si totusi, eu cred ca a fi fan nu inseamna sa te lauzi ca faci parte din gasca (nu crezi Portnoy?), chestie relativa, oricum..
adevarul e undeva la mijloc, Baciu are un registru vocal mai larg decat a avut vreodata Kempes, sigur ca, pentru cei care au iubit Cargo in vechea formula e greu (sau a fost, nu sunt sigura) de inlocuit, in primul rand ca prezenta. singurul minus pentru Baciu este ca vine dupa Kempes, daca toata lumea ar fi cunoscut Cargo in actuala formula n-ar fi fost nici o problema, Baciu are o voce frumoasa, adanca, expresiva, tot ce vreti, dura daca e nevoie. cei care se incranceneaza (

)pentru Kempes n-au inteles niciodata ca (,) Cargo este in primul rand o formatie, baietzii fac muzica impreuna, din cate imi aduc aminte, Kempes nu era singur pe scena cantand pe negativ. Si daca Baciu face fata stralucit acum nu inseamna ca, brusc, Kempes n-a insemnat nimic vreodata in formatie! Si de aici pana la a afirma ca Baciu a stat in umbra de doua ori e cale lunga, nu are sens sa se mai discute in ce circumstante a venit Baciu la Cargo, dupa Destin si dupa accident, singurul lucru care conteaza este ca a investit foarte mult (timp, talent) in formatie. Si daca el a stiut sa creada in 'impreuna', de ce n-am stii noi (fanii!) sa apreciem asta?
nno, ziceai acum ceva timp ca 'mergem departe inspre NORI', vezi sa nu te pierzi pe acolo..