Il Calcio pe micul ecran

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 9:58 am

mi-a parut rau aseara dar victoria a fost clara.
lasand meciul asta la o parte, zilele astea am vazut o retrospectiva a turului din Italia si nu mi-a venit sa cred ce goluri au putut sa marcheze astia. loburi perfecte, suturi de pe la 20-30 de metri, calcaie...cred ca in 5-6 sezoane din romania se marcheaza acelasi numar de goluri superbe...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Ayrton » Vin Ian 09, 2004 9:05 am

Da, dar ce fotbalisti joaca in Italia si ce fotbalisti in Romania?...
Si trebuie tinut cont si de fundasii si portarii ce au primit golurile alea, asa ca, eu zic, nici in 25 de ani nu vezi in romania golurile ce se marcheaza in Italia intr-un tur de campionat...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde memetshot » Vin Ian 09, 2004 9:08 am

un gol frumos e un gol frumos, indiferent de aparatori si portari.
preferatele mele fura:
1. golu lui canavaro din victoria cu 6-0 a lu inter (nu mai stiu cu cine juca): sut de la 35 de metrii in vinclu. portaru desi nu era asa de prost plasat nici nu a visat mingea.
2. golul lui mancini (roma) cu calcaiu, cred ca in meciul cu lazio
3. golul de 1-1 din Milan-Juve
...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Ayrton » Joi Ian 15, 2004 9:06 am

Aseara am vazut un pic din meciul din sferturile cupei Italiei, si se pare ca Milan a devenit un fel de bestia nera pentru Roma, iar o victorie, 2-1 pentru diavol, si Roma mi se pare in cadere fata de toamna, chiar daca aseara au folosit echipa a doua, fara Totti, Chivu, Cassano...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Lun Ian 19, 2004 8:58 am

Din meciurile din etapa din acest week-end am vazut Udinese-Parma si Brescia-Milan, primul meci fiind mediocru, nici cel de-al doilea neimpresionandu-ma cu nimic, singurul punct pozitiv fiind victoria diavolului milanez, astfel incat duo-ul meu preferat (Roma si Milan) aflandu-se inca in lupta cu nesuferitii de la Juventus pentru "Il Scudeto".
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Ian 19, 2004 10:40 am

In acest week-end am preferat transmisiunile din Premiership, dar cu toate acestea am aruncat cate un ochi pe la Roma - Sampdoria 3-1 (frumos golul lui Totti de 2-1) si Brescia - Milan 0-1.
Facand trecerea imediata de la campionatul englez la cel italian...am sesizat cat de incet se joaca in Italia, fata de Anglia. Aveam impresia ca sunt meciuri din Romania.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Ian 19, 2004 12:19 pm

Adevarul e ca in Anglia, celebrul "kick and run" a fost mereu la mare cinste, iar in Italia atacurile elaborate si apararea ridicata la rang de lege au fost intotdeauna pe primul loc.
Insa ambele campionate sunt frumoase in felul lor.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde dirklady » Mar Ian 20, 2004 7:48 pm

N-am citit decat primul mesaj de aici. Si intr-adevar in Romania se dau mai multe meciuri la televizor decat in Italia. In Italia trebuie sa-ti pui cablu (cum am facut eu) si poti vedea toate meciurile posibile din Italia, Anglia, Spania etc. Cateodata prietenul meu nici nu stie ce sa aleaga. Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Coppa Italia 2003-2004

Mesajde MiG29 » Dum Feb 15, 2004 4:00 pm

Finala competitiei se va disputa intreLAZIO si Juventus.Cele doo echipe au ajuns in ultima faza dupa ce au trecut in sferturi de Parma(2-0;1-1),respectiv Perugia(2-1;1-0) iar in semifinale de Milan(2-1;4-0) respectiv Inter(2-2;2-2;5-4 dupa penalty-uri).Am reusit sa urmaresc shi eu gratie celor de la B1 mansa a dooa a semifinalelor,deosebit de disputata.LAZIOs-a impus clar cu 4-0 in fata celor de la Milan,iar Juve a trecut mai greu de Inter cu 5-4,dupa prelungiri shi lovituri de la 11 metri.Shtie cineva cand se disputa finala(in doo manse banuiesc) shi daca o da ajtia de la B1?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 16, 2004 2:13 am

Iti dai seama ca Milan a jucat la misto daca au ajuns Lazio sa ii bata cu 4-0. Unele echipe nu prea isi dau silintza in cupa. In campionat diavolul din Lombardia ramane liderul la zi, si mai mult ca sigur va cuceri Il Scudeto.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde HighSictir » Lun Feb 16, 2004 8:37 am

numai daca nu lise prabuseste avionu cum au patsit aia dela Torino pa`n 50
Ciainiz pipãl meic flicflacuri.
HighSictir
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Feb 16, 2004 12:06 pm

Ieri am vazut o repriza in care Roma s-a chinuit sa dea macar un gol celei mai slabe echipe din Serie A, Ancona, si nu a reusit, scor final 0-0, iar cum nici Milan nu a trecut de Lecce (1-1), iar Juve a trecut de Regina intr-un alt meci deosebit de anost (1-0), eu zic ca se mai joaca inca titlul.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde MiG29 » Joi Feb 19, 2004 5:10 pm

Io zic ca campenonatu inca se juaca.Bine asta nu`nseamna ca uo sa castigeLAZIO,nici pe departe,da nici Milan nu ie cu trofeu in bratze:D
MiG29

Mesajde Lärägë » Dum Feb 22, 2004 5:03 pm

cred ca Milan va castiga lo scudetto,in special dupa derby-ul de ieri,in care pierdea 0-2(goluri de Stankovici si C.Zanetti) dar a revenit in forta cu 3 goluri dintre care doua destul de spectaculoase(Kaka si Seedorf).
Inter si-a demonstrat inca o data impotenta,mai ales ca Zaccheroni promisese o (batalie) o posibila victorie,ca sa-si sterga rusinoasa "palma peste obraz" din meciul pierdut pe teren propriu saptamana trecuta in fatza surprinzatoarei Udinese.
Lärägë

Mesajde MiG29 » Joi Mar 18, 2004 1:17 pm

Aseara in prima mansa a finalei Cupei Italiei la fotbal,LAZIO a invins cu 2-0 pe Juventus.Ambele goluri au fost inscrise de Stefano Fiore in repriza a doua a intalnirii.Mansa a doua se va disputa pe 12 mai la Torino.
MiG29

Mesajde dumars » Mar Mai 18, 2004 8:33 am

Stie cineva de ce nu a mai transmis B1TV ultimele etape sin Serie A?
La anul vor mai transmite oare?
dumars
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mai 18, 2004 10:28 pm

Am shi uitat sa mai scriu aici.In mansa a dooa a finalei Cupei Italiei,disputata pe 12 mai LAZIO a remizat cu Juventus pe terenul acesteia din urma.Desi Juve a condus cu 2-0,laziali au revenit si meciul s-a incheiat 2-2,LAZIOcastigand astfel Coppa Italia.
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 09, 2005 6:00 pm

Inter - Sampdoria 3-2

Rar am mai vazut asa ceva. In minutul 88 genovezii conduceau cu 2-0....si totusi au pierdut partida. O adevarata pledoarie pentru fotbal.
Desi sunt fan Sampdoria...mi-a placut finalul. Martins ala a facut totu...el s-a luptat pentru fiecare minge...si pentru tot.
Pacat de apararea Sampdoriei...care timp de 88 de minute...a fost la mare inaltime (cred ca-i cea mai buna defensiva din Il Calcio).....
Inca o data s-a demonstrat ca 2-0 e cel mai periculos scor in fotbal :D

A...si o mentiune pentru Antoniolli...care a aparat excelent...in prima repriza scotand 3-4 mingii f. grele.

Diseara...Palermo - Milan

off-topic : l-am sunat pe Decret dupa meci...si m-a luat la injuraturi. inchisese televizoru dupa golul bielorusului de 2-0 pt. Samp ~p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Dum Ian 09, 2005 6:09 pm

cum dreaq!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu am plecat la 2-o prin minutul 80 si ceva, tocmai pentru ca mi se parea ca si daca se joaca pana maine Inter n-o sa mai marcheze...
hehe tu zici de Decret Moshule, dar gandeste-te ce nervi pe spectatorii care apucasera sa plece!!!

una peste alta vorba lu mos Puiu nu cred ca Inter a meritat victoria, dar ce sa-i faci, asa e in fotbal
Daimon

Mesajde Catalánul » Dum Ian 09, 2005 6:09 pm

Inter - Sampdoria 3-2 :rulz: in minutul 87 scorul era de 2-0 pentru oaspeti... seria de 28 de meciuri fara infrangere parea sa se sfarseasca dar au sosit 3 goluri ale Interului in ultimele 5 minute ~o cel al lui Recoba a fost un ''golazo'' de la vreo 30 de m :)

cred ca meciul asta a fost mai ceva decat Dinamo - Foresta 4-5 :D sau Bayern - MU 1-2 :D mai rar vezi o echipa care sa intoarca un rezultat de 2-0 in ultimele 5 minute de joc :yD
Forzza Inter :rulz:

P.S. D€cr€t tine cu Inter? am vazut ca este si fan Barí§a :D bravo lui :A :p
Catalánul

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 09, 2005 6:12 pm

Da...Decret tine cu Inter din Italia. Chiar are un tricou cu Vieri...cu care mai vine cand iesim sa jucam fotbal :D
(eu tin cu Samp..de prin 1988 ~) )

Da..superb golul lui Recoba...care din pacate nu prea prinde post de titular....
(sa nu uitam ca Recoba a avut si o bara la 0-2)
Adriano n-a aratat nimic azi.

Daimon...ai pierdut un final de povestit nepotilor :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Ian 09, 2005 7:22 pm

Am sa mor de ciuda multa vreme pentru finalul de azi...deh, vezi moshule, asha-mi trebuie daca nu sunt suporter adevarat. Baixo n-ar fi plecat din fata micului ecran...

Recoba face un meci bun din an in Paste iar Adriano a tras echipa dupa el toate etapele astea fara infrangere. Nu exista loc de comparatie intre cei doi.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Anterior

Înapoi la Fotbal International