Anna Lesko

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Anna Lesko

Mesajde Unregistered » Mar Ian 06, 2004 11:10 am

Scrie in Libertatea ca s-ar fi despartit de iubitul ei cel bogat si s-ar fi indragostit de Marian cel sarac (in comparatie cu iubitul ei cel bogat :))
Unregistered

Mesajde baixinho© » Mar Ian 06, 2004 11:28 am

asa, si? ce a facut ea pentru muzica romaneasca sa-mi pese cu cine si-o trage de acum inainte? nu ca mi-ar pasa de cei care chiar au facut ceva, dar din punctul meu de vedere do'n'soara (necasatorita, adica) cu pricina mai mare mult pana sa se ajunga sa se spuna despre ea ca este o nulitate.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde piskeshu » Mar Ian 06, 2004 11:36 am

Io nu cre ca mai are mult! In schimb e o nuditate.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Mane » Mie Ian 07, 2004 5:06 am

Io cred ca e buna rau si perversa pe de-asupra . Po' sa zic numa ca nu prea are gusturi la barbati daca s-a incurcat cu Marian ala ca mare talent nu e sa-i faca vreo piesa ca lumea si nici ea voce chiar daca ar fi piesa buna . Fatza de magarel ala sau cum il chema pe fostu parca arata mai bine asta nou .
Mane

Mesajde gabuba » Mie Ian 07, 2004 11:04 am

sunt atatea bune la supt....pacat ca-s atat de putine bune la cantat. jalnic ! ;B
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde blaind » Dum Iun 27, 2004 1:10 pm

who? her? AnnaL esko?
blaind
Junior Member

Mesajde Sirhane » Dum Iun 27, 2004 2:41 pm

Anna Lesko e buna rau? Draga Mane, cred ca nu ai vazut ce fatza are in ultimul videoclip, daca-i pui o sapa-n mana si o pozezi langa o carutza se potriveste perfect cu peisaju'.
trebuie sa strangi pietrele care ti se arunca, sunt inceputul unui piedestal.
Sirhane
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Iul 15, 2004 9:25 pm

ea arata bine,shi are shi voce..dar stilul d muzik ...s-a schimbat rau,iar ultimul album "ptr tine" e o mare porcarie...eu l-am cumparat(k la inceput imi placea...)shi...kkt tot albumul
Titina
Junior Member

Mesajde happy_angel » Mie Iul 28, 2004 10:18 am

mie nu mi se pare a fi o cantareatza....vine si ea din chisinau si hai sa cante si ea...la fel ca si o-zone...e jalnica...
In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.
happy_angel
Junior Member

Mesajde Aylin » Mie Iul 28, 2004 4:11 pm

Rock Chick, arata bine ca sa iti distraga atentia de la vocea ei de sculat mortii. Acum asta e fabrica de creat "vedete" .Sa ce culce cu cine vrea ca macar la asta o fii shi ea buna.
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Aylin
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Aug 14, 2004 3:39 am

hmm...nu vreau s-o critic,k mi se pare de treaba...ca persoana...k la muzik m-a dezamagait cu ultimul album... :( ps: are talent la pictat,desenat,etc....so...mai bine o lua pe directzia aia :)
Titina
Junior Member

Mesajde OffSeth » Dum Aug 15, 2004 12:32 am

tipa e foarte frumusica...mie imi place de ea..si are o voce care multi si-ar vinde sufletul pentru o voce ca asta....asa ca..nu mai vb prostii si nu mai fiti invidiosi...
OffSeth

site

Mesajde CristinaAnnaFan » Vin Oct 28, 2005 2:00 pm

buna tuturor! eu sunt fana anna lesko si am facut un fansite pt ea. A-)
http://www.annalesko.xhost.ro
va invit sa il vizitati!
:*
CristinaAnnaFan
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii