca azi ie prima zi de munca, dupe ce ca n-am niica de facut si dupe ce ca nici nu imi mere netu nu-mi mere nici fetepeu cu pozele care leam facut la revel....deci prin urmare totu ie najpa si abia astept ora 5 sa plec sa0mi cumpar chestii ca sa ma barberesc...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
sar'na dano! deci care am salvat ce erea de salvat shi mai ales shi in special sunete pe care leam shi bagat iute in control panel shiacuma am ajuns shi eo sa am in sfarshit un conputer care sa mantzeleaga.
deci:
cand deschid conputeru dimineatza, im zice: izant dat chiut? bat iz rong!(2 stupid)
cand deschid fro aplicatzie zice: ah, jiz luiz, nat aghen...! (c&c)
cand inchid aplicatzia: Coool! (c&c)
cand vine imeil nou: cec dis aut! (c&c)
la eruare: Stupid cau! (c&c)
la popap: Hai ival leidi! 2sd
la log off: nu se poate reproduce pe sunete, da ie o faza din 2sd cu scufitza roshie care cadentro gruapa.
deci sunt fuarte multzumit de ceam shtiut sa fac!
deci:
cand deschid conputeru dimineatza, im zice: izant dat chiut? bat iz rong!(2 stupid)
cand deschid fro aplicatzie zice: ah, jiz luiz, nat aghen...! (c&c)
cand inchid aplicatzia: Coool! (c&c)
cand vine imeil nou: cec dis aut! (c&c)
la eruare: Stupid cau! (c&c)
la popap: Hai ival leidi! 2sd
la log off: nu se poate reproduce pe sunete, da ie o faza din 2sd cu scufitza roshie care cadentro gruapa.
deci sunt fuarte multzumit de ceam shtiut sa fac!
-

careai cetit editorialu din Ziua literara de azi te felicit. care nu - te felicit dupa ce afli raspunsu lu Bogdan Ghiu la cí£caturile (scuze de cuvant, da chiar astea ie) alea alu ctp din Adevaru literar si artistic despre Nichita.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
a citit eo de dimineatza. shi vez ca mai ie unu a lu Ion Murgeanu. finalu astuia din urma mia scos un zanbet.
qeowuigf: cand bagi bre patzaniile de la unitate de la aiu? ca naj vrea sa mai frec multa menta paicia.
qeowuigf: cand bagi bre patzaniile de la unitate de la aiu? ca naj vrea sa mai frec multa menta paicia.
-

bre io n-am cetit aia ca cine stie poate ma cultivez
hai sa va arat poza cu mine la revelion...poza care v-a tine pana plec io de la munci...io's cu ciucu
hai sa va arat poza cu mine la revelion...poza care v-a tine pana plec io de la munci...io's cu ciucu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

auzi neatzule? itz cer prea mult daca te rog sami dai si mie pe mail unu doo zgomote d'alea si sa manvetzi cum sa le fac sa se auda cand fac fo actziune nesexuala cu compu?
ca eo nu pot sa le dau jos de pe net siteul fiind prohibit pt noi, ciungarii...
credeam ca cu ciucu gol ca sa faci namol
eo in curand sper ca sa plec daca se milostiveshte careva sa ma duca cu masina ca io 150k nu mai dau la taxi, sa muara pic si poc
ca eo nu pot sa le dau jos de pe net siteul fiind prohibit pt noi, ciungarii...
io's cu ciucu
credeam ca cu ciucu gol ca sa faci namol
eo in curand sper ca sa plec daca se milostiveshte careva sa ma duca cu masina ca io 150k nu mai dau la taxi, sa muara pic si poc
- gaga
apai neatza io nustu ca ieram beut...da cica ie scump rau de tot sinplus daca dai din cap naparlesti....
cica io plecai....saltare natiune...
cica io plecai....saltare natiune...
-

gata. aveti ce lectura.
ANTI
-

am termenat. deci ie bine! po sa plec linishtit acasa. cea ce vo shi facea chiar in acest moment.
haipa!
oaiegfu: aiule, daca cetesht treaba asta, da shi mie un pemeu cu un imeil de la garnizouana pe unte te alfli ca am a vorbi oarece cu tine in particoler.
haipa!
oaiegfu: aiule, daca cetesht treaba asta, da shi mie un pemeu cu un imeil de la garnizouana pe unte te alfli ca am a vorbi oarece cu tine in particoler.
-

vali individiosu
ANTI
-

Neatza si ....numaistiuce.
Inca o zi mareata de munca, a doua din acest maret an si daca stau sa ma gandesc peste vro luna jumate imi iau un pic de concediu
Inca o zi mareata de munca, a doua din acest maret an si daca stau sa ma gandesc peste vro luna jumate imi iau un pic de concediu

-

aoleoha la care este!
deci a doa zi de munca pe anu asta. deja ma intreb daca nu exagerez.
asear cant am ajuns acas, ma ajtebta poshtaru zgribulit de frig shi cu tzurtzuri in mustatza sam dea o scrisuare. ierea tot de la plotoneru lu aiu. o so postez dupe ce rezolv cu cafeaua.
deci a doa zi de munca pe anu asta. deja ma intreb daca nu exagerez.
asear cant am ajuns acas, ma ajtebta poshtaru zgribulit de frig shi cu tzurtzuri in mustatza sam dea o scrisuare. ierea tot de la plotoneru lu aiu. o so postez dupe ce rezolv cu cafeaua.
-

oleo oleo
partea buna ie ca maine ie sfantu ion. partea najpa ie ca dabea maine ie sfantu ion.
leiteí£r dupe ce citi misiva de la sefu lu Aiu: deci cre ca pe aiu n-o sa-l prinda depunerea juramantului in unitate. ori il trimit la bedeu, ori il lasa la vatra ca apt necombatant.
partea buna ie ca maine ie sfantu ion. partea najpa ie ca dabea maine ie sfantu ion.
leiteí£r dupe ce citi misiva de la sefu lu Aiu: deci cre ca pe aiu n-o sa-l prinda depunerea juramantului in unitate. ori il trimit la bedeu, ori il lasa la vatra ca apt necombatant.
ANTI
-

LA MULTZ ANI!
prezent! sa-mi fie cu iertare, io am vrut sa semnez condica mai devreme, da' am observat ca mi-a inghetzat pixu ca-l uitai in haina inca de anu trecut, asha ca ieri m-am dus acasa sa recuperez somn.
deci:
1) la multz ani la toata lumea care este!
2) sa fie un an nou bun shi nu haotic cum l-au anuntzat ashtia de citesc in stele!
3) sa nu-mi fie tot anu asha cum a inceput!
4) nu mai shtiu!
acuma inapoi la munci.
deci:
1) la multz ani la toata lumea care este!
2) sa fie un an nou bun shi nu haotic cum l-au anuntzat ashtia de citesc in stele!
3) sa nu-mi fie tot anu asha cum a inceput!
4) nu mai shtiu!
acuma inapoi la munci.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre najpa se puarta aia cu aiu in cazarma...il lasara fara de alcool...
si iata ca si detinatoarea titlului de cel mai antipatic uzar veni p-acilea... LaMultzAni si cine stie poate anu asta ajungi si in grupul tinerelor naziste adepte ale inchizitiei :yD. Da pentru asta tre sa muncesti mult de tot...
si iata ca si detinatoarea titlului de cel mai antipatic uzar veni p-acilea... LaMultzAni si cine stie poate anu asta ajungi si in grupul tinerelor naziste adepte ale inchizitiei :yD. Da pentru asta tre sa muncesti mult de tot...
-