C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 12:07 pm

acu ma gandeam eo ca animalu ar merita un avert pentru nepunere de bot la atentzionarile cemeistilor, cum votatzi?

bre io votez nu...
bhuttu : da de ce te superi mai, gandeste-te in mod productiv/pozitiv/geleologic , o sa ai ocazia sa lucrezi mai mult timp, deci anul asta randamentul tau va creste, salaru va ramane la fel si deci si prin urmare patronii tai vor castiga mai mult...
si nu ie celenterata...mai cauta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 12:08 pm

Initial trimis de dana
cum votatzi?

io zic sa-i dam termen pana espira alea trei ore in care posa modifici un post. daca da cu scoci pe iele, ne facem ca nu ne vede, da ca nu - stabilim ulterior dupa.

stitati ca imunopolizaharidele (pentru aiu i-mu-no-po-li-za-ha-ri-de-le este el mai lung cuvant din limba romana in care consuanele si vocalele altereaza si alterneaza?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 12:10 pm

pana una alta mia mai venit o idee uitanduma la pajina cu subiecte hot unde vezi tredurile is multe cu intrebari, de ce aia e asa, de ce ailalta nu... ie voie sa deschizi treduri care sa aiba raspunsu din titlu?

de ex e tred "cand ai voie sa critici?", pot sa fac un tred sa se cheme "cand vrea mujchii mei"?
sau: andreea balan a trecut la rock? faci tread imediat care sa se cheme "NU"
sau cine are cele mai multe fitze din vedete?
fac un tred cu ABalan, mai fac unu cu talizman sa zicem, etcetera (asta cate are baics?)
o fi voie?

initzial trimis de baics
stitati ca

da, shtitam :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 12:20 pm

am citit azi dimineata la radio ca colpocistoplastia (pentru aiu: col-po-cis-to-pla-sti-a) este cel mai lung cuvant in care literele care-l compun se repeta de cel putin doua ori. serios.

dana: esti individiuasa, ca de obicei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bhuttu » Mie Ian 07, 2004 12:36 pm

cuacervato, n-are limba romana, asa bogata cum se pare c-ar fi ea din posturile lu baixu, cuvinte sa exprime ce simt io pentru patronii mei.

si a-propos de baixu: baixule, dai la drept anu asta? in cazu asta stiai ca bacadafagahajakalamanapaqarasaºataí¾avawaxazaya, desi nu are notiune atasata, e cel mai lung cuvant din limba romana care are o singura vocala si care contine toate consoanele?

de fapt, daca ma gandesc mai bine, nu e asa, ca de exemplu bacadafagahajakalamanapaqarasaºataí¾avawaxazayab e mai lung, da' oricum, retine-le p-amandoua.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 12:39 pm

stite mah baicsu, crezi ca nu stite? duar nu e fo varaza
gaga

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 12:40 pm

bhuttu: ia d-acilea : http://www.insultmonger.com ... poate gasesti si tu vrun termen ceva....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Ian 07, 2004 12:43 pm

danuto si fu muale au tare? si pata...cum ii ziceti voi ie un baiat simpatic...pacat ca duar atat.

bhutule , ca sa ai placerea sati citesc cuvintele alea a lu matale ia ezemplu de la baicsu si dezlipestele in parti mai mici si mai accesibile neuronului meu suferind si ostenit
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde bhuttu » Mie Ian 07, 2004 12:58 pm

unicelularule, intrai pe siteu' ala, da' nu putui sa stai mult ca-mi podidira lacrimile de ras de se uitau babele la mine parc-as fi fost calare. Asa ca le-am tras un 'futue tu et caballum tuum', care m-a invatat siteul ala ca asa ziceau latinii la 'sa te fut pe tine si pe calul tau' si-mi vad in continuare de treaba.

aiule, pai tu ai incercat sa le citesti ma? am incercat si io o data, da' n-am reusit si m-am lasat.
bhuttu

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 1:33 pm

poi cam incheiaram si noi discutia despre HRP :)

auzitzi da undei neatza? cei cerura aia pt un amarat de yahu de a disparut de tot?
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Ian 07, 2004 1:37 pm

bre io din respect pt cemeisti incerc , bineinteles unde pot, sa citesc tot ce zice ei ca ei stie ce zice. unde trebile ma depaseste renunt si alea mai lungile imi creaza asa o stare de moleseala cu epicentru in neuronu imbatranit
eyewitness

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 1:48 pm

incearca pe alea lungile si tari.

da pan la urma undei neatza? pe ym?
gaga

Mesajde vali » Mie Ian 07, 2004 1:51 pm

i need a JOB
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Mie Ian 07, 2004 1:53 pm

danuto, vezi ca tiai uitat simtu lu umoru in matiz azi
neatza serveste dejunu momental...

nashule job, job sau blow?
eyewitness

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 1:54 pm

vali : de ce?
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 2:05 pm

mi-a zis mie servesc patria ca cica ca in cadrul cuvantului noninterventionist (pentru aiu: non-in-ter-ven-tio-nist) litera n se repeta de cinci ori. asa o fi, nu stiu.

edit oleaca mai tarzior: cred ca í£sta este cel mai tare post pe care l-am vazut de cand sunt viu.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 2:10 pm

baicsule repede sa te iei de iel ca ie stelist.
acu serios: baiatul ala e mai prost ca nuaptea...
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Ian 07, 2004 2:12 pm

baicsule, scuzami ignoranta si nestiinta da cine e claudiu raducanu?

matinale sati fie de bine...

ameoba, da ce sia schimbat cine stim noi nicku in nuaptea?
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 2:13 pm

ce-ar fi sa-l vedem pe individ postand maine (daca nu-si ia ban pana atunci) ca a incercat sa-si puna poza pe desktop, dar cand da pagina mai sus sau mai jos poza nu se misca.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 2:17 pm

cine pm e claudiu raducanu?

baidauei aiule ai dreptate ca-l uitai da nu-n matiz cin excel gaiash lu bill gates tzeapan matze
gaga

Mesajde bhuttu » Mie Ian 07, 2004 2:20 pm

baixule, da' in postu' ala tare-tare, de cate ori se repeta consoana al carei numar de ordine este cu unu mai mare decat radacina patrata a mediei armonice intre numarul de vocale ale alfabetului latin si jumatate din numarul literelor ce compun cuvantul sternocleidomastoidian ? nu de-alta da' poate-ti mai uiti ca muierapidu' a terminat turu' pe 3.

aiule, am incercat, da' mi-i lene tare. sa ne fie cu iertare.
bhuttu

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 2:21 pm

aiule pai ce mai n-au voie admini sa faca misto unu de alta pardon altu

deci claudiu raducanu este...si in nici un caz pm....ieste pe langa golgeteru lu campionatu trecut si nenea Blocnotes (crez ca il stii mai bine pe nicneimu lui )
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 2:24 pm

e, ie unul care:
1) cand a venit prima data cu trenul in Bucuresti nu a stiut sa iasa din gara si a luat trenul inapoi spre craiova
2) atunci cand a primit o prima (200 de dolari, in hartii de 100) la Craiova si-a intrebat colegii de ce a luat asa putini bani
3) i-a intrebat pe jucatorii de la traditia ros-albastra, dupa ce a fost transferat in ghencea, cate usi are Iahtul, ca a auzit ca este ceva trasnet si vrea sa-si ia si el (vorbeau colegii lui despre masini si s-a bagat si el in discutie)
4) atunci cand a fost convocat la nationala dupa un meci in care a marcat nu stiu cate goluri, a declarat: "la bulanul pe care il am, sper sa marc si eu un gol". dincolo de tampeniile debitate, trebuie remarcat ca el se vedea deja in teren.

mai vreti? mai am.
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mie Ian 07, 2004 2:25 pm

am venit de la masa shi dupaia stateam shi ma gandeam. shi mai trageam un fum din tzigare shi iar ma gandeam. shi cum ma gandeam eo asha, ce mam gandit eo: pai shasha stateam eo o gramada pe cemeu de dabia im ajungea tinpu sa muncesc. acu mia pus shi imeu shi sa redeshis shi cantina. deci cre ca trebe sam dau denmisia ca sa am tinp de tuate.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 2:27 pm

fragmentul de sus fu din preputul gandirii lu nenea neatza

baicsule: bre io cred ca contaranu cu mine ala de ovidiu_yel ie frate cu golgeteru stelei....
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Ian 07, 2004 2:28 pm

mai vrem
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 2:32 pm

5. imediat dupa ce s-a transferat la traditia ros-albastra statea in minihotelul de la stadion, iar un coleg l-a intrebat: "Daca iti dau astia o garsoniera intr-un blocnotes o sa te muti?", la care el a raspuns: "Da, de ce sa nu ma mut? Pana o sa-mi gasesc altceva, o sa stau in blocnotesul ala".
6. la convocarea pentru recentul amical cu Japonia a refuzat sa faca vreo declaratie, deoarece "nu am ce sa spun inaintea meciurilor amicale. eu vorbesc doar inainte de alea oficiale", asta in timp ce Mutu, Chivu si altii stateau cu zecile de minute la sincroane si declaratii.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Ian 07, 2004 2:48 pm

baicsule, multumesc de precizari .danuto iesti multumita acu ?

auzi, si de ce va risipiti voi energiile creatuare colosha la nea pata...cum ii ziceti voi ca are mai mult de noo litere si mie greu sal retin . mai aveti putin sil faceti celebru si puate va compileaza douajdoiu sau mai stiu ce alta revista ca mai vazuram cazuri...
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Ian 07, 2004 2:52 pm

deci am uitat ceam vrut sa scriu aicia. ma scuzatzi promit sa incerc sa nu mai fac!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde bhuttu » Mie Ian 07, 2004 3:13 pm

Initial trimis de neatza
am venit de la masa shi dupaia stateam shi ma gandeam. shi mai trageam un fum din tzigare shi iar ma gandeam. shi cum ma gandeam eo asha, ce mam gandit eo: pai shasha stateam eo o gramada pe cemeu de dabia im ajungea tinpu sa muncesc. acu mia pus shi imeu shi sa redeshis shi cantina. deci cre ca trebe sam dau denmisia ca sa am tinp de tuate.

io cu actiunile astea de le zice neatza mai sus n-o am in comun decat pe prima. asa ca, zor nevoie si pe burta plina l-am privat p-un sarman d-un telefon mobil si-am tras si-o concluzie(pe negandite, nu ca neatza) : decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos.
bhuttu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare